Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Ja też muszę i chcę dokończy studia. Przerwałam ze względów najpierw finansowych a potem zdrowotnych. Mam już plany ale nie chce zapeszac... Katie79 ---> wysłałam Ci wszystko co miałam (2 ksiązki kucharskie - moze te same nie wiem bo właśnie drugą dostałam, Język niemowląt i Zdrowie dziecka) Jak będę coś jeszcze miała dam znac. Poszukję Uśnij wreście - macie może?

Czadunia - niezła diabica zCiebie musiała być :) Przyłączę się do kawki, lecę zaparzyć. Poproszę o kawałek szarlotki! (W adwencie nie będę jadłą słodyczy, muszę nadrabiać braki przyszłego miesiąca ;) )

Ojjj straszna byłam :-( nie przeżyję jak Qba taki będzie .... Dziwię się że moja mam jeszcze siwa nie jest ale tato osiwiał. Tyle razy co oni mnie ze szpitala odbierali ... Tragedia. Az mi się przykro zrobiło na myśl ile ja im trosk przysporzyłam :-( No ale cóż - mam nadzieję ze nie bede teraz za to płacic :-D KOLEŻANKA RODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaa... trzymamy kciuki za koleżankę!!! Muszę iść usypiać Klaudię, bo mi bączek zaraz padnie :)

Czadunia-ja też poproszę kawałeczek! Mmałgosiu-chcę się bronić jak najszybciej, ale jeszcze trzeba coś wymodzić, żeby to obronić a ja naprawdę mam tak mało czasu a gdzie tu jeszcze siedzić w bibliotekach, czytać, studiuję polonistykę więc naprawdę to nie takie hop, ale jestem uparta i wierzę że dam radę prędzej niż się tego spodziewam. A przerwałam ze względów poniekąd zdrowotnych, poniekąd finansowych-budujemy dom i jest momentami ciężko. Ciekawe co tam sychać u mojego maluszka, muszę zadzwonić i chwilkę z nim porozmawiać.

Ale Kuba ma dziś jazde ! Cały czas wchodzi na stół. Co go zdejme to znów tam jest! I tak juz ze 2 h - uparciuszek. Mmałgosia --> wysłałam Ci maila katie79 --> jakis mail od ciebie mi wrócił ale nie moge się doszukac który (wysłałam 4)

Czadunia-mam książkę kucharską w dwóch formach (zwykła i zip) i język niemowląt

katie79 ---> masz przepełnioną skrzynke ;-) daj znac jak zwolnisz torszke miejsca

Aaaaa... trzymamy kciuki za koleżankę!!! Muszę iść usypiać Klaudię, bo mi bączek zaraz padnie :)

CZadunia - wysłałam. Teraz znikam. Życzę Wam miłaego dnia! Papapapa!!! Ale numer! Chyba mi komputer zwariował :D

Gość joszka25
Witam wszystkie lutowe mamy. Moja Weronika przyszła na świat 21 lutego 2005 prez cc. Ważyła 3700 g i mierzyła 58 cm. 4 dni temu skończyła 9 m-cy i z tej okazji zjadła swoją pierwszą kanapkę. Jeszcze nie raczkuje chociaż potrafi pełzać i uklęknąć przy różnych sprzętach. Ma dwie dolne jedyneczki, górnych póki co nie widać. Czadunia proszę prześlij mi te przepisy w wersji elektronicznej na shpsz@o2.pl Zdjęcia mojej Weroniki: www.szukalska.bobasy.pl Zapraszamy!

Witaj joszka25 i ty Weroniczko wśród nas ;-) Sliczne masz zdjecia a szczególnie zaimponowałaś Qbusiowi tym, ze czytasz w kąpieli :-D Zuch dziewczynka. Mamy nadzieję, że będziesz teraz tu częstszym gościem albo nie !!! Stań się tu tak jak i my domownikiem :-D 🌼 Przpisy już wysłałam :-D Qbuś dziś zrobił papa dwoma rączkami !! Trzy razy żeby nie było że niechcąco haha

Gość Mama Ania
A moze do Was dolaczyc kwietniowa mama??

Gość Mama Ania
Tak, niestety Czemu on sie nie urodzil miesiac wczesniej?To chyba najbardziej rozbrykany baranek na swiecie.MA 7 miesiecy i tez ma na imie Kubus!

He he Pytam bo ja też baranica i do świętych te Baranki nie należą, ale poza ty to napewno cudo chłopczyk. Witam Cię Kubusiu najserdeczniej pod słoneczkiem 👄 Z którego kwietnia jest Kuba? Coż zbroił? dawaj dawaj bo my tu ciekawi jesteśmy !! 🌼

Gość Mama Ania
Mojemu Lobuzowi daleko jeszcze do Waszych urwiskow, urodzil sie 12 w nocy o 1.Nawiasem mowiac tak jak przewidziala moja babcia.Pani doktor stwierdzila,ze jest bardzo ruchliwy i ze gdy zacznie chodzic bede miala urwanie glowy. NA razie moj synus jest na etapie stawania.Jeszcze sie sam nei puszcza i najlepsza podpora jestem ja.Uwiesi mi sie na szyi i stoi sztywno jak dab. Martwie sie tylko bo nie ma jeszcze zadnych zabkow (i z tego co widze daleko mu jesczze do nich) a wszytkie znajome dzieci w tym wieku mialy co najmniej po jednym.Kiedy Waszym dzieciom wyszedł pierwszy ząbek? Pozdrawiamy wszystie mamy i ich pociechy!

Mojemy Qbusiowi pierwszy wyszedł w 6 miesiącu. Ale znajomi czekali na to az 11 miesięcy. Podobno jest zasad im później tym lepiej. Masz jakieś fotki Kubusia ? Ja jestem z 1-go .... ;-) i już uwielbiam twojego synka :-D

Gość Mama Ania
Czadunia pewnie nikt nie uwieżyl Twoje mamie gdy sie chwaliła ze przyszłs na swiat :D Wiesz jak to jest, na pewno tez niecierpliwie czekalas na 1 zabek Kubusia. Fotke mam, moja mamuska zakochala sie w niej. I ja tez z chcecia zobaczylabym Twojego Kubusia

Gość Mama Ania
Ech... przepraszam za roztargnienie. DOpiero teraz zobaczyłam adres strony. Wlsnie widze Twojego kubusia Czadunio. Jest swietny. Widac ze tez Łobuziak z niego

Gość Mama Ania
Oczywiście mialo byc przez wilekie "K" Przepraszam

Mama Ania ---> no to dawaj tą foteczkę :-D Nikt mojej mamie nie wierzył i w urodzinki numery mi robili - nie było to miłe byc w taki dzień oszukiwanym. Ale po kilku treningach karate (haha) wyjaśniłam że tak nie wolno ;-) Kolezanka nie rodzi juz ;-) fałszywy alarm - mąż spanikował ;-) została na obserwacji w szpitalu i ... czekamy. Termin ma na 17.XII ale brała już wcześniej leki na podtrzymanie.

Gość Mama Ania
Witaj Czadunia! Wczoraj nie odpisalam bo poszlam juz spac.Bylam z maluchem caly dzien sama i padalam z nog. Niestety foteczke moglabym przyslac Ci tylko na poczte. Moj Krasnal pogniewał sie dzisiaj na jedzenie.Ech... nie nadazam za nim.To nie na moj wiek ;)

hejeczka e.l.f. ---> trzymam kciuki za jazdę w tych warunkach. Uważajcie bo ślisko. Ja do rodziców wyjezdzam chyba 5-go, ale to jeszcze nie do końca ustalone joszka25 ---> doszły moje maile? Jak cosik więcj zdobęde to dam znac Mama Ania ---> ja wczoraj wyjątkowo miałam luzik i mogłam posiedziec na kompie. A foteczkę proszę na maila. Jest pod moim nickiem. Dziewczyny napiszcie skąd jesteście - My jesteśmy z Kłodzka tzn Kuba tylko z Kłodzka jest haha ale w Kłodzku wszyscy mieszkamy. Buziaczki i 🌼 balujecie gdzies? my w domku.... chyba po raz pierwszy odkąd rodzice nam pozwolili ;-)

Gość joszka25
Czadunia! Serdeczne dzięki za przepisy. Są naprawdę super. Ja dzisiaj dokonałam szokującego odkrycia. Weronice wyszła górna dwójka a nie tak jak to zwykle bywa - jedynka. Nasza ciotka-pediatra mówi ze ro nic niezwykłego ale ja sie troche martwie. Macie podobne problemy?

joszka25 ---> no to Ci się córcia udała ;-) Siekacze góra !! Qbuś już na 2 na dole i 2xpo pół u góry (tak że akurta pod tym względem się nie wyróznia ;-) Dziś Kuba zajechał wszystkich - wszyscy popadali tylko nie on! Już myślałam ze nie zaśnie ale w końcu nie dał rady i mam chwilkę luzu :-D

Jestem ja Czadunia, czytałam co tam nabazgrałyście przez weekend, witam nowe mamusie:-) Dziękuję za maila. Myślałam że dorobie się netu w domu już na dniach, ale nic z tego, muszę poczekać jeszcze z tydzień. Weekend u nas minął imprezowo (moje imieninki, hi hi), fajnie było, a i synus wyrozumiały i dał się mamusi w niedziele wyspać jak nigdy (do 8.30 nawet!!!) My jesteśmy z Torunia a Kosmuś urodził się w miasteczku pod Toruniem, tam gdzie pracuje mój gin, jest miło i przyjemnie i zdarza się maksymalnie jeden poród na dobę! zresztą jak się urodził, to był przez tydzień naszego pobytu w szpitalu jedynym dzieciaczkiem na noworodkach! więc położne z nudów tak sie nim opiekowały i nosiły i bawiły, że mamusia sobie mogła odpocząć, hi hi. Życzę milego dnia i pozdrawiam