Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecinianka 22

SZCZECIN...bieganie, siłownia, rower itp.

Polecane posty

Gość dziewczyna ze Szczecina
Oj, 7days, 7days. Sama sobie zprzeczasz moja droga i teraz próbujesz mi wmówić, że nie chodziło Tobie o mnie. Skoro tak, to czemu po mojej pierwszej odpowiedzi na Twoje chore zarzuty zwracałaś się do mnie i mi na nie odpowiedziałaś, obrażając mnie przy tym, zaraz od razu napisać, że to nie chodzi o mnie i żebym się nie mieszała. Skoro Szczecin to wieś, to mogę być i wiejską dziewuchą :D, nie widzę problemu..

O,widzisz-jak chcesz to i potrafisz być zabawna :) Nie wiem do kogo się zwracałam,nie napisałam nika,poprostu przeczytałam wypowiedzi i napisałam,a ze Ty odpisalas i odebralas to jako do swojej osoby pomyslalam,ze to Ty tak marudzisz i to Tobie nic nie pasuje :) Proste i logiczne Spokojnej nocy A Szczecin to wieś i kazdy o tym wie-nic tu nie ma a no przepaszam jest-galaxy..

Gość piter85
Sil9 - ja tez jestem z majowego i z chęcią z kimś bym pobiegał lub pojeździł na rowerze:) jeśli dalej nie masz z kim biegać to możemy pobiegać:) podaje gg: 1776183

Gość stopka07
Czesc! Dziewczyny !!!Czy wiecie gdzie jest fajny aqua aerobik? Czas sie poruszac bo udka rosna!!:(

Gość być może chętna
ona-24, a w jakie dni chciałabyś chodzić i w jakich godzinach? Ja się być może zdecyduję, ale jak już to raczej na siłownię.

Gość rokssana
WOW, myslalam ze ja jedna mam taki problem a tu proszę :) Ja też bym coś w \"tym\" kierunku zrobiła- w miłym towarzystwie. Poza tym mam pytanie: czy w siłowniach są tzw. osobiści trenerzy którzy doradzają co i jak robić żeby dobrze sobie zrobić :) Tak więc chętnie wyszczuple swoje uda z miłą koleżanką :) rokssana@gazeta.pl

Gość być może chętna
Witaj Roksana. Widzę, że mamy ten sam problem, a mianowicie nóżki, chociaż Ja ostatnio cała tłusta się zrobiłam i MUSZĘ schudnąć, bo nie akceptuję siebie :(. Co do osobistych trenerów, to myślę, że jak nie w każdej siłowni, to w tych lepszych na pewno są. Ja myślałam o Mazowieckiej 13, tej dla Kobietek, ale czy się zdecyduję to nie wiem, też brakuje mi miłej Towarzyszki :). Ile masz latek i z jakich okolic jesteś?

Gość rokssana
Ja też myślałam o tej dla kobitek :-) Lat 23. Jestem z centrum. A jeśli chodzi o wybory to z prawicy ;-) Nóżki to tylko początek- mam 10 kg do zgubienia. Nie boję się wysiłku ale no, niestety- jestem królową słomianego zapału... Chciałabym zaskoczyć samą siebie. To kiedy zaczynyamy??? :-)

Gość być może chętna
Roksana, no to jesteśmy w tym samym wieku, ale fajnie :). Ja z centrum nie jestem, ale w centrum pracuję, a konkretnie w okolicach Parku Żeromskiego, Galaxy, więc na Mazowiecką mam rzut beretem. Fajnie by było zacząć np. jutro, bo jest pierwszy, ale jeśli o mnie chodzi jest to niestety niemożliwe, zresztą musimy uzgodnić szczegóły :), może śr. lub czw.? A Tobie jakie dni i godziny by odpowiadały? Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź :D, bo dałaś mi nadzieję, że tym razem się uda.. Ja też mam dziesiątkę do zgubienia, a do tego jeszcze baleron na nogach :(. A powiedz, ćwiczyłaś już kiedyś na siłowni? Pozdrawiam 🌻.

Gość być może chętna
Roksana, jak możesz, to proszę zdradź jeszcze ile masz wzrostu i ile kilogramków. Pa.

Gość rokssana
Oj ja takich "pierwszego" już miałam tysiące ;) Nieważne kiedy, ważne żeby zacząć :) Bardzo Cię proszę, pisz na mojego maila rokssana@gazeta.pl Tam ustalimy szczegóły. Termin obojętny oprócz weekendów, i raczej popołudniami/wieczorami. LETS MAKE IT HAPPEN :) :) :) Kto chce się przyłączyć?

Gość rokssana
OJ, moja droga- trudne pytania zadajesz ;-) Rokssana: 164 cm- 65 kg, chlip :-) A niech tam: 93-73-103 :-) Nikomu nie powtarzaj :) :)

Gość być może chętna
Roksana - możesz sprawdzić pocztę :).

Gość dziewczyna 26
Cześć dziewczyny. Szukam chętnej kolezanki na siłownie, aerobick. Przydałoby mi sie zrzucic kilka kg bo mi sie trochę przytyło a jakoś tak z kimś pewnie będzie rażniej, sympatyczniej i bedzie motywacja ;-) Pracuję do 16.00 więc mam wolne popołudnia i weekendy. Jeśli ktoś ma ochotę poćwiczyc ze mna dajcie znac. Mój ng gg 10707905.

Gość pocisk27
ja biegam po puszczy jak ktoras z was chce to moze dolaczyc jesli nie da rady moze jechac na rowerze robie okolo 18km w czasie 1h 25mi jak cos to odp na email oookkk@interia.pl

Gość start w styczniu
Szukam chętnej kandydatki na siłownię :). Mam zamiar zacząć w styczniu, już na początku, bo w czerwcu jestem świadkową na weselu i 3eba dobrze wyglądać, a poza tym mam wielką chęć zrobić coś dla siebie, bo ostatnio z zaniedbałam się straszliwie.. Z A P R A S Z A M :) i liczę, że znajdzie się choć jedna chętna osóbka.

Gość start w styczniu
Ponawiam zaproszenie :)

Gość start w styczniu
Ponawiam zaproszenie, bo do stycznia coraz bliżej.. :)

Gość start w styczniu
...

Gość start w styczniu
... cisza :(

Gość start w styczniu
...

Gość start w styczniu
...

Gość start w styczniu
Ponawiam zaproszenie :), choć już prawie straciłam nadzieję, że Kogoś chętnego tu znajdę.. :(

Gość start w styczniu
...

Gość start w styczniu
...

Gość start w styczniu
...