Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia25

Lizanie męskiego tyłeczka i zabawa prostatą...

Polecane posty

Gość wernyhora
Mam pytania czy jak liżecie tyłeczek swojego mena to wpychacie go do środka czy tylko liżecie sam rowek ?

Gość superktos
jezyczek najpierw z zewnatrz, a paluszek pozniej do srodka. technika taka jak z moja myszka :)

Gość superktos
a jak gówienko się pojawi to odlot mam niesamowity

Gość wybaczcie ale
gdzie jest prostata? jadra, penis - ok. ale prostata?

Gość wystarczy przeczytac wczesniej

Gość prostata
nasada penisa doprowadzi cię prosto do prostaty;) pod jądrami do odbytu jest pas umieśniony odpowiedzialny za moc wytrysku, prostata znajduje się za tym obszarem, dostać się tam możesz wsuwając palec w odbyt i zginając go do przodu http://home.swipnet.se/isop/prostata.jpg http://www.centrodeterapias.com.br/imagens/prostata.jpg google grafika jest bardzo pomocne:)

Gość może to już było
ale nie chce mi się szukać... W jaki sposób przygotować się do tego od strony higieny? No wiecie żeby nie włożyć palca i mieć niespodziankę.... Lewatywa? czy jakieś powierzchowne płukanko z mydłem?

Gość może to już było
a w ogóle to jak sobie radzicie, gdy jedno czegoś bardzo chce a drugie nie? Ja jestem już mężatką i moim pierwszym facetem był właśnie mój mąż... On już ma pewne doświadczenie i przychodzą mu do głowy różne pomysły.. namawiał mnie do sexu analnego i myślę, że takie pieszczoty też by mu się spodobały...Ja bardzo chciałabym go uszczęśliwiać robiąc eksperymenty, ale chyba jestem wielką konserwatystką... Nawet połykanie spermy jest dla mnie czymś obrzydliwym, choć próbowałam (i miałam potem odruch wymiotny, który musiałam jeszcze przed nim ukrywać... bo by dopiero było...)... A co do innych prób.. to ja poprostu się wstydzę.... mimo że bardzo go kocham i z nikim nigdy nie byłam tak blisko (i nie nie mówię tu o kontakcie tylko fizycznym)

Gość do poprzedniczki
ja mam bardzo prosty sposób. najpierw przez jakiś czas myślę co bym mogła zrobić z mężem, potem napalam się na to, myślę o tym i myślę. po takiej 'zaprawie' do kolacji podaje wino (dobry jest też moment powrotu do domu po jakiś imieninach u znajomych, ważne tylko żeby mąż nie był zbyt wstawiony), a w łóżeczku zaczynam robić to o czym wcześniej myślałam, scenariusz mam już w głowie, więc wszystko świetnie idzie :) jesteśmy już razem 10 lat i sposób zawsze jest dobry. alkohol ma kilka plusów: mniej się wstydzę coś zrobić, mąż mniej dyskutuje i mi się poddaje oraz zawsze moje pomysły mogę zwalić na to że byłam wstawiona (w rzeczywistości tylko leciutko) jako że jestem grzeczną dziewczynką i nigdy takie pomysły na trzeźwo nie przyszły by mi do głowy ;) a i mogę dodać że różne zabawy właśnie rozpoczynam po kilku kieliszkach wina, a po kilku takich sesjach najczęściej już mogę to bez skrępowania zrobić całkowicie na trzeźwo :)

Gość Gratuluje Podszywaczom
:D to tak na wstępie. Usmialam sie po prostu do łez, nalezy wybaczyc im podszywanie, bo ich komentarze byly naprawde inteligente :) PO drugie, niezły topik... ale co Z LEWATYWą, czy ktos stosuje przed tymi pieszczotami? Jesli tak, to jak sie robi lewatywe... Byla tu jedna wypowiedz ze jakis mezczyzna po pieszczeniu kobiety stal i wachal sobie palec, no moj tez by chyba to zrobil, dlatego nie moge sie przemoc :/ nO chyba ze wlasnie lewatywa by pomogla/??

Gość Gratuluje Podszywaczom
aha na linku przeslanym przez Prostate widac ze palec jest wsadzony ale jak sie by go zgielo to w II strone by piescil... czy nie ma znaczenia czy palec po zgieciu kieruje sie ku gorze, czy w dol (czyli tak jak byloby w LInku nr I) ...

Gość ajhjtjraj
niezły temat ;-P

Gość jola margola
a ja sie zastanawiam jak ty od wewnatrz piescivcsz mi to prostate??

Gość film mi nie działa
:(

Gość a jest cos takiego po polsku
??

Gość zajefajny temat
nie wiem ile dziewczyn to robi, ale uwzam ze kazda ktora to robi powinna dostac wielka nagrode. w zeszly weekend moja dziewczyna mi zrobila cos takiego i bylo super. opisze wam to dokladnie, bo taka jazde mialem ze chetnie sobie to przypomne. byla sobota, poszlismy na piwko nad jezioro, bo slonce niezle grzalo i grzechem by bylo siedziec w domu. ze dwie godzinki tam siedzielismy i trzy piwka poszly. po powrocie mielismy ogladac jakis film, na sex sie nie nastawialem, bo moja dziewczyna miala okres, a ona nagle pyta czy nie chce lodzika, jak dla mnie pytanie retoryczne wiec sie wszystko zaczelo. poczatkowo normalnie a pozniej zaczela mnie lizac i calowac dalej i dalej az doszla do tylka, troche tam poszalala i wrocila do robienia lodzika, okazalo sie ze przygotowala sobie w poblizu krem do rak i z takim nawilzeniem wsadzila mi palec, troche sie dziwnie poczulem, ale wlasciwie mi sie spodobalo. szybko doszedlem, ona w smiech bo zwykle troche to trwa zanim wystrzele, po jakis 10-20 minutach odpoczynku chciala mi to zrobic jeszcze raz, ja na to ze juz mnie wystarczajaco zmeczyla, a ona i tak robi swoje, szybko palec w tylek i mialem niezle zdziwko bo po takim zmeczeniu rzadko moge od razu jeszcz raz, a tu prosze pala twarda sie od razu zrobila i mialem kolejnego loda, troche dluzej to trwalo, ale tez skonczylem. mialem ekstra wieczor, mam nadzieje ze na trzezwo tez sie czasem tak zabawimy. homo nie jestem, a to co mi zrobila bardzo mi sie spodobalo, czytam sobie od rana ten topic i chyba ona go wczesniej tez czytala bo niektore akcje robila dokladnie tak jak tu sa opisane. ogolnie niezla jazda byla, wiec te wszystkie wypowiedzi na nie sa jakies bzdurne.

Gość zajefajny temat
a na koniec - poniewaz byłem po piwie - popuścilem zwiaracz i troche było na brązowo, ale moja dziweczyna się tym specjalnie nie przejęła

Gość weekend majowy
zbliza sie weekend majowy, wiec bedzie duzo czasu na eksperymenty :) zamierzm takze i to co w tytule sprawdzic :) pozdro dla zboczkow

Gość taka jedna nimfomanka
mam takie krotkie pytanko czy ktos doswiadczony w tym temacie moze mi powiedzies jakiego nawilzenia mam uzyc??? do kochania sie uzywamy tylko mojego wlasnego nawilzenia :) wiec w mieszkaniu nie ma zadnego zeliku do tych rzeczy. mam pomysl zeby uzyc kremu do rak albo oliwki dla dzieci, ale nie wiem czy to nie zaszkodzi jak sie 'tam' do srodka dostanie??? czy ktos moze mi na takie pytanko odpowiedziec??? prosze podszywaczy i zartownisi o powstrzymanie sie od wpisywania swoich uwag. a i prosze o szybka odpowiedz bo wieczor sie zbliza a chce zobaczyc czy moj chlopak bedzie sie mogl ruszac jak mu wielokrotny zrobie :)

moim zdaniem możesz użyć oliwki, choć osobiście polecam Feminum lub KY

a drogie to jest? da sie to kupic w supermarkecie czy tylko w aptece?

KY i Feminum ja kupuę w aptece, nie pamietam dokładnie ile, ale jakoś do 15 zł

a uzywasz tego tylko na sobie czy tez na partnerze? to sie wchlania czy trzeba wycierac? daje dobry poslizg? duzo sie tego zuzywa? czesto trzeba tego uzywac, czy starczy raz na wieczor:) ??? sorka za tyle pytan, ale jak juz ktoras odpowiada to korzystam :)

używam na sobie i na partnerze, daje bardzo dobry poślizg:)Myśle, że te żele są bardzo wydajnem, wystarczy nie wiele wycisnąć z tubki, no ale wszystko oczywiście zależy od czestotliwości takich pieszczot.Bierzesz tego żelu na prawde nie wiele, po zabawie wszystko się ładnie wchłania

dzieki wielkie za odp. jakbys miala jakies triki lub uwagi to pisz prosze bo ja to malo doswiadczona jestem w zaawansowanych sprawach :) dziekuje serdecznie, pozdrowionka

myśle, ze takie zabawy najlepiej zacząć od długich pieszczot penisa języczkiem i masowania tej drugiej dziurki, żeby ją troszkę rozluźnić