Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

Fajki...kobieto...u mnie widać tylko umyte okna i nic poza...jak wchodzę do chaty to od królika jeszcze śmierdzi bo nie mam czasu mu zmienic;) wiec moje porządki znów muszą się zacząc i to w ten weekend... wpadnij do mnie,..pozyczę Ci ładowarke;)

Moje mieszkanko wynajmowane jest jakieś 10 min ode mnie (2 przystanki autobusem) ale nie chce mi sie wychodzić bo zimno jak diabli...a nie mam autka buuuuuuuuuuuuuuu

Gość nie chce mi sie iść do pracy
a co dopiero w niej siedzieć? taka ładna pogoda, na spacer bym chętnie poszła, albo na zakupy jakieś, byle nie do pracy :( wiem, wiem, parszywy ze mnie leń :D

Gość nie chce mi sie iść do pracy
no to idę :D .Życzę miłego dnia 🖐️ :)

Witam moje miłe panie dziś jest piękny dzień PIĄTEK najlepszy dzień w całym tygodniu pracy. jeszcze 4 h i łikiend huraaaaaa

właśnie sie jeszcze służbowo umówiłam na 17:00 bleee. Jestem dzisiaj w złym humorze. Wszyscy mnie wkurzają. I wszystkich opieprzam.

Normalnie jestem skałą, mój szef mnie uwielbia bo (podobno) jestem miła, spokojna i skuteczna. ale dziś....uuuu...tych \"młodych\" opieprzam z góry na dół (a w ogóle to oni wiekowo są starsi ode mnie!!!) wkurza mnie ich niewiedza, zamiast tłumaczyć to opieprzam, ciężki dzień

na moim chłopie też telefonicznie odreagowuję...złośliwości...zołzowatość....w zeszły łikend oglądałam NOce i Dnie i stwierdziłam że Barbara to ja!!!!!!!!!A mój misiek dyplomatycznie nie zaprzeczył

kurde w gdyni pada deszcz jest pochmurno i wogóle jakoś tak nieciekawie dziś nigdzie niewyskakuje na miasto bo rozpiepszyła mi się zmywarka i muszę ją naprawić bo niemoge upchać już brudnych talerzy do zlewu ;-))

zaraz idę na obiadek do naszej stołóweczki jem tam codziennie bo nieopłaca mi się gotować w stołowce zjem obiad za 8zł (kartofelki schabowy fasolka i surówka z białej kapusty + kąpocik)

aha i jak to w piątek bywa dziś niezrobiłem prawie nic w tyrze cały dzionek na allegro ;-))

pik...a ja jade do chinczyka na lunch..tez nie jest drogo;) smacznego Fajki - wyrzuć złość bedzie lepiej. Ja na mojego codziennie rano muszę sobie pokrzyczeć;) i potem mi jest lżej heh

kąpocik hihihihii Kiedyś widziałam jak ktoś napisał wybuchła bąba :)

hihihihi lece bu już w brzuszku burczy jak wrócę to napisze co dziś serwowali

bąba :D A mój obiad właśnie przed chwilą polegał na wszamaniu obwarzanka z makiem. No i ziarenka mi się po ustach plątają hmm :o

A u mnie był pan kanapka i zakupiłam 1) sałatkę - brokuły, jaja, kukurydza, pomidorem itp 2) 3 krokiety po meksykańsku Całość 8,5 Jak nie w wawce

U mnie takie pany kanapki nie chodzą. Jak sobie nie zrobię czegoś z rana to nie nie mam co wcinać. A dzisiaj chleba brakło i bułki tylko dwie były :D A kupowałam toto przed 8.00. No cóż, takie miasto - dwie ulice na krzyż ;)

O nie! Uciekł topic na drugą stronę, to go podciągnę.