Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DarkViolet

Nachalna kolezanka męża???...

Polecane posty

DarkViolet - dzienks za wsparcie :) A Ty katarynka moze sie umow z tym fagasem, bo widze, ze jestescie oboje siebie warci... i nie jestem zadna kura domowa, ani szara myszka.... i ja sie dziwie, ze moj facet cos odpala i wszyscy na okolo tez, ale widocznie nie potrafi docenic tego co ma, tyle ze on sciemy i inne rzeczy ma po prostu we krwi... i ja moglabym pewnie stawac na glowie i klaskac uszami, a on i tak by robil swoje....a moze Twoj maz ma kogos na boku i go za przeproszeniem wali co Ty wyprawiasz...

Gość kaataaryyynkaaa
hmm nie sądzę a jeśłi miałby kogoś to musiałby się teraz bardzo starać przyzwyczaił sie że ma w domu wszystko - kobiete, porządek, jedzonko, przyjaciołkę, kase i sex :) moze Wasi poprostu czegoś nie mają a do tych co mają to we krwii - tego już sie nie zmieni..

Katarynka: Jestes osoba medialna? To pewnie niedlugo o tobie uslyszymy:> Np. \"Kobieta ktora miala najglupsza mine gdy dowiedziala sie o romansie meza\" Nie nazywaj nas szarymi myszkami, jesli nie znasz sytuacji. Jestem pewna, ze wiekszosc z nas, to piekne, zadbane i interesujace kobiety. Lecz nie tak zadufane w sobie, jak ty. A co do twojego zwiazku, to nie zdziw sie, gdy ktoregos dnia obudzisz sie z reka w nocniku. Juz duzo bylo takich pewnych jak ty, ktore pozniej siedzialy z otwarta geba, bo ta pewnosc siebie je zaslepila. PS. Ciekawe z kim esemesuje Twoj maz?

Gość w takej sytuacji
>Bo mnie wkurzyla cwaniara podstarzała...:> No comments:) Tym jednym zdaniem powiedziałaś o sobie baaardzo dużo :)

Gość nie tylko szare myszki i kury
domowe są zdradzane, możesz się zatem katarynko kiedyś bardzo zdziwić !

i stad sie biora te wszystkie problemy niestety.... znajdzie sei takich wrednych klika na tym swiecie, to chetnie sobie poflirtuja, poesemesuja z cudzym facetem, mimo tego, ze maja meza czy faceta, a potem zdzwione, ze facet im za plecami cos wykreca...

Gość takie ..............nie mają
skrupułow, dopóki same nie zostaną zdradzone! kto mieczem wojuje ............;)

Gość Marlena Ostrów
Hmmm no ja Wam powiem tylko tyle po przeczytaniu paru postów, że rzeczywiście patrzec na to można z dwóch stron ze strony żony i ze zstrony tej nachalnej koleżanki. Tylko ze żona przegrywa bo koleżanka + mąż to już 2:1

Gość Cala ja
..jak zona przegrywa ja jestem 2 w 1 czyli jest 2 na 2 ... hahah ok dosyc zartow katarynka... przeginasz ...kolezaneczka mojego meza ma faceta ... a biega za moim ... hmmm cos tu nie gra prawda..moze nie jestes szczesliwa w swoim zwiazku .. aaaaaa dodam tylko ze moj maz ma w domu wszystko ..

Gość mój niby też ma
nie jestem kurą domową ani szarą myszką a jednak ........ spotkal koleżaneczkę, ktorej mąż nie zauważa i chciała go zdradzić. To jej czegoś zabrakło w związku .Nie bronie męża ale sama pchała sie do łóżka(tak tak !takie babsztyle też są) , to ona była inicjatorką. Faceci to sk..........ale przecież jak suka nie da, pies nie weźmie. ;)

Gość Cala ja
i tu sie zgodze .... jak suka nie da to pies nie wiezmie prawda ... !!!!! :D

no ja mam to samo z kolezaneczka mojego, okazalo sie wczoraj, ze ma meza na Slowacji i ze jest w ciazy... ciekawe, bo w lipcu za moim latala jak pies za kielbasa, malo histerii nie dostala jak on z nia chcial zerwac kontakty, a teraz niby, ze ma meza i ze wcale nie mowila, ze sie w moim zakochala, etc....

A co, pies to swinia, ze wszystkozerny? :) Nie przesadzajcie w druga strone. Co wasi faceci to jakies bezwolne laleczki, ze wystarczy jak im jakakolwiek zamacha dupą przed nosem i juz? Ja wiem, ze sa takie babska, ktore sie przyczepiaja i trudno sie ich pozbyc, ale jakby facet nie chcial, to by przez łeb palnął, jakby byla zbyt natretna. A jak facet wpuscil do lozka, to znaczy, ze chce. A takiego juz nie ma co bronic.

Karin: to niezly ten Twoj Cipozaur! I co, rozmawialas z facetem na ten temat? Ciekawe, czego ona teraz chce. A moze sprobowac sie jakos z tym mezem skontaktowac? Chociaz z tego co dziewczyny pisza, to nie jest takie proste. I jeszcze na Slowacji...

OOOOO! I co, planujesz cos? Jak do tego doszlo? Co masz zamiar jej powiedziec? Ale jestem podekscytowana!!!:)

Gość do DarkViolet
przecież napisałam,że nie bronię męża ;) Chciałam tylko Wam powiedzieć, że są takie nachalne suki bez skrupułów i że nie tylko faceci pierwsi proponują skok w bok. Mój nie skorzystał.Ponoć ;)

wczoraj byla wymiana smsow i zaproponowalam jej spotkanie, ona napisala wlasnie ze ma meza, ze jest w ciazy, ze z moim to tylko znajomosc.... po smsie o spotkaniu juz nie odpisala, a mnie rano cos odpalilo, zeby napisac i sie zapytac czy sie spotka czy nie... i odpisala, ze tak, ze gdzie i kiedy.... wiem, ze ona mieszka nie tak daleko ode mnie jak na Londyn, wiec spokojnie moze dojechac.... no i o 13.00 czyli Twojej 14.00 sie z nia spotykam, a pogoda jest piekna musze przyznac... to dobrze, bo nastroj lepszy a i tak mialam wyjsc... nawet moj facet jak dzwonil niedawno, to sie pytal czy wychodze i ze warto bo jest bardzo ladnie :) chce z niej wyciagnac dyskretnie rozne sprawy... moj oczywiscie nie wie, ze sie z nia mam spotkac...

Gość Marlena Ostrów
ja pracowałam z takim jednym żonatym... i to własnie ja mimo ze samotna nie miałam na niego ochoty a biedak opowiadał mi jak w domu ma źle że żona sie o wszystko czepia że nie ma swojego miejsca że brakuje mu wolności i zauroczenia jak przed ślubem cholera znajdźmy ten problem u mężczyzn a później weźmy się za ich uzdrawianie Ja mimo ze mówiłam ciagle NIE na zaproszenia na kawkę to facet ponad rok za mną latał... aż znalazł nowy obiekt westchnień - i to nie żonę...