Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Wróciłam właśnie z rowerka. Pogoda super, więc trzeba wykorzystać być może ostatnie promyki słońca.

Hej juz się odzywam :) Wczoraj byłam w szkółce, potem obiad u rodzinki chłopka (???) potem kosciół, a potem mieliśmy iść do parku, ale chyba pół miasta wpadło na taki sam pomysł!! I ww końcu wylądowaliśmy u mnie i poszłam na rolki :D ale tylko pól godzinki :) ale i atk miałam dośc!! A dziś urządziłam sobie spacer po mieśćie w poszukiwaniu pracy!! Ale z marnym skutkiem :( chyba zaczne szukać pracy jako opiekunka do dzieci :P Kilka słów o mnie... hmmm ... jestem 21 letnia bezrobotną studentką zaoczną, politologii na III roku :) i tez mam już szukać sobie materiałów do pracy eheheh :):):) a pozatym to kocham ćwiczyć, choć czasami mam lenia w sobie, który nie pozwala mi ćwiczyć!!!!!!! Mieszkam w Małopolsce :) Tyle o mnie :) Zaraz jak tylko umyje gary to zabieram się do ćwiczęń, dziś zamierzam conajmniej godzinkę ćwiczyć !! Kupiłam sobie gazetę Ćwicz razem z nami a niej płyta DVD z Carmen Elektrą, myślałam, że bedzie to aeroboic (tak też pisze na opakowaniu) ale sa tylko ćwiczenia które trwaja około godziny!!! I chyba muszę zacząć się jakoś bardziej odchudzać, albo kontrolować, bo miesiać temu kupiąłm sobie spodnie i tak ładnie mi się brzuszek wylewa z tych spodni że HEJJJJJ :D:P:) Dobra dziewczynki ja zmykam do tych garów a potem do ćwiczęń, zdam relacje wieczorkiem co i jak!! Buzialeee :*:*:*:*

50 minut ćwiczeń + moja właśna gimnastyka ( w tym 140 brzuszków) i 2 godzinny spacer po mieście!! Chyba niezły wynik :) a w nagrodę na kolację wypije kakao :):P:D:D (chba się uzależniłam ) Paptkai kochane :)

Dzisiaj wracałam na nogach do domu z pracy (pół godziny) i zaraz biorę się za mycie podłóg. Jutro może pójdę na aerobic, ale muszę się umówić z koleżanką.

dziś na soje konto zapisuję 45 minut pt Wyginam ciało śmiało :D:P:D:P heheh !! A teraz idę zrobić pranie :) Buźiale

No pięknie !!! Ale raczej watpie żeby przeszło do jutra!!! Mi chyba też coś się z duzym paluchem u nogi stało!!! Ach te nasze wygibasy :) Natomiast mi zaraz odpadnie nos od tego kataru :(

Dziewczyny uważajcie na siebie !! Mogłaś sobie coś naderwaźć w tej nodze. Ja miałam jechać rowerkiem na wycieczke, ale pogoda jakaś niewyraźna i trochę się boję żeby mnie nie zmoczyło.

Gość ubodło mię to
a ja wczoraj 30 km na rowerku :classic_cool: miłe Panie 🖐️ 👄

Hungerka bardzo dobry na różne doległiwości jest preparat Lactacyd femina. Są do wyboru 2: 1. Płyn ginekologiczny - w razie różnych dolegliwości trzeba go stosować. 2. Emulsja - zapobiegawczo. Te preparaty zawierają w swoim składzie kwas mlekowy. Polecałabym Ci ten płyn ginekologiczny, bo ma działanie lecznicze. Naprawdę polecam. Rewelacja !! Kosztuje ok. 18 zł. i jest do nabycia w aptece.

witam :) Ja wczoraj same grzechy popełniłam :( najpierw byłam na pizzy potem byłam na koncercie i wypiłam dwa piwska!!! Z racji tej dziś nie moge mówić :), ale katar przynajmniej przeszedł!!! pozdrawiam mocno ;*****

nie piszę bo nie mam się czym chwalić, no ewentualnie krótki spacer :) moze potem z 20 minutek powiginam ciało :) paptki :)

Cześć dziewczyny. Wróciłam właśnie z przacy, oczywiście na nogach. A za godzinkę lecę na aerobic. Już się nie mogę doczekać. Dzisiaj kupuję nowy karnet na następny miesiąc. Pa, pa.

Masz racje hungerka tabletki anty jeszcze to nasilają. Jak nie brałam to nigdy nie miałam z tym problemu, a od kiedy biorę co jakiś czas grzybek powraca.

A ja mam straszliwego lenia!! Jeżleli chodzi o ćwiczenia!! A jak bym sobie do pracy poszła!! Wczoraj miałam isć na rozmowę kwalifikacyjna do jakiejś firmy na stanowisko pracownik administracyjny, pieszę miałam bo firma okazała się akwizycją!! Dobrze ze z kumpelą z roku sie zgadałam!!! Sorki ale atlasów swiata pod centrum handlowym nie zamierzam sprzedawać!!!! A najgorsze jak sie człowiek do kasy przezwyczai!!!! Moja już sie powli upłynnia, wczoraj zapłaciałam za szkołe ( :( ) kupie sobie kurtke i heja banana z moimi oszczędnościami :( Zaraz idę do ogródka wyrywać kwiatki!! Potem gotowanie obiadu mnie czeka, potem mycie garów itd (i dlatego do pracy chce isc) Wieczorkiem pasuje mi poćwiczyć!!!!!!!!

HUURRAA !!! schudłam kolejny kilogram (w sumie zgubiłam już 10). Czuję się świetnie, ale dzisiaj zauważyłam, że mimo tego, że ćwiczę, moja skóra nie jest taka jędrna, brzuch, nogi, piersi są bardziej sflaczałe. Chyba musze zainwestować w jakiś kremik lub balsamik ujędrniający. Przecię przede mną jeszcze drugi tyle do zgubienia i co będzie z moim ciałem wtedy !!

Gość ubodło mię to
wow :D gratulejszyn ewka :) a powiedz jakie ćwiczenia wykonujesz konkretnie, ile tego i co jaki czas :) ile schudłas i w jakim czasie? :) pozdrawiam 🌻

Do ubodło mię to: Odchudzam się od marca tego roku. Ważyłam 70 kg, teraz już 60 kg, ale chciałabym pozbyć się jeszcze chociaż 8. Chodzę na aerobic (2 lub 3 razy w tygodniu), jeźdźę na rowerze oraz chodzę do i z pracy na nogach (3 km w jedną stronę). W domu raczej nie ćwiczę, bo nie mogę się zmobilizować. Jużeli chodzisz lub chodziłaś na aerobic lub step to właśnie takie ćwiczenia wykonuję. Jeżeli nie - to mogę spróbować opisać Ci przynajmniej niektóre z nich. Pa, Pa.

No no Ewka gratuluję :P Mi może troszkę brzusio zmalał, ale nic nie schudłam !!!! Właśnie skończyłam ćwiczyć, ćwiczyłam 40 minut :) teraz troszkę pasuje posprzatać!! Pozdrawiam paptyy

Cześć. Zaraz lecę na aerobic. Niestety ostatni raz w tym tygodniu, bo nie będę miała czasu. Pa, pa.

Skrzyczcie mnie, obrazcie sie na mnie, może mi coś to pomoże!!! Jem jak świnia i nie cwiczę!!!!!!!!!!!!!! Strasznie jestem na siebie zła!!!! Z tej złóści idę sprzatać a potem bede ćwiczyć (właśnie ze szkoły wróciłam) Papapa P.S mam nadzieje, że u Was lepiej!! :)

Ja stanowczo za mało!! Bo mam ponton zamias brzucha!! Musiałabym nic nie jesc i ćwiczyć wtedy miałabym płaski brzuch!!! A tak serio to 3 razy w tygodniu po 40 minut, ale od jutro zabieram sie ostro za siebie!!! P.s dziś tez byłam na pizzy!! yyyyyyyy zabijcie mnie!!

Gość wtopa...
Nie ma sie co zabijać tylko popracować nad sobą:) Trzeba miec silną wolę. Nie wiem jak u was, ale mi jej brak, ale postanowiłam się wziąść za siebie:) Mam nadzieje że wytrwam wystarczajaco długo. Wiec "przyczepiam" sie do was:) 3majcie sie kochane;)

Gość rewelacja.
ja tez sie przylaczam do was!!! od czwartku chodze na silownie!!! Poltorej godziny dziennie. I mysle o basenie :) Pozdrawiam i zachecam do cwiczen :D