Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Dobry wieczor , slonko! i calej RESZCIE dzis jestem strasznie glodna , caly czas cos dziubie , to pewnie bedzie zgubne dla mnie. Ale coz, dam rade.! Najwazniejsze ,ze kolejny dzien minal bez glodu nikotynowego.To juz 13-ty. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Qrcze nie moge gadulca uruchomic...czy ktos do mnie pisa艂???? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 S艂oneczkooo-->mi艂o cie tutaj widziec,fajnie,ze wroci艂as:) Zlosliwiec-->ty to potrfisz podniesc ludzi na duchu:) Mychulec,Kinia/,JAWEL75,Niesmia艂a-艣mia艂a,konieka33,Asterka,Jovik--->kochani musimy trzymac sie razem:) w gronie jest duzo 艂atwiej pokonac 艢mierdziela:) Pozdrawiam wszystkich opowiadajcie jak mina艂 wam kolaejny dzien:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 13, 2006 slabo pisza, nie ? Wiewioreczko - co u Ciebie ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Kinia-->w niedziele bedzie miesiac bez 艣mierdziela:)Bardzo jestem z siebie dumna,nawet nie wiesz jak bardzo:)Naprawde nie mysla艂am,ze mi sie uda.Na razie nie mysle o pecie,wogole nie chce mi sie palic.By艂a dzis u mnie fryzjaerka,pozwoli艂am jej zapalic 2 fajeczki,ale najwazniejsze,ze mnie wcale a wcale nie kusi艂o:) Ogolnie przybra艂am gdzies oko艂o 1 kg,choc moja fryzjerka powiedzia艂a,ze schud艂am:) to by艂 mi艂y komplement:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 13, 2006 no to super! Miesiac to juz cos.Ja pewnie wytrzymam bez fajki jakis czas , choc nie wiem jaki.Jak nie wydarzy sie nic takiego co mnie skusi na pierwsza faje bedzie ok. Chcialabym powiedziec ,ze juz nigdy nie zapale ale never say ..., tego sobie nie moge obiecac. Przyznam ,ze lubilam palic.To bylo fajne , szczegolnie w knajpce przy drinku.Wow.! Ale zaczelo mnie wkurzac jak zobaczylam ,ze wiecej kobiet pali niz facetow.Pomyslalam sobie ,ze oni sa lepsi, madrzejsi.A juz do szalu mnie doprowadzilo jak u mojej 16-tniej corki znalazlam papierosy. Szok! ale co moglam zrobic , ja palaczka? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 13, 2006 nie ma sie co czarowac z niepalenia plyna same korzysci.Wszyscy o tym wiemy, palacze tez wiedza ale coz...nie chca sluchac. Trzymam kciuki za siebie i za was wszystkich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Kinia-->ile masz lat?ja mam 33 latka i mam 12 letnia corke:) Przyrzek艂am sobie,ze nie pozwole corce wciagnac sie w na艂贸g:)Widzia艂a jak na poczotku sie meczy艂am,aby rzucic to swinstwo.:):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 13, 2006 mam 35 lat , i corke Kinge ( moj nick to jej imie ). Ona zaczela popalac jak poszla do lieceum, dawno jej nie zlapalam , twierdzi ,ze nie pali juz.OK!.Moze i nie .Ale tez sie o nia boje.Rozumem to , bo ja tez zaczelam palic w liceum .Potem przestalam i znow zaczelam. Po co ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Jovik ----> jeste艣 tam ??????? Wiele tu do zrobienia jest...hmmm.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Zmykam juz kochani,jutro musze wczesnie wstac do pracy:) Pozdrawiam wszystkich i zycze mi艂ego wieczorka:)BP:) Dobranoc do jutra:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 Moja c贸rka Patusia ma 16 lat i.....pi臋knie pachnie na szcz臋scie..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 13, 2006 No to kupi艂am ocet ale 5%, nie wiem czy mo偶e wystarczy膰, i 4 z艂ocisze da艂am, tylko nie Kamisa, bo akurat nie by艂o. Obacz臋 czy utrzymam si臋 przy wadze. Po膰wiczy艂am i 偶yj臋 BP, co艣 mi tam przeb膮kuje w g艂owie, ale sie nie daj臋, musz臋 by膰 twarda, byle sie nie z艂ama膰 na zbli偶aj膮cych si臋 imprezkach. Jovik, Kinia, Sloneczkooo, Wiewi贸reczko, Michalinko7, Asterko, zlosliwcu, nie艣mia艂a-艣mia艂a, - no niez艂a paczka niepalaczka si臋 robi ;-)))Tak trzyma膰!!! Mychulec--->u mnie w艂a艣nie te偶 bywalo na pocz膮tku dwa, potem jednak ci膮gnie do wi臋kszej ilo艣ci, a potem w og贸le si臋 nie liczy tych fajurek , tym bardziej na imprezie. I tak si臋 wpada w na艂贸g. Dobrej nocki ;-))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mychulec 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Jasna cholera, nie wysz艂o! My艣la艂am, 偶e nie b臋dzie problemu, przecie偶 to tylko 2 papierosy! Jasny gwint, nie uda艂o si臋! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Mychulec----> no widzisz tylko 2 pety...a Tw贸j uzale偶niony organizm ju偶 si臋 o nie upomina !!!!!! Nie poddawaj sie !!! :D...ja pali艂am ponad 20 lat i potrafi艂am rzuci膰...i chocia偶 zaliczy艂am wpadk臋 po 2 miesiacach abstynencji to jednak dalej nie pal臋...nic mi to nie da艂o, w niczym nie pomog艂o !!! Wierze, 偶e Ci si臋 uda :) Pozdrawiam wszystkich pachnacych Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 witam cala paczke niepalaczke !!! bardzo podobalo mi sie to stwierdzenie . Milego , pachnacego dnia! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nie艣mia艂a-艣mia艂a 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Hej:) witam w moim szostym dniu niepalenia widze, ze okolo trzydziestki mysli sie o zerwaniu z nalogiem:-) ja mam 33 lata Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mychulec 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Chyba co艣 w tym jest, u mnie 32 wiosenki :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pomocy .pomocy ..... Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Mam pi臋dziesi膮t dwa lata !!! pomocy bo zn贸w pal臋 !!! nie mog臋 zerwa膰 na trwa艂e z na艂ogiem . miewam okresy niepalenia ,a od tygodnia dymi臋.. jak lokomotywa , stres i stres i stres .............. ======papierochy !!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 no jak mozesz ??? w tym wieku ? bedziesz staro wygladala!!! niepalenie odmladza jak wszyscy wiedza.Dolacz do nas i juz ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 chyba nie urazilo Cie to co napisalam? chcialam dac Ci kopa , takiego ktory zadzialal na mnie.Tez nie jestem juz mlodka i obawa ,ze sie szybciej zestarzeje niz moje niepalace kolezanki, byla duzym bodzcem aby zerwac z nalogiem. Patrze na dziewczynay kolo 40 -tki szukam roznic .Te , ktore nigdy nie palily , albo od dawna nie pala maja zdecydowanie swiezsza cere i wygladaja mlodziej.Tez tak chce i do tego daze. Juz widze poprawe. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Pomocy-pomocy---->palimy nie tylko z powodu stresu....przecie偶 si臋gasz po faj臋 jak cos si臋 uda.....z radosci, po jedzeniu i przy drinku kiedy totalny luzik jest.....nie oszukuj samej siebie----> to cholerny na艂贸g, kt贸ry tylko Ty mo偶esz pokonac !!!!! Jezeli nie mo偶esz sobie poradzic sama si臋gnij po tabex...on naprawde jest skuteczny jesli masz siln膮 motywacje do.......wiadomo !!!!!! Nie b臋dziesz taka wsciek艂a chodzi艂a i nie b臋dziesz terroryzowa膰 otoczenia przy okazji :D Na rzucenie smierdziela nigdy nie jest za p贸藕no...a wygl膮d to poj臋cie wzgl臋dne...wszak wazne jest co nam w duszy gra :D Zostan z nami !!!!! pozdrawiam serdecznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nie艣mia艂a-艣mia艂a 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 KInia u mnie dokladnie te same pobudki:-D ech baby Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 ale w przyszlosci wszystko bedzie procentowalo , zobaczycie ! Bedziemy zdrowsze i piekniejsze ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Hello macie racje z tym wygl膮dem, kole偶anka powiedzia艂a mi kiedy艣 jak robi艂a ankiety dla ludzi pal膮cych, kt贸rych werbowa艂a na ulicy, nieznajomych przecie偶, 偶e po twarzy widzia艂a kto pali a kto nie i takich zaczepia艂a. To te偶 by艂 i dla mnie bodziec, 偶e nie chcia艂abym by mnie do takiej tylko grupy zaliczali. Zobaczy艂am u siebie juz oznaki szaro艣ci swej twarzy, no i z臋by, to te偶 jest widoczne. Dentystka powiedzia艂a mi 偶e mam bardzo 艂adne z臋by i jeszcze nie s膮 od tego palenia najgorsze, ale poradzi艂a, 偶e z czasem b臋dzie coraz gorzej. A w艂 a艣nie te偶 tak jak Wy przekroczy艂am 30 stk臋, mam 31 lat, i poczu艂am, 偶e czas na zmiany i odma艂adzanie si臋 ;-))) Trzeba sie trzyma膰 ;-))))) Trzymajmy sie razem;-)))))) Pozdrowiskadla ca艂ej paczki niepalaczki!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 no i nie mamy cuchnacegop odechu , nie ??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 oddechu! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Fajne z nas pachn膮ce laseczki hehehe... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poczytajcie Napisano Wrzesie艅 14, 2006 http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3601783.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tam nic nie ma. Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach