Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

witam! ale sie za wami steskniłam:) siedziałąm na uzcelni i mysślałam co wy tu mogłyście naskrobać;) heheh padlinka---słonko pzresle ci fotki dzisiaj po połódniu,tylko prosze pzreslij mi jaką kolwiek wiadomosć ,ponieważ zgrałam wtedy twoje fotki i skasowałam wiadomość a nie zapisałam adresiku!wiec poprosze adres raz jeszcze:) tak wogóle to byłam wkurzona bo misiek nie chcał \"do srodka\" ale znalazłam nowy sposób,tylko powiedzcie mi kochanieńki czy może poskutkować!!??? misiek nie chce do srodka i wyskakuje na koniec i kończy na moim brzuchu i ja sobie to wszystko zgarniam i wkładam do środeczka!!!czy to moze zadziałać??? buziaki śle,lece do pracy,odezwe sie po połódniu😘

Wiatam Dziewczeta! 🌻 Nie było mnie cały weekend bo w nowym domciu neta jeszcze nie mamy...Ale mam nadzije, ze juz w krotce. Weekend przeleciasł szybko ale bardzo miło i intensywnie :). Do @ 3 dni. Zobaczymy...

Witam z samego ranka :-) agapa - ale sobie wymyslilas :D:D byc moze cos z tego wyjdzie, hehe moja @ miala byc wczoraj, ale jeszzce jej nie ma, temp dzis rano - 37,1, czyli od wczoraj spadla :-( No a moje niepalenie nadal super - dzis juz 6 dzien nie pale :-) az jestem zadowolona z siebie. Teraz uciekam, odezwe sie pozniej papapa

Siemanko dzieweczki!!!!!!!!!!!!!!!! Brrrrrr...jak cholernie zimno... Okresiska dalej nie dostalam, a spalam nawet z podpaska, coby sie nie zdenerwowac rano... gdyby nie to , ze spadla mi ta cala temperatura wzoraj -- ciagle bym miala nadzieje... eh...ale generalnie dobrtze ze mi sie tak @ spoznil ----- moglam z mezem na tym skorzystac, ehheehhe caloosy dziewczeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Agapuś, moze jakas szansa jest..kto wie? W ogole ♥ przerywany nie jest za pewna metoda zapobiegania ciazy, eheheh, wiec...trzymam kciuczki ;-)

PS2: Bredniulka! aleeeeezzzzzz Ty jestes dzielna z tymi papierosamiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heloo po ołodniowa pora,ja już po pracy,a tak mi sie iśc dzis nie chciało,śpiaca jestem ja diabli!zjem obiadek i spadam do wyrka! no to mówicie ze cosik z tego moze być,jak tak pomyśle o tej mojej metodzie to samej mi sie śmaić cghce:):):););) zebyście widziały jak to wyglada,..juz po wszystkim jak msiek nei widzi ja zbieram i wkładam;):):):normalnie paranoja:)hehehehe pzresyłam buziaki😘

No mysle ze smiesznie to musi wygladac, heheh, ale niech i smiesznie, byle skutecznie!!!! ;-) U mnie @ nastapil...wprawdzie narazie plamienie tylko leciutkie, ale mysle ze jak mi sie niagara zrobi to juz na calego 😠 Mi tez si nic nie chce a w lodowce pustki...powinnam isc z moja pociecha na spacerek aleeeee miiiiii siiiiiiiiiiiiiie taaaaaaaaak nieeeeeeee chceeeeee.......... :-O kurcze, uczy sie to moje malerobic na nocnik i caly czas przesiaduje na nim, nawet sila ja sciagam--ja zakladam jej majciory a ona je z powrotem w dol i siad na nocnik! zwariowac mozna--jeszcze sei jakis hemoroidow nabawi, hehe

U mnie nadal @ brak a na dodatek okropnie sie czuje bo jest, mi strasznie niedobrze. Heh, moze jutro test zrobie?? Jutro sa moje urodzinki i jakby dwie kreseczki wyszly to bylby najpiekniejszy prezent dla mnie :-):-):-) pomarzyc wolno...

i jeszcze cycusie mnie bola :-( a brzusio nie :-) nadzieja matka glupich - wiec chyba wszystkie jestesmy sierotami :P

brednie---czy to Twoj drugi dzien po terminie? trzymam kciuki !jak zwykle na posterunku... Wczoraj wieczorem W KONCU udalo mi obejrzec I czesc \"Jak rozpetalem...\" Kurcze , mam taaakie zaleglosci, \"rejs\" pierwszy raz w zyciu ogladalam 1,5 roku temu...ale wstyd..\"Misia\" tez nigdy nie ogladalam ww calosci , hehe, ze o Rozmowach kontrolowanych nie wspomne uh...

wczoraj powinnam dostac, a tu cisza, wczoraj mnie pobolewal brzuch wieczorem wiec myslalam ze... ale dzis czysto :-) oby tak przez nastepny rok czysto bylo ........

padlinka---nie amrtw sie ja tez z rok temu widziałam poraz pierwszy \"rejs\";) heheheh dziewczyny ,teraz tak na srio chciałm się zapytac,o ta moja metode"wkładania plemniczków";)czy zapłodnienei w ten sposób jest wogóle możliwe??? czy one muszą być"wystrzelone"zeby sie udało???bo jak tak to po co sie tak męcze.....powiedzcie co o tym myslicie!!!

kupilam sobie test :-) i nie wiem czy zrobic go teraz czy jutro rano :-( powiedzcie kiedy lepiej :P

padlineczko---wotki własnie się sla do ciebie:) ...moje z moim małym podopiecznym mikołajkiem,którym opekujee sie juz 1,5 roku:)daj znac jak dostaniesz! brednie---🌻

no i nie wytrzymalam zrobilam test :-) niestety jedna tylko jedna kreseczka :-(:-(:-( ani sladu drugiej wiec dzis zrobilam test a jutro zapewne dostane okres :-( moze w kolejnym cyklu...

nie ma nikogo kto by mnie pocieszyl... mezowi oczywiscie nic nie powiem o tescie... ech z tymi dziadami

Gość iskierka_nadzieja
dolaczam do tematu.Tez staralam sie w tym miesiacu ale jeszcze nie wiem z jakim skutkiem.Za 4 dni mam miec @ wiec zobaczymy. Pozdrawiam starajace sie.

Brednie, nosek w gore! nie dzis to w przyszlym miesiacu! tez tak sobie powtarzam... A pomyslec ze kiedys cieszylam sie widzac jedna kreske na tescie... 🌻 dla Ciebie...

witam \"nowa\" starająca sie :D duza buzka dla ciebie padlinka no normalnie jestem zla, ale czego mozna sie bylo spodziewac skoro ja chce dziecka a on nie :-(

Witaj iskierka!!!!!!!!!!! Tak, tak...staramy sie, ale to nie takie latwe jak sie okazuje...Grunt, to sie powspierac czasem (najczesciej jak znowu dostajemy @) Agapus, fotek jeszcze nie dostalam :-( nie wiem czemu..

a tak z innej beczki to moj synek ma zatwardzenie, nie robil kupy od trzech dni, dzis mu podalam jakies kropelki na zaparcia, oach rano bedzie pewnie duuuza kupa :-)

Gość iskierka_nadzieja
Jakie to wszystko w zyciu przewrotne. Kiedys zabezpieczalam sie ,,po uszy" a tera wprost przeciwnie. Fajnie ze jest ktos kto tez stara sie.

ja i padlinka juz po jednym brzdacu mamy, teraz czas nadszedl na drugie :-) zycze aby ci sie udalo 🌻

Gość iskierka_nadzieja
przepraszam mialo byc teraz a nie tera

...pezyszłam powiedziec ,dobrej nocki! zmykam do łóżeczka, mój misiek jutro jedzie ne 3 dni na szkolenie wiec nawet nie bedzie okazji zeby cosik pokombinowac w sypialni!ale jak tylko wróci to nie oderwe sie od niego;) brednie---szoda ze tylko jedna kreseczka,ale staramy sie dalej:) nie odpuszczamy!!!!!!! buziaki dla wszystkich! padlinka---kurzce nie wiem czemu do cibeie nei doszły fotosy???jdaj jeszcze znac jak coś wysle jutro raz jeszcze:) 🌻 do jutra!!!!

Moluś - dzieki za zyczonka :-) 🌻 no to mi stuknela kolejna wiosenka :-) a okresu nadal nie ma...

Cześć kobietki! Poleniuchowałam sobie wczoraj troszkę, ale za to dzisiaj cały dzień w pracy :( Agapa nieźle kombinujesz, a misiek nie będzie na ciebie zły jak zajdziesz w ciążę? Ja czekam na to paskudne okresisko, ale jakoś tak czuję, że nie będzie. Jak faktycznie nie przyjdzie to pod koniec tyg. idę na beta. Ale puki co czekam... Witam nową koleżankę :)