Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martitka

JAKA SUKIENKA NA STUDNIÓWKĘ?? ?? ?? ?? ??

Polecane posty

Gość kathhy
dziewczyny wsytarczy tylko troche dobrego smaku, wuczucia i gustu!ja nigdy nie ogladam sie na mode, zazwyczaj ja wyprzedzam o kilka lat,wazne jest, by czuc sie dobrze,komfortowo:),no i nie wygladac jak bita od sztancy, to jest najgorsze, 5 takich samych sukienek na jednej imprezie:)he he przede wwzytkim trzeba wziac pod uwage wlasna figure i urode, fryzure jaka pragniesz miec, buty wszytko musi stanowic jedna calosc.klapki, czy sandaly odpadaja:)w tym roku bedzie zatrzesienie ballerinowych sukienek z lat 70 hehe, conajmniej 50%, wiec nie polecam, gorsety jak sa kupowane na targu, to tez odpada , tandetny kroj i kolor, rzecz gustu. ja widzialam super kreacje dluga atlasowa elegancka spodnica z szerokim paskiem od biust, ewentualnie kokarda z tylu plus biala bluzka z mankietami, z extra dekiltem/ja na to stawiam, eleganckie szpilkii kok.prosty, bez lokow,wrrr

Gość kathhy
KarolA17!!!!!! jesli masz krotkie nogi to odpada dlugosc do kolan!konieczne wyzsze buciki!i spodnica lub sukienka z odcietym wyzszym stanem:)prostota i elegancja

Gość Marta *
mój chłopak zaprosił mnie na studniówkę i tez miałam straszny dylemat, bo jestem od Niego rok młodsza i nie wiedziałam co ubrać, ale postawiłam na sukienkę satynową do kolan, lekko rozszerzaną u dołu na cieniutkich ramiączkach i dekolt miała sliczny, takie trójkaty na biuście, wg mnie ładna, ale trochę droga, ale na pewno niepowtażalna:)

ja mialam spodnice zgorsetem kolor mietowy jak lody mietowe hehe:) satynowa byla i dluga:) miala tez taka jakby koronke z kwiatkami byla sliczna i mialam do tego srebrne sandalki na szpileczce zapinane na kostce lancuszkiem ale jakbym teraz miala wybierac to chyba bym gorsetu nie wybrala bo mi sie druy wbijaly pod piersiami:) hehe niby gorsetu sa dobre dla tych co maja duzy biust ale u mnie jakos sie nie sprawdzilo moze jakbym miala doszyte do tego ramiaczka ktore byly przy sukience do doszycia top byloby lepiej ale i tak mi nie przeszkadzala:) i suuper sie wybawilam a bez buto tez tanczylam jakos godz przed koncem hehe ale wtedy juz nikt sie niczym nie przejmowal:P

Gość kalinaaa18
mam pytanie do "ja tylko pytam" ? jaki mialas kroj sukienki?

Gość evelka z osowej
ja nie mogę ktoś "zapoda" temat sukienek czy wy nie wiecie w co sie ubrać??????dla mnie to jest śmieszne wazne zeby ubrać sie w to co sie chce a nie w to co inni sadza nie idzcie za moda bierzcie pod uwagę to co wam sie podoba ja zawsze marzyłam o dlugiej sukience z gorsetem i taka mam na swoja studniówke nie koniecznie musi być taki krój niewygodny z tego co nie którzy piszą tak można to odebrać ja miałam swoja na weselu i jest bardzo wygodna pozdrwaiam

Gość aldi883
mam studniowke 2 lutego i nie wiem jaki kolor sukienki wybrac. myslalam nad pomaranczowym albo zoltym,ale nie wiem czy taki kolor pasuje na studniowce...

Gość aldi883
gorset jest juz oklepany. chociaz pewnie jeszcze sporo dziewczyn je zalozy

Gość sh sh sh
mam dość nietypową budowe. hm.. sportową. przez 10 lat trenowalam wyczynowo i pozostal mi kompleks- szerokie bary. oprocz tego raczej niska ze mnie dziewczyna. ach no i ten brak talii :} jest ktos kto moglby poradzic jaki kroj bylby najlepszy by zakryc te mankamenty? dziekuje. :)

Gość wonsz
moze igorset jest oklepany ale ielegancki . icie tom a byc bal studniowkowy a nie potancowka zeby krotkie spodnizck izakladac...i buty tylk o iwyłącznie zakryte...troche taktu

Gość kosmar88
Mam pytanie w jaki sposób można zatuszować niedoskonałość niewielkiego biustu? wiem że gorset odpada i może pomóc sukienka z marszczeniami, ale macie może jeszcze jakieś inne pomysły w tej sprawie? Proszę o doradzenie i z góry dziękuje za pomoc:* PS. Jak uważacie jaka długość sukienki jest najodpowiedniejsza na studniówkę? długa to ziemi czy może taka za kolana?

Gość Marta*
wg mnie najlepsza na studniówke jest sukienka krótka, dopóki jestesmy młode to poinnismy pokazywac nasze nózki,a co myslicie o kolerze, jaki jest odpowiedni, czy wypada ubrac złota, albo rózowa sukienkę? pomóżcie

znacie jakieś sklepy z takimi sukienkami ? ważne żeby była wyjatkowa orginalna a nie jakis tam gorset i tona tafty najlepiej w warszawie... a jakie kolory sa najlepsze?

Gość ale jajajaja
tak pokazywać nogi to możesz zawsze a taka studniówke ma sie raz w życiu i można moim zdaniem zaszaleć ja wybrałam długą i byłam zadowolona.

Gość myszka89
czesc dziewczyny ;* ;-);) blaaagam pomozcie miii, ide na studniowke 2007 jako osoba towarzysząca i kupilam juz sukienke i zaluje , bo chyba ona jest za krotka ;( blagam powiedzcie szczerze co o niej sadzicie http://img456.imageshack.us/my.php?image=bezzzzzbo8.png pozdrawiam Was kobietki:)

Gość nhnbnbvn
bardzo ladna kiecka... wcale nie jest za krotka... w sam raz

Gość g..
A co myslicie o sukience kremowej?

Gość myszka89
mnie sie podoba, ale balabym sie kupic bez przymiarki :) ja mecze sie nad swoja myslac jak ja wydluzyc:(

Gość anioleczek2222
ja miałam sukienke szytą według własnego gustu z gorsetem na szyje w kolorze kemowo- beżowym, po ptostu cudo, jak weszłam na sale to wszystkim szczeny opadły z wrażenia bo się wyrużniałam spośród czarnych, brązowych i bordowych kreacji, polecam zarąbiste uczucie być najpiękniejszą :)

Gość myszka89
to moze nam pokazesz ta cudo kreajce?:) jakies foto na image wrzuc; -) pozdro

Gość ankakarna
stary adres strony, nie wyswietla

Gość julka_18
:(

Gość MatkoNieWiem
Hmm.. jak już jestem to napiszę... wiele z was uważa że BIAŁA suknia sie nie na daje... a ja jestem innego zdania... jesli do całości dodamy drobny aczkolwiek rzucajacy sie w oczy dodatek... wtedy suknia ma urok i wygląda wyjątkowo... Pozatym też w tym roku mam studniówke (oraz problem) i moja "kreacją" nędzie własnie biała spódnica z bordowymi kwiatkami do tego bordowa góra... (nie gorset zastanawiam się raczej nad bluzką bez ramiączek) i do tego bordowe szpilki klasyczne całe zakryte :)) co wy o tym myślicie??

Gość a ja miałam
miałam sukienkę czarną do kolan, była w stylu lat 30. Bardzo fajnie się w niej czułam i generalnie wyglądałam oryginalnie. Kupiłam ją w sklepie Hoffland. Niestety moja studniowka była już jakieś 6 lat temu, teraz gdybym szła na taką imprezę założyłabym pewnie coś w tym rodzaju : http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?products_id=122 fiolet jest boski! :)

Gość NowaczekRobaczek