Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

🖐️ Kasika, Domi też dzisiaj z nami spała:) Ja też planuje zakupić Domi gumiaczki:) Jak wrócisz od lekarza to daj znać....?? U nas dziś pochmurnie:( Domi zje zaraz dugie śniadanko u uciekamy na spacerek, bo już roznosi dom;) Pozdrawiam:)

U nas nie zapowiada się, że słonko się pojawi:( No właśnie....Gdzie nasza Donn?

Domi wstaje o 6:00, ale wcześniej niż o 11:00 nie da rady ją położyć.Dlatego kłade ją 11:30-12:00. Śpi 2godzinki i tylko tyle. Za to kłade ją spać o 19:30-20:00.:)

F-ka u nas tez tak byłó, dokładnie tak samo. Ale sie rozlegulowało:) I teraz wstaje koło 5-6, potem spanie o 9-10 tak około 1, 5 godziny i popołudniu jeszcze raz o 14-15 też połtorej godziny.

Dzisiaj była tak zmeczona, że położyłam ją o 11-stej, ale spała 3godzinki:)

ginekolog powiedział, że wszystko jest ok, ale dla pewności mam powtórzyć test na dniach

🖐️ Kasika to dobrze, że wszystko OK:):) U nas słoneczko:) ciepełko:) Zabieram się za sprzątanie;)

🖐️ Ja też Kasika zastanawiam się gdzie sie podziewa nasza Donn?? Dominisia zasnęła wiec mama ma chcwile dla siebie:) Mała zmiana: NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 15 miesięcy ....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..12.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 15 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 11 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk lobuziaczek.....asia25....bianka 2 lata i 4m-ce.....wroclaw

F-ka przypomniałaś mi o tabelce, choć jesteśmy same to tabelka potężna:P NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 15 miesięcy ....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..12.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 16 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 11 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk lobuziaczek.....asia25....bianka 2 lata i 4m-ce.....wroclaw

[ czesc] Kasika to fakt, że tabelka duża a my same;) może ktoś się do nas przyłączy!?zobaczymy;) Dominika potrafii już powiedzieć:dzieci,jajo, daj mi, tata, mama, baba,dziadzia,no i wiele niezrozumiałych do końca wyrazów;)Jak to fajnie brzmi z ust takiego malucha:):) Pozdrawiam i miłego dnia:)

Kacpi też dużo mówi:) Dzis naprzykład u lekarza cały czas powtarzał KUKU:D A u doktorki byliśmy bo małego wysypało, znowu alegria, dostał Zyrtec i antybiotyk w maści, a i nie możemy iść nad wodę:O szkoda, bo upał na 102!!

🖐️ U nas też upał straszny ufffff...... Kasika a od czego Kacperka tak wysypuje? na twarzy? czy gdzieś jeszcze? Życze szybkiego pozbycia się alergii:) 🖐️

F-ka - wtedy po truskawkach to wysypało go tylko na buzi, a teraz ma czerwone duże plamki na całym ciele. Narazie nie schodzą:O Napisz mi czy Dominika lubi spać w łóżeczku? BO Kacpi nie znosi i się zastanawiam czy nie kupić mu dorosłego łóżka do nowego pokoju.

🖐️ Dominika nie lubi spać w łóżeczku:( zasypia na moim łóżku, a potem ja przenosze do łóżeczka.Kiedy sie budzi w nocy to przychodzi do nas do łóżka, ma dwa szczebelki wyjęte na tą okazje;) Zdarza się tak że przesypia całą noc w łóżeczku tak jak dzisiaj spała do 4:30 i przyszła do nas. Nie lubi łóżeczka:( NatalQa87 piszesz, że robiłaś test i wyszło że nie jestes w ciąży.Powtórz test jeszcze raz dla pewności. U mnie za pierwszym razem wyszło że zostane mamaą:) Każdy organizm jest inny i dolegliwości związane z ciaża również. Te które wymieniasz mogą wskazywać na objawy ciąży.Jeśli chodzi o miesiączke to wiem że zdarzaja się przypadki że miesiączka może pojawić się jeszcze raz po zapłodnieniu. Najlepiej będzie jak powtórzysz tes ciążowy.Życzę pozytywnego wyniku:):)

🖐️ U nas ślicznie, ale chłódno. Już mi się przydała kurteczka, którą kupiłam małemu tydzień temu. Wczoraj myłam okna i wieszałam firanki, od razu pokoje inaczej wyglądają, dziś bede sprzątać kuchnie i wnosić garnki, talerze itp:) Cały czas chodzę szczęścliwa, co swój dom, to swój.. Z Karlosem kiepsko, coś ostatnio mówimy w innych językach:(:( Kacpi świetnie, gada do siebie cały czas, powtarza wszystko, z różnym skutkiem:P Ostatnio koala i kogut. A jak się zesości to pokażuje paluszkiem i mówi mama nono no. To z grubsza tyle,:classic_cool:

🖐️ Kasika zapewne cieszysz się z każdej nowej rzeczy w swoim miejscu:) tak to już jest:)fajnie że bedziecie na swoim:) Moja Domisia też wiele naśladuje, a ostatnio lubi słowo dzieci:) tak śmiesznie jej to wychodzi:) normalnie nie nadążam za nią;) 🖐️

Witam. Przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną dwudziestoparoletnią mamusię? Mam na imię Agnieszka, 24 lata i 3-miesięcznego synka Jacusia. Mieszkam w Warszawie.

🖐️ Witaj:)Santia:) Oczywiście że przyjmiemy Cię do swojego grona:) napisz coś o sobie i swoim synku?? Kasika pewnie zajeta swoim mieszkankiem?? 😘mamuśki