Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Go艣膰 The One
Zapraszam na priv:) Mo偶e b臋de m贸g艂 Ci co艣 podpowiedzie膰:) Allianz:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 The One

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 The One

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 The One

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 The One
Przepraszam. Otrzymywa艂em komunikat, 偶e wiadomo艣膰 nie zosta艂a wys艂ana ani razu… jest kilka. Technika jak wida膰 myli:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
to ja napisze do ciebie @,dobrze??:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 The One
Ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
wyslalam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do to i owo
A NA JAKIE STANOWISKO W ALLIANZ? jakie miasto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
bydgoszcz,doradca klienta albo kasjer-sami nie do konca wiedzieli na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
bydgoszcz,kasjer albo doradca klienta-sami jeszcze nie wiedzieli dokladnie na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoshkam
czytam czytam i postanowi艂am si臋 wypowiedzie膰 Pracuj臋 w BZWBK je艣li kto艣 chce co艣 wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
bydgoszcz,kasjer albo doradca klienta-sami nie wiedzieli dokladnie na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo
ehh,forum sie psuje,przepraszam za ten spam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anettta
Jaka jest podstawa w BZWBK dla doradcy a jaka dla kasjera w duzym miesicie? I jak z premiami? Sa? Latwo wyrobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czeklada
mnie zaprosili na poniedzialek na rozmowe do polbanku, tylko ja nic takiego nie kojarze zebym im wyslala swoja aplikacje z ich strony bo tam s膮 takie wymagania dla osob nie majacych nic wspolnego z bankowoscia i dopiero raczkujacych w tej dziedzinie ze na pewno im nie wysylalam swojej aplikacji!!! bo po co robic z siebie idiotke i marnowac i swoj i ich czas a tu dzis fon ze mnie bardzo chetnie zapraszaja na rozmowe;) ciekawie co z tego bedzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belgickon
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \"na reke\", z tego na zycie \"idzie\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \"malym palcu\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belgickon
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \\\"na reke\\\", z tego na zycie \\\"idzie\\\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \\\"malym palcu\\\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BlegicON
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \\\"na reke\\\", z tego na zycie \\\"idzie\\\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \\\"malym palcu\\\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana millennium
Witam, znalaz艂am og艂oszenie do millennium na asystenta klienta. Mo偶e mi kto艣 napisa膰 jak wygl膮da rekrutacja-o co pytaj膮, czego wymagaj膮 i czy s膮 testy??? Potrzebuj膮 ch臋tnych w P艂ocku. Ile mo偶na zarobi膰 na tym stanowisku? Jak wygl膮daj膮 szkolenia i na czym polega umowa o zakazie konkurencji? b臋d臋 wdzi臋czna za informacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szeremere
czeklada kurcze mia艂a艣 prze偶ycie w tym EuroBanku. c贸z bankowo艣膰 niestety wi膮偶e si臋 z akwizycj膮 i umiej臋tno艣ci膮 wpychania ludziom czego si臋 da. wkurza mnie to. ale podziwiam tych kt贸rzy si臋 zakwalifikuj膮 - maj膮 to co艣 ale co .... :) Belgickon jak czujesz ze widzia艂by艣 si臋 w roli bankowca i znalaz艂 by艣 prac臋 (bez protekcji) to musisz by膰 zaje... komunikatywny mie膰 zdolno艣ci negocjacyjno-przekonuj膮ce :) czy jako艣 tak w sumie jak interesujesz sie ekonomi膮 to czemu nie? zawszze przecie偶 mo偶na wyjecha膰 z PL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czeklada
szeremere co prawda to prawda z eurobankiem bylo przejscie ale ogolnie wspominam je pozytywnie, dowiedzialam sie o sobie wielu rzeczy, zobaczylam w innej nietypowej sytuacji jak sie zachowuje inne srodowisko, ludzie jak reaguje na niezbyt przychylne opinie tylko ta akwizycja jest dobijajaca, nie potrafie wpychac na chama ludziom czegos czego oni nie chce i wmawiac im ze nie moga bez tego zyc co jest bzdura:( widac nie dla mnie taka robota a zeby bylo wesolo ide na rozmowe w poniedzialek do polbanku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasss
czeklada: jesli w polbanku startujesz na kasjera to bedziesz rzeczywiscie tylko kasjerem a nie akwizytorem, natomiast jesli na doradce to niestety: sprzedaz, sprzedaz.. zreszta jak w kazdym obecnie banku:/ pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tulku
Do "to i owo": Niestety poziom spada niczym gie艂da... Do "Szeremere": Uwa偶am, 偶e kwestia protekcji przy obecnych brakach kadrowych w bankach 艣wiadczy tylko o nieznajomo艣ci reali贸w - nie tylko dlatego, 偶e powstaj膮 nowe banki/ oddzia艂y. Sam nie mia艂em wcze艣niej doczynienia z bankowo艣ci膮 wiele wsp贸lnego (poza studiami), a obecnie pracuj臋 jako asystent klienta. Do: "BlegicON": No jak popracowa艂e艣 2 miesi膮ce w banku i to, 偶e 艣ledzisz bie偶膮ce informacje to musisz by膰 "najlepszy" w bankowo艣ci :-) Gratuluj臋! Do nowozatrudnianych: wiele temat贸w by艂o ju偶 kilkakrotnie wa艂kowane, wi臋c po co powtarza膰 pytania, je艣li wystarczy wej艣膰 kilka stron wstecz? Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wie偶ynka..
witam wszystkich mam mega prosbe...wyrazcie swoja opinie na temat banku ing? doradca finansowy.... mialam 3 romzowy w tym testy..i otrzyma艂am ta posade...za niedlugo mam miec 3 tyg szkolenie...egzamin i licencja jak zdam...ale musze zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza czy wp艂ata 100 z艂 ktore niby maja po szkoleniu oddac jest uczciwa?czy nie zobacze juz tej kasy? czy ing...jest firma rzetelna? czy..nie majac doswiadczenia ...zatrudniaja oni ludzi ze wzgledu na umiejetnosci czy po prostu szukaja \"Jeleni\" ktorzy nie maja pojecia o tym po to by ich wkrecic.... czy 1200 podstawy po sprzedazy 2 uslug+prowizja to uczciwa propozycja? czy oplacanie samemu podatkow i innych ubezpieczen pozwoli mi wyjsc na prosta czy wszystko co zarobie oddam ? prosze was o rade.... czy ma to sens czy powinnam zrezygnowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ing praca
Hej odpusc sobie to ing, to zwyk艂e robienie ludzi w balona, za艂ozysz dzialanosc, wszelkie ksozty ponosisz sama,Oni nic nie ryzykuja, potme wsyztkie op艂aty ponosisz TY, tez dosta艂em ta posade w Katpowicach, ale zrezygnwoa艂em na szczescie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czeklada
hejka juz sie zorientowalalam co do polbanku i zdecydowalalm ze nie ide na ta rozmowe szkoda mojego czasu bo i tak wiem ze jej nie dostane a poza tym ja do akwizycji sie nie nadaje;( nie mam po prostu tak gadane;( musze czekac na kolejny tel... moze ktos zadzwoni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anettta
Podbijam temat? Ktos cos wie o stawkach bzwbk? doradca klienta lub kasjer / detal/?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiek1029384756
Witam, Czy kto艣 jedzie na szkolenie z banku millenium w warszawie, kt贸re rozpoczyna si臋 1 pa藕dziernika? Je艣li tak, warto skontaktowa膰 si臋 jeszcze przed szkoleniem - zawsze b臋dzie ra藕niej;). M贸j mail: misiek99@buziaczek.pl. Pozdrawiam. Swoj膮 drog膮 je艣li kto艣 by艂 na takim szkoleniu to m贸g艂by napisa膰 czy to jest jaka艣 har贸wka? Z banku wysy艂aj膮 mnie z postanowieniem \"misji do wykonania\" i 偶e \"艂atwo nie b臋dzie\" ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Titeliturrrry
ja wlasnie dostalam prace w BZWBK jako doradca klienta. Podstawa - 3000 brutto

Udost臋pnij ten post