Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omehga

30 letni prawiczek ?

Polecane posty

Gość markuss
powiem tak w wieku dwudziestu kilku lat spróbowałem kilka razy i wiesz co nie podobało mi się więc przestałem, a teraz poprostu nie odczuwam takiej potrzeby, czasami bardzo rzadko,zaczynam o tym myśleć ale wtedy poprosu zajmuję się czymś i to przechodzi. to jest do pokonania łatwiejsze niż się wydaje.

Gość NIE MAMY
markuss a nie brakuje ci zwyczajnej bliskośći z kobietą? zwykłego przytulenia buziaka w policzek i ciepłego spojrzenia wpatrzonej w ciebie kobiety?

Gość murphy
Ja mam 38 lat i jak muwicie jestem prawiczkiem i co z tego?. A i jeszcze jedno jestem marynarzem. A i jeszcze jedno nie jestem gejem

Gość markuss
Właśnie tego mi brakuje a nie seksu

Gość taka jestem jaka jestem
Dla mnie cnotliwy facet pozyzej 20tki to dziwadło a taki pozyzej 26 lat to dziwoląg

Wolę faceta ktory przeleciał 20 panienek niz cnotliwego 30 latak,z takim cnotliwym starszym to chyba koszmar by był.Przeciez taki jak sie do kobeity dorwie to 2 min.i po wszyskim albo nie stanie jem,u z wrazenia.

Gość zap
a taka co rzuca takie teksty to dziwka.

Gość zap
no masz racje, tak na jeden raz za stodola albo za wiejska dyskoteka, to z takim gosciem to raczej by nie wyszlo.

NIe dziwka tylko normalnie odczuwajaca kobieta.Mezczyzna cnotliwy po 30 to dziwadło niesamowite.Taki musi udac sie do seksuologa bo w zadne morale takiego pana nie uwierze,tylko po prostu taki ma problem w sferze seksualno uczuciowym.

Gość markuss
są kobiety które wolą jakość a nie ilość

Gość zap
taki ma problem w sferze seksualno uczuciowym - bo sie nie puszcza z pierwsza lepsza? bo jego zycie to nie tylko sex? bo nie czeka z utesknieniem na kolejna wiejska dyskoteke?

markus a jaka jakosc moze mi zaoferowac w ogole nie tkniety mezczyzna??Teoria nie jest wazna tylko praktyka.Mezczyzna ktory nie doswadczył w ogole pieszczot,stosunku z kobieta jest niedoswadczony i napalony,wiec przez jakis czas od momentu utraty cnoty zaden z nioego kochanek.

Gość markuss
fakt, może za pierwszy czy nawet trzecim razem mi nie wyjdzie, ale mam tylko jednego penisa i nie mogę go wtykać gdzie popadnie.

zap to nie chodzi o puszczanie.Człowiek jest tak skonstruowany szczegolnie mezczyzna ,ze seks jest dla niego wazny i jezeli taki 30 latek nigdy nie wspołzył seksualnie a mzoe i anwet nigdy nie piescił sie z kobieta ma niestety cos ze swoja osobowoscia.

30 latek cnotliwy to okropnosc ,chyba,ze ksiedzem jest albo zakonnikiem ,ale wsrod osob zakonnych i ksiezy wielu mzeczyzn ma za soba ten pierwszy raz.

Gość markuss
A czy ja mówię że jestem doświadczony? oczywiście że nie, jestem totalnym żółtodziobem ale po to chcę poznać kobietę żeby się przy jej pomocy nauczyć

markuss ile Ty masz lat?

Gość gaga-l
widzę tu brak tolerancji dla ''innych''i przeraża mnie brak zrozumienia takiej osoby która jeszcze niestety nigdy się nie kochała....ja mam 30parę lat,kocham seks,chociaż uprawiam go od lat z jednym partnerem.wiem co to nieśmiałość i współczuje...bliskość i seks to coś pięknego i nieważne czy zaczniesz mając 20 czy 30lat.czasami tak się układa że zaczynasz późno ale seks to jak mowa,jeżeli masz kogoś kochanego to wprowadzi cię w to isamo się dalej potoczy...

Gość zap
no i wszystko jasne, no rzeczywiscie, na jeden numerek to z prawiczkiem jest co prawda mala szansa (ale jest) ze sie uda. no ale ...wazne kto co oczekuje. sluchaj, bzdury opowiadasz, ja bedac prawiczkiem wiedzialem jak z kobieta postepowac, wprowadzilem teorie w praktyke i bylo ok. a seks jest coraz lepszy z czasem. no ale tego nie mozna odniesc do jednorazowych akcji. poza tym, powiedz mi, co moze ci dac taki nawet doswiadczony facet po raz pierwszy, skoro nie znacie swoich potrzeb itp. kazda kobieta i facet jest inny, kazdy woli inaczej. i sluchaj, z osobowoscia to moze miec, ale tylko jezeli to dla niego jest wielki problem zyciowy, powodujacy depresje itp. to niejest problem zbyt wielki dla powaznych ludzi.

Gość markuss
28 wiosenek

gaga nie myl miłosci z uczuciem .Facet 30 letnicnotliwy to fajtłapa.

markuss czy Ty nigdy nie miałes dziewczyny,nigdy nzadna Cie tak szalenczo nie podiecała?a moze Ty jestes kochajacy innaczej tylko nawet sam przed soba nie chcesz sie do tego przyznac?

Gość zap
gaga: dziewczyna sugeruje ze lepiej aby facet posuwal laski na wiejskiej dyskotece albo odwiedzal agencje, wtedy to bedzie wartosciowy facet, prawda.

Gość markuss
jestem hetero

zap a co ma wartosc człowieka do seksu?? Kto jest bardziej wartosciwowy wg Ciebie ten co nie wyrywa lasek a jest brutalem w stosunku do ludzi i zwioarzat czt ten ktory jest miły,szanuje ludzi i zwierzeta ale lubi seks ,wiec nie myl wartosci człowieka wg seksu

markuss jezeli Ty bedziesz ciagle w domu ,przed kompem siedział to nigdy dziewczyny nie zapoznasz.Chyba mas zjakichs przyjaciło z ktorymi mozesz sie gdzies wybrac?

Gość zap
nooo ale to ty twierdzisz caly czas ze facet ktory jest prawiczkiem w wieku 30 lat to nic nie warty, no dziewczyno, nie pamietasz co mowilas wyzej?

Gość zap
to mnie zagielas ta wypowiedzia.

30 letbi cnotliwy mezczyzna niestey ma problem z soba i oczywiscie moze byc wartosciowy a,le emocjonalnie i seksualnei z nim jest cos nie w porzadku.

Gość markuss
Tak się składa że mam tylko znajomuch z pracy, znajomych i nic więcej , a dziś tak się nałaziiłem po mieście że mi nogi wchodzą wiecie gdzie i byłem dziś w pubie wypiłem jedno piwo i wszystko