Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfume_Maniac

Pomogę Wam dobrać perfumy - zależnie od wieku, wyglądu i upodobań...

Polecane posty

a ja chciałabym kupić perfumy Chipie z taką wygrawerowaną połówka słonecznika na buteleczce. kiedyś miałam odkupione od koleżanki - bardzo podobał mi się zapach a obecnie nigdzie ich nie mogę kupić . Widział ktoś ?

Jestem blondynka bardzo ładny i elegancki jest Pure Poison Diora - szczególnie na zimę :) w oryginalnej butli szaleńczo drogi ale u mnie tylko 30 zł za 30 ml :) zapraszam na aukcje lub na e-mail wyślę Ci katalog z zapachami :)

no zobaczymy :) znam Twoje zapachy mam je też w swojej ofercie :) z podobnie pachnących polecam Chance Chanel a z zupełnie innych Gucciego Rush 2 :) Lubią go moje znajome zodiakalne bliźniaki :) powinien i Tobie przypaść fo gustu ;)

Mała żabko :) - kijanko :) nie mam niestety kopii tych perfum ... :( ubolewam ... bo jak sie znajdzie ten \"swój\" zapach to cueżko go zastąpic innym :(

znowu ja :) jutro idę wąchać testerki z perfumerii :) Na początek Sensi Armaniego, jak doradzał Hrabia :) może jeszcze Rush Gucciego skoro taki fajny cieplutki waniliowy:) byle nie Gabriela Sabatini - moja mama ma, jej się podoba ale mi jakoś nie pasują :p

hej hej no to i ja jetsem niska bo 162 cm wzrostu Blondynka z niebieskimi oczami. Czasem ubieram sie elegancko czasem sportowo ale zawsze lubie wygladac atrakcyjnie. Styl zycia?? Hmmmmmmm Uwielbiam rower i długie spacery. Innym sportom mie NIE :P Jaki mi wybierzesz zapach. Potem napisze swoej ulubiona

Gość no zobaczmy
dzieki bardzo :) przy najbliższej okazji wtąpie do salonu i zobacze co i jak. jak bedzie ok to subie fundne :) bo nigdy nie oszczędam na perfumki ;) to jest moim zdaniem nalepsza wizytówka kobietki i bez niej nie ruszam sie z domu. i małe pytanko. te moje perfumki czyli mademoiselle i mexx to dobry wybór czy nie koniecznie? mnie bardzo pauja. mademoiselle na wieczór, dla chłopaka a mexx na okrągło ;)

Oba zapachy są bardzo charakterystyczne :) wiele moich klientek uzywa mademoiselle na codzień jesienia i zima :) a mexx\'a zostawiaja na wiosne i lato

Gość szklanka_z_herbata
A Mnie tez cos polecisz fajnego? Odwazna kobieta, czasem skryta i niewinna, optymistka, trzezwo patrzaca na swiat, szare oczy 168 szatynka, styl elegancki ale i skromny, w wolnych chwilach raczej luzno, wygodnie, domatorka, zawsze pomocna ludziom, z natury delikatna i skromna, czasem z fantazja i poczuciem humoru Nie lubie ciezkich, mocnych zapachow. Chcialabym miec taki zapach, ktory bedzie podkreslal moja osobowosc jak i indywidualnosc. Co Mi zaproponujesz?

Szklanko z herbatą :) patrząc na nick prosi sie green tea :) E.Arden ...ale ja proponowałbym Acqua di gio Armaniego są świeże i bardzo przyjemne

Szklanko z herbatą :) patrząc na nick prosi sie green tea :) E.Arden ...ale ja proponowałbym Acqua di gio Armaniego są świeże i bardzo przyjemne

nie chodzi mi o zapach dopasowany do oje wygladu, stylu bycia itp ale chcialabym odnalezc zapach podobny do Little Black Dress(Avon) lun Xpose Passion (Christina Aguilera)

nie chodzi mi o zapach dopasowany do oje wygladu, stylu bycia itp ale chcialabym odnalezc zapach podobny do Little Black Dress(Avon) lub Xpose Passion (Christina Aguilera) utworzylam juz osobny topik w tej sprawie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3147891 jesli mozesz Perfume_Maniac POMOZ!

Gość ja1212
A mi pomożesz dobrać perfumy?

marsell ... nie znam tego avonowskiego zapachu ale poczytałem i jest on raczej mocnym zapachem .. z takich mocnych wieczorowych i kobiecych zapachów to Rush Gucciego :) tylko w oryginale ma opakowanie jak kaseta magnetofonowa ;) wiec może elegancki Jadore Diora :) lub Coco Mademoiselle ( bardzo podobne opakowanie w oryginale )

Gość szklanka_z_herbata
Dziekuje bardzo za podpowiedz ale szczerze mowiac ten zapach juz wachalam i jakos niespecjalnie podszedl mi do gustu. Czy mialbys jeszcze inna dla mnie podpowiedz?

Gość szklanka_z_herbata
Dziekuje bardzo pozdrawiam :)

a ja wracam z perfumerii, gdzie coś mi odbiło i psiknęłam się Lancome Miracle :o feeeeeee wszystko tylko nie to :o myślałam że w autobusie zwrócę swoje drugie śniadanko :(

Teraz już wiem :) ale papaja nie uwierzy dopóki nie powącha ;) spodobało mi się Treselle Avonu no i oczywiście Incandessence :) a na razie to żegnam bo mam do wkucia 50 obrazeczków na PO-stopnie wojskowe, typuszeregoy, kapral, major, porucznik, i 50 takich debilnych bezsensownych znaczków :o papatki

Gość Parisiana
Były kiedyś takie perfumy Parisiana. Zapach różano - pudrowy, piękny, elegancki, delikatny i trwały. Czasem taki zapach ma świeży puder sypki. Czy możesz mi zaproponować coś podobnego? Tylko żeby ten zapach róż nie był takim zapachem suszonych płatków. Proszę ;-)

a dla blondyki sredni wzrost szczupla ponad 20 lat znak zodiku lew z charakteru sangwinik z avonu podobaly mi sie Wink i Sunny Sky nie lubie bardzo slodkich zapachow

Ja też poproszę o dobór perfum :) Brynetka,kolor oczu szare,styl przeważnie sportowy choć kobieco też czasem lubię się ubrać i elegancko ;) Charakter no sama nie wiem może zmienny jak pogoda ;) Uwielbiam delikatne lecz świeże i rześkie perfumy,byle długo pachniały :) Co mi polecasz?