Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Lucyjko mam nadzieję, że u ciebie dzisiaj lepsze samopoczucie. Zrób sobie kawkę i siadaj z nami Poczwarka ma czekoladę to się z tobą podzieli i będzie dobrze.

cześć dziewczyny:) test II-kreskowy!!! Od razu poleciałam na Betę, wyniki dopiero jutro, albo nawet pojutrze. Nie mogę w to uwierzyć, ale też jestem bardzo ostrożna z cieszeniem się, ciągle przecież pamiętam co wydarzyło się ostatnio...i boję się, że znów wszystko szybko się skończy. Wstałam, zrobiłam test, po2 min. pytam męża-ile widzisz kresek? A ona na to: 2...i cisza...ja też 2....no i od razu na badania....Stwierdził też, że tym razem ta kreska jest mocniejsza niż ostatnio... Nie wiem co robić...bardzo boję się cieszyć... No i jeszcze jedno-po ostatnim usg jak mi gin powiedział, że raczej nie było owu poszłam do kosmetyczki i zrobiła mi taki zabieg z prądem...angela na pewno wie o co chodzi, ale ja wiem też, że tego nie można robić w ciąży...no i teraz jeszcze tym się przejmuję, choć skoro test wyszedł pozytywnie... Jak widzicie mam straszny mętlik w głowie, jestem zaskoczona i boję się... Po wynikach bety pójdę do gina, może coś zobaczy (kiedy można już coś zobaczyć na usg???) Dziewczyny-❤️ dzięki że tak czekałyście na wieści ode mnie...co ja bym bez was zrobiła❤️😘 Czy dziewczyny już zaciążone moglyby mi napisać czego na 100% powinnam się wystrzegać? Wiem że Ibuprom odpada, a jest coś jescze? Boże....strasznie jestem dziś pokręcona przez ten test... Pozdraiwam i uciekam i jeszcze raz dziękuję że jesteście. Aha, jeszcze jedno-napiszcie co robić żeby się niebać że się nie uda i spokojnie doczekać jutrzejszuch wyników...please.

Lucyjka- uszka do góry! Nie ma się co łamać. Jesteśmy z tobą! Reniol, zlituj się, halooo!

RENIOL- HURAAAA!!!! WIEDZIAŁAM ŻE WIADOMOŚĆ BĘDZIE DOBRA!!!! Bardzo, bardzo się ciszę! Na pewno wszystko będzie dobrze, musi być!!!:-) Hura, aż się chce skakać pod sufit:-)

Reniol!!! hura!!! czułam, że tak będzie 🌻 dla Ciebie 🌻 dla Twojego męża i 🌻 dla mikroreniola :) żadnych leków bez konsultacji z gin. (oprócz no-spy i paracetamolu, to można) unikaj wszelakiej surowizny, a w razie wątpliwości pytaj :) huraaaa!!! :D :D :D

Gratulacje Reniol!!!!!!!!!!!!!!!! Super wiadomość!!! Myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze, lalalla cieszymy się z Tobą:)

HIP HIP HURA. Reniolku aż mi łezka poleciała . Strasznie się cieszę a tym bardziej, że kreska jest wyraźniejsza to napewno tym razem się udało na całego 👄 dla ciebie. Tabletki to tak jak pisała Gruby miś a do tego musisz teraz nie biegać i przede wszystkim nie denerwować się . Wal śmiało z pytaniami jak będziemy u miały odpowiedzieć to napewno odpowiemy. To clo jest super nawet go jeszcze nie wziełaś a już pomogło :D

Hihihihi-dziewczyny-😘😘😘😘😘 jagulko-clo to chyba magiczny lek... A myślę, że test wyszedł pozytywnie, bo bylam pewna, że @ przyjdzie... Dalej się martwię, ale tragicznie, poczekamy zobaczymy. Jeszcze raz bardzo wam dziękuję:)No to pewnie za tydzień wybiorę się do lekarza, jeśli oczywiście wcześniej nic się nie wydarzy...

Gość Lucyjka
Reniol! No to suuupeeer!!! :D Ale odstrzelilas @ w kosmos! Trzymam kciuki, zeby badanka i gin potwierdzili! Ale masz szczescie! WOW! CHyba faktycznie jak sie czlowiek najmniej spodziewa, to wlasnie wychodzi :D ❤️ 🌼

Reniol- gdzie uciekłaś! Wracaj szybko i pisz nam tutaj wszystko! Miałaś jakieś objawy?

Nie mam absolutnie żadnych objawów. Rano pobolewa mnie brzuch tak jak przed samą @. Poza tym jeszcze taki mleczny śluz-poprzednio też taki miałam. Ityle, zero mdłości, piersi nie bolą, nic nie czuję, tylko to kłócie, przez które myślałam, że lada chwila dostanę. Ojojoj.....teraz długi czas wyczekiwania przede mną...

\"boję się\" będzie Ci długo towarzyszyć... ważne, aby obawy nas nie paraliżowały :) byśmy mimo nich, potrafiły myśleć bardzo :) pozytywnie i z nadzieją, i z radością :) a teraz się cieszymy i już :D

Reniu czułam to jak pisałaś, ze nie ma - bardzo bardzo Ci gartuluję! Spokojnie ja też miałam obawy aż do potwierdzenia przez lekarza, starsz i radość strasznie się mieszały ale musisz być dobrej myśli :) Jesteśmy tu z Tobą :):):) To normalne że nie masz obiawów ja też nie miałam ale za 2-3-4 tygodnie bedziesz już mieć ich dość :) Bardzo sie cieszę :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Spieprzyłam strone - SORRY :( Nie gniewajcie się to tylko dlatego, że się tak cieszę:)

Niegrzeczny Sabcialek, nu nu:-) Co tam u ciebie? Dolegliwości ciążowe dają się we znaki? A może masz jakieś przeczucia dotyczące Asika?;-) Może byś tak coś poczarowała jako szczęśliwie zaciążona:-)

HELOŁ :d coś mnie tknęło aby oderwać sie na chwilę od zajęć i zaglądnąć co u WASSSSSSSSSSSSSSS:D no i proszę!! wiedziałam kiedy tu wdepnąć!!!!!:D:D:D Reniolku!!!!!!! kobieto!!!!!!!! jeju jak się cieszę!!!!!!!! to cud!!!!!!!! ❤️❤️❤️ moje gratulacje!!!!!!!!!!!! :D:D:D ależ się cieszę!!!!!!!!:D:D a teraz już muszę spadać ;) od wczoraj mam już inny nick...:( zegar tyka... tik tak... tik tak... a ja przegapiłam owulację 😭, byłam pewna, że w tym miesiącu jej nie będzie... więc nie przykładaliśmy się do staranek :O a tu... biust mi chce eksplodować :O... a w sobotę pewnie @ przylezie... ale za to na studiach jest zarąbiście :D nauki fuuullll :D i tak jak się spodziewałam... ciężkie przedmioty ;) to tak w ekspresowym skrócie.... lecę buziam Was 👄 RENIOL JESTEŚ WIELKA!!!!!!! :D:D

Angela- witaj, odrywaj sie od nauki częściej i nas odwiedzaj!:-) Rozumiem że wczoraj miałaś urodzinki! Wszystkiego najlepszego i malutkiego skarba pod serduchem jak najszybciej!:-)

Reniol, ale newsy!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Angelo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :D. Bukieciek dla Ciebie 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Jagulko :D 🌼, a wpychaj się, wpychaj. Żartowałam sobie tylko, narazie jakoś mi się nie śpieszy :D Poczwarko, śliczne imię Daniel, też się nad nim zastanawialiśmy :)

Angela z okazji zmiany niku wszystkiego najlepszego i żeby dzidziuś się pojawił tak szybciutko i z zaskoczenia jak u Reniolka 👄 i 🌼 dla ciebie.

hello:) angela-z okazji wczorajszego wydarzenia wszystkiego wymarzonego, zwłaszcza tego o czym marzysz najbardziej i najdłużej, cokolwiek to jest:) No i żebyś zawsze była tak optymistyczna, silna i mądra jak dziś!!!🌼 dla Ciebie:) Mąż kupił mi kwiatuszka:) Mówi, żebym zadzwoniła do gina i zapytała czy można coś teraz zrobić żeby wszystko było dobrze. Ja myślę, że trzeba po prostu czekać, bo duphatonu teraz chyba nie można zaczynać brać, prawda? Chyba ma nadzieję, że tym razem się uda, mówi, że będzie dobrze bo kreska jest zdecydowanie mocniejsza niż ostatnio, więc może będzie silniejszy i się nie da....oby. Sorry, ale pewnie teraz przez kilka dni będę monotematyczna, przynajmniej do momentu aż lekarz coś stwierdzi. Ok, zbieram się powoli na studia, trzymajcie się dzielnie i myślcie pozytywnie. A co do dni kiedy jest owulacja, zupełenie przestałam w to wszystko wierzyć od dzisiaj;)

Reniol- ale masz fajnie:-) Na pewno wszystko będzie dobrze:-) A monotematyczna możesz sobie być, przeciez my wszystkie teraz żyjemy tym co u WAS:-)

reniolku, zadzwoń i zapytaj o duphaston! może lekarz zaleci byś swoją ciążę nim wspomagała... :) angelo! 🌻 i żyj sto lat, w zdrowiu, szczęściu i miłości ❤️ i niech się spełni ;)