Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Gość kahna
a gdzie robisz wesele sala? restauracja?

Gość kahna
ja mam razem z sukienką taką szeroką hmmm jak to nazwać "obrożę" na szyję z koronki z której będzie gorset

wesele jest w hotelu w wojcieszycach - zaraz za jelenia jak sie jedzie na szklarska :)

W restauracji ale ona pamięta czasy komuny :p Więc nie jest tam może za pięknie ale wszystki krzesła obite od stóp pa głów ;) Parkiet błyszczący jak u psa jajka :p i rewelacyjne jedzonko po prostu pycha no i oczywiście stosunkowo tanio bo 86 zł za osobę w tym 4 kawałki mięsa i płonące lody na deser :D już nie wspomnę o zimnych bufetach i innych pierdołach

Gość kahna
drogo? mojej koleżanki rodzina tam mieszka

czyli masz do sukienki dopasowane, taki kopmlet :). ja chyba sie w koncu zdecyduje na jakis naszyjnik zamiast kwiatka

Gość kahna
aguu to naprawdę okazja a dostrajasz dodatkowo salę?

moja stylistka zaproponowała mi najdelikatniejszy łańcuszek na szyję jaki mam z maciupeńkim krzyżykiem Myślę, że będzie to nawet romantycznie wyglądać ;)

to drogi hotel ale my dostalismy duzy rabat bo to troche po znajomosci, a raczej w ramach wdziecznosci :)

Gość kahna
ja się zastanawiam nad kwiatkiem na rękę tam gdzie normalnie jest zegarek. Rękawiczki mi nie pasują do sukni bo jest strojna i te rekawiczki to już przesada, ale czegoś mi brakuje na rękach więc może ten kwiatuszek, tylko znowu nie pasuje mi to do wiązanki

Gość kahna
ja robie w takim małym pensjonacie płace około 100-110 za osobe z noclegiemi tez sporo mięcha bo będzie wielki dzik grill gulasz jakie pieczyste i wędzony pstrąg

tez sie zastanawialam nad pensjonatem, w przesiece, ale tam byl remont i jeszcze wszystko w proszku i balismy sie brac kota w worku. miesismy w sumie chyba z 5 sal do wyboru, choc szukalismy w kwietniu czyli na 4 miesiace przed planowana data, ale jak zobaczylismy nasza sale to sie zakochalismy :D

Gość kahna
moim prblemem było to że przy tak małej liczbie proponowali mi tylko piątek

dziwne. ja jak obdzwanialam okolice jelonki to trafilam na kilka takich miejsc gdzie mi mowili do 40- max 60 osob nie wiecej... ale bez sensu ci piatek proponowali. jakby wmi ktos z taka propozycja wyskoczyl to bym sie wkurzyla... a ile ty masz osob bo sie juz pogubilam. no ale w koncu znalazlas odpowiednia sale tak?

Hej!!!! Ja się zameldować wpadłam, dzis cały dzień robota pali się w rękach (i plecach) i nic ciekawego do napisania nie mam:) Agatka, gratulacje!!! Witam nowe twarze:)

czesc zabulinko! jak to nic ciekawego? zadnych zdjec? ja to bym chetnie obejrzala te twoje z balu... :)

jeszcze nie mam, ale moze za pare minut dojda :) a poki co zdycham juz na tej recepcji a tu jeszcze 2 godziny:((

hej wszystkim! witam szczegolnie nowe dziewczyny! ja bede miala na szyji wlasnie kwiatek. taki nieduzy, bialy, brzegi ma obszyte zlota nitka. pasuje mi do sukienki, bo ma zlote hafty. dostalismy dzis nasze zaproszenia! sa sliczne! kupilismy je z allegro. w realu wygladaja duzo ladniej niz na zdjeciu!

wi ja mam identyczne zaproszenia!! naprawde sa piekne, przyznaje ;)

tylko ja nie moglam sie zdecydowac i wybralam dwa rodzaje, jedne takie kolorowsze sa i zdecydowalismy mlodszym gosciom dac te kolorowsze a te perlowe starszym :) Moj P. chcial te perlowe a ja te kolorowsze bo mi sie teksty w nich bradzo podobaly, ale teraz jednak stwierdzam ze te perlowe jednak ladniejsze :) (choc te drugie wcale nie brzydkie;) )

Witam wszystkich Tiki tak sorki twoje zdjęcia dostałam wczesniej pomieszało mi się chciałam fotki od diabełka i maniusi bo od nich nie miałam. Slicznie wygladałaś Bardzo mocno dziekuje za fszystkie fotki i za przepisy sa sliczne szkoda ze ja nie mam aparatu cyfrowego. Ja tez mam zaproszenia recznie robione tylko nie przezemnie ale przez znajomą są swietne jak uda mi sie skombinowac aparat cyfrowy to przesle fotki. Aguu ciesze sie ze już ci lepiej miałam sie pytac co sie działo z twym zdrowiem ale komp mi nawala a wczoraj poszłam spac wczesniej bo teraz musze nabierac sił bo od poniedziałku znow pracuje po całych dniach.

Według mnie bardzo ładne sa oby dwa modele Ja mam kolorowe z naklejanymi różyczkami kokardkami

czesc kini 🖐️ dostalam zdjecia zabulino i faktycznie wygladalas szalowo, ale niezly numer: przed chwila wi przyslala link do swoich zaproszen i okazalo sie ze ja mam takie same, a teraz ty mi przysylasz zdjecia w tej sukience, a ja ostatnio kupilam prawie identyczna z zamiarem zalozenia jej na poprawiny :) Z tym ze postanowilam na poprawiny zalozyc co innego a ta kiecke wykorzystac na np. wieczor panienski :D przesle ci zdjecie zebys sama ocenila czy nie klamie ;)

no mi sie tez oba modele podobaly dlatego nie moglam sie zdecydowac i wzielam czesc takich czesc takich :D

hej dziewczynki to znowu ja. Siedzę sobie tak przy kompie i się zastanawiam czym zaskoczyć mojego przyszłego w noc poślubną. I wiecie co? JA PO PROSTU NIE WIEM :(

z tego co slyszalam to wiekszosc swiezo upieczonych malzonkow w noc poslubna po prostu grzecznie idzie spac hihihi :)