Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość Sylka*
Kees...proszę Ciebie o radę. P.S. Wszystkiegpo najlepszego:)

Gość MI LA
ja tez szukam perfum odpowiednich dla mnie chcialabym aby byly odpowiednie na zime, "duszące" ale swieze, zapach mocny, odwazny, dla pewnej siebie i odwaznej 23latki, zeby mnie zahipnotyzowaly swa ekstrawagancjja a jednoczesnie pieknem :)

Gość babuszka
to moze i babci cos sloneczko doradzi ciemna bladynka sredni wzrost oczy niebieskie i bardzo zywotna lubie delikatne zapachy

mila: Osobisty bukiet składający się przede wszystkim z mango i mandarynki. Dodatek stanowi nuta korzennego goździka, kminku, lukrecji, piżma oraz wanilii, która zapewnia mu oryginalność i nowoczesność. Jest to zapach podkreślający moc i dzikość kobiety niezależnej. Jungle Elephant - Kenzo. lub Zapach pełen kontrastów. Z jednej strony skrywa w sobie niebiańską słodycz, z drugiej- zaskakujący żar zmysłowości. Propozycja dla kobiet, które w połowie są aniołem, w połowie zaś diablicą. Nuty przewodnie to: bergamotka, mandarynka, miód, brzoskwinia, jeżyna, mango, czekolada, ambra. Angel - Thierry Mugler. lub Namiętny i olśniewający aromat. Uosabia prostą, klasyczną elegancję. To, co kobiety pociąga w jego esencji, to kwiatowo-drzewna nuta, na którą składają się: akacja, egzotyczny palisander, syrop z ziaren owsa i migdałów, jaśmin, a także krople cytryny. Sensi - Giorgio Armani.

babuszka:zdecydowanie Zapach o ogromnej dawce świeżości i orzeźwienia. Cechuje go nuta owoców cytrusowych, kwiatów wodnych z domieszką wanilii, mięty i piżma. L\'eau par Kenzo - Kenzo. lub Szalony i ekstrawagancki zapach, mobilizuje do działania, dostarczając pozytywnej energii w dzień, jak i wieczorem. Nuty zapachowe to narcyz, konwalia, frezja, róża, gardenia, czarna porzeczka, piżmo oraz mech dębowy. Gucci Rush 2 - Gucci. lub Zapach z linii orzeźwiających. Nutę przewodnią stanowi mieszanka znanych kwiatów, owoców cytrusowych, wyciągu z mchu dębowego z domieszką piżma. Green Tea - Elizabeth Arden

Gość annnnnnny
Dziewczyny możecie i mi pomóc. Mam 24 lata, czarne włosy, zielone oczy i śniadą cerę. Lubię zapachy słodkie i owocowe.

Gość usia111
Chcę kupić coś mojemu ukochanemu. Możecie mi doradzić. Ma 26 lat, ostatnio używał Hugo Boss IN MOTION ten w pomarańczowej kulce.

Gość usia111
a dodam jeszcze że jest osobą uśmiechniętą energiczną i lubi zapachy z nutką owocową lub lekko słodką

dla tego mężczyzny to może Połączenie bergamotki, kardamonu, świeżego ananasa, papai, jaśminu, fiołka, róży, piżma i zielonej herbaty powoduje, że jest on lekki, świeży, czysty i ponadczasowy. One - Calvin Klein. lub Zapach dla mężczyzn ogarniętych pasją odkrywania świata, gotowych na nawet najbardziej ekstremalne wyzwania. Elegancki i stylowy, a zarazem bardzo nowoczesny dzięki innowacyjnemu połączeniu nut zapachowych wanilii, piżma, bursztynu, kwiatu pomarańczy i konwalii. La Male - J.P. Gaultier. lub To zaskakująca kompozycja z dużą dawką erotyzmu. Ten niekonwencjonalny zapach został stworzony dla mężczyzn, którzy traktują życie z przymróżeniem oka. Nuty zapachowe: wanilia, piżmo, bursztyn, grejpfrut, pomarańcza. Pure Man - Bruno Banani.

dla tego mężczyzny to może Połączenie bergamotki, kardamonu, świeżego ananasa, papai, jaśminu, fiołka, róży, piżma i zielonej herbaty powoduje, że jest on lekki, świeży, czysty i ponadczasowy. One - Calvin Klein. lub Zapach dla mężczyzn ogarniętych pasją odkrywania świata, gotowych na nawet najbardziej ekstremalne wyzwania. Elegancki i stylowy, a zarazem bardzo nowoczesny dzięki innowacyjnemu połączeniu nut zapachowych wanilii, piżma, bursztynu, kwiatu pomarańczy i konwalii. La Male - J.P. Gaultier. lub To zaskakująca kompozycja z dużą dawką erotyzmu. Ten niekonwencjonalny zapach został stworzony dla mężczyzn, którzy traktują życie z przymróżeniem oka. Nuty zapachowe: wanilia, piżmo, bursztyn, grejpfrut, pomarańcza. Pure Man - Bruno Banani.

Gość a co dla mnie
lubie slodziutkie zapaszki... ale nie do przesady, mam 18lat.. slodziutkie i pociagajace... takie zmyslowe.. hmm gloria cacharel jest super.... kiedys kiedys opodobal mi sie amor amor ale stal sie za bardzo oblezony wiec odpadl... jakie jeszcze zapaszki mozesz mi polecic? no i jakie owocowe....? dkny ma ogorkowe.. sliczne ale tez bardzo znane... swieze.. cos bardzo swiezego, co polecasz?

a co dla mnie może Zapach o ogromnej dawce świeżości i orzeźwienia. Cechuje go nuta owoców cytrusowych, kwiatów wodnych z domieszką wanilii, mięty i piżma. L\'eau par Kenzo - Kenzo. lub Szalony i ekstrawagancki zapach, mobilizuje do działania, dostarczając pozytywnej energii w dzień, jak i wieczorem. Nuty zapachowe to narcyz, konwalia, frezja, róża, gardenia, czarna porzeczka, piżmo oraz mech dębowy. Gucci Rush 2 - Gucci. lub Cartier Delices - Żyj w harmonii i w zgodzie z własnymi przekonaniami. Ten zmysłowy, słodki, ale i niezwykle spokojny zapach przygotowany został z myślą właśnie o Tobie – delikatnej i wrażliwej kobiecie, o dziewczęcym uroku. Nuty zapachowe: bób tonka, jaśmin, fiołek, frezja, wiśnia, bergamotka, różowy pieprz.

annnnny Lolita Lempicka Otul się ciepłym zapachem anyżu, piżma, lukrecji i bluszczu. Pozwól, by okryła Cię świeżość fiołków, paczuli i irysów. Czy byłaś kiedyś równie elegancka? Nuty zapachowe: anyż, lukrecja, fiołek, irys, bluszcz, wanilia, tonka, wetiwer, paczula piżmo. lub Celin Dion - Spring in Paris Zaprzyjaźnij się z zapachem przeznaczonym dla prawdziwej romantyczki. Słodka mandarynka, delikatna lilia, niezwykle oryginalna nuta jaśminu i konwalii tworzą kompozycję idealną na każdy wieczór pełen uniesień. Nuty zapachowe: czarna porzeczka, mandarynka, lilia, różowa konwalia, jaśmin, wanilia. lub MaxMara Zmysłowa i czuła mieszanka, pełna ciepła, która otuli Cię świeżym i delikatnym aromatem. Nuty zapachowe: drzewo cedrowe, jaśmin, kwiat wiśni, piżmo

cały czas zapraszam na moja stronę www.kasiag-kazmierz.perfum-fm.eu można powybierać..... pokombinować a nawet zamówić lub zając sie sprzedażą perfum i zarobic na oryginały dla siebie

Gość ja uwielbiam zapachy
słodkie ale nie duszące, czasem czuje taki ładny zapach od kobiet które przechodza obok ale szukam i szukam i nie moge znalezc. Bardzo podobają mi się nuty kwiatowe bardzo lubie podróbke naomi cambel wiem ze niewiele powiedzialam ale moze otrzymam pomoc z góry Dziekuje

Gość dodam że
jestem szczupłą opaloną blondynką,średniego wzrostu. Zawsze uśmiechnięta, wszędzie mnie pełno,jestem bardzo energiczna. Dziekuje

,,ja uwielbiam zapachy\" Kwiatowy zapach splatający w bardzo spójną całość żywiołowy charakter z nutami subtelnymi i delikatnymi. Doskonały na każdą pogodę. Barwny i precyzyjnie dobrany bukiet znamionuje kobietę o bogatym i wrażliwym wnętrzu, a ciepły powiew drzewnego aromatu dodaje tej kompozycji szyku i elegancji. Docenią go zwłaszcza optymistki, które mocno stąpają po ziemi. Nuty zapachowe: akord lodu, owoc guzu i granat, piwonie, magnolie, kwiat lotosu, ambra, drzewo acajon i piżmo. Bright Crystal - Versace. lub Propozycja dla kobiety lubiącej łączyć luksus i elegancję z miłosnymi uniesieniami wolnymi od wszelkich ograniczeń i tabu. Kwiatowy zapach, który wyzwala pożądanie i jednocześnie daje poczucie bezpieczeństwa. Poprawia nastrój i koi zmysły. Nuty zapachowe: mandarynka, bergamotka, liczi, wanilia, ambra, piżmo, wetiwer, jaśmin, lilia, śliwka, konwalia. The One - Dolce Gabbana. lub W zapachu tym spotkały się szyk, magia i tajemnica. Fascynująca mieszanka wyciągu z drzew, zielonych owoców, wanilii oraz piżma. Jego lekki, pudrowy aromat, uwydatnia wdzięk i atrakcyjność kobiety. Naomagic - Naomi Campbell.

testowalam juz prawie wszystkie zapachy;] ale mam wrazenei ze nei czuje nic na sobie oto te ktorych wracam najczesciej; DKNY WOMAN CK ETERNITY GUERLAIN INSOLENCE GUERLAIN L\'INSTANT dlugowolosa brunetka, uroda włoszki, mega olbrzymie poczucie humoru, pracuje w branzy finansowej. hmmm prosba o pomoc;)

Zapach dedykowany romantyczce o duszy artystki. Dzięki niemu łatwiej wyrazisz swe wewnętrzne piękno, delikatność i wrażliwość. Na ten radosny, emanujący łagodną zmysłowością kwiatowy aromat składają się nuty zapachowe mandarynki, czarnej porzeczki, frezji, jaśminu, lilii, róży, drzewa cytrusowego, piżma, ambry i moreli. Boss Femme - Hugo Boss. lub Niezwykle aromatyczny kwiatowy zapach metamorfozy, dzięki któremu będziesz jak drogocenna perła obdarzona nadzwyczajnym blaskiem. Wizytówka kobiety nowoczesnej, pewnej siebie i seksownej. Idealnie sprawdza się zarówno w dzień, jak i wieczorem. Nuty zapachowe: biała piwonia, róża, frezja, różowy pieprz, pomarańcza, orzech laskowy, kumquat. Noa Perle - Cacharel. lub Promienny kwiatowy zapach, który przypomina o gorących rytmach oceanu. Kompozycja przeznaczona dla koneserek radości. Optymistyczny i entuzjastyczny charakter wyrażony został czystym akordem lilii wodnej - jej słodka, wodna woń odświeża, a także wyzwala uczucie szczęścia i zadowolenia. Poczuj się wolna, zawładnij żywiołem! Nuty zapachowe: zielone liście, herbata, aksamitka, karambola, piwonia, lilia wodna i arbuz, drzewo cedrowe, piżmo i ambra. Into The Blue - Escada.

Gość tola89
to teraz ja:) jestem sczupla , szatynka, wielokolorowe oczy, cera jasna nie lubie mocnych ostrych zapachów-wtedy sie poprostu dusze;/ nie potrafię usiedziec w miejscu,roztrzepana, zawsze sie śmieje, ale czasem lubie sie na chwile uspokoic (jak jestem sama) nie wiem cy to ważne ale mam problemy z bezsennością :P pozdrawiam ;)

tola 89 Zapach o ogromnej dawce świeżości i orzeźwienia. Cechuje go nuta owoców cytrusowych, kwiatów wodnych z domieszką wanilii, mięty i piżma. L\'eau par Kenzo - Kenzo. lub Szalony i ekstrawagancki zapach, mobilizuje do działania, dostarczając pozytywnej energii w dzień, jak i wieczorem. Nuty zapachowe to narcyz, konwalia, frezja, róża, gardenia, czarna porzeczka, piżmo oraz mech dębowy. Gucci Rush 2 - Gucci. lub Zapach z linii orzeźwiających. Nutę przewodnią stanowi mieszanka znanych kwiatów, owoców cytrusowych, wyciągu z mchu dębowego z domieszką piżma. Green Tea - Elizabeth Arden.

Gość layla83
Mi też pomożesz? Proooszę... Wysoka, szczupła i drobna, cera jasna różowa, włosy do ramion ciemny blond, oczy kolorowe :D Lat 24, ale wyglądam na 19-20. Lubłam słodkie zapachy: Gabrielę Sabatini i Lacosta Inspiration kiedyś, a teraz to nie wiem :(

layla83 To lekka, zmysłowa mieszanka, romantyczna i relaksująca, przeznaczona dla kobiet, które pragną poczuć się wyjątkowo i elegancko. Coco Mademoiselle - Chanel. lub Świeża fala cytrusów, hiacynta, zmysłowego jaśminu, irysa z odrobiną ostrej paczuli nadaje energii i wigoru, natomiast odrobina różowego pieprzu pozwala być kobiecie odważną i wyzwoloną. Chance - Chanel. lub Aromat jabłka połączono z nutą zielonego ogórka i grejpfruta. Delikatna nuta kwiatowa, stanowiąca serce zapachu, to mieszanka magnolii, konwalii, róży i fiołka. Biała ambra w połączeniu z aromatami egzotycznych drzew, zamyka całość w zmysłowej oprawie. DKNY Be Delicious Women - Donna Karan.

Może mi też by ktoś pomógł co? :classic_cool: Raczej wysoka, bardzo szczupła (nawet za bardzo), ale buzie mam okrągłą. Blada, włosy rudo-brązowe, oczy zielone i duże, za to rzęsy nijakie. Nie lubie duszących zapachów, ale nie przepadam też za przesadnie słodkimi czy \"orzeźwiającymi\'. Zazwyczaj kupuje perfumy tylko jak poprzednie mi się skończą. Dużo czytam, lubię ostrzejszą muzykę, moje ulubione kolory to czarny, zielony i brązowy. Jestem raczej nieśmiała i niezbyt towarzyska. Oprócz tego troche ze mnie leń. Imam kompleksy, coby nie było :)

Gość bellezza
Witam , tak smakowicie zapachniało , że ... też musiałam do Was zajrzeć i również uśmiechnąc się do " zapachowego guru " z (za)pytaniem , bo chciałabym sie już rozstać z moim ulubionym od przeszło 13 lat !!!!! zapachem . Jestem wręcz uzależniona od Angela Therry Muglera i tylko od tego pierwszego zapachu . W miedzy czasie siegałam po Kleina , Versace , Kenzo , ale wszystkie zapachy po 2-3 miesiacach używania szły w odstawkę i ... wracałam do Aniołka . Jestem wrażliwą blondyneczką o artystycznym usposobieniu , często brakuje mi pewności siebie , chociaż przez innych jestem oceniana jako osoba przebojowa . Szare oczy , ciemna oliwkowa karnacja , wzrost średni i raczej szczupła . Zdecydowana altruista z dozą egoizmu i .... bardzo wrażliwym na zapachy nosem :-) . Pozdrawiam i ... oczekuję na pachnacą odpowiedź .

Gość upupupupupupupup