Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti_blu

DEKORACJA SALI ? PROBLEM ? POMOGĘ...

Polecane posty

Gość Blanka24
dziękuje bardzo za maila i fotki. mam tylko jedno pytanie- jakich balonów uzywasz? 5 calowe czy wieksze? pozdrawiam

Michalinka- 4 balony nadmuchane i umieszczone na krzyż w jednej płaszczyźnie (w środku nich żyłka) same się trzymają ,nie trzeba dodatkowo używac zacisków. A dociskając następne dwie pary balonów i kolejne tworzymy girlandę. Jest ona dosyc sztywna można formowac nawet koła ,łuki itp. Blanka-na girlandy potrzebne są większe balony 10\" lub 12\". 5\" używa sie do serc lub drobnych elementów. Pozdrawiam 🖐️

Witaj! Przeczytalam chyba wszystko od a do z i jestem pod duuuuzym wrazeniem!!! Super temat i super propozycje! Wlasnie czegos takiego szukalam w internecie... Dopiero rozgladam sie za sala na wesele ale juz mylse rowniez o dekoracji. Bardzo chce zrobic ja sama bo zalezy mi na kosztach no i stysfakcja z tego wieksza :) Intersuja nie girlandy, grona, \"plywajace\" balony pod sufitem, serca itp dekoracje. W miare mozliwosci baaaardzo prosilabym o przeslanie na maila ( aniesiaw@wp.pl ) zdjec lub dokladniejszych instrukcji co jak wykonac aby bylo jak najlepiej. Z gory bardzo dziekuje i zaczne tu notorycznie zagladac po nowinki w sprawach balonikow :) Pozdrawiam!

Czesc aniesiaw !🖐️ Dzieki ze dolaczylas do naszego topiku.:) Zdięcia już ślę,obejrzyj jak będziesz miała jakies pytania to wal jak w dym :D Jeśli chodzi o instrukcje to wyżej jest napisane,ale jak coś to nie ma problemu... Pozdrawiam 🖐️

Gość toj uz niedługo
beti_blu......proszę napisz, czy brąz z białym to odpowiednie zestawienie kolorów. Nie chcę mieć dekoracji z kolorem bordowym, po prostu opatrzył mi się już. Mam wielką prośbę, prześlij mi zdjęcia dekoracji, jakie tylko masz. PROSZĘ!!! Z góry dziękuję!!! Mail: bbasia996@wp.pl CZEKAM!!!

BETI-----bardzo Cię prosze jesli znajdziesz chwilkę podpowiedz mi jaki styl dekoracjii bys umnie widziała....to moja SALA: www.pistowska.pl dzieki z góry!!!!!!!!!!! :)

Czesc dziewczyny!! Basia zdięcia wysłałam.:) zamiast bordo oczywiscie ze moze byc tez braz połaczony z białym ,perłą,lub nawet ekri (wtedy będą trochę cieplejsze kolory) Bo biel kjest zimnym kol. ami zdięcie sali obejrzałam ale chyba są tam dwie sale jak się zorientowałam w pomarańczowym i zielonym odcieniu.? Ale to obojętne którą masz bo pasuja kolory pastelowe ,ponieważ masz obniżany sufit i na około halogeny w kształacie prostokątu togirlandy z balonów mozna tez przymocowac pod sufitem w kształcie prostokatu. A na scianach pod kinkietami drobne elementy z balonów może z 4 lub 5.

Gość karinka 123
a jak przystroić salę obitą w całości korkiem?? sala jest bardzo duża i wysoka, zrobiona w byłej cechowni na kopalni.

karinka-na pewno ciepłymi pastelowymi kolorami aby rozjaśnic salę,balonami lub tkaninami skoro jest wysoka tez będą pasowały i świetnie wyglądały :)

Gość karinka 123
dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi głownie o to w jakich kolorach przystroić salę :) może nie sprecyzowałam zbyt konketnie mojej poprzedniej wypowiedzi :)

Karinka-może pasowałyby pastelowy - pomarańcz z ekri -perła z j.zielenią lub ekri z j.zielenią -perła z j,różem (ale jeśli wydawałoby ci się to zbyt cukierkowe to dodaj mały akcent w ciemnym różu.) -perła ze złotym (to zes.już bardziej eleganckie) -

Gość momika
czesc bardzo proszeo zdjecia dekoracji sal bo slub mam co prawda wlipcu ale juz mysle nad tym bo koncem czerwca mam opbrone pracy mgr i chce juz miec jakas koncepcje co do dekoracji sale mam kwadratowa z ciemnym parkietem i nie jest zbyt wysoka jakie kolory do niej dobrac?? moj mail monikagr@poczta.onet.pl bede wdzieczna za wszelkie rady

Gość kainkas
witam! Właśnie jestem świeżo po weswlu!Sale w której siedzielismy zrobilismy weże z 2600 balonów biało złotych natomiast sala taneczna tj pisałam wczesniej cala byla malowana plakatami typu winnica. wszystkim bardzo sie podobalo a zdjecia duzo lepiej wygladaja na tle cegiel niz odrapanej lamperii. kilka zdjec naszych mozna zobaczyc w galerii na stronie zespolu, który nam grał na weselu www.zespolmarkus.prv.pl pozdrawiam!!!

Gratulacje dla Świeżej Małżonki :) ! Dużo pracy włózyliście w dekorację.. A ta ilośc 2600 balonów ? Jak na amatorów jest piorunująca...:D Bardzo ładnie się prezentowaliście. Pozdrawiam 🖐️ PA

Gość kainkas
no jakoś te weże nam nawet wyszly. Dekorowanie sali poszlo bardzo sprawnie. mam tez zdj tej sali z balonami ale ktoś musial by mi powiedziec jak zrobic do nich link:( pozdrawiamy papa

Kainkas-to pochwal się swoją pracą i prześlij mi zdięcia na meila dekoracje_betii.wp.pl Pozdro 🖐️

ja wesele mam za soba-to juz prawie 6 lat:) ale wpadlam do Was bo szukam pomyslu jak przystroic ...podworko:) otoz na osiedlu organizujemy Dzien Dziecka.(to za miesiac ale wole miec juz jakis plan:)) a ladnie udekorowane podworko to sprawa priorytetowa;) podworko nie jest duze,rosna na nim drzewa...myslalam wiec o balonach.tylko jakos nie mam pomyslu jak to zrobic zeby wszytsko mialo rece i nogi:) moze macie jakies wizje?;) albo jakies stronki gdzie mozna cos podpatrzec? ma byc dziecinnie,kolorowo-jak na kinder balu:)

Tak jeśli to ma byc na Dzień Dziecka dekoracja musi byc kolorowo. Są w sklepach dostępne balony mixowane w paczkach wszystkie kolory. Fajnie wyglądałyby baloniki nadmuchane helem i zawieszone na tasiemkach,ale do tego celu musiałabyś wypożyczyc butlę z helem i reduktor. Więc sprawa do przemyślenia. Są też balony w kształcie zwierzaków,można każdemu dziecku wręczyc na patyczku :) Serpentynki,gwizdki czapeczki itp... I Bal na całego :D Jak tylko znajdę jakieś ciekawe zdięcia w necie to napiszę linka Pozdrawiam🖐️

dzieki za odzew:) o balonach zwierzaczkach pierwsze slysze... co do helu....super pomysl,tylko...te nieszczesne koszta:) ale pomysle o tym gdy swojemu dziecku bede wyprawiala urodzinki. a swoja droga,ciekawe ile moze kosztowac takie wypozyczenie?i skad to wziac?:)w sumie polowe mozna nadmuchac,a druga polowe napelnic helem:)zawsze to mniejszy koszt a jaki efekt..... chcialabym zrobic cos fajnego,ale jak slysze,ze do innych mam nalezy przyniesienie grilla czy ustawienie stolikow...:) kurde!ogolnie lepiej sie dogaduje z babciami niz z mamami:) mamy albo zapracowane,albo nie maja czasu,albo ochoty......! nie wiem czy cos z tego bedzie ale prosze o wsparcie:) pomysly sie przydadza-jak nie Dzien Dziecka to urodziny mojego synka:)

O butle z helem zapytaj w punktach wymiany butli gazowych ,bo tam też czasem bywają,lub tam gdzie są akcesoria weselne . Najlepiej sprawdzic w necie lub w książce tel.gdzie w twoim mieście jest dostępna taka usługa. Tylko pamiętaj balony nadmuchane helem trzymają pare godz.najlepiej zrobic to przed samą imprezą.:)

Gość dotka4
Witam! Mam pytanko: co sądzisz o zestawieniu kolorów: bordowy, różowy, biały -odcienie perłowe? Mam do udekorowania 2 duże sale, jest to stołówka szkolna, pomysły też mam. Jeszcze jedno: która sala powinna być bardziej udekorowana (więcej balonów), tam gdzie się tańczy, czy gdzie siedzą goście? Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam :-)

Witaj Dotka !!! Zestawienie kolorów bardzo dobre,bo do białego i różu dodanie bordo akcentuje całą dekorację. A salę taneczną udekorowałabym bardziej.:)

Gość dotka4
Super, dzięki za pomoc, buziaki, pa!!!!

Beti blu - co sądzisz o wystroju sali kolorami: zieleń, żółty oraz biel. Sala to remiza. Tak myśle aby dać troche balonów i girland na sufit, a na kolumny ( są dwie ) tiul z drobnymi kwiatkami i liskami. Ślub odbędzie się w lipcu. kolory chyba pasują do tego miesiąca?

Gość aniaaaaaaa
czesc beti-blue fajny topik moze mi tez pomozesz chodzi mi o jakis pomysl na dekoracje za mloda para u nas jest tradycja ze musi sie tam znajdowac obraz z Matka Boska Karmiaca i bardzo chce zeby tak bylo tlko jak to jakos ladnie udekorowac i co wykorzystac co dodac zeby efekt byl super?dodam ze sala bedzie ubrana w kolorach bordo-ecri.aha i jak mozesz to przeslij mi zdjecia swoich pomyslow na aders ania.lbl@poczta.fm

Hektorka - Na Twoim miejscu zamiast białego dodałabym ekri,wtedy wystrój sali będzie cieplejszy:) Znalazłam w necie pare fotek jak podasz adres to Ci wyślę i sama ocenisz. Zieleń,żółty i biel razem są nieco zimne i eleganckie a do remizy będzie bardziej pasował zestaw z ekri.:) Ogólnie materiały z kwiatami sztucznymi i efekt zaskakujący dla oczu. :D Ania do Ciebie zdięcia już wysłałam Pa Dziewczyny 🖐️

Gość kainkas
hej Betri! właśnie wrócilam z weekendu i wyslalam Ci na meila kilka fotek. Pozdrawiam:))