Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Gość honka23
hej dziewczyny ja niestye dzis bardzo ciezka noc ale to bardzo....wlasnie wrocilam z zakupow taka piekna pogoda chcialm znalesc Krystiankowi kurtke cienka ale nicccc nie ma jeszcze;/teraz sie zbieram do lekarza ide mu dac cos przekasic;)ja bede wieczorem to napisze co i jak prosze trzymajcie kciuki bo boje sie trochu;/buzki

Bylismy na spacerze i w piaskownicy, było bardzo wesoło, do chwili, gdy mały skosztował piasku. Bardzo mu nie smakował i ogłosił to całej okolicy głośnym krzykiem:D:P Malenka- rozumiem cię, boisz sie zapewszyć. Ale napewno tym razem bedzie wszystko dobrze. ❤️ W każdym razie ja trzymam kciuki. A jak się czujesz?? F-ka- pozazdrościć nocki, ja to się chyba już nigdy nie wyśpie:O:P

Honka trzymaj się, będzie dobrze❤️ Daj znać jak wrócisz. A co do kurteczki, to ja tez szukasłam, ale tak jak piszesz, nie ma jeszcze fajnych.

Malenka ❤️ odzywaj się częściej. Wiem że nie chcesz zapeszyć, ale czuje że będzie dobrze:) Honka daj znać jak wrócisz od lekarze. Oczywiście trzymam kciuki-mocno!!! Ja już kupiłam Domi kurtke miesiąc temu. Udało mi się zrobić naprawde fajny zakup. Jestem zadowolona:) Napewno coś dziewczyny fajnego wybierzecie dla swoich maluchów. Kasika ja też wróciłam niedawno z Domi z spaceru. Dała mi troszke popalić, bo nie chciała siedzieć w wózku. Wykręcało ją we wszystkie strony:) Śmiesznie to wyglądało. Na szczęście jak dojechaliśmy do stadniny koni troche się uspokoiła. Z zachwytem oglądała koniki:) Teraz śpi i przez kolejne pół godzinki mam czas na kawke:)

F-ka to tak jak u mnie. :) Mały cały czas się wierci w wózku wszystko go interesuje, a najlepiej jak mógłby to dotknąć i wziąść do buzi:P Też teraz śpi,a le lada moment wstanie.. i znowu na polko:)

My z Domi pewnie też jeszcze dziś wyskoczymy na spacerek. Trzeba korzystać z ładnej pogody:) póki jest!

Bylismy jeszcze teraz 2 godzinki na polu, cudna pogoda, nazbieraliśmy cały bukiet kaczeńców🌻

Gość honka23
hej...Krystianek juz spi,ciekawe jak dlugo...ja tez juz sie przyzywaczajam do nie spania:)narazie zyje tak wiec nie mama sie jeszcze bardzo o co martwic bede sie marwtic jak zasne na stojaco:)a co do lekarza to bede teraz co mieisac w polsce dlatego ze od jutra zaczynamy sniegowanie czyli zamykanie tych naczyn czy jakos tak jutro mi wszytko chirurg wyjasni pani dermatolog ok popatrzyla dotknela powiedziala ze koniecznie sniegowanie i 150zl ta wizyta:)za kazda osobno placic dzis mnie poinformowali.podobno boli...trzeba mocno trzymac malego zeby sie nie ruszal:(jedzie ze mna bratowa pomoc mi:(ide poprzytulac sie do moeje Keuszynki a co do spacerkow to ja juz sie nie moge doczelac kiedy Maly bedzie szedl ze mna za raczke i bedziemy razem zbierac kwiatuszki a moze jak Bog da to i z braciszkiem albo siostrzyczka:)ide nynac zycze spokojnej nocki i jak najwiecej snu:)a co do danych to Honorata 23 lata nick honka23 Krystianek 4,5 miesiaca Kingscourt

Gość honka23
uuu znow ciezka noc...ale to nic w porownaniu z nerwami zwiazanymi z tym zabiegiem jeszcze Maly dostal kaszlu i kataru;(macie jakies sprawdzone leki?on nigdy nie byl jeszcze chory dlatego nie wiem co Mu dac a jest tego troche w aptece.ide Go ubierac sniadanko i jedziemy:(chcialbym zeby juz bylo po...potem bede jak Kruszyna pozwoli zapowiada sie znow ladna pogoda zycze milych spacerkow:)

HEJ wszystkim mamuśką !jestem mama 19-miesiecznego Gracjanka.Moj synek tez mial straszny kaszel i katar,dostal super antybiotyk,ale bez receoty dostaniesz Drosetux-syrop przeciwkaszlowy,rownież dobry.pozdrawiam i zmykam do sklepu pa *gusia....Agnieszka25 Gracjan 19 miesiecy....Bydgoszcz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e7478310177cee2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e7821dd68641a0b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec203f21342edac4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2defe11b1ae6c791.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/36dbdcfaaec36c95.html

🖐️ Witaj *gusia :) ŚLicznego masz synka❤️ Honka bardzo Ci wspóczuje że musiz to wszystko przechodzić. Wierze że jest Ci ciężko, ale musisz to wytrzymać i zacisnąć zęby. Musisz byc opanowana bo on czuje że Ty jesteś niespokojna. Trzymam kciuki za kolejny zabieg i mam nadzieje że niedługo będzie po wszystkim. Dziewczyny wpisałam Was do tabelki NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 10 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..7.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 11mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 8 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 19 miesiecy....Bydgoszcz

🖐️ Honka popeiram słowa F-ki, trzymajcie się, jestesmy z Tobą❤️ Wszystko będzie dobrze😘 gusia witamy, zostań z nami:) F-ka cos nam mam przybywa:P:P A tak wogóle to Kacpi przespał całą noc:P:):D

Witam 🌼 Dzisiaj moja Amelia konczy miesiac:) Dziewczyny czy ktores z Was mialy cc? Kiedy mozna zaczac cwiczyc miesnie brzucha? Ja do swojej wagi juz prawie wrocilam , zostaly 2 kg, ale moj brzuch jest okropny nadal:( Wczesniej sie tym za bardzo nie przejmowalam, ale dzisiaj mija miesiac od porodu i juz trzeba zaczac dzialac, zeby mi taki brzuch nie zostal, przeciez mam dopiero 21 lat i nie moge sobie pozwolic na to:(

a znacie moze jakies dobre cwiczenia czy kremy na ujerdnienie piersi? karmilam Amelke tylko 2 tyg, bo stracilam pokarm, piersi zrobily sie mniejsze i miekkie:(

Dominisia też przespała dziś kawał nocy:) Ania 🌼 dla twojej Amelki i 😘 Ania ja nie miałm cc więc nic Ci nie pomoge. Jeśli natomiast chodzi o mój brzuszek to jest dobrze. Ja nie stosowałam jakiś specjalnych ćwiczeń przez jakiś czas ćwiczenia weidera link do stronki: http://www.kulturystykaifitness.fora.pl/about2.html no niestety przerwałam te ćwiczenia. Możesz spróbować. Kasika a jak tam u Ciebie Ćwiczenia Weidera?? Skończyłaś je do końca??

Gość honka23
hej dziewczyny dziekuje za slowa otuchy.dopiero zasnol biedny:(ile dni zyje moje Malenstwo jeszcze tak nie plakal serce myslam ze mi peknie lekarz widzial co mi sie dzieje i wywalil mnie do pokoju obok.byla z nim Bratowa pozniej pozwolil mi go ubrac rece mi sie terzesly chyba jeszcze 4 godziny.najgorsze jest to ze leczenie tego i te zabiegi moga potrwac nawet jeszcze i pol roku jak dobrze pojdzie.znow po swietach ale juz bedzie moj Maz bedzie mi latwiej.dzieki f-ka za wpis:)gratuluje kacperkowi i domisi przespanej nocy i zycze jak najwiecej takich i dzieciaczkom i mamusiom ja tez mam nadzieje ze juz niedlugo uda mi sie pzrespac choc 6 godzin o calej nocy pewnie moge pomarzyc.dla amelki buziak:)ide sie choc chwilke polozyc kosci rozprostowac.zobaczymy jak bedzie wygladac zmiana opatrunku...az sie boje...:(

Gość honka23
aha dzieki gusia za drosteux juz wyslalam brata do apteki a na katarek macie cos?oby pomoglo:)

Na katarek polecam maść majerankową i disne mar ( roztwór fizjologiczny). Honka niestety nie można wejść na tą stronke:(

Nareszcie się topic rozkręca:) F-ka-🌻 niestety nie dotrwałam do końca weidera, akolejne próby kończyły się fiaskiem:P Ale za to chodze na aerobik:) Dominisia sliczna, a ta sukienka....:) Honka🌻 biedactow trzymajcie się❤️ Oby to wszystko przyniosło efekt. Na katak sól fizjologiczna i maść majerankowa. Zdjęcie niestety sie nie otwiera:O Ania86🌻 Wszystkiego naj dla Amelki w mini urodzinki🌻 Ja miałam CC. I polecam ci pas poporodowy, jest naprawde dobry i możesz go nosić już teraz ale tylko koło 2 godzin dziennnie. Ale polecam go gorąca. Na ćwixczenia jeszcze za wcześnie, macica się jeszcze nie zrosła. A co do piersi to miękkie juz niestety pozostaną:P:P:P ale dobry jest krem ujedrniajacy z koalstyny, mi po karmieniu podniósł piersi, a tez długo nie karmiłam bo tylko 3 miesiące. A skąd jestes?? Gusia🌻 Gracjan pełen gracji:D i sliczniutki Moja przyjaciółka ma synka starszego od twojego równo miesiąc:)

Teraz mieszkam u rodzicow 100 km od warszawy, ale od wrzesnia planuje juz na stale zamieszkac w Warszawie. Jejku mam dola przez ten brzuch szczegolnie, ze teraz robi sie coraz cieplej wiec bedzie trzeba chodzic w lzejszych ciuchach, a gdzie ja z takim brzuchem szczegolnie, ze jestem ogolnie szczupla wiec on sie rzuca w oczy:( ja mam pas wyszczuplajacy. a poprporodowy to pewnie to samo? pozdrawiam mamusie 🌼

cześć. Mam 25 lat i jestem mamą 1,2 miesięcznej Julci. Siedzę w domu i nie pracuję zawodowe i już mnie czasami krew zalewa. No ale takie życie. Pozdrawiam.

f-ka masz sliczną blondyneczke z błękitnymi oczkami :)

Ania pewnie to to samo:D Nie martw się, skoro jestes szczupła to brzuch się wchłonie, zresztą przecież jeszcze macica się obkurcza. Choć powiem ci szczerze, że mi się nie wchłoną:O:( Mam, jak to nazwał moj ginekolog \"fartuszek\":P Lekarz twierdzi, że po cesarce zawsze taki zostaje, bo za szybko dzidek znika z brzucha.:( No trudno, coś za coś.. A z jakiego powodu miałaś cesarkę??

Karena82 witamy!!! Ja tez siedze w domu i czasem mam tego serdecznie dość:)

witaj karena82 🌼 do siedzenia w domu trzeba sie chyba przyzwyczaic. ja polowe ciazy musialam przesiedziec w domu rezygnujac ze studiow na ten czas i myslalam, ze szlag mnie trafi, bo nie bylam przyzwyczajona do takiego siedzenia w domu i nie przebywania z ludzmi. teraz tez mam przed soba perspektywe siedzenia w domu przez jakies 6 mcy i nic nie robienia, oprocz oczywiscie zajmowania sie kochaną Amelcią i sa takie dni, ze przeraza mnie to, ale na razie ciesze sie ze mam mnostwo czasu dla mojej malej ksiezniczki :)

Kasika1 widzę że wiesz co to znaczy być ciągle w domu... tylko ja mam jeszcze jeden problem, prawie cały czas jestem sama z dzieckiem bo mąż ciągle pracuje... serdecznie pozdrawiam