Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

...gdzie bywałem? To tu, to tam! Wiesz, święta ite sprawy... nic szczególnego! 🖐️ seti... , bo nic pożytecznego nie zrobisz! :)

wyszlam z domu i nic! przejechalam sie autobusem - dalej nic wysiadlam, poszlam do sklepu wrocilam i nikogo nie poznalam co jest?

=:D dzieki moze teraz to juz pojde sobie bo powrocic do Was nocna pora:) 🖐️ milego dnia!

ej seti siedź tu i baw się ze mną;) przeceież nawet jak odejdziesz od kompa to niewiele pożytecznego zrobisz:P

ah cześć hy-ba ja też stale wychodzę i czasem poznaję i róznie to się kończy ale zawsze jednak niedobrze skoro jestem sama i teraz leczę bardzo złamane serduszko i to wychodzenie w różne miejsca jest teraz sposobem na ból:) = ---> już myślałąm ze coś poderwałeś:P

\"wyszlam z domu i nic! przejechalam sie autobusem - dalej nic wysiadlam, poszlam do sklepu wrocilam i nikogo nie poznalam co jest?\" No tak to hy-ba niestety już jest, im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi... :P Hercia... tak poderwałem ...się do pracy! :P

= ---> praca odwzajemniła twoje zainteresowanie się nią??? a aporopos tego ze im bardziej się chce....ja ostatniego faceta poznałąm bardzo niespodziewanie i barzdo niespodziewanie zaczęło się to kręcić tylko ze się już odkręciło i teraz naprawdę nie szukam moze samo się znajdzie a jak nie to póki co dobrze mi samej w miare dobrze oczywiście:)

Niestety, praca nie podrapała mnie po pleckach, nie dała buzi... ech niewdzięczna! :)

o jaka radość:) ja zmykam wreszcie do domku, zaraz idę na zakupki potem rowerek a potem wreszcie za naukę się musze wziąć pa seti i = a nowa i stic na urlopiku???

Hejka:D Wczoraj byłam w pracy, ale się jakoś nie złożyło z napisaniem. WSzystko OK, poza tym, że nie chce mi sie tu siedzieć, a tak to po staremu... A gdzie nasz Stic?:) Hercia, czekam na maila:) To do następnego, bo teraz herbatke ide robić:)

No witam :) po świętach - nie mniej w raczej \"buraczanym\" nastroju...jakoś nie wiem po prostu nie czułem klimatu świąt...w wy Kobity - wszytkim dziekuje za kartunie - ja się nie popisałem bo po prostu nie miałem nastroju :(

no ja tez karteczek nie pisałam więc się tu nie popisałam dobrze cię widzieć stic:)

Stic:D A ja powysyłałam kartki... i od tych, co pisałam nie dostałam, a napisali ci, których przez roztargnienie pominęłam...;) Stic, Wrocek aktual?

nowa ---> a do mnie karteczki nie wysłąłaś:( wczoraj miałaś urlopik? stic ---> humor już lepszy masz? seti ---> jesteś?a apropos tego co w mailu pisałaś...ktoś jeszcze wie?

Hercia.. co do pytania, to przeczytaj mój pierwszy post dzisiaj:) Ale pisałam Ci życzenia w mailu... a moze też słałam kartkę... nie pamiętam, gdzie wysyłałam, poszło z 6 sztuk:)

ojej nova ---> sorki, jakoś mi wyleciało co przeczytałam ze byłaś w pracy;) a apropo życzeń --- no masz rację:P a ja pracuje tylko do końca kwietnia i mi się kończy umowa i potem mnie chcą zatrudnić dopiero od czerwca bo teraz kasy niby brak tylko ciekawe kto bedzie za mnie pracował i robił wszytsko co ja robię:P (bo nowemu koledze jakoś marnie idzie) i mam nadzieję ze mnie na urlop teraz nie wyślą bo mi urlop teraz niepotrzebny do niczego, tym bardziej ze będę mieć wolny maj a za urlopik kasa się przyda, gorzej jak sobie ktoś teraz przypomni ze mam ten urlop jeszcze i mnie jednak wyślą, ale jakby tak było to już od wczoraj powinnam być na urlopie, a nie jestem;)

stiq witaj!!!!!!!!!fajnie ze jestes:) heri mysle , ze tak :) ale nie wiem kto stic na pewno tzn mysle ze raczej wie:D ja wrocilam , bylam troche pozalatwiac spraw glownie w urzedzie stanu cywilnego:) :D

U mnie po śwętach nijako - po prostu nie wiem co mnie czeka jutro a na pewno czeka mnie jakaś rozmowa - w sumie mam grobowy nastrój. Nova----> Ja tylko czekam na sygnał od szefa i jestem następnego dnia :))

nova, stic ---> mailiki popisałam:) wreszcie:P znacie jakiś dobry sposób na zmoblizopwanie się do nauki zanim bedzie za późno?