Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewno ze lubie

Czy z bliźniakami jest ok ??

Polecane posty

Gość Pewno ze lubie

Jestem bliźniakiem i jakoś nie mogę sobie ułożyć życia z żadna kobieta zawsze słyszę, że bliźniaki to są takie, że zaraz się bawią , zdradzają i im ufać nie można czy ktoś może jest z bliźniakiem już długo i im się układa ?? I czy zawsze będę słuchał ze nic z tego nie będzie ??

No proszę Cię - dorosły facet, a w takie głupoty wierzy... ;)

Gość Pewno ze lubie
Nie to , ze od razu wieży ale jak słucham takiej laski to się zastanawiam co ja w ogóle tu robie może powinienem gejem zostać ??

Gość Pewno ze lubie
No tak ..

Gość Pewno ze lubie
Z tym gejem to troszkę przesadziłem … :P

Widocznie wybierasz nieodpowiednie panie, mój panie :D A tak na poważnie nie słuchaj tego, co ktoś mówi, a pokaż na co Ciebie stać. 🖐️

Gość Pewno ze lubie
W małym mieście to nie taki duży wybór ja to zawsze mam pod górkę …

to ja Ci powiem, pewien facet wytrzymuje juz z pewna blizniaczka 21-y rok ;) :D..................takze glowa do gory :)

Gość Pewno ze lubie
Tak ale faceci bliźniaki a kobiety to całkiem inne charaktery i to trzeba przyznać

Bo widzisz bliznieta to maja w sobie wdie dusze diabełka i aniołka , dwoch facetow w moim zyciu bylo spd tego znaku i dwoch w podobnych , aczklwiek prawie tych samych oklicznosciach okazało sie facetami , ktorzy zdradzaja i nie sawarciu uczuc. to prawda ze blizniaki sie szybko nudza , szukaja wrazeni ponad wszystko cenia sobie wyidealizowana wolnosc. Niestetydrogi panie jestescie singlami majacymi wlasne zdanie ktorego sie uparcie trzymacie. Ciezko sie z wami zyje , bo uwielbiacie klamac i krecić. Powiem jednak tez cos optymistycznego, potraficie byc tez kochani , zaskakujący i spontaniczni szkoda tylko ze te chwile trwaja tak krotko. Pozdrawiam i mylse znajdzie sie taka co w horoskopy nie wierzy ni troche.

Gość z blizniakiem
Ja jestem z blizniakiem i nikomu tak nie ufalam jak jemu... Taa... wiem, ze zaraz mnie to ochrzanią, ze pewnie mnie zdradzi jak tak ufam i nic nie widze itd. ale ten jest inny:D! Powaznie, uwazam ze blizniaki sa cudownymi facetami, pelnymi checi do zycia. Moj pilnuje raczej mnie, a nie na odwrot, wiec jakiekolwiek podejrzenia o niewiernosc odpadaja. Nie wierz we wszystko co Ci baby mowia... Jeszcze cos, moj przyjaciel tez jest blizniakiem, nie wiem... tez jest cudownym czlowiekiem. Glowa do gory, za takimi jak Ty, to panny latają:) Pozdrawiam.