Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re ni

Kawiarenka dla pań w średnim wieku.

Polecane posty

Gość Drogie Panie w srednim wieku
11.02] 13:59 tak sie tylko pytam a stracic jedyne dziecko to nie jest dramat PRAWDZIWY? Tak na moj rozum i o ile dobrze umiem czytac ze zrozumieniem. 14:47 Buber Do __Tak tylko sie pytam___ wiesz moja dobra znajoma straciła syna ktory odszedł z tego swiata w wieku 14 lat - byl chory na serce, widzialem jej bol, roz pacz ,zreszta to chyba będzie do konca zycia....Ale znalazła terapię...2 miesiace po śmierci syna zaszła w ciążę i jej corka już ma 2,5 roku.. 20:28 o rany.... Drugie dziecko jako lekarstwo na stratę pierwszego?Chora jakaś chyba!Jak można jedno dziecko drugim zastąpić?I to w tak krótkim czasie?Jakaś bez uczuć ta kobieta chyba. zwroce uwage na ten fragment - ten post polecam fanka Bubera;) 21:10 Buber Pomarańczowa istoto.....kimkolwiek jestes to napewno nie jesteś człowiekiem, bo nie masz mózgu bo czlowiek ma mozg, a ty nawet nie jestes psycholem, bo psychol to też czlowiek tylko, że chory a ty ...nie wiem kim jesteś nawet zwierzeciem też nie, bo zwierzeta mają mozgi.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02] 21:22 glamur Buber--popieram!!! 21:31 o rany.... Glamur po pewnym czasie.A nie dwa miesiące po śmierci dziecka.Ja kota opłakiwałam dłużej niż dwa miesiące a co mówić o dziecku. 23:25 mus truskawkowy to po cholerę tu wchodzisz skoro to tak jałowy topik i za kogo ty sie uważasz że osądzasz innych .......brrrrrr co za osóbka 23:31 ale wam wolno innych od psycholi a nawet gorzej osądzać?Mają racje te dziewczyny. 23:39 Buber skad tys sie urwal? Twoj drugi post na tej stronie - faszyzm normalnie. polecam pelna lektura: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2835771&start=5400 strona 181

Wiem, wiem. Czego się nie robi dla rodziny. Ja przepraszam - muszę już uciekać. Zaczynam się źle czuć, strasznie mnie kopią maleństwa a to nie jest przyjemne.

Gość Drogie Panie w srednim wieku
Elrend....nie osmieszaj sie, tylko dlatego ze przez chwile poczules sie pewniej i nie wyrokuj bez zapoznania sie z faktami. Chyba, ze meska solidarnosc sklania cie do robienia z siebie dupka...

Ale idiotka upierdliwa. A co nas to obchodzi. Nas Buber nie obraża bo my nie zniżamy się do poziomu pomarańczowych. Czy to się komu podoba czy nie MY BUBERA LUBIMY !!!!!

Jeśli chcesz ze mną dyskutować zmień kolor.

pomaranczowa-popatrz co sie dzieje,powstaje wojna na wklejanie-kto komu dowali!Chcialas mi(pisze o sobie)otworzyc oczy-wkleilas wypowiedz Bubera.Ja w przeciwienstwie do Ciebie pewnie jestem tu krocej i nie scigalam go po innych tematach ani nie sledzilam.Znam go tylko z naszej kawiarenki.Widzisz,ja staram sie nie byc zlosliwa-bo wiem jjak to boli(sama zaznalam tego duuuzo) Powiedz prosze szczerze(choc pewnie mnie objedzisz az strach-ale zaryzykuje co mi tam)czy Tobie chodzi o rozwalenie naszego topiku?Bo tak z jakims maniakalnym uporem zagladasz do nas i chcesz nas \"oswiecic\"jak go nie lubisz-a masz do tego prawo-to dlaczego masz takie dziwne poczucie misji i robisz tutaj no sama widzisz-niemila atmosfere! Popatrz .\\,erlend sie cieszyl,ze ma zone w domu-Ty mu docielas-.Cos POPSULAS! Dlaczego? A jezeli mnie objedziesz i slownie sponiewierasz to nie bede sie bronic .Chce bys to wiedziala.

Gość melisanka
Skorpionku dobrze mówisz:) CZERWONKI uciekajcie na inny topik,zazdrościcie?Dlaczego tyle jadu w Was?Dlaczego?Warto? Jaki macie w tym cel? Dlaczego niszczycie coś co zostało zbudowane przez inne osoby?Chcecie namieszać ? NIE UDA WAM SIĘ!!!

Skorpionku- ja mam takie same odczucia, że ktoś chce usilnie rozwalić nasz topik. Czy fakt, ze tutaj nikt nikogo nie obraźa, nie poniża, a wręcz wszyscy sobie pomagamy- tak bardzo kogoś kłuje w oczy ???? Czy na tym świecie nie ma już ludzi którzy potrafią się bezinteresownie uśmiechnąć do drugiej osoby ????? Malisanka- nie szkodzi.

Melisanka tak sobie mysle-kurcze ,tyle mamy roznych problemow w zyciu a tutaj w kawiarence odbywac sie zaczely jakies sady kapturowe,sledztwa,podchody,dowody,pouczania...Wiecie co?Moj starszy juz sasiad na takie nieciekawe sytuacje zawsze mial jedna metode-mowil zawsze tak(malo inteligentnie ale zdroworozsadkowo) \"Olac to cieplym moczem!!!\"I chyba to dobra metoda tak w cudzyslowiu oczywiscie,bo inaczej to chyba do niczego dobrego nie doprowadzi!

Skorpion- ja znam ten topik. Pomarańcza wkleiła wypowiedzi Bubera wyrwane z kontekstu. Trochę to inaczej brzmiało. Jego wypowiedzi są bardzo wyważone i kulturalne. I to właśnie pomarańcza wścieka się i wszystkich obraża.Typowe dla tego koloru.

Biedna Nika- zamiast trafić na wspaniała atmosferę, trafiła na \"smród\" w naszej kawiarence. Cho.....ra jasna.

Dziewczyny i panowie też... dlaczego pozwoliliście się sprowokować temu pomarańczowemu gadowi. Przecież o to temu komuś chodzi. Z waszej złości czerpie podnietę , która wyzwala w niej coraz wiekszą złośliwość i nakłania do pisemnego bełkotu w sumie o nie istotnym dla nas tu zgromadzonych problemie. Ciągnie się jak smród za dupą Bubera (przepraszam cię Buber) a przy okazji nakłania nas mimowolnie do podobnych złośliwości. Proszę Was dajcie spokój bo faktycznie rozwali nam się topik

Gość sciskajcie poldupki
a Bubra znam i wiem co pisze.... Milego wlazenie w dupe...

Gość najlepsze będzie...
Kropeczko - nie śpisz jeszcze ?? Obiecywali nam torcik i cisza.

Gość sciskajcie poldupki
powtorze, bo chyba nie umiecie czytac. Kulturalna i wywazona wypowiedz Bubra: 21:10 Buber Pomarańczowa istoto.....kimkolwiek jestes to napewno nie jesteś człowiekiem, bo nie masz mózgu bo czlowiek ma mozg, a ty nawet nie jestes psycholem, bo psychol to też czlowiek tylko, że chory a ty ...nie wiem kim jesteś nawet zwierzeciem też nie, bo zwierzeta mają mozgi.. Zycze wam jak najwiecej przejawow takiej kultury i wywazonych meskich sadow.... zaslugujecie na to.....

Hej, Hej !!! No co jest Dziewczyny ???- miała być imprezka , a co widzę ??? ..Ja przed chwilą wróciłam, ale się objadłam, mówie wam tyle pysznośći, aż szkoda było wychodzić. ...NIKA - cieszę się ze się odezwałaś,to znaczy że Twój mąż ma o nas dobre zdanie - to miło. Życzę Ci pomyślnego rozwiązania i pisz do nas kiedy tylko będziesz mogła- pozdrawiam Cie milutko. ...Grace - co Ty robisz ???, nas też olewasz ???, my to małe piwo ??? Wracaj bo Cię zaraz kopnę- będzie smutno bez Ciebie.

Droga Nieznajoma - chcesz nas ostrzec przed Buberkiem ??? Ale PO CO ??? -nie rozumiem o co Ci chodzi, chociaż się baaardzo staram. ...Chcesz nas na siłę uszczęśliwić ???-dzięki.

A może tak nowa era dowcipu zamiast o Chucku Norrisie to o pomarańczowej? Pomarańczowa jest samowystarczalna, bo jedyną osobą której pomarańczowa może coś zawdzięczać jest pomarańczowa. Pomarańczowa się nie myje. Pomarańczowa spojrzy na siebie, a brud sam ucieka.

A bardzo proszę- a jakie chcesz białe czy czerwone ?? A mam też żubróweczkę i sok jabłkowy. Zagrycha też się znajdzie. Rutkowski - dawaj garnek z gulaszem !!!!! Czy gulasz pasuje do żubrówki ???

He he he.A mnie się najbardziej podobała, że pom. są jak pralka wirnikowa. SUPER porównania.

Ja poproszę czerwone winko, a gulasz i żubrówka hm ciekawy zestaw. Może warto poprobować!

Wdowciu - dlatego GRACE że postanowiła na jakiś czas się nie odzywać, ja od niej między innymi czerpałam radość, a teraz co ? nie będzie Jej u nas ???-ja tak nie chcę. Kropciu masz rację bez czegoś mocniejszego tego nie rozbierze. ..Wdowciu dobrze że jest żubrowka, a gulasz ???- obleci

To wy dziewuszki też nocne marki jesteście. Ja zazwyczaj o tej porze śpie smacznie ale dziś w ciągu dnia odsypialam bol głowy i teraz ze brało mnie na rozmowy no i na coś mocniejszego. Tylko jak ja dam radę wstać jutro rano kiedy Skorpion lub Asia zrobią nam pobudkę o jakiejś 5

Re-ni i Skorpionek ale gulasz obiecała Rutkowski a jej cosik nie ma. A ja mam smażona wątróbkę z cebulką, świeżutkie pieczywko, żółty serek, biały serek, szczypiorek, zielonego ogóreczka i kwaśnego pomidorka, smarowidło do chleba (FINEA MIX). A i jeszcze jajka i rzodkiewkę. Coś się nada ???

No jesteście z ta żubrówką ?, bo trzymam kieliszek, a do winka to kawałek tortu przyniosłam z imienin.