katalinka21 0 Napisano Luty 28, 2006 Kochałam się z chłopakiem . :( mam dni płodne , on mi robił palcówke i niepostrzeżenie włożył penis który był suchy , nie było na nim żadnego płynu bo chwile wczesniej bawilam sie nim recznie ,że tak powiem i sie troche podsuszył :( partner włożył mi go na dosłwnie 3 machniecia ze tak sie wyraze i teraz umieram ze strachu ze moge być w ciąży :( czy to możliwe ?? wytrysk nastapil jakies 15 minut pozniej kiedy bawilam zie ze tak powiem jego penisem recznie wiec nasienie sie nie dostalo jednak moge być w ciąży ?? :( piszcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ales tykurwisko. Napisano Luty 28, 2006 wczesniej nie bylo pomyslec?? teraz strach !!!!!! wyuzdana dziwko co ty tu opisujesz takie intymne rzeczy rzygac sie cche.....zycze dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie takim rodzicom jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ales tykurwisko. Napisano Luty 28, 2006 wczesniej nie bylo pomyslec?? teraz strach !!!!!! wyuzdana dziwko co ty tu opisujesz takie intymne rzeczy rzygac sie cche.....zycze dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie takim rodzicom jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie rozumiem Napisano Luty 28, 2006 akurat jestem w takiej samej sytuacji, do okrsu prawidłowo 2 tyg ... chyba sie wykoncze.... kilka dni temu "bawiłam sie" z chłopakiem, wszedl we mnie na troche, ale nie było zadnego wytrysku ... nie mniej jednak był we mnie .... byłam tydzien po okresie .... a co do wypowiedzi ales tykurwisko.---> trzeba było sobie darowac, zdarzaja sie takie chwile, uczucie podniecenia ... emocje biora gore...nie mysli sie wtedy (choc wiem ze to bład i teraz juz bede miała nauczke...mam nadzieje ze skonczy sie tylko na słowach ....) ... po twojej wypowiedzi mozna sadzic ze nie wiesz co znaczy zapomniec sie na chwile ... jestesmy tylko ludzmi !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Luty 28, 2006 do Ja cie rozumiem : mam nadzieje ,że będzie dobrze choć ja umieram ze strachu :( napisz mi maila i w nim twoje gg albo aders mailowy a ja się jutro odezwe : tiziano403@wp.pl umieram ze strachu :( całuje PISZCIE Dla mnie ciążą byłaby teraz tragedią :( wiem ze niemądrze zrobiłam ale to była chwila :( PISZCIE .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam sie z poprzedniczka Napisano Luty 28, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj katalinka21 Napisano Luty 28, 2006 nie -nie jesteś w ciąży jeżeli wytrysk był na zewnątrz-to nie jest tak szybciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie rozumiem Napisano Luty 28, 2006 a co z ta wydzieliną ktora wydziela sie facetowi podczas podniecenia .... ma przeciez jakas ilosc plemników ... sladowa ale zawsze...czy to wystarczy zeby "wpasc" ... nie jestem przekonana na 100% ale nie miałam dni płodnych...chociaz to i tak mnie nie przekonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj katalinka21 Napisano Luty 28, 2006 truskawa wal się!!!!!!!!!!!! może tak łagodniej jak już tu wlazisz,młodzi ludzie są jeszcze głupiutcy uczą się na wlasnych błędach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj katalinka21 Napisano Luty 28, 2006 nie wydzielina jest nie grozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie rozumiem Napisano Luty 28, 2006 ufff zawsze jakas nadzieja ;) dzieki....ale i tak do czasu okresu (mam nadzieje,ze sie doczekam) bede czuła sie jak na szpilkach ... nie mniej jednak troche sie uspokoiłam NIGDY WIECEJ TAKIEJ GŁUPOTY!! Nawet chwile takiej przyjemnosci nie sa warte tego stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj katalinka21 Napisano Luty 28, 2006 dziewczyny używajcie tabletek lub innych zabezpieczeń -zal młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wuierhyjksf Napisano Marzec 1, 2006 nie bedziesz w ciazy nie ma obawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 mam nadzieje ze nie bede :( ale umieram ze strachu , już nigdy tak nie postąpie :( piszcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danis Napisano Marzec 1, 2006 nie będziesz w ciąży też w ten sposób często zabawiam się ze swoim mężczyzna bo wolę wolimy to niż gumkę i nie mamy dzieci tzn. wpadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 danis mam nadzieje :( boje sie bardzo :( piszcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danis Napisano Marzec 1, 2006 Liżę odbyty kuropatw i gęsi wędrownych w nadziei że zarażę się wirusem H5N1 i zakończę swój bezsensowny żywot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danis Napisano Marzec 1, 2006 ktoś tu podszywa się pode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 danis nie przejmuj się na głupote innych i tez teraz moją nie znajdziesz rady zauważyłam ze to podszywacz całuje mimo wszystko boję się ,że jestem w ciąży :( całuje .. pozdrawiam PISZCIE ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spływaj nudziaro Napisano Marzec 1, 2006 zabezpieczaj się :P zrob sobie test,l idz do lekarza i przestan pieprzyc glupoty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 nie jestem nudziarą a to ,że sie martwie to rzecz ludzka ,życze Ci kimkolwiek jesteś takiego stresu jakiego teraz doświadczam , widac ze jestes płytkim człowiekiem ! Piszcie kochjani ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tezzzzzz Napisano Marzec 1, 2006 raczej nie jestes w ciazy,nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 do ja tez : wszystko sie okaze dziekuje za wypowiedz ale ciekawa jestem waszego zdania dlatego kochani piszcie :( ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie Napisano Marzec 1, 2006 na pewno nie ejsteś w ciązy.najlepiej jednak bedzie jak pójdziesz do ginekologa po tabletki antykoncep-cyjne.Pozdrawiam cieplutko , buziaki .NIE MARTW SIĘ W CIĄŻY NA 100% NIE JESTEŚ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 na takie uwagi jak :\" wkurzasz mnie szmaciaro \"nie bede już reagowac !! widać masz człowieku straszny kompleks skoro z wyzwiskami od razu się przyczepiasz nie umiesz normalnie przeprowadzic rozmowy bo najwyrazniej twoj poziom inteligencji tylko na takie słowa pozwala ! jeżeli myślisz ,że takim czymś zabłyśniesz to sie mylisz tylko płytcy oraz niewychowani ludzie tak się wyrażają , największe prymitywy do jakich się zaliczasz. żegam !! a Wy kochani piszcie ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty kochana Napisano Marzec 1, 2006 spierdalaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danis Napisano Marzec 1, 2006 naprawde nie jesteś spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 1, 2006 do nie martw się dziekuje za wypowiedz oby to była racja pozdrawiam .. piszcie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt nie jest jasnowidzem Napisano Marzec 1, 2006 macicy twojej nie widzi, to ci mają pisać. Albo jesteś w ciązy albo nie. Dostałaś tyle odpowiedzi, że o czym jeszcze pisać? Idź zrób test, a potem po lekarza po tabsy, kup chłopakowi prezerwatywy, aby potem lamentów nie było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach