Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black cashmere

??? gdzieś między pierwszą a nastepną miłością ???

Polecane posty

Gość normalny samiec
Skoro nie Kaszmirka, to moze ktos inny udzieli mi skroconego i przyspieszonego kursu z myslenia pozytywno- wizualizujacego. Ja rozumie, ze jestescie ogromnie zajete i dlatego mnie ignorujecie. No tyle zdjec wyslac ( chyba cos przez siedem stron ). A potem je omowic, jak sobie siebie wyobrazalyscie zupelnie inaczej. Ani jedna nie trafila z prawidlowym wyobrazeniem ? A potem wszystkie te co maja proste wlosy, chca je walkowac, a te co maja puszyste kupuja prostownice. Fascynujace. Ale czy moglybyscie gdzies znalezc troche czasu dla dobrego znajomego w potrzebie? Czy nie widzicie, ze mi sie grunt pali pod nogami.A slyszalem gdzies, ze ponoc baby maja byc takie wrazliwe.

Samiec z ta szklanka ody to jest tak: masz jakies problem i chcesz go rozwiazac, nie wiesz jak wiec prosisz o pomoc swoja podswiadomosc: musisz miec szklanke pełna wody i wieczorem tuz przed snem musisz wypic połowe, z zamknietymi oczyma mowic sobie w mysli: \" to wszystko co musze zrobic aby rozwiazac problem, ktory mam namysli\" rano zaraz po przebudzeniu wypijsza drugie poł mowiac( a raczej myslac) to wszystko co musze zrobic aby rozwiazac problem, ktory mam na mysli. I tak sie stanie\" to podobno działa mocno na podswiadomosc, bo kiedy unosisz głowe, przymkasz oczy jednoczesnie pijac automatycznie jestes w stanie alfa... a w tym stanie jak wiadomo najłatwiej wpłynac na podswiadomosc............. wiec moze ty zasugeruj sobie, ze to ani troche nie boli;):P mam nadzieje, ze okaze sie skuteczne i pomocne:D wizualizuj i afirmuj, ze to bezbolesny zabieg i wszystko odbywa sie bez komplikacji... mowisz ze 17 maja godzina 0 ..... wspomozemy Cie nasza maca i kciukami.... tyle macic ..... obys wscieklizny nie dostał :p ps. wyglada na to, ze portert ksieciunia mam gotowy :D teraz pozostało TYLKO jedno - znalezc tego łosia... chyba, ze ktos dostapi jakiegos przeobrazenia;) och...

tak mnie poinstruowała nasza Halina, mam nadziej, ze dobrze przekazałam;P cos nieskładnie to napisałam, wyglada na to, ze moja polszczyzna spadła na psy:o ale Ty jestes inteligentny samiec, poradzisz sobie:P

Zdrowy chłop to i dostanie A........... a niech sobie idzie, zmeznieje:)..... zobaczysz jaki MEZCZYZNA wroci;):P no i bedzie miał z głowy na przyszłosc

Gość normalny samiec
Kaszmirka dzieki. Bo mnie Labedzica pozwolila sobie dowcipnie objasnic, ze z ta szklanke z woda to jest tak: wypijasz polowe wody i spedzasz swoj czas na rozwiazaniu problemu czy szklanka jest teraz do polowy pelna, czy tez do polowy pusta. A potem stawiasz szklanke kolo lozka, po to, ze jak juz bedziesz mial sztuczna szczeke , to bedziesz mial ja sobie gdzie wlozyc. No coz kobiece poczucie humoru i naturalnie - kobieca wrazliwosc. Dziekuje za potrzymanie mnie na duchu. No i dobrze, ze masz juz obraz ksiecia . Ale, wiesz, ja juz jestem zajety i zaklepany, ale moze jeszcze cos ci sie uda znalezc. Wypije troch wody na twoja intencje. A to alfowanie to robilem tak - na kartce papieru pisalem grecka litere alfa i przykladalem do policzka ( tam gdzie zab ). Przeciez to juz jest czyste myslenie jadrowo-magiczne !!!

hehehehe samiec alfowanie z kartka super:P moze poalfuje razem z Mamutem i ta karteczka, myslisz, ze urosnie wiekszy???? :P;)

Gość normalny samiec
Kaszmir; Jak wiesz mamuty charaktyzowaly sie wielkim cialem i niewspolmiernie malym mozgiem. Ty mu ta kartke przyloz do glowy. No i jeszcze wiesz tam, no , no ...tak gdzie te inne ulomnosci ma. Kobieta z takim temperamentem , zeby z takim partaczem. To grzech. Ty do spowiedzi idz, ze marnujesz swoje talenty. Przypowiesc o talentach znasz?... Grzech wielki!!!!

Gość normalny samiec
I jeszcze jedno . Czytam, ze tu jedna dziewczyna pisze Ci :" I hope you dance, I hope you dance " A ty na druga noc snisz, ze tanczylas. Zaczynam sie was bac.

oj tancze, tancze;) mam nadzieje, ze to był moj ksieciunio... taniec jest na moim portrecie...;) widzisz jakas moc tu panuje, uwazaj, bo Cie któras wciagnie....:D i nie wiem czy Łabedzica sobie z tym, poradzi...:P

ps na Mamuta jestem obrazona... jakies herezje tu gada.........:o o zgrozo chyba go zdegraduje z Mamuta do gada albo jakiegos płazinca... :o

Nastko, ja tu jestesm, ale tylko przelotnie..... czas na wyrko;) serio piszesz prace czy poprostu spac nie mozesz przed jutrzejsza komisja?:P jutro obiecuje trzymac kciuki, moze jakas wizulizacje zrobie na ta okazje.... i pamietaj bedzie dobrze....... a ja w ramach obrazania sie uciekłam Mamutowi, po drodze do domu wchłonał mnie szum, gwar i swiatła wieczornego Wrocławia tak bardzo, ze dopiero teraz wrociłam:D i teraz juz grzecznie ide spaciu:) DObranoc Nastko, głowka do gory.......

Dziewczyny dzięki za fotki, wszystkie jesteście laski, ja nie wiem gdzie ci faceci mają oczyska. Black🌻 zaskoczyłaś mnie totalnie swoją podobizną, wyglądasz na kruchą mimozę, a tymczasem jesteś chyba najsilniejsza z dziewczyn .... no tak pozory mylą Wizualizowac możesz, mi się kiedyś sprawdziło ...:-) Halinka🌻 znalazłaś tą kieckę? Tobie nawet w worku byłoby do twarzy :-D AA🌻 ja też uwielbiam Shreka, za to Epoka nie przypadła mi do gustu, ale może dlatego, że oglądałam ją robiąc prasowanie :-D Samiec szkoda mi cię biedaku, niestety poza poklepaniem po łapce nie nie jestem w stanie zrobic. Wyrok został wydany, a Łabędzica z pewnością dopilnuje egzekucji :-) Trzymaj się dzielnie, klata do przodu. Natiu🌻 i jak.....????

DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!!!!!!! Golden mowisz, ze wygladam na krucha mimoze:D a jestem jedna z silniejszych :D.... hihi ja chyba nie widze ani jednego ani drugiego, ale miło, ze ktos tak mysli.... hmmm...... skoro tak to wyglada trzeba to jakos spozytkowac......:P :D Natko.... napisz jak tam było:).... moj kciuk jest juz prawie filoletowy, musze go w puscic.... :) wczoraj spedziłam miły wieczór z kolezanka.... paliłam papierosy i piłam gin z tonikiem ... hyhy i teraz to czuje niestety....😭

Ja muszę wziąść się za naukę i poukładać sobie wszystko z wszystkim...znikam na tydzień czasu...Odezwę się po jakimś tygodniu. Trzymajcie się:)Buziaki:)

Aaa, w tydz. wszystko poukłdac.....? hyhy ja bym potrzebowała roku;) w takim razie owocnych porządków.... w sumie tez mam co robic, ale jakos nie potrafie tak sobie powiedziec, na tydz. koniec z netem...... to juz chyba jakies uzaleznienie jest:D jak tam dzionek wam upłynał?? Natia opowiesz jak poszło? BUziole

Gość dobra raba

Gość dobra raba

Gość dobra raba
Black Cashnere W sumie to nie zle ze jestes uzalezniona bo ja was lubie poczytac. Jestescie taka ciepla grupa mlodych ludzi.

Ojej! jaki ładny komplement! :D:D:D:D Fajnie, ze komus sie to miło czyta:) Tez tak mysle, ze jeszcze nie jest bardzo szkodliwe uzaleznienie;)..... chociaz jak nie napisze pracy do konca tego tygodnia, to zaczne sie zastanwiac nad szkodliwoscia takich miejsc;) Buziaczki! Trzymaj sie dobra duszo cieplutko, kimkolwiek jestes........ :D

ależ tu pustki....... gdzie wszystkich wywiało??? Liczyłam na odrobinę współczucia, a już na pewno ze strony samca. Siedziałam dziś w fotelu tortur, a przerażająca istota w białym fartuchu z maską na twarzy pochylała się nade mną z przeraźliwie wibrującym narzędziem..... Wymiana plomby, była długa i bolesna jestem roztrzęsiona i właśnie rozważam kilka możliwości a) upic się b) wziąc gorącą kąpiel a mnóstwem piany c) zabrac psa na spacer d) czekac dalej niecierpliwie na mężusia, jak wróci, utuli i ugłaszcze e) zawalczyc ze stosem prasowania

Gość normalny samiec
Gold Angel. No co ty kobieto wyprawiasz, takie graficzne opisy? Chcesz, zeby sie dziewczynu przestraszyly albo co. Opcja pierwsza jest najlepsza- dobry drink nigdy nie jest zly. Tez zastosuje sie do tej rady. A prasowanie niech poczeka na meza, w koncu to ty bylas torturowana. No to ide poprzyjaznic sie z malym Bolsem

Gość czarownica070
Maly drink jest zawsze najlepszym przyjacielem :-) nigdy nie zawiedzie :-)

no pustki tu straszne:( tez liczyłam, ze bedzie tu gwarniej a tu taki numer.... Natia postanowiła do wojska wstapic z P.,, co by miec wszystko na oku... Hala pisze doktorat juz chyba.... Aaa wzieła sie za syzyfowe prace... Tesknie przenosi dramaty z teatru do domu... Samiec pewno umiera w objeciach wsciekłej i drwiącej Kaczki:P Ginka to juz chyba w ogole nas porzuciła... no i widzisz Aniołku zaostałysmy same..... szczerze wspołczuje tych przezyc.... wprawdzie tu tylko Samiec to rozumie najlpeiej.... musisz sie zadowloic poki co moim wspołczuciem:P :)

Gość normalny samiec
Tesknie ; Dla Kaszmirki to wyslalas serce , a dla mnie to nie. Czy ty nie wiesz, ze mojemu zyciu zagraza niebezpieczenstwo i ja wymagam teraz duzo czulosci ?

Gość normalny samiec
Przyjme i wymuszone . No zdroweczka ci zycze Tesknie, no i zeby to twoje szczescie wyszlo juz z ukrycia. No i zeby juz byl 18 maj. A ty strasznie tajemniczo intrygujaca jestes .

No i wytrzymałam nawet niecały dzień....to się uzależnienie nazywa...no jak mam włączyć komputer i tu nie zajrzeć??????????? Gold,Samiec...wczułabym się w waszą sytuację,ale nie jestem na tyle silna...współczuję wam,mnie też to czeka tylko jeszcze o tym nie wiem oficjalnie❤️dla was Black aż roku? Tęsknie🌼 Natia a Ty gdzie?? Ginka nas porzuciła spójrzmu prawdzie w oczy...:( Nawojka coś też nic nie skrobnęła... Alez miałam ścięcie z administratorem mej sieci internetowej wrrrr