fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 Martusia82 - dzielna byłaś, żeby tak nie zapalić w środowisku nie sprzyjającym, widać, żeś silna babeczka... Ja mam łatwiej, w promilu wielu metrów, kilometrów nikt nie pali. Onegdaj to ja byłam prowodyrem wszelkiego palenia, hmmmm, odpukać , to już za mną...:) złośliwiec, hmmm, czujny jak zwykle, trzymaj tak dalej... To się nagadałam i nawymądrzałam, no sorki, ale naprawqdę się cieszę z odzyskanej \"wolności\"...:) Pozdrowienia dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 11, 2006 Martusia 82 , jeżeli możesz to zrób się na czarno bo tu jest podszywasz i może napisać w twoim imieniu brzydkich slow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 setunia, szczęsliwy ten dziadek, ze ma taką wnuczkę, co nawet na forum piszemartwiąc się o niego...Hmmm...no tak...:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 dobrze prawi złośliwiec, lepiej się zaczernić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 11, 2006 Wczoraj byłem na imprezie było nas 33 osoby i ku mojemu zaskoczeniu to ze tylko 2 osoby były palące :D zauważyłem ostatnio ze jest moda na NIE PALENIE ha ha ha ha !!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Fado sie martwie o dziadka , bo w takim stanie to jeszcze go nie widzialam:( A mi tak bardzo ciezko nie jest:) naprawde myslalam , ze bedzie gorzej ale to dopiero poczatek:D A piwko smakuje super!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Listopad 11, 2006 Witam wszyskich Dla dziewczyn dla chłopaków u mnie już 62bp, apetyt wraca do normy Pozdrawiam pachnących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Zlosliwiec wow :D to nezla statystyka:) Ja mam wiekszosc znajomych niepalacych A z ta moda na niepalenie , to amsz racje, rzeczywiscie cos takiego teraz sie dzieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 złośliwiec, no jest taka moda... To fakt, dodatkowy argument przecież za BP. A teraz pomyśl, za moich czasów, za twoich, modą było właśnie ostre palenie: żadne tam długie mentolowe, najlepiej było, gdy człowiek palił sporty, albo popularne bez ustnika, ha! Nie, no zjazd. Wystarczy pooglądać filmy z lat 70. , w każdym kadrze wszyscy palą, popielniczki pełne... Obejrzyjcie dobre filmy z wczesnego Zanussiego, kino moralnego niepokoju, jarać szlugi było cool... Bleeee.... Inne czasy teraz, zdrowe, chciałoby się powiedzieć... Proste wnioski... jerzys, jak tam twój dzień, bo tak z lewej nogi wstać, to niedobrze, stąd pytanie....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Listopad 11, 2006 Setunia ja przez miesiąc nie mogłem żyć bez piwa, aż się wystraszyłem, nie chcę mieć dużego brzucha ;) ale teraz już nie potrzebuję, ani śmierdzieli ani piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 alleaffar :), dobrze, że się odezwałeś na potwierdzenie, ze da sie żyć bez BP... setunia, cieszę się, że nie ciągnie cię...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 a to jest odkrycie, piwo bez fajek smakuje o niebo lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 alleaffar ja troche ograniczam piwo;) , a kobiety przeciez nie maja tzw miesnia piwnego, wiec.:D:) Fado ciagnie, ciagnie, akle juz tylko fizycznie , a nie tez psychicznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 11, 2006 fado –to były nasze mlode czasy a teraz stare wspomnienia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Listopad 11, 2006 Setunia, bardzo się ciesze widząc Ciebie na tym topiku, powiedz czy czujesz różnicę w buzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 alleaffar czuje, czuje duza roznice w ogole:) Kurcze moglam rzucac razem z Toba , to mailabym juz 62dniBP i nie wiem ile kasy w kieszeni:o i moze nie bylabym ostatnio tak chora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 setunia, dobre rozróżnienie, na fizyczne i na psychiczne... Mam tak, że miesza mi się jedno i drugie...Fizyczne, tak zwane, widzę, w sytuacjach, w sytuacyjnym paleniu, psychicznie mnie nie ciągnie, ale .... myk! sytuacja!, W piątek tak było, kilku ludzi zaczęło na maksa częstować ..., a już w głowie miałam myśli, czemu nie? Ale... , no nie... Wytrwałam. I wierzcie mi, te pięć sekund, zeby odpowiedzieć, właściwie całą wieczność trwało... Z lekkim sumieniem mogę teraz to piszę, bo się nie skusiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 złośliwiec, a niech tam, że stare wspomnienia, a filmy i tak dobre..., a my młodzi, bo bez BP, ha, no to sobie naodejmowałam lat...., a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 11, 2006 Dzis byłem ze starym kolega w budynku przeznaczonym pod rozbiórkę kiedys za szczeniecych lat chodziłem tu do szkoły wspominaliśmy dawne czasy gdzie w piwnicach i kiblach robiliśmy pierwsze kroki ze śmierdzielem to już były pierwsze poczadku śmierdzącego nałogu powspominać jest cos pięknego :D ha ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Fado dla mnie psychiczne , to to ze lubilam pali, to byl jakis tam rytual , czasami po prostu mechanicznie sie odpalalo jednego za drugim, ale zawsze to jakas przyjemnosc byla:D A fizyczny glod to wlasnie odczuwam w plucach, klatce piersiowej,;) np teraz odczuwam;) . Taki glod mam srednio trzy razy dziennie :rano, w popoludniu i wlasnie w nocy :o nie trwa dlugo , bo jak o nim przestaje myslec , to znika:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martusia82 0 Napisano Listopad 11, 2006 Nie wiem co z tą czernią :( Zielona trochę jestem a starego się wstydzę prosić, chyba że już się udało - jak nie to pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Zlosliwiec:D Ja tez pamietam swoje niemrawe poczatki ze smierdzielami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 hahahahaha, to fajnie, że masz takiego kolegę...:), złośliwiec...wkradły nam sie wspominki...:) do topiku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Martusia BVRAWO!UDALO SIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 setunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 11, 2006 Martusia jest tak, jak powinno być, udało się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martusia82 0 Napisano Listopad 11, 2006 Złośliwcu ja paliłam w liceum w kibelku,piękne czasy! siedziało nas ok10 bab i czułyśmy się jak w solarium! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martusia82 0 Napisano Listopad 11, 2006 Dobranoc Wszystkim!!!do jutra bo stary mnie pogania. Pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 11, 2006 Martusia 82 jest ok. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 11, 2006 Fado dzieki za kwiatuszka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach