Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

\"Morza szum, ptakow spiew zlota plaza posrod drzew wszystko to w letnie dni przypomina ciebie mi, przypomina ciebie mi\".SLYSZE.

No wlasnie!!!!!!! to swieto nie dla singli, inni niech sobie swietuja!!!!!:D Wszyscy oszaleli na tym forum na punkcie walentynek i co drugi topick jest o walentynkach:D

A ja się zakochałam- ale On ma inną...:| Ale nie poddam się:D jestem dobrej mysli:):)

Madzi_a -->tak trzymac:0 bialy----> na to wyglada:D , jestesmy orginalni:D

jak tam seti??co słychać u ciebie? mnie wnerwia cały ten szum troszkę bo to takie dziwne święto ale nie zwracam na nie uwagi zbytniej poprostu i już;) a piosenki niektóre ładne:) a wczoraj pomalowałam włoski tym moim ciemnym blondem i mam taki ładny brąz, nawet mi się podoba, koledze z pokoju też (jak cała ja chyba:P)

hehe Hera to juz masz z kim walnietynki spedzic, a do kolegi z pokoju to masz blisko ;-) Mozesz przyjsc od razu w stroju wieczornym :-)

heri----->u mnie ok, tez mnie ten caly szum wqurza, jeszcze bardziej mnie wqurza ta cala komedia odgrywana przez politykow juz nie mkoge ich sluchac:D a jak tam spodnica , projekt juz jest????????:) Moze juz nie mowmy nic o tym ze sa dzisiaj walentynki!!!:D

bialy------->ja tez bym zjadla, ale u mnie na obiad dzisiaj chbya kopytka :D

a ten kolega mnie wcale nie interesuje.............wiec nic z tego kruku;) a spódnica-------jakoś brakło mi czasu, nie wiem co ja robię ostatnio ale na wszystko mi brakuje czasu...uff, ale dziś wieczorem o niej pomyślę jak wrócę z waletynkowego party;) (hehee żartowałam oczywiście-------------po prostu jak wrócę od znajomych) no ok --- już koniec tematu;)

heri------> juz sie nie wykrecaj z tym party:D, a moze na randke w ciemno:D

a ja mam bananka w biurku, moge komuś odstąpić bo ja będę mogła jeść normalnie dopiero jutro a teraz ide do sklepu bo mi się chusteczki skończyły, a tak się wzruszyłam przy jednej piosence.......hehehe / żarcik oczywiście ------ jakby ktoś zapomniał jestem jeszcze troszke chora kupić coś komuś przy okazji??szybciutko, czekam na zamówienia!! stica ktoś widział?? na gg go jeszcze nie ma .......... dziwnie

J tez dzis nie zjem, bo po pierwsze samemu mi sie nie chce jechac, a po drugie jak juz zjem obiad to nie bede glodny i kolo sie zamyka :-)

randka w ciemno--------to nie dal mnie/ co innego randka po ciemku /albo przynajmniej przy świecach:P/ z odpowiednim facetem, ale to dopiero w sobotę, chyba że w piątek no to idę ale zaraz tu wrócę do was na wasze nieszczęście;P

ja znow tylko na chwilke bialy-- pogoda moze jeszcze niezupelnie plazowa, ale juz jest duuzo lepiej. a bagaz sie odnalazl prawie w calosci ;) i dla wszystkich singli w tym strasznym dniu po 🌼

heri-----> ten banan Twoj to chyba jest juz caly czarny jak ty go tam od poczatku dietki trzymasz:D________to tez zarcik:) ja chce tylko wode ze sklepu lol

bialy------> to chyba dobrze:p czy zle???? kurna zla jestem :o

Glupia zlosc:o U mnie co roku z gminy sa organizowane w wakacje wycieczki dla studentow i uczniow szkol srednich , zawsze byly za granice do jakiegos cieplego kraju, mozna bylo sie fajnie opalic , a teraz sie dowiaduje , ze bedzie w oboz zeglarski w polsce:( do dupy:o

Gość single od 2 tyg.
no to moi drodzy zaczynamy swietować;) ja juz wyciągam z szufladki czekoladki z % ;) kto chce? zakupiłam specjalnie całe kilo dwadzieścia hahahahahaha oj czuje że dziś chyba wyjdę chwiejnym krokiem z pracy;) no to siuuuup;)

single---->masz 20kg czekoladyto prawie wyjdzie po 1kg na singla:D

Single to Ty masz fajna prace, ale uwazaj na przepisy bhp :p. Seti, ale jesli to wakacje lato to na obozie zeglarskim tez mozna sie chyba opalic :-)

bialy----->wiem ze mozna ale zeglarstwo mnie nie pociaga, juz bym wolala oboz jezdziecki, u nas inaczej padaja promienie sloneczne pod innym katem i tak sie nie opalimy jak w krajach poludniowych:9 najwyzej pojade do londynu moze bede sprzataczka:D, zarobie sobie kase i moze zmontuje sia jakas ekipe na jakis wyjazd:D