Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecinianka 22

SZCZECIN...bieganie, siłownia, rower itp.

Polecane posty

aristo no to jak bedziesz miała chęć wtedy do nas dołaczysz jak Ci bedzie odpowiadać. ja dodatkowo do tego aqua areobicu jak sie ociepli bede jeździć na rowerze po lasku i po głębokim.

no ja z centrum jestem a fajnie w tym samym wieku jestesmy no jak dzwonilam to mi powiedzieli z etrzeba meic cos n aglowie nie koniecznie czepek ale cos zeby wlsoy do wody nie wpadly ja biore to co w sumei na basen klapki suszarke recznik i stroj kompielowy oczywiscie bo chyba wiecej nic nie potrzeba a moze dasz rade isc dzis ze mna?ja tez ide tam 1 raz

ale odnosnie czepku jak sie pewnie nie bedzie go mialo na 1 zajeciach to sie nic nie stanie

ja mam czepek- kiedyś z chłopakiem chodziłam na basen to sobie zakupiliśmy. strój wezme jedno częściowy,klapki wezme 3 rozmiatu większe. w sumie ok. mam w portfelu 12 zł to moge iść!! tylko musismy się spotkać troche wczesniej zapoznawczo:) najlepiej w jakims miejscu gdzie nie ma dużo ludzi,żebyśmy sie rozpoznały:)

Gość patrycja___
a ja szukam chetnej na aerobik :) tylko nie mam pomysłu gdzie by tu isc, moze ma ktos propozyjce?

hej aristo! no i byłyśmy wczoraj na tym aqua areobicu no i super było!! dodatkowo spotkała nas miła niespodzianka bo okazało się ,że pierwsze zajęcia gratis w ramach sprawdzenia tego czy się spodoba...:) w czwartek wykupujemy karnecik:)

Gość ahahaaa
Ja chodzę z koleżankami do Buldiego (koło klubu Tango, hotelu Viktoria). Typowa męska siłownia, sprzęt trochę już ma, ale jest go dużo, po kilka sprzetów na dane partie, nie trzeba czekać. Nie ma ten lokal nic wspólnego z fitness w sensie etsetycznym więc trzeba mieć na to poprawkę, ale w sensie merytorycznym jak ktoś chce uczciwie popracować to ma do tego mozliwość- sprzęta.Ceny - śmiech- dziewczyny płacą 50% jedno wejscie dla dziewczyny 3 zł- karnety jeszcze taniej

ja mam karnet miesięczny na Mazowiecką a później to zobaczy się...trochę tam drogo a sprzętu niewiele

Gość szczeciniankaaa
Szukam chętnej dziewczyny do klubu na ulicy Mazowieckiej, a konkretnie na siłownię.

Gość szczeciniankaaa
Halooooo, jest u kto? :)

Gość szczeciniankaaa
Dobry Wieczór.

Gość szczeciniankaaa
Justyna, dzięki za radę :), ale jak mam do Niej napisać skoro nie mam żadnych namiarów. Piszę ogólnie do wszystkkich, z nadzieją na jakikolwiek odzew.

nie ma co na kogos czekac wiem ze zawsze to razniej ale mozesz zaczac sama a moze pozniej ktos sie dolaczy do ciebie

Gość tez ze szczecina
chce sie zapisac do Acivu na krzywoustego..jest jakas chętna? jesli tak to piszcie na maila sisel@o2.pl, razem zawsze razniej.

Gość magdaw25
Cześć dziewczyny, Ja bardzo chętnie pobiegałabym z Wami i pochodziła na aerobic, samej to nie jest przyjemnie, moje koleżanki powyjeżdżały za granice i zostałam sama;( to jest moje gg 7302996 a i jestem z ul. Rapackiego

Gość kate1984
Czesc:) Ja też z chęcią wybrałabym się na siłownie czy basenik. Z rowerem narazie jestem na etapie kupna wiec dopiero w maju. Jeśli by był ktoś chetny to moj mail kasiaij@op.pl

Witajcie dziewczyny!!! Mam takie pytanie: Czy któraś z Was miała okazję ćwiczyć w klubie Forma na Szafera?? Chodzi mi głównie o siłownie! Zamierzam się tam wybrać i chciałabym zasięgnąć Waszych opinii na temat tego klubu, jaka panuje tam atmosfera jacy są ludzie?? Jeśli któraś z Was tam bywa lub miała okazję tam być to niech skrobnie kilka słów! Pozdrawiam