Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Iwonqa

Pytanie o srodek odchudzajacy BioCla

Polecane posty

hehehe no to tak narazie ja go biore ponad mie艣膮c po 2 tabletki dziennie i szczeze to m贸j organizm sie chyba przyzwyczai艂 bo jesc to chce mi sie normalnie ale nie jem za duzo bo sie pilnuje zrzuci艂am 3 kilo i chcia艂am jeszcze chociaz dwa ale jak stane艂o tak stoi od 2 tygodni g艂uwnie chodzi mi o to zeby schud艂y mi nogi ale z tym jest ciezko jedyne co moge poowiedziec pozytywnego o biocla to to ze schud艂am w okolicach brzucha widac mi zebra nie mam gr贸bych boczk贸w kt贸re jeszcze niedawno mia艂am a co najleprze nam kaloryfer na brzuchu heeheh schud艂o mi to co wog贸le mi nie przeszkada艂o zosta艂y jednak nogi jak s艂upy i wygl膮dam strasznie nieproporcjonalnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malwka08
Dzi臋ki za odpowied藕 :D no mi w艂a艣nie najbardziej zale偶y na brzuchu :D A ty Ryksa w czasie tego miesi膮ca nie jad艂a艣 s艂odyczy?? Napisz czy 膰wiczy艂a艣 jak tak to ile i co ?? :D:D jakbys mog艂a to czekam na odpowied藕 :) buziaki

Udost臋pnij ten post

no wiec tak s艂odyczy to ja og贸lnie nie jadam bo nie przepadam wiec nie jad艂am wog贸le ale to nie by艂 dla mnie zaden problem co do ciwiczeni to ciwicze duzo robie 150 brzuszk贸w 100 przysiad贸w robie 3 ciwiczenia na miesnie skosne brzucha kt贸re trudno jest opisac robie ciwiczenia na miesnie posladk贸w skacze duzo na skakance tylko ze niewszystko naraz dziele sobie to na 4 serie i co najwarzniejsze ciwiczenia wykonuje powoli i do艂kadnie bo nie prawda jest ze jak sie szybko ciwiczy spala sie wiecej kalorii w艂asnie jest odwrotnie a noi jeszcze chodze na basen raz w tygodniu acha i robie te cwiczenia 6 dni w tygodniu w niedziele nie ciwicze bo nie chce mi sie a pozatym jeden dzien przerwy jest bardzo wskazyany no i to by chyba by艂o na tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vinga_78
Witam Podziel臋 si臋 z Wami moimi obserwacjami. Bior臋 BIO CLA z zielon膮 herbat膮 od 1,5 tygodnia i: 1.z brzucha straci艂am boczki (oczywi艣cie 膰wicz臋 codziennie po 15 minut); 2.uda mi troch臋 zeszczupla艂y (hurrra); 3.bior臋 2 tabletki dziennie (to jak kto艣 chce schudn膮c do 5 kilo, branie ich wi臋cej mo偶e powodowa膰 za du偶y spadek wagi i efekt jojo-niestety); 4.nie polecam brania BIO CLA z herbatkami przeczyszczaj膮cymi-mo偶emy nie dojecha膰 do szko艂y/pracy:))) To na razie tyle, zobaczymy co b臋dzie po miesi膮cu:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiaczka
Hejka! Ja mam 18 lat, bra艂am bio-c.l.a. dwa lata temu przez jakis miesiac chyba, nie pamietam dokladnie... Tylko wtedy byly bez zielonej herbaty, ale popijalam sobie ja dosc czesto wiec wychodzilo na to samo :P Cwiczylam do tego codziennie po godzince na rowerku stacjonarnym, troszke mniej jadlam, i to bylo cos :) naprawde wtedy duzo schudlam... nie pamietam wagi ale pamietam jak ciuchy na mnie lezaly :D

Udost臋pnij ten post

wiecie co wam powiem ten biocla to niez艂a lipa jest biore go juz p贸艂tora miesi膮ca najpierw po dwie teraz juz po 3 tabletki i owszem schud艂am 3 kilo i na tym sie skonczy艂o a przeciez ja potrzebuje schudnac jeszcze co najmniej 3 te codzienne godzinne cwiczenie juz mnie wykanczaja basen i aerobik zreszta tez niejem duzo co jeszcze mam zrobic?????????!!!!!!!!!!!!! pomuzcie jestem zrozpaczona!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 1988
wedlug mnie to nie tabletki pomagaja srzucic te kilka kilo tylko cwiczenia isama mysl o tym ze bierzemy cos co a nam pomoc nas mobilizuje do dzislania np.cwiczen.Nie wierze w to biore to od ponad miessiaca i nie schudlam ani kilograma nic kompletnie nic nie widac po ciuchach a tak mi zalezalo na 3 kg.;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sweetnes
hej ryksa , waga teraz stanela i to normalny obiaw. Przy cwiczeniach fizycznych i diecie, nastepuje taki przelom kiedy masa tluszczowa spalasz a w zwiazku z cwiczeniami rozwijaja sie miesnie. Tym sie wogole nie przejmuj, bo Twoje cialo i tak i tak sie zmienia, nabierasz lepszych ksztatow, jedrnieje cialo przez prace miesni i proces ich rozbudowy. Napewno w pewnym szokiem moze zdazyc sie tak,ze ktoregos czasu staniesz na wage i przybedzie Ci kg, ale nie przejmuj sie!! Tak sie dzieje czesto! Waga stoi a cm ubywa!! Trzymam kciuki!!!!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

jak dlugo trzeba brac i ile opakowan aby zrzucic 10 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrinaa
Ale przy tym srodku trzeba te偶 du偶o sie rusza膰. Z tego co czyta艂am 艣rodek BIoCLa dzia艂a powoli, wi臋c trzeba byc cierpliwym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zanecia147
hej...wa偶e jakie艣 17 kg przy wzro艣cie 163...mo偶e i nie mam niewiadomo jakie艣 du偶ej nadwagi ale jednak nie chce by膰 taka gruba i szeroka w biodrach....nie jestem pewna czy kupi膰 ten preperat....mam r贸偶ne obawy....s艂ysza艂am, 偶e jak za偶ywa sie r贸偶ne 艣rodki odchudzaj膮ce to ma si臋 np biegunke....jak czyta艂am wasze opinie to tylko, 偶e chydnie sie w brzuchu...a ja chce te偶 w biodrach troche cm straci膰...prosze doradzcie mi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrinkaa
Chyba pomyli艂a艣 si臋 w wadze.... 17 kg?

Udost臋pnij ten post

ja musze do konca maja zrzucic brzuch a najlepioej 10 kg bo inaczej strace prace a co za tym idzie fajne wakacje :/ co do cwiczen to jestes dosyc leniwa i mam slaba wole, pomecze sie jeden dzien a na drugi juz mi sie nie chce... teraz doszla do tego mala kontuzja mam zebra i lopatki stluczone i lekarz powiedzial ze bedzie mnie to bolec nawet 3 tygodnie, wiec ciezko bedzie z jakimikolwiek cwiczeniami :/ ryksa co do Twoich nie ubywajacych kilogramow...miesnie sa ciezsze od tluszczu i dlatego tak sie dzieje.. Moja kolezanka wazy 52 kg wyglada szczuplo ale miesni nie ma.. jej siostra przy tym samym wzroscie wazy 57kg i wyglada jeszcze szczuplej a to dlatego ze ma same miesnie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anielka76
Mam pytano, bo po艂ykam 2-3 razy dziennie te ciemne kolosy od tygodnia i mnie wszystko sw臋dzi. M膮偶 si臋 艣mieje 偶e t艂uszczyk si臋 rozpusza. Czy mo偶e jest kto艣 kto je stosuje i go uczuli艂y? .......A boczki i brzuszek jak by艂y tak s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jad艂am przez miesi膮c
+1000 kcal ,zle si臋 czu艂am-biegunki i ot臋pienie kompletne i niestety przyt艂am 2 kg -nie dzia艂a lepsze juz jest cealin ale efekt dopiero po 4 miesi膮cach razem z diiet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tosia 011
Ja od lutego do kwietnia za偶ywa艂am BioCla schud艂am ca艂e 2 kg :D Do tego 膰wiczy艂am 30 min dziennie co dla mnie by艂o nie z艂ym wyzwaniem, bo z natury jestem leniwa do 膰wicze艅. Pewnego dnia kupi艂am inne tabletki do odchudzania o nazwie Ananas s膮 znacznie ta艅sze ni偶 BioCla i przede wszytskim s膮 dla os贸b kt贸re prowadz膮 raczej siedz膮cy tryb 偶ycia. Schud艂am 6 kg w ci膮gu 1,5 miesi膮ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 09827465
NIE POLECAM.stosowa艂am w tamtym roku i schud艂am to fakt ale jakie mia艂am problemy z w艂osami !!! niesamowite.a potem pojawia sie takie uczucie chemii w ustach , cie偶ko opisa膰, ale by艂o paskudne i aby go nieczu膰 zaczynasz 偶re膰 tik taki niepomagaj膮.wiec wracasz do starych przyzwyczaje艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka84
Cze艣膰, w艂a艣nie trafi艂am na wasz膮 stronke i bardzo ciekawi mnie ten 艣rodek. Powiedzcie mi je偶eli stosuje si臋 ten preparat to wiem 偶e trzeba co艣 tam 膰wiczyc ale czy trzeba przy tym z jaki艣 produkt贸w zrezygnowa膰 czy mniej trzeba je艣膰 bo tego w艂a艣nie nie wiem ?? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie zaczynam bra膰 BioCLA i szczerze m贸wi膮c, to pok艂adam w tym spore nadzieje. Do tego najlepsza dieta 呕PM (呕ryj Po艂ow臋 Mniej :D), czyli jakie艣 1000kcal, 40 min (2x20) dziennie 膰wicze艅, chrom, jazda konna i na rowerze, od wrze艣nia raz w tygodniu basen... Mam nadziej臋, 偶e si臋 uda, a przede wszystkim, 偶e b臋d臋 mia艂a na tyle siln膮 wol臋, 偶eby si臋 powstrzymac od s艂odyczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maty
bior臋 od wczoraj btw w艂a艣nie zauwa偶y艂am 偶e na allegro s膮 ta艅sze... 29,99 + 6,50 przesy艂ka :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesica
Skutecznw s膮 herbatki System Slim figura 1 2 i 3 schud艂am 3 kilo w 3 dni,ale stan臋艂am bo....sko艅czy艂y mi si臋 herbatki na 14 dni(1)i starczy艂y tylko na 7 bo za duzo pi艂am,wi臋c zacz臋艂am 2 oczyszczanie...spr贸bujcie tylko nie za duzo na dzie艅;)Acha i si臋 mniej chce jesc!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕abu艣
_anka gdzie kupi艂a艣 biocla za 40 z艂 za 60 szt. bo szukam i nie mog臋 znale藕膰 :D Je艣li widzia艂y艣cie gdzie艣 w podobnej cenie napiszcie gdzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rozi19
Hmm tak sie w艂asnie zastanawiam nad kupieniem BioCla i z waszych opisow wynika ze warto :)mam spora ndwage i chcia艂abym to zgubi膰..prosze opowiedzcie mi i nim :)

Udost臋pnij ten post

ja schud艂am ju偶 na nim 7 kg, teraz przesta艂am brac, bo kasy chwilowo brak, ale wygl膮da na to, 偶e jak ju偶 zacz臋艂am chudn膮c, to p贸jdzie za ciosem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rozi19
Kurcze bardzo bym chcia艂a schudna膰 na poczatek mo偶e by膰 i 7kg:)mam nadzieje ze wiecej schudne..... a co do tego trzeba stosowa膰??? taka bardzo scis艂a ciete i cwiczenia czy jak ????prosze odp.

Udost臋pnij ten post

powiem mi bardziej s艂u偶y L-karnityna + wysi艂ek fizyczny jak wida膰 organizmy s膮 r贸偶ne nasze ludzkie.... mi akurat bio CLA nie pomaga艂o i w moim przypadku jest nie skuteczne stosowane z 膰wiczeniami nawet.. ale nie stoi na przeszkodzie ,偶eby spr贸bowa膰... mo偶e akurat w waszym przypadku b臋dzie skuteczne

Udost臋pnij ten post