Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

dlaczego odbiera sie biednym ludziom prawo do dzieci?

Polecane posty

No coz,padlinko,jesli z takim dochodem jestes w stanie sobie dac rade z dwojka dzieci i nie brac od nikogo pieniedzy, to jestem pelna podziwu. I nie pisze tego zlosliwie-wrecz przeciwnie. Moze jestes lepsza \"gospodynia\" ode mnie, bo ja bym sobie z takim dochodem nie dala rady nawet z jednym dzieckiem. Tylko pamietaj,ze dziecko nie moze pod koniec miesiaca jesc tylko klusek,bo po prostu odbije sie to na jego zdrowiu. Naprawde z calego serca ci zycze,zebys sobie dala rade i zeby finansowo wszystko ci sie pomyslnie ukladalo.

Witaj Witaminka! Przepraszam , ze zaniedbalam ten topic, ale jakos ostatnie dni pochlonieta bylam myslamii o potencjalnej mojej ciazy (na razie 2-gi dzien opoznienia @) A jesli chodzi o tesciow to przy tej ciazy -o ile jest, chyba juz lepiej to przyjma (poprzednia stracilam :-( . Oby!)

no, w kwietniu, a teraz mam nadzieje juz bedzie dobrze! :-) Ale widze ze na tym topicu w ogole pusto sie zrobilo, chyba wszyscy juz powiedzieli co mieli do powiedzenia, hehehe, albo spia jak misie w te ziiiiimne dni a nie marzna prrzy necie, hehehheh