Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia25

Lizanie męskiego tyłeczka i zabawa prostatą...

Polecane posty

Tylko i wylacznie lizanie tyleczka przez mezczyzne mi odpowiada, bez zadnych penetracji w glab, gdyz to wywolaloby wrecz odwrotny skutek.Obecnie jestem sama w domku. moj partner wyjechal na dosc dlugo i jestem juz bardzo spragniona wszystkiego, co mi dawalo rozkosz !!! Najgorsze sa wieczory kiedy po kapieli ide samotnie do lozka....!

Gość ludzkie problemy
ale ludzie macie problemy, czesto zdarza sie ze mojemu facetowi wkladam paluszek lub wibrator i on to lubi, a jest w 100% hetero. powiem wiecej jak znalazlam wlasciwie przez przypadek prostate to przy jednoczesnym lodziku i uciskaniu tego miejsca doszedl w kilkanascie sekund! w lozku robimy to co nam sprawia przyjemnosc i dobrze nam z tym! nie rozumiem dlaczego mialabym sie czegos wstydzic, on mnie moze lizac po obu dziurkach i w obie dziurki wkladac paluszki, wiec dlaczego nie moze byc tez odwrotnie? jestesmy ze soba juz 3 lata, niedlugo slub i bardzo sie ciesze ze i w lozku nam sie tak dobrze uklada. pozdrowienia dla odwaznych i wyrazy wspolczucia dla obuzonych

Gość CARVERA
mam inny problem --> i myslisz że jak walnie ci tą kupe na klatę to się wcale nie pobrudzisz? A jak będziesz jej musiał potem posłużyć jako papier toaletowy i wylizać tyłeczek to co?

Gość Ja tez się usmiałam z
niektórych tekstów podszywaczy :-) np: Ewcia 25 Z tym różnie bywa. Mój wujek ma na przykład takie schorzenie, tzw. prostatę wędrującą. Dzwonił do mnie wczoraj, że od początku lutego ma ją w prawym oczodole ale z tendencją przemieszczania się do obojczyka. Sama jestem jak najbardziej za i jak napisała jakaś dziewczyna co mnie też bardzo rozbawiło niestety mój męzczyzna powiedział że narazie jego du..a pozostanie dla mnie dziewicza :-) ale wiem że to tylko narazie bo sie wstydzi:-)

Gość p33
ja pierdziu, ale ludzie jestescie ograniczeni! jak komus sie to podoba to czemu ma tego nie robic, przeciez nikomu krzywdy tym nie robi, nie? u mnie wyszlo to samo i maz byl super zadowolony, chyba sie nie spodziewal ze z naszym stazem malzenskim jeszcze da sie jakos lozkowe zycie urozmaicic:)

Odbyt i prostata to u faceta bardzo wrażliwe i podniecającego miejsca. Przy odpowiednim pieszczeniu tych rejonów może się spuścić bez dodatkowego obciągania fiutka. Nie ma to nic wspólnego z preferencjami homo, bi czy jeszcze innymi. To są po prostu takie miejsca i warto spróbować też tego rodzju seksu. Pozdrawiam.

Gość Ciekawy temacik
:-)

Gość To jest temat tabu CICHO

Gość tabu - nietabu
To jest takie tabu, ze na psychologii jest zakwalifikowane jako normalna praktyka seksualna wsrod par heteroseksualnycn. Nie pamietam juz dokladnie, ale cos ponad 30% par w wieku 20-50 lat to robi. Prostate mozna latwo stymulowac przez odbyt, wiec to dlatego.

Gość temat tabu owszem
stąd nie rozmawia się o tym przy rodzinnym stole, ale na erotycznym formum jak najbardziej jest na miejscu. Każdy facet który boi się posądzenia o homoseksualne skłonności ma widocznie jakąś niepewność co do swojej orientacji, ten który jest pewny siebie wie co mu sprawia przyjemność i że pociągają go kobiety, nie boi się takich pieszczot. Po prostu albo uważa je za przyjemne albo nie i tyle:)

Gość jottra
Jak mozna znalezc ta prostate.Chodzi o to ,jak ja wyczuc?

Gość nie tak trudno
Wkładasz palec w dziurkę na głębokość około całego palca wskazującego, wyczuwasz mały mięsień rozmiarów orzecha włoskiego, wystarczy mocno pomasować, jeśli efekt mocnego pobudzenia jest to bingo. Oczywiście macasz w kierunku do góry, czyli jak gdyby w kierunku penisa. http://en.wikipedia.org/wiki/Prostate http://pl.wikipedia.org/wiki/Prostata Jeśli chodzi o masowanie prostaty, seks analny i stymulację pupy partnerów w związkach heteroseksualnych to polecam poszukać filmu pt: "The Better Sex Guide To Anal Pleasure". Jest tam wszystko co można na ten temat powiedzieć, wszystko jest przedstawione w sposób kulturalny, rzeczowy, podejście autorów jest z jednej strony lekko naukowe, a z drugiej jest to coś jak poradnik "krok po kroku". Film chyba jest w sieciach p2p

Gość nie taka niewinna ta Owieczka
:-)

Gość Ankieta Ankieta
Robimy ankietę, niech każda wpisze 'tak', 'nie' lub 'nie wiem, bo tego nie robiłam: 1. Lubię jak partner liże mnie po drugiej dziurce 2. Lubię gdy wkłada tam paluszek lub gadżet z sex shopu 3. Lubię sex analny 4. Partner lubi gdy go liżę po dziurce 5. Partner lubi gdy wkładam tam paluszek lub gadżet 6. Partner lubi stymulację prostaty Z mojej strony: 1. tak 2. tak, czasem paluszek 3. nie wiem, nie robiłam tego i raczej nie prędko się to stanie 4. tak 5. tak, paluszek świntuszek :) 6. chyba jeszcze jej nie znalazłam

Gość ankieta ankieta
tak tak nie nie nie nie ot cala moja odpowiedz

Gość oijvip
Lubię pupcię mojej dziewczyny, a ona lubi moją i jest bardzo fajnie! Polecam!

Gość marchewkowy tapeciarz
a my lubimy vomit i też jest super :-)

Gość The Better Sex Guide To Anal
\"The Better Sex Guide To Anal Pleasure\" - mam ten film, tylko niestety nie posiadam do niego napisow, czy ktos wie gdzie moglbym je znalezc??

Gość mala 22
wiecie ja pieszcze prostate i jadra :) ale jak on zacznie mi lizac to jest good ;D

Gość The Better Sex Guide To Anal P
Obawiam się że do tego filmu nie znajdziesz polskich napisów. Amerykanie go robili, więc jest po angielsku, da się zrozumieć znając nawet kiepsko ten język. A poza tym jak opowiadają czy pokazują zabawki czy pozycje to wszystko widać i spokojnie można się domyślić o co chodzi nawet nie znając angielskiego.

Gość jasne jasne
juz widze jak jakis chlopak sie na to zgodzi, to pachnie gejostwem i chyba zaden sie na to niezgodzi. nie wiem kto to wymyslil, ale wedlug mnie malo, kto to robil, pewnie mniej niz 1% a nie te kilka dziesiatek % o ktorych bylo wczesniej!

Gość jak widzisz to sie wstydz

Gość d yujymt
i jak ten film??? niech ktos kto go sciagna sie wypowie czy warto sciagac. czy moge go obejrzec razem z dziewczyna, czy jest zbyt ostry?

Gość lekarz_internauta
Ludzie!! Czy wy naprawdę nie wiecie, że takie zabawy z prostata moga doprowadzić do poważnych chorób ? Nawet raka ? Jak tak bardzo panie kochacie swoich "misiów" to pomyslcie najpierw, a potem róbcie. Wesołego jajka .

Gość studentkapsychologii
niezłe to ostatnie, ale się uśmiałam. to chyba lekarz internetowy, ktory wiedzę zdobywał na forach internetowych.

Gość Przestraszona Zośka
Ej ludzie, no to jak w koncu jest. Wczoraj się tak zabawialiśmy a dzisiaj Misio przerażony wydzwania po kumplach, a oni się tylko śmieją zamiast coś doradzić? A może...takie lizanie pupy to grzech ?