Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kot1

899- Ty przecież wiesz, Kochana moja----*-*-*-*-*-*

Polecane posty

Gość ehhhh
Dziękuję :)

Wbrew zimie, demonom, wbrew mrożącym krew w żyłach krzykom w środku ponurego dnia- uśmiechamy się do Siebie, Kochanie:-)😘... Nasze Samotne Strumienie dawno już stały się Rzeką:-)😍... Kocham Cię, Jedyna, Cudowna Kobieto mojego życia😍😍😍...

Może wiosna jest w drodze i Ta Noc, Jedyna, Niepowtarzalna, a wciąż od nowa przez Nas powtarzana...:-)😘... Cały jestem tęsknotą, oczekiwaniem, Miłością😍... Tylko Twój, Kochanie:-)😍😘...

Gość Ibigail
KOCHAM CIE KOCHANIE nie moge dłuzej bez Ciebie zyc❤️ Nasze strumienie zycia sa Jedna rzeka, wieczna❤️👄

Gość kot się już roztroił

Gość Ibigail
Kocham Ci Najdrojszy Jedeny Cudowny M|czyzno zycia...❤️❤️❤️ twoja magicelle cyli magic elel:)👄

Gość bum cyk
co za gowno :D pieprzenie o dupie marynie ;] romantycy , buehehe ;p pieprzcie te sowje farmazony w niepublicznym miejscu ;]

Przemierzam te wszystkie pustkowia, każdego dnia nieskończone, bezkresne... A przecież jest coraz bliżej:-)😍... Kocham Cię😘😍... Nie jesteśmy tylko opowieścią:-)😍...

Gość to sem ja Ibigail
Id e i ja w Twa strone:) Niedaleko nam do siebie chodz, bo cche bys byB juz pryz mnie KOCHAM CIE❤️ IBigail:)

Twoje Spojrzenia, Dłonie, Twoje Usta, Twój Oddech...😘😘😘... Cudowne Ciepło wokół Nas, promieniejące z Naszych Ciał, z Naszych Dusz...😍... Nikogo nie nauczymy- nie chcemy:-), to nie tak, jesteśmy tylko dla Siebie, od wieków, NA ZAWSZE😍... Kocham Cię, istnieję tylko, aż! w Nieskończonym Pięknie Szarości Twoich Oczu, moja Wyśniona Czarodziejko😍😍😍😘...

Pochylone nade mną cienie o ptasich spojrzeniach... Wróciły, złaknione ciągle tego samego. I odejdą z niczym, wciąż głodne:-) Kocham Cię, Nienasyceniem bez końca, bez początku, ZAWSZE...:-)😍😘...

Gość czyjas czarodziejka
kot 1 -> nadal szukasz..............? :(

@: czyjaś czarodziejka Ależ ja znalazłem:-), choć trwało to koszmarnie długo:-(

Gość czyjas czarodziejka
kot 1 -> z całego serca gratuluję........., Pisz o tej miłosci nieco weselej :), ona nie może być taka smutna... Pozdrawiam - nie chcę się chwalić, ale......też znalazłam :))

Trzymam się najmocniej, jak tylko potrafię każdego Naszego RAZEM, każdej Cudownej Sekundy w pamięci, każdego Wymarzonego Dnia, Wyśnionej Nocy i trwam w cieniu, by wkrótce z niego wyjść:-) Kocham Cię, Naszej Magia jest Wieczna😍😍😍😘...

Obce spojrzenia, dłonie drapieżnie wyciągnięte, okropny zgiełk fałszywie uśmiechnietych ust... Nie poddamy się, któż mógłby odebrać Nam wszystko?:-) Kocham Cię, czas płynie:-)😘😍...

Obsesyjnie powracające, wpatrzone wyczekująco we mnie, świdrującymi paciorkami zimnych oczu nie zepchną mnie! Jesteś zawsze, w każdej chwili, w każdej sekundzie i wiem, że tak już zostanie:-)😍 Kocham Cię😍, otuleni Magią przetrwamy wszystko:-)😘😍

Gość kot2
Mają rację, nasza miłość nie może być smutna:), tym bardziej, że oboje mamy poczucie humoru. A Ty zawsze piszesz w chwilach smutku...

Gość tęsknota.
To czego pragniemy możemy osiągnąć mądrością płynącą z serca...:)

To Ty masz rację, Kochanie:-)😘😘😘... Smutek dzisiaj gdzieś przepadł, sprawiliśmy to oboje- jak zawsze niemożliwe, by cokolwiek działo się bez Naszego udziału:-) Widziałaś tyle razy Szczęście w moich oczach, jak ja w Twoich:-):-):-)😘😘😘 Kocham tylko Ciebie, moja Zachwycająca Czarodziejko😍😍😍...

Jesteśmy dalej, dużo dalej, za barierą przerażenia, miliona koszmarów, to już za Nami, Kochanie, nie wróci:-)😘... Nie powiedziałem Ci o wszystkim, czego dowiedziałem się, ale teraz wiemy, że TEGO NIE MA:-):-):-):-):-):-):-)😘😘😘... To także tylko Nasza Magia😍... Kocham Cię, Płomień nie gaśnie nigdy:-)😍😍😍...

Gość ibigail kochająca
bardzoo, dobrze, ze to za nami, ze tego nie ma, że jets miłość, spokoj i radosc serca:)❤️ i płomień, który trwa i jest i dzieki nam nie zgasnie nigdy w zadnym deszczu nawet we łzach;) kcham cie, wiesz o tym, bardzoo twoja magicelle:)👄

Cisza, którą rozświetla każda Twoja Myśl, zabliźniając cudownie wszystkie krzyki w ciemnościach:-)😘... Wiesz, że nie jestem dziennym stworzeniem, przyszedłem na świat w półmroku, Kochanie😘... Kocham Cię Nieskończonością, moja Jedyna, Cudowna Czarodziejko😍😘...

Gość liliowa calusna

Gość ibigail kochajaca
jestem krolowa, zakladasz topik, piekne:) szukalam i nie znalazalm, a jednak jest i milosc wciaz ta sama:) chce byc i byc, zawsze nie tylko wmroku, ale i w blasku dnia z Toba kochanie:) ❤️

@: ibigail Bierzesz mnie za kogoś innego, nie ty jesteś moją Czarodziejką, ale z pewnością masz swoją Miłość:-) Pozdrawiam:-)🖐️

Gość liliowa calusna
nie boj sie mowic, ze kochasz i to okazywac:)

Gość liliowa calusna
aha okazuj ja jak czujesz np pisz wiersze, zakladaj topiki, rysuj serca, badz soba:) nie musisz jak inni kupoac brylantow, kolacje drogie, cos zalatiwac, kochaj soba, i taka ilosc bierze:) kazdy kocha na swoj sposob ty wlasnie taki romantycnzy i nie zmieniaj tego:)

Gość blah blah blah
Ej, weź to pisz wsoeje lubej gdzieś w mniej publicznym miejscu, bo tutaj raczej nie widze nic, o czym ożaby było rozmawiać, a monologi prowadzone na forum są niefajne....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się