Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ysiulek

striptiser na wieczór panieński w białymstoku

Polecane posty

Gość ysiulek

Hejka:)niedługo bedzie slub mojej kolezanki:)ja jestem śwaidkową:) chciałabym aby woeczór panieński o ktorym onaq nic nie wei;P był niesamowitym przezyciem:D skad skombinowac jakiegos przystojniaka, który rozbawi nas swoim tańcem:)I zaznaczam...tylko tancem!!!!dzieki:)

Gość jakby moja kolezanka
zamowilaby mi na wieczor panienski striptizera to on wyleciałby za drzwi a ona przestałaby byc moją koleżanką

Gość ysiulek
mozliwe,że ty jesteś jakaś inna:)ale to ma byc zabawa:)i jeśli się Tobie nie podoba to trudno:]nie Ty bedziesz milo wspominac ten wieczor. Wiem,że sa takie osoby jak ty ktore nie potrafia sie bawic,ale nie MY..My potrafimy:D

Gość nie ufaj mężczyznom
Może jestem nudziarą i tradycjonalistką, ale popieram "jakby moja koleżanka". mój wieczór panieński spędziłam z siostrą i tylko z nią, z przyjaciółką rozstałam się przed ślubem, a nie mam innych bliskich koleżanek, może i jestem nie dzisiejsza, ale dla mnie striptiser, striptiserka ( nie wiem jak to się pisze) to kompromitacja na całego, tak jakby się już bez golizny nie umiano bawić.

Gość zgadzam się z
powyższym. jestem kobietką, też za jakiś czas planuję ślub i jakoś nie do śmiechu by mi było gdyby moja koleżanka zafundowała mi ten rodzaj (niby) rozrywki. żałosne :/

Gość olaboga ojojoj
również się zgadzam umiem się bawic ale nie chcialabym zeby jakis facet merdał mi przed oczyma przyrodzeniem po przeczytaniu tego tematu pierwszą rzeczą jaką zrobiłam było napisanie do przyjaciółki, żeby jej cos takiego przypadkiem nigdy na mysl nie przyszło

Gość hahaahaa
ciekawe czy przyjaciolka Twoja bedzie tak samo milo wspominac to wszystko jak sympatyczna stripteaserka bedzie zabawiac swoim tancem jej narzeczonego;) a co niech sie narzeczony tez zabawi i milo wspomina;) wspaniale:D jestes wzorowa przyjaciolka:)

hmm, proponuje ponownie przeczytać pytanie bo odpowiadacie jakby - nie na temat. Decyzja jest podjęta niezależnie od waszego zdania, o które zresztą (o ile nie zauważyłyście) nikt nie pytał. Przed chwilą czytałam topik, w którym dziewczyna w ciąży pytała, w jakiej sukni ślubnej wyglądała by najlepiej – i o dziwo niewiele osób doradza Jej odpowiedni krój, większość strofuje ją, że bierze ten ślub będąc w ciąży wieszając na niej psy. Dziewczyny!!!! Gdzie tolerancja, na szczęście nie wszystkie mamy takie same upodobania, nawyki czy poglądy spróbujcie to wziąć pod uwagę. Wracając do tematu nie wiem z kąt wziąć tancerza w Białymstoku, bo mieszkam w Warszawie

Gość SKĄD
więc sama odpowiadasz nie na temat skoro nie wiesz a nam robisz kazanie

Gość ysiulek
Powiem szczerze ,że nie sposdziewałam się takich wypowiedzi.zreszta nie prosilam Was o to co mam robic tylko gdzie zanelzc fajnego faceta..i dodam,że nie czytacie uwaznie!!!!Wam kojarzy sie to tylko z golizna.....a mi chodzi raczej o taniec... jesli jestescie juz takie ciekawskie to powiem Wam,że przyrodzenia by nam nie pokazywal..bo to nie o to chodzi!!!chgodzi o element zaskoczenia, a takim czyms bedzie przystojnaik ktory nam zatanczy:] Przykro mi dziewczyny,że jestecie takie nietoplerancyje...to poprostu smutne.I nie zycze sobie abyscie pisaly jaka ja jestem przyjaciolka,bo mnie nie znacie!!!i dziekuje za jedyna wypowiedz obiektywna Meegan..zauwazcie Ona nie mowi czy jej sie to podoba czy nie,bo ja jej o to nie prosze!!!pozdrowka:)

Chodzi o zaskoczenie? Na takim wieczorze może się wiele zdażyć a zaskoczenie jest tym gorsze bo przysza żona może zrobić coś czego potem będzie żaować. Wiem że się powtarzam ale to co Tobie się podoba niekoniecznie musi się podobać Jej. Uprzedzam fakty wiem MOJA WYPOWIEDŹ JEST NIE NA TEMAT! ( nie krzyczę :) tylko chcę to podkreślić że nie na temat)

Gość jesli znasz dobrze
kolezanke i ona nie bedzie miala o to pretensji to czemu nie...z tym, ze o stripteasera chyba trudno...w moim miescie (a mieszkam w dosc duzym;) jest z tego co wiem niewielu, wiekszosc to stripteaserki;) i pomysl tez o kosztach!! bo to kosztowne 'zaskoczenie' dla kolezanki;)

Gość ysiulek
wiem,wiem,ze kosztowne,ale bylaby to jej jedyna rozrywka;) ale czuje ze to i tak nie wypali;P moze lepiej jak pojdziemy do knajpy gdzie sa sami kelnerzy:D he he tez mozna sobie sie nuiezle tam zabawic,ogladajac fajne "ciasteczka" :)

Gość Ekade
Striptizer od 05 maja będzie dostępny w klubie nocnym Exclusive my niestey nie zdazymy go zamowic na wieczor panienski naszej przyjaciółki , bo on bedzie dopiero od 5 maja takze powodzenia !! :)

Gość eok
Tados, widać w twoim przypadku zaufanie jest kwestią dyskusyjną (czego współczuję twojej partnerce) ale nie mogłam sobie odmówić tego by cie uswiadomic ze nie każda kobieta korzysta z danej jej "okazji" poza tym jak napisała ysiulek taniec to nie od razu pojscie do łóżka wiec warto wyluzować. Szczerze współczuję twojej partnerce. Sama organizuje taki wieczorek i chciałabym wynajac faceta wiec jesli ktos jeszcze zaglada na to forum to bardzo prosze i szczegóły dotyczące wieczoru panienskiego klubie nocnym Exclusive co gdzie jak i za ile jak to wogole wyglada. Ekade do Ciebie kieruje tą prośbę w szczególności może wiesz coś wiecej to będę wdzięczna za podzielenie się szczegółami. pozdrawiam wszystkich wyluzowanych ;)

mam nadzieje, ze u mnie bedzie striptiz heheh. Niestety swojej bratowej nie moglam tego dac...

Gość Striptizer
Witam! Zauwazyłem tu kilka wypowiedzi na które może dam prawdziwe światło jako striptizer gdyż nikt nikomu przyrodzeniem nie macha przed oczami i jako profesjonalista sie wypowiadam,bo może sa tacy którzy tak robią(ale jak znajdziecie kogoś za 100zł to mozecie sie tego spodziewać;-).Są to dwa wyjścia w różnych strojach i chodzi przedewszystkim o zabawę i zaznaczam,ze stringi zostają,bo chodzi o pobudzenie wyobrazni a nie o kawe na ławę.Jest różnica między kobietami a męzczyznami w tym temacie. Męzczyzni robia przedstawienie taneczne,którego elementem jest rozbieranie;-) To tak pokrótce;-) www.wieczor-panienski.info.pl Ps. Straszne są te wypowiedzi niektórych mocno zakorzenionych konserwatystek;-)

Gość do striptizer
Oj tam, oj tam. Tak anonimowo to można napisać, bo w rzeczywistości jest różnie. Są dziewczyny, które chcą mieć show, a sa też takie (ze 30%), które chca czegos ostrzejszego. Alkohol rozluźnia, a macanki to norma. Bardzo rzadko, ale zdarza się, że dziewczyny ida na całość.

Gość gość
i później dziwić się ,że równie szybki rozwód jak kurwa bierze ślub......

Gość gość
www.facebook.com/studio2afk Studio 2a FRYZJERSTWO KOSMETYKA ul. Białówny 2a (ścisłe centrum) 15-437 Białystok tel: 662 340 920 Organizujemy WIECZORY PANIEŃSKIE, gdzie przy lampce dobrego szampana i poczęstunku składającego się z afrodyzjaków, zajmiemy się PANNĄ MŁODĄ i jej towarzyszkami. Oferujemy zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne do wyboru. Zainteresowane Panie prosimy o kontakt telefoniczny. 662 340 920 Możemy również zorganizować URODZINY lub inną uroczystość do 10 osób :) Cena i zabiegi do uzgodnienia :)

Gość gość
po chuj afrodyzjaki na babskim wieczorze? bedzicie sie tak bzykac w lesbijskim gronie czy jak?

Gość gość
takie pomysły nie są zbyt dobre moim zdaniem bo z doświadczenia wiem, że potem wynikają z tego niemiłe sytuacje między narzeczonymi..po co ryzykować tak blisko od ślubu? Może lepiej ograniczyć się do zakupu jakiś gadżetów erotycznych? na pewno taniej wyjdzie sprawdź sobie tutaj http://freetaboos.pl/lovetoys-c-36.html

Gość gość
a mi się wydaje, że na wieczorze panieńskim nie może zabraknąć fajnych stroi. U mojej siostry było tak, że wszystkie przebrałyśmy się jednakowo w koszulki z nadrukami które same zaprojektowałyśmy i zamówiłyśmy na http://www.sferakoszulek.pl/ Potem wypad na miasto i hulaj duszo do samego rana! :)