Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Irmin

Odkurzacz dobry i niedrogi - doradźcie jaki kupić

Polecane posty

Gość Elwirka

Czasem lepiej zainwestować w lepszy sprzęt, ja kupiłam odkurzacz pionowy Ergorapido Allergy z Electroluxa, lekki, bez kabla, super wciąga nawet sierść psa. 

Gość Tomek25
Dnia 18.04.2019 o 19:17, Gość Elwirka napisał:

Czasem lepiej zainwestować w lepszy sprzęt, ja kupiłam odkurzacz pionowy Ergorapido Allergy z Electroluxa, lekki, bez kabla, super wciąga nawet sierść psa. 

Kupiłem go mojej siostrze w prezencie ślubnym, jest bardzo zadowolona, szczególnie teraz jak na świat przyszło dziecko, odkurzacz jest cichy i skutecznie usuwa kurz. 

Gość Daminii

jak dla mnie od niedawna numerem jest roomba e5 Jeszcze nie miałam tak dobrego odkurzacza, nie dość że dokładnie radzi sobie nawet na dywanie, to ja praktycznie nie muszę nic przy nim robić

Gość bella
Dnia 22.04.2019 o 09:17, Gość Tomek25 napisał:

Kupiłem go mojej siostrze w prezencie ślubnym, jest bardzo zadowolona, szczególnie teraz jak na świat przyszło dziecko, odkurzacz jest cichy i skutecznie usuwa kurz. 

Też mam ten Ergorapido Allergy i powiem Ci, że fajnie wybrałaś prezent. Jego można rozmontować i używać również jako ręczny adkurzacz, co przydaje się zarówno w aucie jak i np mnie pomaga w odkurzaniu naroznika. Cały odkurzacz jest cichy i lekki ale też am dużą moc. Radzi sobie nie tylko z kurzem, ale też sierścią i innymi zabrudzeniami. 

Gość Ewuśka89

Też myślę nad odkurzaczem, wspomnianym powyżej teraz jeszcze jest promocja i Electrolux daje prezent do zakupu co jeszcze bardziej mnie kusi 🙂  Ważne, że jest cichy bo też mam małe dziecko, a podświetlenie szczotki daje rade? Do paneli też się nadaje prawda? 

Gość kraterek

Teraz kupowałem mamie własnie Electroluxa i zaskoczyli mnie tym prezentem. Promocja trwa do 31 maja wiec jak ktoś planuje kupić teraz to jest świetny moment :) Mam model Pure F9 i jak dla mnie jest najlepszy. Cichy, lekki , na długo wystarcza i łatwy w przechowywaniu. 

Gość Ollla

Moja mama ma niedługo urodziny i też myślę nad praktycznym prezentem, planujemy się złożyć z bratem. Te odkurzacze nie zajmują dużo miejsca prawda? Akurat mama ma psa więc porządny odkurzacz to podstawa, chociaż myślę o modelu Ergorapido Allergy wspomnianym przez koleżankę wyżej bardzo podoba mi się szczotka z promieniami UV, która walczy z kurzem 🙂

Gość Igiełka78
21 godzin temu, Gość Ollla napisał:

Moja mama ma niedługo urodziny i też myślę nad praktycznym prezentem, planujemy się złożyć z bratem. Te odkurzacze nie zajmują dużo miejsca prawda? Akurat mama ma psa więc porządny odkurzacz to podstawa, chociaż myślę o modelu Ergorapido Allergy wspomnianym przez koleżankę wyżej bardzo podoba mi się szczotka z promieniami UV, która walczy z kurzem 🙂

jeżeli chcesz dobry odkurzacz do sierści to zainteresuj się irobot roomba e5.

Gość Mycha

Tam zaraz robot. Ja mam takiego Pure C9 i spokojnie sobie z sierścią radzi 

Gość Misia

Mycha ja uważam że robot to najlepsze co można kupić do odkurzania. mam Irobota, więc wiem co mówię. To jest niedoopisania, taka jestem zadowolona z tego, że wreszcie nie muszę odkurzać.

Gość balla

Niestety nie w każdym domu się to sprawdza więc nie zawsze taki odkurzacz to takie cudownie rozwiązanie. Osobiście wole faktycznie standardowe odkurzacze, które mają zarówno moc jak i lekkość w sobie. Sierść się sama z wielu powierzchni nie zbierze, a ja mam dużo rzeczy porostawiane w salonie i nie chciałoby mi sie tego zestawiać do odkurzania 🙂 Tego Electroluxa jeszcze nie widziałam, ale przyznam, że bardzo zachęca. 

Gość Karolina
14 godzin temu, Gość balla napisał:

Niestety nie w każdym domu się to sprawdza więc nie zawsze taki odkurzacz to takie cudownie rozwiązanie. Osobiście wole faktycznie standardowe odkurzacze, które mają zarówno moc jak i lekkość w sobie. Sierść się sama z wielu powierzchni nie zbierze, a ja mam dużo rzeczy porostawiane w salonie i nie chciałoby mi sie tego zestawiać do odkurzania 🙂 Tego Electroluxa jeszcze nie widziałam, ale przyznam, że bardzo zachęca. 

ja też mam dużo rzeczy, jak to przy dzieciach ale mimo to moj irobot swietnie sobie radzi, co prawda raz w tygodniu robie generalne porzadki ale do codziennego odkurzania to cudo

Ja mam stary dobry zelmer elf i bardzo fajnie się sprawuje, ale następny to będzie faktycznie robot bo nie chce mi się biegac po pracy po domu i sprzątać wszystkich pomieszczeń, bo dzieci i tak zrobią za chwilę sajgon. Tym bardziej teraz, kiedy sezon na piaskownicę jest otwarty 

Gość gość

Ja bym Ci doradziła byś zainwestowała w iRobota, ja mam Roombę 605 i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mam problemy z kręgosłupem więc dzięki urządzeniu nie muszę się schylać. Zbiera wszystko po kolei, włosy, paprochy, wszystko. 

Gość kropla

U mnie Electrolux Pure F9 i jestem z niego mega zadowolona. Cichy, lekki pionowy odkurzacz, który radzi sobie na każdej powierzchni i daje sporo możliwości.  Od siebie jego polecam, bo u mnie się sprawdza. 

Gość Korbka

U mnie się tak sprawdza Pure C9 i ma przy tym dobry system filtrowania, co jest ważne, jak ma się w domu małego alergika.

Gość Romka

ja mam roombę e5 i jest super. automat to automat, włączas i masz z głowy, bo o to w tym chodzi.

Gość Michno
Dnia 15.07.2019 o 09:24, Gość Romka napisał:

ja mam roombę e5 i jest super. automat to automat, włączas i masz z głowy, bo o to w tym chodzi.

ok, z tym, że e5 jest całkiem świeża i trochę kosztuje jak dla osoby która szukiego odkurzacza. owszem, irobot ma porządne sprzęty ale z tańszych wersji może warto porozglądać się za czymś z serii 600 czy 800

Gość gucci

jak odkurzacz, nawet tańszy to i tak własnie najlepiej zainwestować w jakiś irobot b o teraz nie ma sensu kupować już zwykłego odkurzacza

Gość odetka

Nie wiem co dla Ciebie znaczy zwykły odkurzacz, ale zerknij sobie na Pure F9 od Electroluxa. Nawet ktos tu juz o nim pisal. Nie zawsze sprawdzają się takie roboty, bo nie wszędzie są w stanie dotrzeć. A taki odkurzacz bionowy jest lekki, zwrotny i na pewno wszedzie nim dostaniesz. 

Gość Melania

Jeśli zależy Ci na czymś dobrym wybrałbym irobota. Na rynku ma tyle modeli, że naprawdę jest w czym wybierać. Osobiście posiadam model 980 i jestem z niego bardzo zadowolona 

Gość Lusia

Ja mam zestaw od irobota, odkurzacz i robot mopujący. szczerze polecam ci ten zestaw bo robi robotę i niczym n ie musisz sie martwić. wracam z pracy podłoga odkurzona i umtya. mogę spokojnie zająć sie innymi obowiazkami

Gość goska444

ja tam też cenię sobie markę irobot. mam drugą roombę i nie zapowiada się u mnie na zmianę.

Gość Klara

Pionowe odkurzacze są o tyle fajniejsze, że faktycznie wszędzie dotrą, nawet kanapę można odkurzyć, mam Ergorapido Allergy z podświetlaną szczotką i jestem bardzo zadowolona, szczególnie, że nie zmęczę się przy sprzątaniu. 

Gość kiciak
Dnia 22.07.2019 o 08:11, Gość odetka napisał:

Nie wiem co dla Ciebie znaczy zwykły odkurzacz, ale zerknij sobie na Pure F9 od Electroluxa. Nawet ktos tu juz o nim pisal. Nie zawsze sprawdzają się takie roboty, bo nie wszędzie są w stanie dotrzeć. A taki odkurzacz bionowy jest lekki, zwrotny i na pewno wszedzie nim dostaniesz. 

A jak przy tym Pure F9 z lekkością? Chciałabym coś co bez problemu dotrze ze mną na wykładzine na schodach 🙂

Gość Melinda

Pure C9 jest leciutki jeżeli o to chodzi. 🙂

Gość kanana

Ja kupiłam roombę 604 za 900zł na promocji, jakościowo jest świetny i mino, że nie ma wielu zaawansowanych funkcji to i tak bez problemu radzi sobie z posprzątaniem całego mieszkania, ja tylko muszę zabrać luźno leżące rzeczy z podłogi i opróżnić pojemnik na brud. Duza wygoda

Gość chrupes

roomby z serii 600 można tanio kupić. niedrogie a dobre. 

Gość Misza444

Do 1000zł kupisz już naprawde super odkurzacz bezprzewodowy, naprawde dobrej marki, który może być sterowany telefonem. My kupiliśmy na raty robota roombe, rata wyszła nam nie duża a konfort i jakość sprzątania znacznie się poprawiła. 

Gość Arnika
Dnia 19.08.2019 o 06:13, Gość Misza444 napisał:

Do 1000zł kupisz już naprawde super odkurzacz bezprzewodowy, naprawde dobrej marki, który może być sterowany telefonem. My kupiliśmy na raty robota roombe, rata wyszła nam nie duża a konfort i jakość sprzątania znacznie się poprawiła. 

ale nie trzeba nawet brać na raty. roomby z serii 600 są dobre i kosztują +/- 1000 zł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować