Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Aśka, trzymam kciuki żeby wyniki były dobre, kurde ale musiałąś sie przestraszyć. Dobrze, że wszystko ok. Napisz jak odbierzesz wyniki

ufffffffffffff jak dobrze że wszystko oki u CIebie Asiu....właśnie przegoń te boćki do nas

Gość monik 30
hej Asia dobrze ,ze sie odnalazłas!!!!martwiłyśmy sie o Ciebie .

......a wyniki poprostu muszą być dobre Asiu......no no no Monik w pomarańczowym też Ci do twarzy

Superowska karta, już puściłam w obieg, wszyscy ryją :) Asia - no to dobrze, że jest ok! Na bóle lekarz pewnie coś zaradzi. Trzymaj się ciepło.

Monik, Garnini u góry wysłała nam link ze smieszną kartką świateczną zobacz sobie

Monik kartka świąteczna od granini, na samej górze, zobacz

Gość moze wyjdzie....
🌼🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼

Gość nie wyszlo.....

Gość bez kombinowania już...ehhh
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość juz calkiem popsułem....
przepraszam...........

ja już bym poszłą do domku :( nie chce mi sie juz tu siedzieć wyrobiłam się wcześniej niz myślałam

ja też chętnie już bym poszła do domku Foli pracy już przed świetami niewiela, a ta co jest mozna zrobić po świetach

Cześć , ja też już bym poszła do domku. Dzięki za rady z przedwczoraj, chyba się udało mi wyleczyć. Ale i tak mam jakiś dziwny organizm, skrócił mi się cykl do 28 dni ( wcześniej miałam 30-33 dni) dziś jest 4 dc a mam już tylko delikatne palmienia.Zaczęłam mierzyć temp. i miałam dziś 37,5 strasznie dużo no nie ? i zobaczę jak to będzie dalej. Pozdr.

elusia, tempka czasem szaleje jak się wda jakiś mały stanik zapalny, a może jestes podziębiona ...

Zabajona - niezła stopka :-P Jak jakiegos spotkam to mu nawtykam od Ciebie :-D

A tak w ogóle to jak to się stało, że ja nie wiem do dzisiaj jak Ty wyglądasz kochana moja Zabajona ? Co ?

też myślę o stanie zapalnym, no i trochę boli mnie gardło. Nie wiem czy nie będę zmuszona przełożyć staranek, czego bardzo bym nie chciała . Nie wiem sama .

Elusia powiem CI to co Foli mi kiedyś powiedziała (a byłam akurat dwa tygodnie po antybiotych i chorobie) nie przekładaj staranek jeżeli nic strasznego się nie dzieje szkoda marnować czasu kochana, postaraj się wyleczyć gardełko naturalnymi metodami i działaj....

Nie wiesz jak ja wyglądam Aga??? No kurcze, pewnie jakoś umknęło. Teraz jestem w pracy in ie jestem pewna, czy coś znajdę. Jak coś znajdę to prześlę zaraz, jak nie to może któaś babolka nie wywaliła moich paskudnych zdjęć i ci prześle. A meila to ja znam? yyyy ...

Zabajona, świetna stopka:):):) jak włapiesz gdzies tego boćka, to poślij do mnie jego kumpla po znajomości:):):)