Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

druga brzydula.... zle zrozumiałas on włansie nie był za 50 zł:P a panienskie było kuzynki. stic .......heheheheh sam sobie zerwał miał takie na przylepce , jak szarpnał to był jeden pisk a te jego stringiiii buahahhahahahahah jak pierwszy raz wyskoczył na parket w przepraniu policjanta to przyszła pani młoda powiedziala ze woli mandat chyba sie go przestraszyła:-))))))) a strinki zdejmowała mu moja druga kuzynka:P

Ojj ze tak dla mnie wczoraj zadna nie chciala zatanczyc ;-) No wlasnie dotykalyscie go? :-)

Lotka---> Ło matko, no i co on tak z \"interesem\" na wierzchu - nie wsytdził się ??

nie jak juz został w samych stringach to owinął sie taka mała zasłonką:-))) wiec tyłek był całyyy widoczny a interes sobie zakrył , ale tak skakał i cuda wyczyniał ze cos tam dojrzałam:P:P:P

No to fajnie poszalalyscie u mnie starndartowo alkohol i dwie kolezanki co poszly przed dwunasta. Generalnie tzreba zmienic lokal ;-)

stic ..obleciał -przeleciał :P nie no zartuje , poprostu do kazdej podszedł i cos tam swirował dotykał i dawał sie dotykac kierujac naszymi rączkami:-) biały ...chyba bedziesz musiała zmienic , ja mam podobie zawsze te same osboby , pary albo małolaty , oj trzeba zmienic pub:-)

Oł shit. Nieźle. Lotka z jakiego mista klepiesz ??

Tak tylko musze miec z kims tam chodzic chyba ze dziabne pare setek przy barze:-) Pozniej juz bedzie fajnie i moze z jakas zagadam ;-)

stic ..... tylko niewyobrazaj sobie za duzo to nie była jakas orgia i obmacywał wszedzie kazdej , a az tak pijane nie były laski zeby sobie poszalec na maxa , no moze jedna:-D

oniec tego tematu bo juz za duzo tu wygadałam jeszcze mnie ktos namierzey:P a po co ci moje miasto? chcesz mnie zlokalizowac?:P

Nie no spoko :D Co w ogóle dzisiaj robicie ??

ja ide bo mi sie obiad przypali, wróce jak zjem , prosze nie uciekac:P

Lotka----------------->Niom dokładnie :P

A ja podszkole jezyki ;-) A pozniej do kosciola na 19 moze ktoras sie do mnie usmiechnie ;-)

Biały-------> hahahahahahahahaha...dobre :D

Lo wczoraj to była Multiserver Edition (0.75 żubrówki + 4 piwa) Ale się nadzbaniłem....dzisiaj mam małe spotkanko :D

Lotka----> Matrymonialnym tylko i wyłącznie :P...obiad się nie przypala ??

Ojj to w domu sam grzales ja musze wyjsc do ludzi ;-) Lotka i co smakowal przypalony obiadek?

Noi sam sam a jak inaczej ???? Dzisiaj wychodzę do ludzi - poznałem kogoś....tu na Kafe ;)

stic .......opowiadaj ...jak ja poznałes.... i zdradz nam kto to jest:>:>:P

Kurczaki - nie wiem, zadzowniłem i się umówiłem ale nie wiem co z tego będzie :( Głos całkiem przyjemny - właśnie brała kąpiel - umówiliśmy się niezoobowiązująco - po prostu godzina i tyle :) Ja się na nic nie napalm bo wiem jak jest :P

Gpodzina!! To macie wymierzony czas. Myslalem, ze jak sie sobie spodbacie to cala noc ;-)