Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yottka

Chciałabym otworzyć KOMIS DZIECIĘCY - czy to się opłaca?

Polecane posty

Gość pink_clover
Witam, Chcialabym otworzyc komis z ubrankami, zabawkami i akcesoriami dzieciecymi(mam do nich dostep). Posiadam tez lokal, niestety wymaga remontu. Miejscowosc, w ktorej chcialabym otworyc komis ma ok 7 tys mieszkancow. Prosze o informacje jak zaczac moj mail: monikapop05@yahoo.co.uk

Gość saperka143
jeżeli można to proszę o jakiekolwiek materiały na temat orowadzenia komisu na saperka143@wp.pl napiszcie czy ktoś dostał już te materiały???

Gość chetna na otwarcie
witam ktos dziala w branzy chce otworzyc pomozecie zaczac

Gość zainteresowana....
czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie do prowadzenia i rozpoczęcia działalności jaką jest komis art. dziecięcych...mój e-meil: sztachelskaa@tlen.pl...jest to sprawa bardzo pilna. z góry dziękuję

Gość kasiakrakow3111111
ja tez poprosze o jakies materialy dotyczace otwarcia komisu.kasia080178@op.pl

Gość wagner
zobaczcie na to www.obuwie-burtons.pl dzwonicie przyjezdza przedstawiciel za miesiac macie sklep z obuwiem skorzystałem, tylko nie otwierajcie juz w Szczecinie marka Burton's , powiem wam ze to nie jest taka prosta sprawa sezonowosc , fasony , styl .

Gość Rebka
Czy mogłabym prosic o te materiały dotyczące otworzenia komisu... Rebekunia@

Gość Cacuszko
Witam wszystkich. Proszę o szczegóły funkcjonowania komisu, o prowizje które mogę pobierać, czy mogę pobierać od ludzi co przynoszą ubrania opłatę, wszystkie druki i inne potrzebne papierki. Z gory dzięki cacuszkomoda@interia.pl

Gość aniaijanek
Witan wszystkich. Bardzo interesyje mnie ten temat czy mógłby mi również ktoś przesłać informacje jak działa taki biznesik. Pozdrawiam. casperania@op.pl

Najlepszy pomysł ma na tym forum Mayka, pseudonim: majkamarzycielka@gmail.com Skontaktujcie się z nią tu jest do niej e mail: majkamarzycielka@gmail.com Ona kombinuje otwarcie sklepów dla kobiet z używanymi rzeczami ale tych markowych i w bardzo dobrym stanie. Pomysł jest o tyle dobry że cena wyjściowa może być bardzo atrakcyjna a marża do zarobienia realnie wysoka. Podejrzewam ze jest z USA więc możliwości i doświadczenie ma naprawdę większe od nas! :-)

Gość NIKAA79
WITAM, JA TEZ POPROSIŁABYM O DOKUMENTY ODNOŚNIE KOMISU JESLI MOZNA, osobiscie prowadze taki komis odziezowy ale zaczymnam byc zawalona ciuszkami ze tak powiem "złachanymi" poniewaz do tej pory przyjmowalam co przyniesli klienci nie pobiarajac nic za zostawienie ciuszków a dopiero prowizje za ich sprzedaz. W rezultacie mam okolo 400 rzeczy i nic na tym co sie nie sprzedalo nie zarabiam, musze wiec cos zmienic moze ktos podpowie, moze 1 zl za przyjecie 1 szt.prosze o propozycje i pomoc nika_7@o2.pl

Gość kitka32
witam, czy możecie mi doradzić gdzie dać ogłoszenie.... mam sporą nadwyżkę ubranek dla dzieci z Anglii, zamawiałam do sklepu i ku mojej rozpaczy przyszło po 8-9 sztuk każdego modelu, z przyjemnością odsprzedałabym to po cenie zakupu do jakiegoś sklepiku - rzeczy fajne, z metkami, część na oryginalnych wieszakach, tuniki, sweterki, bolerka, bluzy towar jesienno - zimowy. Na to wszystko rachunek wystawię. Może ktoś ma jakiś pomysł, dodam że na allegro nie mam bardzo czasu siedzieć. Pozdrawiam.

Gość agnieszkaw216
kitka32

Gość agnieszkaw216
Witam kitka32. Byłabym zainteresowana, natomiast proszę więcej szczegółów, najlepiej na maila aga.wanat1@gmail.com Może jakieś zdjęcia? i ceny... Pozdrawiam

Gość kitka32
oczywiście, już poszło:-)

Gość mikusia1
Witam serdecznie mam zamiar otworzyc komis dzieciecy chcialabym poprosic rowniez o dane co do otworzenia komisu,jakie marże wprowadzic ogolnie wszystko:D byłabym bardzo wdzieczna monikabudka1@interia.pl pozdrawiam serdecznie

Witam, również jestem zainteresowana tym tematem, proszę o przesłanie tych dokumentów - mrowq@op.pl. A może ktoś ostatnio otworzył taki komis i mógłby się podzielić informacjami jak się rozwija sprzedaż i jakie trzeba ponieść koszty na początku

Witam! Czy ja również mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie prowadzenia i rozpoczęcia działalności jaką jest komis art. dziecięcych. Mam wlasny lokal i myślę własnie nad tego rodzaju działalnością. Z góry dziekuję osobie. która zechce mi przesła te materiały :)

Przepraszam, wkradł się błąd w adresie e-mail: podaje dobry: aniafemster@gmail.com

Gość kornelia10
Czy mogę prosić o materiały???? Marleena.16@wp.pl

Gość ksiusza
Witam! Ja tez poprosze o te materialy:)Pozdrawiam.

Gość beata05
Witam też prosiłabym o przesłanie informacji związanych z otwarciem komisu ptuw@wp.pl Pozdrawiam

Gość betikanikaa
ja też baaaardzo proszę beti_k@gazeta.pl

Gość madzik31
Witam, Zastanawiam się nad otworzeniem takiego komisu dziecięcego.Na początek myślę o jakimś małym lokaliku w miejscu gdzie znajdują się duże skupiska bloków.W związku z czym czy ja również mogłabym poprosic o informacje i materiały potrzebne do otwarcia takiej działalności madzia.janicka@vp.pl Pozdrawiam

Gość krysek
Mogłbym prosic tez o takie dokumenty. DZIEKI

Gość odradzaaaam
dziewczyny odpusccie sobie mowie wam!!! u mnie w miescie tez byly takie komisy i rpzetrwaly gora rok,....przeciez w zwyklych szmateksach jest coraz wiecej ciuszkow dzieciecych i te komisy padaja