Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Gość nanka32
Dziewczyny zalozylam juz taki temat,ale nikt nie opdowiedzial, a wiem,ze wysluzycie rada:)Wlasnie,podobnie jak enigma, jestem na antybiotyku , a chcialabym w cyklu czerwcowym starac sie o dzidzie.Czy to jakos zle nie zadziala?Poradzcie

Nanka zależy, jeśli w czerwcu już nie będziesz brała to nie ma problemu

Enigma, kuruj sie kuruj. Współczuję złego samopoczucia. Dzieki za życzenia :) Ana u nas też tak bywa że to raczej ja pierwsza wyciągam rękę ale to zazwyczaj ja wywołuję kłótnie też, choć widzę, że mój mąż też już sie troszkę zmienił i czasem on dąży do pogodzenia się co kiedyś rzadko sie zdarzało

Gość nanka32
Ostatni wezme w srode 31.05:)a owulacja bedzie ok 20 czerwca

mi się wydaje ze spokojnie, ja brałam antybiotyki tez zaraz potem się starałam, co prawda nie wyszło mi ale zagrożenia innego nie ma

Gość nanka32
Dzieki Foli:)Caly czas o tym mysle:)

Gość aga79
witam Was, Zabajona - najszczersze gratulacje, nawet nie wiesz jak się cieszę prawie sie popłakałam z twojego szcześcia!!! Ja staram sie o dzidzię od października 2005. Tabsy anty odstawiłam paździerki 2004!! i wtedy się zaczeło wszystkie hormonki do góry nogami. Jestem po leczeniu bromergonem (5 m-c), unormowała się do poziomu 22,42 ng/ml. ale teraz inna rzecz. Dzisiaj jest 39 DC i @ nadal brak. dwa testy wyszłu NEGATYWNIE!!. Bolą mnie piersi juz 3 tygodnie, kuje prawy jajnik aż się zwijam, tem. dowcipnie 37 przez tydzień, dzisiaj spadła do 36,8. I jeszcze krwawienie z nosa!!! Nie wiem czy prl znowu skoczyła i zablokowałą wszystko czy co jest ze mną. Chcialabym sie cieszyć jak Zabajona dwom akreseczkami!!! Trzymam za nas wszyskie kciuki Aga

Aga, chyba pozostaje ci zrobić beta hcg wtedy na 100% będziesz wiedzieć czy to ciąża, ale wydaje mi się że w 39 dc test już by wyszedł.

Ana - po każdej burzy wychodzi słońce, pamiętaj !!!🌻 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje. Kupiłam nospe i mimo wszystko wzięłam jedną tabletkę. Troszkę ćmił mnie brzuch z rana, więc wolałam zapobiec dalszym silnym skórczom. Póki co troszkę się uspokoiłam, ale jeszcze to nie koniec :( Niestety :( To miło wiedzieć, ze jest ktoś - kto pomaga mi się cieszyć moim małym szczęściem i przypomina mi co teraz powinno być najwazniejsze. Dziekuję wam, jesteście niezastąpione i jak pogotowie ratunkowe. Mam nadzieję, że kolejne wteranki niedługo kolejno zaczną oznajmiać tu dobre nowiny. Gdyby ktoś mnie zapytał o objawy ciąży, to niestety nie powiem, ze jak u większości kobiet. Juz wam mówiłam, że u mnie zawsze odwrotnie jak w samolocie. Normalnym objawem jest brak @ i lekka bolesność dotykowa piersi ... no i te skórcze macicy, niektóre troszke bolą, ale sa krótkie, inne są odczuwalne ale niebolesne. Poza tym dziewczynki jak dostałam okrutnej biegunki !!!! tak, tak, nie taz żadne zatwardzenie, tylko okropnista biegunka. Aaaaa, włosy tez mi nie urosły ;)

Gość ber
CZEŚĆ WSZYSTKIM DZIEWCZYNKĄ ZABAJONKU GRATULUJE CI SERDECZNIE TO CUDOWNA WIADOMOŚĆ CIESZĘ SIĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM OBY TAKICH WIADOMOŚCI BYŁO JAK NAJWIĘCEJ FOLI NAJSERDACZNIEJSZE ŻYCZENIA NIECH CI SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE MAŻENIA TE DUŻE (CZERWCOWE) I TE POZOSTAŁE MALKANDY DLA CIEBIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ..... LEPSZEGO DLA POZOSTAŁYCH DZIEWCZYNEK BUZIAKI ASIU PYTASZ CO U MNIE NARAZIE BEZ ZMIAN CZUJĘ SIE PRAWIE DOBRZE JESTEM LEKKO PRZYZIĘBIONA I WALCZE Z TYM DOMOWYMI SPOSOBAMI A JUTRO DO ŁODZI JADĘ NA WIZYTĘ WIĘC MOŻE CZEGOŚ WIĘCEJ SIE DOWIEM TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI.

Ber, dzięki za życzenia. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, będzie dobrze. odezwij się jak wrócisz :) jutro napewno zobaczysz swoje maleństwo

Hej ja na sekundkę. Zabajonku , wiedziałam, wiedziałam , wiedziałam!!!!!! :D:D:D HUUUUURRRRA!!!!!!!!!!!!!!!! 🌻❤️👄 Gratuluję !!!! I tak w skrócie o mnie- byłam dzis u siebie w pracy w ramach prezentu imieniniowego na usg- Sandra zdrowa , wazy 1870g. i termin wg usg wychodzi na 1 sierpnia. Foli- wszystkiego najlepszego z okazji imienin. 🌻❤️👄 Spełnienia tego największego cudu!!!!!!!!!!! 🌻❤️👄

Gość ber
MAM TAKĄ NADZIEJĘ ALE KCIUKI SIĘ PRZYDADZĄ

WITAM! Zabajonku, ale bomba!!! a ja wiedziałam co robię, licytując się z Tobą o dzidzię :-) wygrałaś licytację!!!! :-) GRATULUJĘ CI Z CAŁEGO SERCA, BARDZO , BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTEK!!!! I ZDRÓWKA DLA ENIGMY I ROZWIANIA BURZY DLA ANY!!!!!

Asiulku zapomniałam , ze Ty tez masz imieninki..ups:-p wszystkiego najlepszego Kochana , niech Sandrunia zdrowo sie rozwija.......fajnie masz ...termin na wakacje🌻 a ja padam, własnie wróciłam z miasta, ale nic nie kupiłam , spodnie które mi sie podobały, była zaduze roz.40 to nie dla mnie:-((( papatki🖐️ miłego dnia

Aśka, dla ciebie też wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szczęścia, dużo miłości i samych wspaniałych chwil :)

TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Foli...................29.03.......28.......?....................ponad 2 lata Granini..............06.04.......30.......?...................20m-cy......Trójmiasto Emika......zawieszona, tabl.anty do lipca 2006 ......15 m-cy...W-WA Golka26..........18.04.........30..........?....................już 2 lata.......? Estella ...........24.05.........27.......20.06...............19 m-cy.......Warszawa Sabra ........... 18.04.........30-51..........?..................18m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? Silve26............05.05........30-?.......po 03.06........13 m-cy........? AnA 30............4.05........30............?................9 m-cy........ maklady .......29.04........29-34 ......30.05............8 m-cy.... zachodniopom. enigmaa............08.05......25-27......01.06........7m-cy...Katowice beti78........25.04............28..........23.05.........16 m-cy..Zd-Wola zabajona....25.04.06........26...........21.05.........9 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.05...........29-30.......07.06..........0 m-ce ...Kraków Czarna31.....09.01...........24 ........22.03............5 m-cy.....N.Sącz Młoda_mężatka (Sylwia19)...08.02.....28-35...........8 m-cy....N. Targ kkkkasia.........15.03.........28.........12.04..........1,5roku ...W-wa gosiaczek76.....21.05........?............?...............11cykl......Morąg

Dzięki Estelko ! To teraz policytuj się z resztą kobietek, bo ja z tobą przecież przegrałam :) Ty obstawiałaś ciążę, ja wręcz przeciwnie, pamiętasz ? Ja jeszcze z tabelki się nie przenoszę. Dopiero za 2-3 tygodnie, jak już będzie wiadomo co i jak, a zwłaszcza, czy jest wsio ok.

dzięki Estelko.....Asiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin i dla CIebie, przytulanki dla Sandry !!!

Gość ber
ASIU OCZYWISCIE GAPA ZE MNIE PROSZE WYBACZ I PRZYJMIJ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA SPEŁNIENIA TEGO CO WYŚNIŁAŚ I ... POPROSTU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ..

Hej Zabajona! Ja też przyłączam sie do gratulacjii. mam nadzieję że wszystko będzie ok. Nie może być inaczej. Na prawdę tak jak Ci pisałam wczoraj jesteś dla mnie wielkim dowodem na to że warto czekać. Pewnie każda z nas się doczeka. Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Dzięki gosiaczek. Asia - ja też gapa. Najserdeczniejsze życzenia imieninowe dla Ciebie - dużo zdrówka przede wszystkim :) 🌻

Cześć dziewczyny!!!!!!!!! Zabajona - G🌻R🌻A🌻T🌻U🌻L🌻A🌻C🌻J🌻E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam wiedziałam wiedziałam wiedziałam nanananana hurrraaa juuuupiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz dbaj o siebie Asiulku, Foli wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!!!!!!! ❤️ Monik - a co u ciebie słychać? Napisz bo ja już się pogobiłam czy ty jesteś w ciąży czy nie a jeśli tak to który to już tuydzień u ciebie. Bo ostatnio przeglądałam sobie kafe od początku i gdzieś w połowie marca pisałaś o swojej fasoleczce a teraz nic. Więc ja już zwariowałam. Buziaki i daj znać co u ciebie. A my dzisiaj byliśmy u gina - wszystko ok - szyjka skrócona ale trzyma - rozwarcia brak. Mały stwierdził że pieprzy i nie pcha się na świat - może mu kaczyzm nie odpowiada ;) hihihihi Także narazie czekamy jeśli nic się nie ruszy to 30 maja do szpitala i 31 cc

hej Paula.....to u Ciebie już niebawem WIELKI FINAŁ !!!S UPERRRR !!! powodzenia Wam życzę.

Paula juz niedługo malenstwo przytuli swoją mamuskę i ugryzie w cycorka:-P Paula mnie tez zastanawia monik, ona nic nie pisze o sobie, ciązy, malenstwie, a tym bardziej nie chec sie pokazac na fotce...maila ma tomek??????????????? zastanawiajace....

Asiulku ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Wszystkiego naj naj naj i dla Ciebie i dla córci 🌼 Ana ❤️ głowa do góry ❤️ cięzko cos radzić.. i chyba lepiej odczekac..... uspokoic sie ... i wkoncu słonko wyjdzie 🌼

to ja też pozwole sobie napisać ze dziwi mnie to że Monik nic nie pisze o swoim szczęściu hmmmmmmm, ale może ona nam wyjaśni jak tylko się pojawi na forum .....

eeee jakie zastanawiające??????? dla mnie monik jest jak najbardziej prawdopodobna:D:D:D WIDAC SCYZORYKI MAŁA PISZA a więcej działają:p:p:p:p:p ZARAZ MAZ PRZYWIEZIE MI KEBABA MNIAM Z CZOSNKOWYM mniam

Enigmus tak zamierzam zrobić, zreszta napisałam do niego sugestywnego smsa, niech pomyśli sobie niech sie wyciszy......może zrozumie