Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

polewma beemka ..pij jesli jeszcze mozesz ..:P ale na kaca najlepsza praca;) wczoraj sam sie tu porzadziłem i sie uchlałem w trzy d....:D:P pijaczysko jestem jak nic.......

a no pijaczynka jakich mało z Ciebie...:P i pic to ja zawsze moge tylko nie zawsze jest z kim....:D no to pijemy sol zdrowie oby szybko wrociła.......:D bo taka wielka miłosc kwitnie....;):P

tiaaaaaaa..miłosc jak za bajki..:P:P sie napije normalnie ...solka to na tyłku zjezdza pewnikiem..:D:D a Ty beemka lepij pij zatkaj sobie usteczka szklanica ..bo za duzo gadasz:P:P:P to to siupppp!!!:D

zapomnialam,widzialam Twoje serducha na ktoryms topiku ale teraz nie wiem gdzie to było.....:D jak sie je robi.....he?:D

podobaja ci sie serducha ?..heheh:D:D: to se popatrz tylko ...♥♥♥♥♥...:P:P:P:P za to ,ze poltkara jestes ...nie powiem :D:P

ale jak znam zycie zaraz Cie ktos uswiadomi z forumowiczów ..:P tacy oni wszyscy zyczliwi..:P

salut,saluuut nikomu nawet slowka nie pisne...:) ja tez chce takie umiec😭 one sa........piekne.:D szkoda ze nie dla mnie[beksa[:P Tez Ci takie zrobie no:!:D chyba ze wolisz to badziewie😍 😍 😍 :P:P

jasne ..na pewno jak Ci tu powiem nikt sie nie dowie ..:P taka nasza słodka tajemnica ..;) a wiec ...wez pióro i rób kleksy ..same serducha sie nakleksuja..:D:P ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥..zobacz mi sie udaje ..tylko musisz precyzyjnie trzachac tym piórem :D:D:D pij lepiej ..;)..polałem ..za tych co nie moga ..;):D

mam ten topik...mam go:P to bardzo mnie musisz kochac skoro tyle ich tu nasmarowałes:P nie mam piora sal.....:( ale musibyc inny patent na to.:D mam Cie prosic.:O wiem ze faceci to lubia ale zlituj sie nooooooooo!!😡 Uwaga teeraz ja polewam .zimnego browarka z sokiem .... bo taka mam teraz ochote:P

wiem o jakim topiku mówisz beemka ..;) polewaj polwewaj ..browar to mój ulubiony trunek..:P we mnie nie ma litosci ..i wcale nie musisz prosic ..:D ♂♂♂..:P:P:P

leje,leje przeciez no.......tylko cos sie upic nie chcesz...:D a musze wyciagnac z Ciebie pare interesujacych rzeczy....;) jak dam ci jeszcze jakies paluszki z lajkonika to dasz przepis na.....:D

heheh ja sie tak szybko nie upijaam ..a paluszki lubie ..lajkonik tez moze byk..:D:D:D..przepis na babke bananowa chcesz?:P powiedz słowo a zapodam;)

oj droczysz sie ze mna...😭 ;) salut poleewm ostatni kufel....:D ide do lozeczka.........bede myslec nad tymi sercami i innymi gadzetami.......moze sama do tego dojde:O:D jak sie juz porzadnie upijesz to wyslij jakis alert..;) wtedy Cie rozpracuje...:P

masz tu beemka przepis na babke jak juz tak nalegasz:P Babka bananowa SKŁADNIKI: 2 śmiejące się oczka, 2 zgrabne nóżki, 2 kochane rączki, 2 twarde kontenerki z mlekiem, 2 jajka, 1 wyścielana futerkiem miska do mieszania, 1 twardy banan. SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA: 1 Spójrz głęboko w śmiejące się oczka. 2 Rozdziel ostrożnie dwie zgrabne nóżki dwiema kochanymi rączkami. 3 Ściskaj i masuj kontenerki z mlekiem bardzo delikatnie aż wyścielana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze natłuszczona, sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem. 4 Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył a także na boki aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj w tym czasie kontenerki z mlekiem). 5 Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajami (pozwól aby wszystko przesiąkło - byle nie przez całą noc). Ciasto będzie gotowe aż banan stanie się całkiem miękki. Powtarzaj kroki od 3 do 5 lub zmieniaj miski do mieszania. UWAGA! Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu. Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu. Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta dawaj strzemiennego beemcia ..bo cos ciemnawo jest..:D:P a aletr to jaki ?...dwa razy w parapet raz w rynne ..?:D:P

hahahahah,moja twarz:D:D:D ale mnie boli................:D:D:D sal to bedzie raz w okno i trzy razy do drzwi....:P pamietaj! niepomyl mnie z kims innym....:P no to siuuuup..... typowy zbrezny facet::P:P:P:P kolorowych snooooooooooow:D

kolorowych bemcia ..masz zeby ci sie dobrze spało..;) ♥♥♥..:P:P:P:P dobranoc:D

to ja bedzie z tymi serduchami sal....?:) ale straaaaaaszny dzien ide do zochy poczytac co z jej macica moze mi sie humor poprawi:O

serdycha sa na miejscu ..wiec co ma byc beemka co?; a moze troche fal chcesz co?..:D:D ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

i co mam popływac na tych falach.....:D gdzie sie tego nauczyłes........co?:) jak widzisz nie ma tu zyczliwych ludzi...........no ale Ty pewnie jestes prawda?:D ja musze wiedziec jak sie je robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O sol nam gdzies wsiakła.....:(

mozesz pływac ,taplac sie ..co tylko sobie chcesz..;) sam sie nauczyłem ...lubie tak ..;) i wyprowadzam Cie z błedu ..zyczliwosci we mnie zadnej..:P a solniczka posypali ulice ..i wsiakła w asfalciku..:P a moze kawy dzis dla odmiany ?...█) █)...:P

kawa mi nie wyszła ..:P a wiec powtrórka z rozrywki....;) █) █)...:P

salut!!!! dlaczego taki jestes ja sie tak ładnie umiecham........:):):):) a kawe to moze rano mi podasz do łózka??:P bo teraz jak wypije......to mi sie spac odechce:P ale jak masz cos mocniejszego.............:D

to czuj ze to kufel z piwem i do dna..;P♥♥♥ ♪♪♪...rano to ja czekam na kawe ..:D

ok.........:D ja rano przyniose Ci kawke....... i wszystko co bedziesz chciał.................:D ale Ty przestaniesz mi psuc krew i napiszesz jak to sie robi...:P

psuc krew ????..a co to ja jakis wirus jestem ..heheh :P swoja droga ,ciekawi mnie antidotum na takiego wirusa jak ja..:P i beemka uwazaj co obiecujesz ...;):D

no co....!!?? ja moge obiecac ze naucze Cie nowych ciekawych rzeczy........i dobra kawe.........wrecz pyszna!!;):D hmmmm czy w ogole jest antidotum na takiego wirusa jak Ty.......?:P jak wymysliłes to podaj..........:D

a ja moge zapytac jakie nowe ciekawe rzeczy umiesz..:P wtedy ewentulanie moge sie skusic ..;) ja niedowiarek jestem z natury,wiec nie obiecuje ,ze uwierze..:P i tak mysle ,ze nie ma anidotum na takiego wirusa ..jak ja :P lepiej sie beemcia napijmy ..:D no to siup ..za solke zeby wróciła cała i zdrowa..:D:P

nooo,chyba dobrze piliscie bom powrocila;) steskniliscie sie troszke?? alez wypoczelam na tym zimowisku,wow:D i jeszcze jak slyszalam pytania:druhna ma studniowke w tym roku czy za rok?\" to lzej mi bylo,no no no ,odmlodzili mnie o jakies 4-5lat:D no to moze zimnego leszka na dobranoc co Wy na to??:D