Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Bosi bardzo dużo kalorii spala sie podczas seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nasmazylam cała furę faworków - zapraszam - bo dzis obżarstwo to nie grzech - a wspominac trzeba będzie caly rok SMACZNEGO

Ktosiu, ja się piszę na faworki, bo się obżarłam pączków, a tak lubię faworki...:-). Nie miałam jednak czasu, aby je smażyć ... Ale mi narobiłaś smaku !!! Takisku, jak Twoje kochane zdrówko ?? Teraz , gdy Młody został wywieziony do Dziadka, chyba szybciej Ci minie to grypsko ... Zyczę Ci dużo zdrówka, wracaj szybciutko do nas !👄 Spinky, Ty wyłaź już z tego doła , bo wiosna u nas już się zaczyna! Dziś widziałam kwitnące śnieżyczki , nie mówiąc o baziach na iwie :-). I słoneczko już dłużej zagląda , i dzień dłuższy. Bierz się w garść , pojedz dziś słodkości, bo to poprawia humor . Buziale 👄 Ja ostatnio walczyłam z lapkiem, bo kupiłam nowego i musiałam wszystko instalować od nowa . No i znowu mam mało czasu, bo ciągle zabiegana. Jutro kończę laser na zatoki, a później zobaczymy co będzie . Może już się uspokoi przynajmniej to , no i czasu może będzie więcej na pisanie, chociaż mnie bardzo \"papiery\" ścigają , nie mówiąc o klientach...Wierzę, że jednak starczy mi sił na wszystko jeszcze i jakoś wyrobię :-). Teraz już na dziś kończę klikanie , pozdrawiam wszystkie Panie wiosennie , życzę uśmiechu od bliskich i nieznajomych :-), cmoki w boki 👄👄👄

🌼 Wiki..zdrówko juz dobrze..i niech tak zostanie...dzięki..❤️ Młody juz pojechał..i do wtorku mam święty spokój.ale fajnie!! Itak juz z pięć esek od Niego dostałam:D:D Taki kochany przytulaczek:D:D Co do pączków i faworkow to się nie wypowiadam..zjadłam tego całe MNOSTWO..Jak juz można .to dla mnie ..na maxa :D:D:D Ewa..a ten sex to trzeba od razu ?? Bo muszę powiedziec mojemu Kaziczkowi..i wykorzystując okazję..dołożyc z dziesięć pączków:D:D:D Pozdrawiam..całuję..do jutra..papapa👄👄👄

😴 Chce zobaczyć ,ktory to juz wpis.Oj,chyba sie nudze.Ale ide juz do Kaziczka,tracic te kalorie😴

Ktosiu,trafilas 8200 wpis. Chyba calkiem niechcacy.Stawiaj,nie masz wyjscia.Do tych pączusiow ,na lepsze trawienie. moze byc goraca herbatka.:D Pomyslalam tak o tej,która najcześciej strzelala w okągle posty. czyli o Forevciu. Haaaaalo,gdzie jestes Forevku??????😴

No to trafiłam i to przyapdkiem. Stawiam co kto lubi co kto woli - pączki mam juz tylko dwa, ale faworków jeszcze dwa duże stosy. Zapraszam Koniaczek, winko czerwone, naleweczkę-ziołoweczkę albo po prostu białą - wybór jest więc podstawiac kieliszki - nalewam. na zdrowie - oby brzuszki nie urosły po dzisiejszym obżarstwie. No to ide przygotowywac sie na nocna gimnastyke w celu zrzucenia nabytych dzisiaj kalorii :) :) :). Figlarnej nocki papa

acha - jeszcze jedna rada - a właściwie - przykaz - zakaz stawania na wadze przez tydzień - to ze wzdględu na mozliwośc wpadnięcia w depresję, ❤️ chrońmy nasze serca przed nadmiernym wstrząsem :)

🌼 Dziewczynki..obiecałam że wyslę zdjęcia..najnowsze..i wysłałam:):) Dzięki mojej ulubionej siostrze,,oczywiście.Zdjęcia są jeszcze gorące..bo z ..dzisiaj:D.Buziaczki..👄

Jak jechalam po mlodego Takisa, to specjalnie zabrałam aparat, żeby mogla Wam wysłać obiecane zdjęcia wnuczątek:-)

Oj ominęły mnie faworki a tak lubię. Pączków zjadłam tylko 3 z czego 2 małe takie promocyjne, ale faworków to bym pojadła. a może dobrze że nie pojadłam bo mąż ma nocki, to jak to spalić;) Viki widzę że razem latamy na te zabiegi i to obie na laser, też dziś mam ostatni, tylko na dwa różne końce jakby mamy te zabiegi;) Miłego dnia, ale mi ten tydzień szybko zleciał. To może dziś jakaś herbatka odchudzająca po tych pączkach i faworkach, zapraszam.

Nie lubię pączków a faworków to już w ogóle:-) Siostra mi wczoraj postawiła przed nosem talerz faworków i jakieś pączki ale skupilam się na zjedzeniu obiadku :-)

Dajenko, szkoda tylko , że nie do tego samego gabinetu ... Umiliłybyśmy sobie czekanie plotkowaniem :-)

Czesc.Po wczorajszym obżarstwie ,zjadłam 1 pączka i załatwiłam sie na kilka dni ,taką zgage mam/ stawiam gorzką herbatke.Bez niczego. A Ksymci owocową. Bosie pozdrawiam ,Takisku 😘dla ciebie.

A co trzeba wpisać żeby wyszla ta łapka? Ja umiem tylko ❤️ 🌻 i 👄

🌼 MarMi..pamietam jak uczylas mnie robic sie na czrano..:):) Teraz ja Ciebie naucze..W nawiasach pisesz \"cześć\" i już:D:D Witajcie🌼 U nas zimno..szaro i brzydko ogolnie!!! Idę zaraz do biblioteki..i aż mnie skręca że w taka pogodę musze wyjść..ale nie mam co czytac..to pójdę!! Nie jest tak daleko..to jakos wytrzymnam :):) Pozdrawiam ..całuje..papap❤️

Do biblioteki czy \"po książeczki\"? :D Pogoda dziś mocno barowa :-D Dziękuję za objaśnienia. No to 🖐️ :)

A ja chyba wpisalam bez polskich liter i poszło. I tak i tak się da? Spróbuję. 🖐️

Próba wyszla pomyślnie. Obie wersje pisowni \' wchodzą\" :-) 🖐️

🖐️ Taaak, najpierw objeść się pączkami i faworkami, a potem rzucać się na biednych Kaziczków, coby pomogli kalorie spalić ...oj, nieładne, normalnie jest mi ich żal ;) Nie zjadłam ani jednego pączusia, nie trawię ich, podobnie jak Ewelina. W zamian zżarłam pół babki, ale tego nie zaliczam do kalorycznych rzeczy, to i Kaziczka molestować nie musiałam :P - Takisku zdjęcia doszły ....:) Stały sobie dwa Michały,jeden duży drugi mały Mniejszy rzecze do większego: - przesuń się troszkę kolego, w kadrze się nie mieszczę - ciotkom z poczekalni, swe oblicze pokazać też chcę. Siostry dwie, ładnie w kadr się zmieściły czarującym uśmiechem, nas obdarzyły :) Klaudynka i Dononek, urwisy dwa widać, że babcia o nich baaardzo dba. ..............................KONIEC :D Cmokasy przesyłam 👄

Ja też chce nienawidziec pączków i faworków - bardzo prosze jak to zrobić :( :( :( Ojej tydzien uciekł i urlop uciekł i nie moge ich dogonic - to wszystko przez to obżarstwo - brak kondycji, duże brzuchy co przeszkadzaja przy bieganiu - buuu Biegne na pcozte bo czytałam, ze przesyłaki jeszcze gorące

obejrzalam poczte - zdj ecia doszły - sa fajne - jeszcze sobie oglądam powtornie - pierwsze oglądanie to szybkie z ciekawości - a drugie to z przyjemności.

Ja pączków nie trawie! Nienawidzę.Nie znoszę!!!!Ale faworkach nic nie pisałam...:-D ,uwielbiam:-p,jęśc..nie smażyć.No i ta herbatka to po pączku.MarMi 😘for you...hiii ,ale ze mnie poliglotka :classic_cool: ,ewelina ciotka klotka!A koło ratunkowe to http://forumo.2.pl/emotikony.php Spinki dobrze ,że cos na drabince nastąpił wzlot.!Nawet nie wiesz jak sie cieszę. Dosiu , a jak tam ty? No i Ofka znikająca...i tygrysek i papapapapapapa,JO miłego weekendu . Herbatka na dzisiejszy wieczorek..

Zdjęcia doszly,sa bombowe,a zwlaszcza te seksowne siostry na nich. Dzieciaki tez sliczniusie.A te chlopaki to juz niedlugo na podryw wyrusza.uważajcie mamusie na nich. Takisku,takie ładniusie te Twoje wnuczatka.Klaudia delikatna,a Danonek podobny do mlodej Cioci.To masz wesolo,przy takiej dwojce. I nie narzekasz na nudę.Zaraz,zaraz,a kiedy Ty masz czas na czytanie???Bo chyba do biblioteki sie wybieralas???? Spinky,przeciez wiesz,ze te\"krowy co duzo rycza...\". To akurat do mnie pasuje.Dolek zasypany i tak trzymaj👄 Ktośka,ja tez lubie faworki.A chciałabym ich nienawiedzieć.A po paczkach,to mialam zgagę,ze do dzis czuję. A fe,łakomczuch ze mnie.Ewelinko,współczuje Ci,ale po jednym pączusiu????Jeszcze do niedawna nie jadlam wogóle słodyczy,ale moje upodobania wraz z wiekiem sie zmieniaja. Moze o meno zaczniemy.....Wiec zegnam i dzieki za gorzka herbatke. Życie mi ratuje. Nawet miętkę pilam dziś. Ksymciu,jak Piotrula??? Wiki,po laserze,to bedziesz brykać jak mloda gazela.Bo i zdrowia przybędzie.Dajenku i znow idziesz do pracki,ale to tylko niedziela.Wytrzymasz.To moze po pączusiu,kto moze???i do tego robie czajnik mięty pieprzowej.Na trawienie.Pa

Ofko, JO, Kubusiu,Dosiu,Forevciu,Ewciu39 i inne dziewczyny,Nie wyglupiajcie sie!!!!!Ewuniu44,dzieki za przepis na szybkie pozbycie sie zgagi.Ale na mnie nie dziala.🖐️