Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość kasiazyy
Lidowiczka, sprzedajesz Lidie a na innym temacie w kafeterii piszesz ogłoszenia że kupisz żelixę i inne, to w końcu jak to z Toba jest? bo już chciałam od ciebie zamawiać ale wklepałam twój email w google i wyskoczyły różne "ciekawostki"

O brałam juz od uzytkownika meizii tabletki z 3 miesiące temu ciesze się że znowu moge kupić bo ostatnio szukam szukam i boje sie kupić tyle podróbek.A może lIda co lepsze?

Gość Lidowiczka
Kasiazy kiedyś sama szukałam czegoś na odchudzanie a konkretnie zelixy później odkryłam lide wypróbowalam na sobie i działa więc teraz sama ja sprowadzam od producenta i moje klientki są zadowolone :)

Gość czekoladka11
Szkoda ze zelixsy juz nie można kupić na recepte była świetna nieraz na forum ukazują sie ogłoszenia o sprzedaży zelixsy ale ceny mają kosmiczne i tak sie dorabiają ja płaciłam 30zl za 30 szt w promocji a teraz chcą 150 zł mysle ze to przesada i naciaganie.A my dziewczyny z nadwagą zrobimy wszystko zeby zgubić te zbędne kilogramy Pozdrawiam.

Gość Lubieto1990R
Ja zamówiłam u lidowiczki lide dostałam to co chciałam przesyłka doszła szybko i sprawnie. Biorę już drugi tydzień spadło 4.5 kg :) napewno kupię ponownie. A co do meizitang to nie jestem przekonana

Witam dziewczyny:)) od jutra zaczynam stosować Lidę:) dziś ją otrzymałam, proszek jest biały tabletki z łódką i numerkami więc raczej orginał...przekonamy sie w najbliższym czasie. Mam pytanie do was...czy stosujecie jakies tabletki osłaniające watrobę podczas brania Lidy??? boję się skutków ubocznych czy są aż takie złe???

Gość grubciazm
a jak to ogłoszenie i wygląd tej lidy ma się do tego co mówi lidowiczka, tu koleś sptzedaje ewidentnie takie samo opakowanie jak kilka lat temu - niebieskie blistry http://warszawa.oglaszamy24.pl/ogloszenie/452485215/warszawa-Lida-tabletki-odchudzajace-lida.html to co w końcu jest teaz prawdziwe? każdy sprzedawca mówi nam ze ma prawdziwe i co i nic tylko my biedne wierzymy we wszystko byleby zgubić kilkanascie kg

Ja mam seledynowe opakowanie nie niebieskie. A blistry są całe srebrne i mają jakieś fioletowe kropki i chyba kwiatki, nie przyglądałam się do końca. Na mnie Lida działa i tak jak pisała Lidowiczka po orginalnej Lidzie ma sie tylko suchość w ustach!!! Dodatkowo stosuję magnez z witaminą B6 i tabletki osłaniające wątrobę :) Aha pierwszą noc ciężko było ze snem niestety;/

Gość Lidowiczka
Do grubciazm a skąd wiesz że ta osoba ma wogóle ta lide takich zdjęć jest pełno w internecie. Tej lidy w tych niebieskich blistrach już nie produkują. Są tylko w srebrnych. I co najważniejsze proszek w prawdziwej działającej lidzie powinien być jasny a tych zdjęciach taki nie jest !!! Polecam lide oryginalną z jasnym proszkiem w środku lala222012@interia.pl

Gość Lidowiczka
Bardzo łatwo można sprawdzić jak teraz produkowana oryginalna lida wygląda. Wystarczy wejść na stronę producenta kmdali. są tam zdjęcia jak powinno wygladac pudełko blistry a nawet same kapsułki

Gość czekoladka111
Witam otrzymalam przesyłke i tym razem dostalam orginał nie chce mi sie jejsc nie mysle o jedzeniu tylko skutki uboczne boli mnie głowa i strasznie pic mi sie chce ale daje rade czy mozna brac tabletki przeciwbolowe na bol glowy? Polecam zakup u lidowiczki tabletki orginalne .

Gość majkwa
dostałam wczoraj lide dzis wziełam pierwsza tabletke i nic! nie mam suchosci, nie boli mnie główa,chyba na mnie nie działa!

Gość z_kasia
ja pikole jak widze tekst "dziś wzięłam 1 tabl.i nic na mnie nie działa" to już nie wiem czy się złościć czy płakać - a jak ma na ciebie działać po 1 tabletce? może od razu po 1 bys chciała mieć 4kg mniej? poczytaj kilka stron wstecz - lida działa po 2-3 dniach. po 1 tabletce to tylko działa apap od razu hehe

Gość czekoladka11
dzis juz czwarta tabletka suchosc jest cały czas ale w koncu głowa przestała mnie bolec ibuprom max pomógł i przez cały dzien jestem na jednej grahamce popołudniu jakis owoc i to wszystko i co najwazniejsze nie ciagnie mnie do jedzenia.

Gość majkwa
kaska czytałam!!! a po 1 tabletce spodziewałam sie bolu głowy, brak apetytu ,potliwosci a tym czasem nic z tych tzw. skudków ubocznych nie mam!!!

Gość majkwa
a czekoladka skad masz lide

Dziewczyny ja jestem po 5 tabletce i dopiero 1,5kg mniej;/ mniej jem ale sie nie glodze tak jak wy:) trzeba zjesc sniadanie i obiad chociażby:) ja prawie ze nie mam już skutków ubocznych, suchość jest ale nie już taka ogromna :)

Gość z_kasia
majkwa - to po co panikujesz, może po prostu masz podróby lub dopiero organizm zajarzył że dostanie kopa :)

Gość Lidowiczka
Nie wszyscy mają te skutki uboczne każdy organizm reaguje inaczej inni je mają a drudzy nie zaczekajcie do końca kuracji i porownajcie wage do początkowej

Gość Lidowiczka
Lida sprowadzana od producenta sprzedaż polecam lala222012@interia.pl

Gość czekoladka11
majkwa ja zamówiłam od lidowiczki i napewno mam orginał wiele razy kupiłam podróbe i wiem ze te sa sprawdzone za pierwszym razem tez miałam orginał i były identyczne z białym proszkiem z drobinkami i posiadaly numerki na kapsulce a podrobki tez co mialam miały ciemny proszek i były bez numerków i nic nie schudłam zadnych skutkow ubocznych a po orginale mam suchosc pic mi sie strasznie chce i na początku głowa mnie bolała ale juz przeszło i co najważniejsze nie mam apetytu cos tam w ciagu dnia zjem jak mi sie przypomni nie czuje głodu widze po ubraniach ze robią sie luzne i prawie 2 kg mniej przez 5 dzien stosowania mysle ze to dobrze wiec nie szukaj gdzie indziej bo mozesz trafić na podrobke a kazdy zachwala swoje i mowi ze to orginał a to wcale nie prawda i wydajemy niepotrzebnie kase a małe to pieniazki nie sa za podróbke tez sie naciełam i bylam wsciekła a to jest sprawdzone zródlo.

Gość czekoladka11
a pozatym dzieki lidowiczka za orginał i mam nadzieje ze wiecej bedzie takich uczciwych ludzi oferujacych swoje produkty.

Gość Lidowiczka
Polecam się na przyszłość. Nigdy bym nie sprzedała podrobionych tabletek z nieznanego źródła. Na każdego działają inaczej trzeba całą kurację miesięczna aby zobaczyć efekty końcowe działania

o kurczę to się porobiło, najpierw 2 tyg szukałam sprawdzonego sprzedawcy, w końcu zdecydowałam się zakupić od Lidowiczki jednak trochę wahałam się bo Lidowiczka pobiera przedpłatę 40zł, no ale w końcu komuś trzeba zaufać - a teraz czytam że te od Lidowiczki nie działają - super. i badź tu babo mądra, albo 40zł w plecy bo pewnie zaliczka nie do cofnięcia, albo 130 i schudnie mi tylko portfel hihi

Gość PrawdaNaTematLidy
Pisałam na tamtym forum i na tym też napisze że teraz produkują Lide tylko w srebrnych blistrach a prawdziwy działający proszek to jasny co ciemny to podrobki

Gość Lala222012@interia.pl
POSIADAM NA SPRZEDAŻ ORYGINALNĄ LIDE SPROWADZANĄ OD PRODUCENTA Z JASNYM PROSZKIEM. ORYGINALNOŚĆ MOŻNA SPRAWDZIĆ NA STRONIE PRODUCENTA KMDALI POLECAM. WSZELKIE INFORMACJE LALA222012@INTERIA.PL

tu też Lidowiczka zmieniłas nick na adres mailowy i autoreklamę "prawda,..." hehe czyli oznacza to tylko jedno, łacznie ze mną nabrałas kilkanaście osób :( przykre ale chyba jednak jest ci troszkę wstyd że zmieniłaś nik