Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Gość mówca
prawda jest taka że rozmiar przeszkadza tylko kobietom bo mężczyzna nie będzie miał kłopotu z orgazmem, nawet jak będzie miał 3cm :) to jest chyba jakieś forum feministek, które całe dnie myślą tylko co by tu napisać żeby tylko urazić faceta nigdy nie będziecie w ten sposób szczęśliwe xD hahahahahhahahaha jak sie ma za dużą jame to tak jest, ja kiedyś miałem styczność taką spotkać, matko co to było, nie dość że nieogolona to jeszcze można było w nią wsadzić całą rękę, żal taka to powinna mieć kompleksy, a nie tutaj pisze że tylko 27 czy ileś tam cm może dać jej orgazm :) owszem, ale trudno jej będzie kogoś takiego znaleść xD hahahahahhahahahahahaha

Gość prawdomówca
miałem kiedyś bliskie spotkanie z wielką szparą, matko co to było :) nie dość że nie ogolona to jeszcze można było tam wsadzić całą dłoń :) uciekłem z tamtąd xD chłopaki nie przejmujcie się, nawet jak macie po 3 cm to wy będziecie mieli orgazm :) to 30 centymetrowe jamy powinny mieć kompleks, bo to streszne niewypały są xD żal

Gość prawdomówca
miałem kiedyś bliskie spotkanie z wielką szparą, matko co to było :) nie dość że nie ogolona to jeszcze można było tam wsadzić całą dłoń :) uciekłem z tamtąd xD chłopaki nie przejmujcie się, nawet jak macie po 3 cm to wy będziecie mieli orgazm :) to 30 centymetrowe jamy powinny mieć kompleks, bo to streszne niewypały są xD żal

Gość prawdomówca
miałem kiedyś bliskie spotkanie z wielką szparą, matko co to było xD nie dość że nie ogolona to jeszcze można było tam wsadzić całą dłoń xD uciekłem z tamtąd xD chłopaki nie przejmujcie się, nawet jak macie po 3 cm to wy będziecie mieli orgazm xD to 30 centymetrowe jamy powinny mieć kompleks, bo to streszne niewypały są xD żal

Gość prawdomówca
PS. miałem kiedyś bliskie spotkanie z wielką szparą, matko co to było hehe nie dość że nie ogolona to jeszcze można było tam wsadzić całą dłoń hehe uciekłem z tamtąd hehe chłopaki nie przejmujcie się, nawet jak macie po 3 cm to wy będziecie mieli orgazm hehe to 30 centymetrowe jamy powinny mieć kompleks, bo to streszne niewypały są heheheheheheheh żal

Gość prawdomówczyni
kiedyś miałam stosunek z 24 cm penisem, ale mimo że kochaliśmy się ok godzinę nie przeżyłam orgazmu :)

Gość fabian76
Do niedawna wydawało się, że nie ma skutecznego sposobu na powiększenie penisa. Mężczyźni, którzy nie byli zadowoleni z wielkości swoich członków musieli się z tym pogodzić, co często prowadziło do niepotrzebnych frustracji. A sposób jest bardzo prosty, w pełni naturalny i przynoszący efekty w krótkim czasie. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php

Gość mikusiewo
wielkosc czlonka sie liczy do wzrostu tj 4 cale=147 cm,5cali=162 cm,6cali=177cm,7cali=193 cm,8cali=208cm-,tylko 4 ludzi mialo powyzej 12 cali i tylko 4 ludzi mialo wzrost powyzej 100 cali tj 255 cm wzrostu 1 na 100 ludzi bedzie mialo czlonka powyzej 22 cm 1 na 100 bedzie mialo wzrost 225 cm czyli czym wyzszy tym wiekszy

Gość taktaktaktak
mały_kutasek z ciekawości ile to cm ?

Gość mały_kutasek
do taktaktak około 10 cm ma :)

Gość taktaktaktak
słodki, rozczula mnie

Gość ggyhggui
ta

Gość mikusiewo
dlugosc penisa zalezy od hormonu wzrostu mezczyzny.czyli maly penis niski wzrost duzy penis wysoki wzrost, hormon wzrostu rozdziela sie propocjonalnie na wszystkie organy na penisa tez ale sa wyjatki jak zamalo hormonu pojdzie na penisa to wtedy mezczyzna bedzie mial malego do 11 cm a wzrost normalny a jak zawiele tojego penis bedzie mial 20 cm a wzrost normalny.np robert wadlow mial 68 cm i ciagle mu rosl,testosteron tohormon podniecenia czyli np mezczyzna spotyka sie z kobieta ida do lozka i staje mu po 1 godzinie pieszczot a np 2 stanie sam widok panienki czyli testosteron to jest hormon podniecenia a dlugosc penisa zalezy od hormonu wzrostu

Gość dhteheh
mikusiewo- opowiadasz bzdury

Gość t7ioyop
tak czytam i czytam...myslę że wiele osób tu się wypowiadających tak naprawdę posiada naprawdę mała wiedzę/ ma małe doświadczenie w sprawach sexu a w buzi każdy mocny jest:) po pierwsze jeżeli chodzi o długość/obwód. średnia długość męskiego członka to 14-15 cm mierząc od góry. czytając to forum wychodzi że co druga miała mozliwość przetestowania ponad 18 cm co naprawdę zdarza się w populacji dość rzadko ale ok. może wszystkie miały to szczęście:) biorąc pod uwagę unerwienie przedniego odcinka pochwy oraz fakt że tak naprawdę liczy się przede wszystkim obwód penisa - problem z małymi penisami polega na tym że są nie tyle że za krótkie lecz mają za mały obwód i słaby nacisk na ścianki pochwy -niestety. Jestem 34 letnim facetem. mam 14,5 cm długości, natomiast obwód (średni mierzony w 3 punktach) to 13,7. miałem w życiu 23 partnerki. od 5 lat jestem b szczęśliwym mężem. kocham się z żoną średnio 4-5 razy w tygodniu. wczesniej, przed żoną, prowadziłem bogate zycie sexualne. miewałem przyjaciółki od sexu, trójkąt, rózne fajne akcje o których teraz mysle z usmiechem, ta młodość:) mówcie co chcecie ale zycie, moje doświadczenie pokazało mi że bez wątpienia byłem i jestem dobrym kochankiem. nie mam kompleksów żadnych, nigdy ich nie miałem. niejedna kobieta z która sie kochałem chciała potem się ze mna spotykać tylko na sam sex. miałem różne propozycje. chłopaki...jak chcecie byc dobrymi kochankami to nie słuchajcie jakis pustych lalek. tylko je pieprzcie ile wlezie, robic trzeba swoje, z głową:)

Gość mikusiewo
dhteheh wyobraz sobie czlowieka 2,50 m wzrostu z 15 cm penisem albo czlowieka 1,10 z 45 cm i zobaczymy gdzie on siegnie poniewaz u czlowieka 1,10 go przerosnie a u 2,50 bedzie niewidoczny po trudno sobie wyobrazic czlowieka o wysokosci 100 cali z 6 calowym penisem

Gość mikusiewo
dhteheh wyobraz sobie czlowieka 2,50 m wzrostu z 15 cm penisem albo czlowieka 1,10 z 45 cm i zobaczymy gdzie on siegnie poniewaz u czlowieka 1,10 go przerosnie a u 2,50 bedzie niewidoczny po trudno sobie wyobrazic czlowieka o wysokosci 100 cali z 6 calowym penisem

Gość frurugg
Ale jaja

Gość -Cześć
Jestem dziewczyną, dla mnie jest najważniejsza miłość.

Gość Eheheh ; )
Cze wam.Mam 189 cm wzrostu i 9 cm może troszkę więcej długości penisa.A wiec wzrost niema nic wspólnego z długością członka... dodam jeszcze że dla mnie u kobiet nie liczy się wielkość piersi ktoś wcześniej napisał że dla każdego mężczyzny najważniejszą rzeczą są dużo piersi tak nie jest dla mnie najważniejsza jest twarz,oczy,sylwetka idt.Mit o dużych piersiach prysł przynajmniej dla mnie...

Gość A to zamilklo, tyle wpisow i k
i koniec?

Gość -Cześć
ważna jest też osobowość.:)

Gość czarny_jezus
wiec ja mam 14 kat od trzech miesięcy ostaynio se zmierzyłem we wzwodzie 17,4cm a w spoczynku 11 w obwodzie 14cm ale tak optycznie to wydaje sie że jest mały bo mam prawie 2 metry mam 196 cm wiec wydaje sie jak by miał z 11 czy coś ;D

Gość mikusiewo
a jakiego maja robert wadlow, john rogan, leonid stadnik,fiodor mahnow i mezczyzni od 230cm wzrostu

Gość mikusiewo
dlugosc penisa do wieku 11 lat 8,5 cm-12 lat 10cm-13lat 12,5cm-14lat 13,5 cm-15 lat 14cm-16lat 15cm 17 lat 16 cm to a rozmiary normalnego czlowieka 178 cm a to rozmiary roberta wadlowa jego narzady plciowe rosly w nieskonczonosc 1 rok 10cm 5 lat 20 cm 10 lat 30 cm 13 lat 40 cm 16 lat 45 cm 18lat 50 cm 20 lat 55 cm 22 lata 60-64 lub 68 cm