Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

Gość Samotna mamaa

czesc dziewczyny :) Na dniach urodze moje malenstwo, jak widac w moim nicku bede samotna a raczej samodzielna mamą :) problem w tym ze mi sie nie przelewa, i nie stac mnie na cała wyprawke i na inne rzeczy potrzebne malenstwu, jak narazie mam tylko łóżeczko i kilka malenkich lumpków, zeby w co ubrac dziecko w szpitalu i nic poza tym :( jesli wy macie cos nie potrzebnego co chcecie wyrzucic, wydac, co wam sie juz nie przyda to bardzo bym prosiła o pomoc, jak byscie chciały przeslijcie mi to :), jesli sa takie osoby prosze o kontakt ze mna na moje gg 7167221 podam wam mój adres i bardzo bede wdziczna za jakakolwiek pomoc, bo wszystko mi sie przyda :)

samotna mama a czego najbardziej czi potrzeba ja nie mam nic bo jeszcze sama nie jestem mama ale popytam po znajomych albo sama cos kupie pisz na blue_eyed_girl@wp.pl

Gość Jagoda Lee
Ludzie ale w Was jadu. Nie można po ludzku, jak do Człowieka. Samotna mamo - poszukam coś u siebie . Nie przejmuj się niektórymi opiniami. Nie wszyscy tak myślą . Pozdrawiam!

witaj samotna mamo napisz do mnie czego najbardziej CI potrzeba atena333@wp.pl ja też postaram sie pomóc, pozdrawiam CIę i życzę wszystkiego dobrego

jak przeczytalam ten list od samotnej mamy, to nie przypuszczałam, ze pierwsza odpowiedz bedzie tak niemila, jak wogole mozna tak pisać, do kogos kto potrzebuje pomocy?? ja odrazu zastanowilam sie jak mozna pomoc, a nie odrazu krytykować. w zyciu roznie bywa, trzeba ludziom pomagac, bo nie wiadomo czy kiedys nie bedzi sie w takiej samej sytuacji. ja mam juz dzidziusia, spodziewam sie drugiego, nie naleze do bogatych, ale ciuszkow mam duzo, tak ze napewno będe mogla ci część dać, napisz do mnie na maila i podaj swoj adres mitka2403@wp.pl

Gość bartecki
czesc, niestety ja niepomoge, ale moge ci pomuc skopac ta DZIEWCZYNO, dbaj o swoja dupe, bo niedługo zacznie ci sie palic i my na twoj widok bedziemy wyciagac nie noze ale pistolety z kieszenie

Gość pomcna..
napisz do mnie na adres milab-27@tlen.pl napewno cos wyśle glowa do gory!będzie dobrze!

Gość czerwcówkaaaa
ja nie pomoge niestety bo tez zbieram dla mojej dzidzi, ale ciesze sie ze sa takie osoby które chca pomuc, tylko podziwiac i brac przykład :) fajnie ze jestescie i pomagacie, ale jak moje wyrosnie tez napewno przekaze dalej rzeczy, chyba ze zaplanuje drugie :) to sobie zostawie, ale jak nie bede potrzebowac, to bez sesu zebym przetrzymywała je w piwnicy, z chytrosci, sama nie urzyje a drugiemu nie dam, echh ja jak nie urzyje to komus pomoge, tak jak wy teraz jej pomagacie :)

Gość czerwcówkaaaa
ja nie pomoge niestety bo tez zbieram dla mojej dzidzi, ale ciesze sie ze sa takie osoby które chca pomuc, tylko podziwiac i brac przykład :) fajnie ze jestescie i pomagacie, ale jak moje wyrosnie tez napewno przekaze dalej rzeczy, chyba ze zaplanuje drugie :) to sobie zostawie, ale jak nie bede potrzebowac, to bez sesu zebym przetrzymywała je w piwnicy, z chytrosci, sama nie urzyje a drugiemu nie dam, echh ja jak nie urzyje to komus pomoge, tak jak wy teraz jej pomagacie :)

Napisz skad jesteś? Moge dać wózek. Nie przejmuj sie tymi złośliwymi komentarzami, głowa do góry zobaczysz, że jeszcze sie los do Ciebie uśmiechnie.

Ja chyba tez cos jeszcze dla maluszka mam. Wiekszosc oddalam. Ale poszukam. Mail do mnie po nickiem. Pozdrawiam 🌻

Gość gerva
Samotna mamo trzymaj się! Szkoda że już pozbyłam się ubranek po córci. Dziwię się że są tacy ludzie co nie potrafią pomuc innym. Pamiętam jak u mojej córci wykryli skazę białkową i zapas mleka początkowego okazał się zbyteczny. Zaniosłam je do szpitala w którym rodziłam to położnym na oddziale mało oczy nie powychodziły, jedna powiedziała że jak żyje to jeszcze nikt mleka nie przyniósł ani nic innego. Poprosiłam tylko żeby dali to komuś kto będzie tego potrzebował, bo mi nie jest potrzebne. Przepraszam że tak ględzę ale mi się przypomiało

Cześc! Napisz na e-mail seban007@buziaczek.pl swój adres to wyślemy Ci z mężem ciuszki dla dzieciątka. Pozdrawiamy!!!

Gość żordelka
ja mam propozycje, zeby kazda napisala co moze podeslac, zeby dziewczyna nie dostala np. 5 kombinezonow i zadnych bucikow:) ja ze swojej strony oferuje rozowy kombinezonik, rozmiar 86, w bardzo dobrym stanie, zasypke, 2 smoczki, letnie buciki, kilka par spodni i letnich ciuszkow, koszulek, czapeczek, skarpetek dla noworodka wszystkiego bedzie gdzies po 4-5 sztuk. wiem, ze dziewczyna potrzebuje tez posciel, moze jakies kocyki by sie jej przydaly, butelki, spiworek, wanienke, ktos zaproponowal wozek, buty na zime dla malenstwa, moze nawet zostaly wam napoczete paczki pampersow, a dzieciatko wyroslo, albo dostalo alergii i nie macie co z tym zrobic, zabawki we wmiare dobrym stanie, jakies ksiazki o opiece i zdrowiu dziecka, bajeczki dla maluchow, plyty z muzyka i bajkami... sama nie wiem co jeszcze, ale podzielmy sie tym jakos, bo zasypanie jej sterta rzeczy, z ktorych wiekszosci nie urzyje nie ma sensu. mnie tak rodzina zasypala i wiekszosc lezala odlogiem. lepiej postawic na jakosc niz na ilosc;)

Gość oiuytrt
Jejku, przeciez normalną rzeczą jest, ze te ubranka przekazuje sie dalej. taki maluszek, to nawet wszystkich nie zdąży chociac raz ponosić, bo to i same kupujemy , i znajomi i rodzina przynosi, jezeli można pomóc, to przeciez przyjemnie, ze jeszcze jakiemus dzieku posłużą. Moje jest juz duze nie mam takich małych, ale popytam wsrod znajomych z niemowlakami. Tylko ja mam kłopt bo zrobienie paczki to dla mnie horror, ale może sobie poradzę.

daj adres, kupię ci coś, a jak masz konto to troszkę kaski mogę ci wpłacić :) trzymaj się cieplutko

właśnie napisz co ci potrzeba, ewentualnie mozemy się podzielić co która kupuje i wysyła Tobie :)

Gość Samotna mamaa
dziewczyny niewiem co mam powiedziec az sie wzruszyłam :( mój głupek niechce pomagac wogole nieprzyznaje sie ze to jego, trudno, zobacze jego mine za dwa lata, a obcy tak chce pomuc, az miło sie na sercu robi :) dziekuje wam. a to konto hmmm... mam az mi głupia teraz podawac numer nie wiem czemu :/ 23 1020 1475 0000 8102 0099 5654 bank PKO bp II oddział w bydgoszczy a teraz napisze to co mam: -łóżko takie sliczne, sama sie starałam długo o nie i dostałam wrescie, starłam z niego lakier i pomalowałam na taki ładny kolor, :) az dumna jestem z siebie :) -2 body -kombinezonik ale juz taki wiekszy -4 spioszki -4 pary skarpet -2 czapki, takie cienkie do noszenia w domu -2 sweterki -3 koszulki -2 pajace takie ładne :) -materac do łuzeczka mam tea sobie załatwiłam taki ponoc bardzo dobry na jakims kokosie czy cos :) kurde i to chyba wszystko :( za duzo tego niestety nie ma. żordelka napisała czego jescze nie mam -z apteczki dla dziecka nic -do kompieli i pielegnacji tez narazie nic -z pieluch i posciel tez nic -blatu nie mam -ceratek do łózeczka -kocyków -wanienki -rożka -poscieli, przescieradła -bucików tez nic -termometrów -zasypek i innych tez nie -do karmienia tez nie mam nic typu bytelki itp -smoczków no juz sama nie wiem, bo nie wiem co potrzeba jeszcze takiemu bablowi, ale napisałam wszystko co mam, czyli łóżko, kilka lumpków i materac dziewczyny jesli naprawde to sie spełni co czytam tu to do konca zycia sie nieodwdzieczne, to dla mnie zbyt piene naprawde :) oj az sie popłakałam ;( ze wzruszenia chyba :) dziekuje 🌼

Gość żordelka
ja odpowiem bo rozmawialam z nia na gg:) tak, jest z bydgoszczy:)

Gość Samotna mamaa
ja jestem z Bydgoszczy, ktos tam pytał wyrzej :) mamy tu ognisko ptasiej hehehe ja nad sama woda mieszkam zaledwie 100 metrów do Brdy :) ktos mówił o wózku, jak narazie o nim nie mysle bo nie mam pomysłów skad go wykombinowac a jak widziałam ceny w sklepie to pół becikowego na nie pójdzie, tak ludzie na dzieckiach zarabiaja takze jak narazie to ze tak powiem wózek mi sie nie marzy :) ale jak jakis mi sie przykula to nie odmówie. na dziecko zawsze pieniedzy jest mało, zawsze sa wydatki, trzeba odłozyc cos na "czarna godzine", mogłabym wydac całe becikowe na wyprawke, nic by mi nie zostało, ale co dalej, dziecko rosnie, potrzebuje wciaz wiecej, a mi przysługuje 170 zł z tytułu samotnego wychowanaia dziecka na miesiac, to jest dla mnie straszne i nie do pojecia, bo nie wiem jak utrzymam siebie i dziecko, dlatego chce zaoszczedzic i prosze o pomoc na ile jest to dla kogo mozliwe. Zreszta wy mamy wiecie jak to jest, ja chyba niechce wiedziec :( az sie boje przyszłosci, ale poradze se jakos :) jak spojrze na babla to da mi takiego kopa do działania hehe :) ze bede góry przenosci :) oj wiem ze mi sie niekroji siwtlana przyszłosc, ale jakos niemyskle o ty, mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Gość ktoskanoska
no niestety ja nie pomoge bo u mnie dzieci "na pozadku dziennym"ciagle ktos z rodzinki sie dorabia wiec ciuszki wedruja....ale chcialam tylko napisac ze strasznie sie ciesze ze tyle fajnych dziewczyn chetnych do pomocy tutaj jest!!!!!!!pozdrawiam Was serdecznie!!:)a Tobie Samotna Mamo zycze szczesliwego rowiazania i pociechy z maluszka!!!!

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
mam ale spacerowy,i tez jestem z Bydgoszczy i tez nad Brdą a ciuszki wszystkie małe wydałam,zostały mi na 2 3 latka:(

żordelka >>dzieki :) Samotna mamo >> napisz mi swoj adres i numer telefonu.Ja popytam wsrod rodzinki i napewno zorganizuje jakas pomoc dla Twojego malenstwa. Mail w nicku . P.S. Pozdrowienia z Torunia ;)

ja niestety nie mam nic, co moglabym wyslac, ale przynajmniej wysylam pozytywne mysli :) jako corka samotnej mamy, jestem zawsze sercem ze wszystkimi samotnymi mamami, zycze, zeby wszystko jak najlepiej sie ulozylo :) 🌻 ps. pozwij ojca dziecka do sądu o alimenty, nie daruj mu. 170 zl to przeciez kpiny, to, ze sie wypiera, w niczym mu nie pomoze, jesli badania krwi nie wyklucza jego ojcostwa. ze mna bylo dokladnie to samo.. Twoje dziecko ma prawo do alimentow, pamietaj :)

Gość Samotna mamaa
oooooooooooooooooooooooo a jakie osiedle ????????

Gość ooooooooooooooooooooo
śródmiescie jak chcesz na kawke mozesz wpaść:)