Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Go艣膰 Rainbow Eurobank
I tak powinni robic wszyscy- skoro zadaja pytanie tutaj o pracodawce badz rozmowe kwalifikacyjna, to pozniej niech opisza jak wygladala rozmowa, zeby innym bylo latwiej, nawet jak nam nie poszlo. Dzieki i trzymam kciuki za Ciebie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eurobankowiec
Na 1/2 etatu w eurobank moja pensja z premia to srednio 1400-1500 zl. netto :) Nie jest zle :) Na caly etat okolo 2600-3000 zl. Nadgodziny platne i dobrze rozliczane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 QRAMEX
DO SOWA75..................................... 2400 brutto po tylu latach pracy? a Teraz to masz dostac ile tej podwyzki, pewnie maksymalnie do 15-20 procent...Lipa...Ale chyba w kazdym banku tyle p艂ac膮..tylko ze moim zdaniem to niesprawiedliwe ze Ty,pracujac juz tyle lat w Mille masz prawie tyle samo podstawy co osoby zatrudniaj膮ce si臋 teraz.. POZDRAWIAM CIE GOR膭CO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaufa膰
Witam, mam pytanie do do艣wiadczonych bankowc贸w. Przesz艂am wszystkie etapy rekrutacji i otrzyma艂am obietnice pracy w eurobanku (bez znajomo艣ci ;). Z tym, 偶e stanowisko to b臋dzie wolne dopiero za kilka tyg. Nie mam nic, 偶adnego o艣wiadczenia o przyj臋ciu, tylko s艂owo menagera. czy uwa偶acie, ze warto czeka膰 na t膮 posad臋, czy lepiej szuka膰 czego艣 dalej? Czy kto艣 mo偶e by艂 w podobnej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nordea Bank feee
Nie dadza o sobie zapomniec, czasem zadzwonia zeby doniesc jakies dokumenty, osiwdaczenie o niekaralnosci, czy wysla na jakies badania, albo cos takiego. W moim przypadku wystarczylo:) W ostatnim czasie bylem na rozmowie w Nordea Banku, na stronie jak i w rozmowie zapewnianio ze dadza odpowiedz do konca tygodnia.... i nic, cisza. Mam nadzieje ze w ten sposob nie traktuja tez swoich klientow i nie kaza im czekac na spotkanie ponad 15 min.... Bank wyglada fajnie, ale rekrutacja to ich pieta ahillesowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nordea Bank feee
Nie dadza o sobie zapomniec, czasem zadzwonia zeby doniesc jakies dokumenty, osiwdaczenie o niekaralnosci, czy wysla na jakies badania, albo cos takiego. W moim przypadku wystarczylo:) W ostatnim czasie bylem na rozmowie w Nordea Banku, na stronie jak i w rozmowie zapewnianio ze dadza odpowiedz do konca tygodnia.... i nic, cisza. Mam nadzieje ze w ten sposob nie traktuja tez swoich klientow i nie kaza im czekac na spotkanie ponad 15 min.... Bank wyglada fajnie, ale rekrutacja to ich pieta ahillesowa.

Udost臋pnij ten post

Do Qramex Dzi臋ki za pozdrowienia. Je艣li chodzi o podwy偶k臋, nadal czekam... Masz racj臋, mog臋 dosta膰 max. 20%. Ale i tak si臋 ciesz臋. Zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e taka pensja po tylu latach pracy to \"艣miech na sali\". Ale w ma艂ych miastach tyle si臋 zarabia. A ja nie chc臋 nigdzie doje偶d偶a膰, wi臋c musz臋 si臋 z tym pogodzi膰. Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allianz-owiec
a ja pracuje w allianz banku i jestem za艂amana, szybko musz臋 znale藕膰 co艣 innego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do allianz-owiec
A dlaczego tak zle tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliasowiec
Allianzowcu co jest nie tak u mnie jest fajna atmosfera tylko ten system premiowy jest troszke dziwny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po SKOK-Stefczyka
im mniej zarz膮dasz tym lepeij, kasjer/doradca od 1200-1700 brutto pytania to g艂贸wnie scenki: 1 jak rozleklamujesz oddzia艂 w okolicy gdy kiero jest w szpitalu 2 dlaczego Ty- wyg艂aszasz przy innych chyba 1 min czasu 3 trudny kient- rozmowa / scenka skok to dno, na pocz膮tek ok a potem zwiewa膰 do normalno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po SKOK-Stefczyka
im mniej zarz膮dasz tym lepeij, kasjer/doradca od 1200-1700 brutto pytania to g艂贸wnie scenki: 1 jak rozleklamujesz oddzia艂 w okolicy gdy kiero jest w szpitalu 2 dlaczego Ty- wyg艂aszasz przy innych chyba 1 min czasu 3 trudny kient- rozmowa / scenka skok to dno, na pocz膮tek ok a potem zwiewa膰 do normalno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fizyk
Ufff.Przeszed艂em przez wszystkie posty i mam mieszane uczucia.Mo偶e powiem co艣 o sobie.Wr贸ci艂em 2 tygodnie temu z zagranicy po 5-letnim pobycie i szukam pracy.Sko艅czy艂em Fizyke z matematyk膮 i my艣l臋 o bankowo艣ci z tego wzgl臋du, 偶e moja 偶ona pracowa艂a za granic膮 w banku i wcale na t臋 prac臋 nie narzeka艂a.Po tym co tu przeczyta艂em to mam mieszane uczucia teraz.Ale zobacz臋.Mo偶e kto艣 wie o jakim艣 wakacie w tr贸jmie艣cie w banku albo innei instytucij finansowej.Dzi臋ki z g贸ry i prosz臋 o kontakt je偶eli tak. Mam jeszcze jedno pytanie.By艂em na rozmowie w Polbanku.Czy kto艣 sie orientuje czy dzwoni膮 w praktyce od razu czy nawet dopiero po 2 tygodniach potrafia zaprasza膰 na 2 etap.Dodam, 偶e rozmowa wywar艂a na mnie bardzo dobre wra偶enie jak i ludzie tam pracuj膮cy.Pozdrawiam i polecam si臋 pracodawcom tu zagl膮daj膮cym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimsson
mam pytanie.Ide na rozmowe na stanowisko doradca kredytowy i nie wiem ile powiedzie膰 ,miasto ok 200 tys mieszkanc贸w.. jak my艣licie 2500 brutto podstawy bedzie dobrze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
hejka ja w艂asnie zako艅czy艂am prac臋 w banku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fizyk
paula: a masz ju偶 co艣 innego czy dopiero szukasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do paula 1981
do Paula 1981 a w jakim Banku prcowa艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
narazie mam okres pr贸bny w jednej z firm odzie偶owych ale nie wiem co z tego wyjdzie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
w ing

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
w ing i jestem teraz na pr贸bnym w innej firmie odzie偶owej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
a jest ktos na forum kto pracowal w Pocztowym ? I wie co艣 na jego temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula 1981
naprawd臋 nie ma nikogo kto pracowa艂 w Pocztowym ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi..
ile 艣rednio zarabia doradca kredytowy ..chodzi mi o podstawe...miasto ok 200 tys mieszka艅c贸w...prosze o info ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miska1312
wszystkie banki sa do d....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paprotkowa
ja pracowa艂am w Pocztowym do艣膰 d艂ugo a 3 lata temu si臋 zwolni艂am...powiem kr贸tko: sprzeda偶, sprzeda偶, sprzeda偶 - tylko to sie liczy艂o ..nie s膮dze,偶eby cos sie zmieni艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna z banku
Do miska1312 a dkaczego tak sadzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna z banku
wedlug mnie w ka偶dym Banku liczy sie sprzeda偶 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paprotkowa
i to jest straszne...:O nic, tylko rozliczanie i ca艂y czas dlaczego tak ma艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mario1980
Witam mam pytanie do bankowc贸w i tych kt贸rzy studiowali Bankowo艣膰.Mianowicie chc臋 rozpocz膮膰 studia podyplomowe na kierunku Bankowo艣膰 na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie jest jednak ale.Jestem z wykszta艂cenia humanist膮 (resocjalizacja)i z zami艂owania,jednak chcia艂em si臋 przekfalifikowa膰 gdy偶 straci艂em prac臋.A mam problem z matematyk膮 i w艂a艣nie czy na tych studiach jest matematyka bo z programu wnioskuj臋 偶e nie ma,ale wiem 偶e pod r贸znymi nazwami przedmiot贸w mo偶e si臋 kry膰 matma lub statystyka wi臋膰 prosz臋 o odpowiedx osoby kt贸re studiowa艂y na tym kierunku.Drugie pytanie po stracie pracy wyjecha艂em do Irlandiigdzie przebywam obecnie.Zjazdy by艂y by co dwa tygodnie ale z oczywistych wzgl臋d贸w mug艂 bym by膰 raz w miesi膮cu(pow贸d finansowy.I z t膮d moje pytanie jaka absencja jest dozwolona i czy mo偶na program nadrobi膰 w domu.Dzi臋kuj臋 z g贸ry za odpowied藕i.

Udost臋pnij ten post