Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość Just-ice
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Gość plastic is fantastic
ja także życze Ci wszystkiego co najpiekniejsze w tym wyjatkowym dniu i na dalej drodze zycia :* Czym pachnialas w tym jedynym wyjatkowym dniu?

Gość plastic is fantastic
jeśli mogłoby ci to w czym pomoc, to ubieram sie w zależności od nastroju. Od bardo seksownych rzeczy typu szpilki mała czarna, po projektowane przez siebie ciuszki duże kolczyki i drewniana biżuterie. ważne by jednak sie czymś wyróżniać.

ok moze mi cos doradzisz:)), jestem brunetka, niebieskie oczka lubie zapach Celebre Avon, poprostu sliczny ale juz mi sie nudzi czy moze znasz jakies podobne, moze napisz mi jakie sie tobie najbardziej podobaja, albo jak myslisz jakie do mnie pasuja?

Gość Orzech
witam!! szukam w internecie wiadomosci na temat perfum i ich klasyfikacji na zapachy letnie i zimowe. jaka nuta jest decydujaca i w jaki sposob powinnismy tego podzialu dokonywac (poza oczywistym - ciezsze na zime a lekkie na lato).w jakie pory roku nosilibyscie nastepujace zapachy: chanel allure i mademoiselle, gucci II, burberry brit i ralph cool i daczego? z gory dziekuje za sugestie :)))) i pytanie do kolezanki: moze wyszukasz jakies perfumy dla mnie bo widze ze zbierasz pozytywne recenzje :) jestem drobna blondynka po 20, atrakcyjna i o mocnym charakterze :))

Gość pani_M
Kees jak się udał ślub? Bardzo ciekawa jestem czym pachniałaś w ten dzień :) Ja brałam ślub tydzień przed Tobą i jestem przeszczęśliwa, bo wszystko udalo się dokładnie tak, jak chciałam :) Z racji tego, że skończył mi się flakonik ulubionych perfum, (Innocent Thierego Muglera), a drugi jest na wyczerpaniu (Amor Amor Cacharela ) postanowiłam poszukać sobie czegoś nowego. Wywąchałam chyba pół perfumerii (oczywiście nie za jednym razem ;-)) celując w nuty, które wystąpują w innocencie i amor amor, ale niestety nie mogę nic dla siebie znaleźć odpowiedniego. Przejrzałam wątek bardzo dokładnie i widzę, że doskonale znasz się na rzeczy, dlatego proszę o pomoc w dobraniu zapachu. Mam 25 lat, jestem niezależną, otwartą, przebojową osobą. W pracy zajmuję odpowiedzialne stanowisko. Jeśli chodzi o wygląd - jestem brunetką o śniadej cerze i brązowych oczach. 165 cm wzrostu, bardzo szczupła. Podobają mi się zapachy wielowymiarowe, mające w sobie to "coś". Takie, które potrafią się na ciele pięknie rozwinąć. Tak jak pisałam wcześniej uwielbiam Innocenta, Amor Amor lubię aczkolwiek coś mi w nim brakuje. Uwielbiałam kiedyś Kenzo Jungle Tiger, ale niestety już nigdzie nie można go dostać :( Próbowałam YSL Baby Doll - okropność Carolina Herrera - 212 Sexy - za słodki Hypnotic Poison - zbyt duszący i wiele wiele innych, które mnie nie zachwyciły... Jeśli znajdziesz chwilę czasu żeby mi coś zaproponować będę dozgonnie wdzięczna :) pozdrawiam i życzę dużo dobrego na nowej drodze życia :)

Gość Namida19
Witam ^^ Mam 19 lat, długie brązowe włosy, niebieskie oczy, 173 cm wzrostu. Lubię ubierać się kobieco (dziewczęco). Jestem raczej szczupła. Uwielbiam delikatne zapachy owocowe. (Mam problemy z potem, dlatego nie lubię zapachu potu. Raz trafiłam na dezodorant, w którym można było się doszukać takiego zapachu. Jaki składnik może tak pachnieć? O ile dobrze pamiętam, to był to jakiś kwiatowy zapach. Nie chcę się znowu na niego nadziać) Pozdrawiam ^^

Gość pani_M
Dzisiaj i wczoraj testowałam kolejne zapachy, a mianowicie: Wish Cheopard - zbyt duszący Emporio Armani -She - taki sobie Touch - Burberry - czuje w nim jakieś zielsko ogólnie jestem zrozpaczona, bo nie mogę znaleźć nic dla siebie :(

Gość zbuntowana romantyczka
podosze

Gość blink
witaj kees!prosimy, wróć :) może i mi coś podpowiesz? szukam czegoś na dzień. lubię ciepłe zapachy, ale nie narzucające się, nie "cukierkowe". podobają mi się zapachy, w których czuć róże, jaśmin, trochę drzewne. mam 28 lat, jestem szczupła, średniego wzrostu, mam ciemno blond/jasny brąz włosy sięgające brody, jasną cerę, piwne oczy. taki ze mnie trochę samotny wilk, ale lubię ludzi. ubrania mam w ciemnej kolorystyce. do tej pory nie znalazłam "swojego" zapachu, choć na wieczór lubię "black cashmere" dkny, "code" armani, wyjątkowo podobały mi się "hypnotic" poison i "deep red"... no, ale na dzień są tochę za ciężkie. pomóż :)

Gość zbuntowana romantyczka
podnosze

witam dziewczyny zapraszam na moją stronę internetową www.kasiag-kazmierz.perfum-fm.eu możecie tam poczytac opisy perfum ale tez możecie u mnie zamówić perfumki niedrogie 30ml -30 zł przesyłka 4 zł jeśli chcecie moge wystawic je dla Was na allegro albo poprostu podacie mi adres i po wcześniejszej wpłacie przesyłam zamówiony perfumik..można sobie za niewieką cenę skompletować nawet zestaw perfum, balsam, dezodorant w tej samej nucie zapachowej, sa też perfumy dla Waszych Panów zapraszam i pozdrawiam Kasia

a może któraś z Was chciałby sie zająć sprzedażą tych perfum..jest to fajna praca mamy do dyspozycji próbnik ze 100 próbkami perfum można sobie wtedy bez problemu wybrac perfumik dla siebie i podpowiedzieć koleznaką naprawdę super sprawa..odezwijcie sie jesli macie ochotę..przyjemna sprawa a jęszcze mozna dorobic na perfumki dla siebie

blink a może to: Ta lekka, orzeźwiająca kompozycja oparta na nutach: drzewa cytrusowego, pigwy, czarnej porzeczki, ananasa, kwiatów lotosu, wodnej lilii, róży, jaśminu, irysa, wetiweru, drzewa sandałowego, brzoskwini, morwy, zapewni niekończące się uczucie świeżości i niespożytej energii przez cały dzień. Cool Water Woman - Davidoff. lub Kwiatowo owocowa kompozycja o czystym, orzeźwiającym aromacie. Idealna na sezon wiosenno-letni. Nuty zapachowe: bergamotka, czarna porzeczka, ogórek, włoska cytryna, frezja, magnolia, jaśmin, róża, kwiat pomarańczy, piwonia, amber, nektarynka, wanilia, piżmo, drzewo sandałowe. Escada Signature - Escada. lub Ten zapach - intensywny i hipnotyczny, zwabi każdego mężczyznę. Kobiety lubiące ciepłe, korzenne aromaty oraz zapachy kwiatowe będą nim zafascynowane. Nuty zapachowe: egzotyczna kumquat, jaśmin, wanilia, orchidea, turecka róża, a także balsam z żywicy sandałowca, paczula, ambra. Boss Intense - Hugo Boss. ewentualnie Zapach ten ożywia aromatem pochodzącym z cytryny oraz ze świeżego jabłka. Dodatek bambusa, jaśminu oraz płatków białej róży uwydatnia istotę kobiecego czaru i piękna. Light Blue - Dolce & Gabbana

Kees, gdzie jestes??? I need your advice :). Mam nadzieje, ze slub sie udal, a moze teraz jestes w podrozy poslubnej? Anyway, bede tu zagladac czasem, moze niedlugo znajdziesz troche czasu. Teraz napisze cos o sobie :). Mam 25 lat, dlugie wlosy koloru sredni blond, zielone oczy i dosc jasna cere. Co do charakteru, z pozoru wydaje sie dosc niesmiala, ale po dokladniejszym poznaniu pokazuje pazurki, doprowadzam wszystkich do smiechu cietym humorem i trafnymi ripostami. Zawsze jestem nastawiona pozytywnie i bardzo przyjacielsko. Jesli chodzi o ubior, preferuje dosc klasyczna elegancje, n.p. marynarki, koszule w polaczeniu z odrobina luzu - jeansy, fajna torebka. No nie wiem, nie opisuje sie na co dzien, wiec mam nadzieje, ze jest to w miare jasne. Ostatnio uzywalam: Hugo Boss - Woman, Deep Red, i te z kapslem na zawieszce; Ralph Lauren - Ralph. Bede wdzieczna za jakas rade :).

Gość VERONICA2001
Witam Właśnie wybieram sie do perfumerii ale nie wiem co mam dla siebie wybrac POMóż !!!!!! Wygląd: ciemne włosy,zielone oczy ,średia karnacja (to zależy czy odwiedzę solarkę), szczupła. Charakter: Spontaniczna ,lubiaca zaskakiwać i kokietować, śmiała, lubiaca zwracac na siebie uwage i byc w jej centrum. Lubię; Ciepłe ,słodkie (ale nie duszące)zapachy.i najważniejsze trwałe. Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedź. Veronica

I ja poproszę ;) Brunetka, złota karnacja, jasno-brązowe oczy z zółtymi iskierkami. Wesoła, spontaniczna, ciu tajemnicza lubi zaskakiwac. Jestem młoda osobą. Dodam, ze zupelnie (paradoksalnie) nie odpowiadają mi zapachy np. Mugler - Angel, Alien etc. Zapachem który szalenie mi sie podobał byl Celebre ice avonu.

dziewczyny może to Szalony i ekstrawagancki zapach, mobilizuje do działania, dostarczając pozytywnej energii w dzień, jak i wieczorem. Nuty zapachowe to narcyz, konwalia, frezja, róża, gardenia, czarna porzeczka, piżmo oraz mech dębowy. Gucci Rush 2 - Gucci. lub Połączenie bergamotki, kardamonu, świeżego ananasa, papai, jaśminu, fiołka, róży, piżma i zielonej herbaty powoduje, że jest on lekki, świeży, czysty i ponadczasowy. One - Calvin Klein. lub Eliksir miłości o właściwościach silnie elektryzujących. Mieszanka mandarynki, jaśminu i wanilii nie pozwoli Twojemu mężczyźnie spokojnie zasnąć. Amor Amor - Cacharel. ewentualnie Seksowny zapach działający na wyobraźnię, stworzony dla kobiet, które dążą do bezgranicznej niezależności. Nuty zapachowe: granat, śliwka daktylowa, kwiat lotosu, czarna orchidea, kwiat champaca, czarny fiołek, drzewo mahoniowe, piżmo. Euphoria - Calvin Klein życze udanych zakupów lub zapraszam na moją stronkę www.kasiag-kazmierz.perfum-fm.eu

Gość blink
kajtek1--> dzieki! zwroce uwage na zapachy, ktore zasugerowalas

Gość blink
-->kajtek1 Cool Water Woman - Davidoff i Light Blue nie mogłabym nosić. Nie mój typ. Boss Intense na dzień są dla mnie zbyt mocne, ale na wieczór mogłabym użyć. Muszę jeszcze wypróbować Escady Signature, bo akurat nie było w Sephorze.Dzięki i pozdrawiam!

Gość ruda aga
witam serdecznie, bardzo proszę o podpowiedz w doborze perfum, jestem 28 latką niewielkiego wzrostu , piegowata, zielonoką z długimi, bardz odługimi rudymi lokami, jestem melancholiczką z energią którą uwalniam tylko z miłości i dla miłości, lubię zapachy lata, letnich pól i drzew, pociąga mnie tajemnica i magia świata jestem czarownicą, bardzo prosze podpowied zjaki zapach byłby dla mnie najlepszy, całuski posyłam i wyrazy podziwu dla twojej wiedzy zapachowej

Gość poszukująca ciągle
Już straciłam całkiem nadzieję na twoje rady, a tu taka niespodzianka! :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze. 🌻 Mam nadzieję, że znowu się wkrótce pojawisz. Wklejam swój dawny wpis i proszę o pomoc: czy dojrzała kobieta też może prosić o poradę? pasuje do mnie idealnie Dune, kocham ten zapach, czuję sie w nim cudownie, ale warto czasem coś zmienić, podoba mi sie też trochę różowa Herrera, ale znacznie słabiej się utrzymuje zapach dostałam niedawno od córki Miss dior Cherie, ale zupełnie nie pasuje do mnie lubię jej Sun/ jill Sander, ale to niezupełnie dla mnie marzy mi się mocny zmysłowy zapach, nie bardzo słodki, ale z domieszką goryczki czy wymyślisz coś dla mnie? proszę...

ruda aga proponuje to: Niezwykle zmysłowy i tajemniczy zapach. Ta kwiatowo - orientalna kompozycja z dodatkiem wanilii i wyciągu z drzewa sandałowego dostarcza każdej kobiecie niezapomnianych wrażeń. Rush - Gucci. lub Zapach o ogromnej dawce świeżości i orzeźwienia. Cechuje go nuta owoców cytrusowych, kwiatów wodnych z domieszką wanilii, mięty i piżma. L\'eau par Kenzo - Kenzo lub W zapachu tym spotkały się szyk, magia i tajemnica. Fascynująca mieszanka wyciągu z drzew, zielonych owoców, wanilii oraz piżma. Jego lekki, pudrowy aromat, uwydatnia wdzięk i atrakcyjność kobiety. Naomagic - Naomi Campbell. lub Zapach łączy urok dziewczęcej niewinności i otwartości z kobiecym temperamentem. Mieszanka aromatów zielonej mandarynki, liści truskawek, fiołka i jaśminu, paczuli i nuty sorbetu truskawkowego. Skarmelizowany popcorn oraz piżmo sprawiają, że zapach jest niezwykle świeży, a jednocześnie zmysłowy i głęboki. Miss Dior Cheri - Christian Dior. lub Orzeźwiająca i chłodna moc cytrusów, którą pogłębiono słodkimi kwiatami a na koniec otulono ciepłem nut drzewnych. Bazę stanowi drzewo sandałowe, cedrowe oraz ambra.Mexx Woman - Mexx. no mogłabym tak dalej ale może coś sobie wybierzesz z tego

Gość ruda aga
dzięki KAJTEK1, na pewno sprawdzę twoje propozycje i dam znac czy mi się podobały, sedecznie pozdrawiam

sorry że tak wchodzę w kompetencje kess ale możę to? To wyrafinowany i orientalny aromat. Pełen erotyzmu i tajemniczości przywodzi na myśl \"Baśń z 1001 nocy\". Nuty zapachowe: białe piżmo, wanilia, kadzidło, kwiat pomarańczy, konwalia, lilia, gruszka, bergamotka. Armani Code - Giorgio Armani. lub Esencja zmysłowości i seksapilu. Przeznaczony szczególnie dla kobiet kochających kusić i uwodzić. Nuty zapachowe: ambra, wanilia, dzikie piżmo, kadzidło, drzewo sandałowe, paczula, piwonia, irys, dziki jaśmin, truskawka, czarna porzeczka, melon, morskie algi, cytrusy. Red Delicious - DKNY. lub Ta mieszanka zmysłowości i nieokiełznanej spontaniczności jest jednocześnie wyrazem kobiecej prowokacji. Łączy śmiałość i odwagę z subtelną mocą uwodzenia. Nuty zapachowe: wanilia, szlachetne gatunki drzew, akcenty piżma, paczula, róża, jaśmin, kwiat pomarańczy, tuberoza, bergamotka. Cat Deluxe - Naomi Campbell. a wogóle zapraszam na moją stronkę www.kasiag-kazmierz.perfum-fm.eu

Gość Sylka*
Witam Cię serdecznie i poproszę o radę. Mam 28lat. Jestem blondynką (włosy do ramion) o zielonych oczach. Do tej pory używałam takich zapachów jak: chanel chance, armani emporio, boss woman... Zamierzam jutro kupic Dolce & Gabbana The One. Jak sadzisz, czy pasują do mnie? Nie jestem do konca zdecydowana. Może podpowiesz mi cos innego. Dziękuję.

ruda aga zajrzyj tez na moja stronkę www.kasiag-kazmierz.perfum-fm.eu możę cos jeszcze sobie wybierzesz.... wystarczy kliknąć na numer perfum a pokaże sie opis

sylka* podam parę Oto zapach jednocześnie niebezpieczny i ekskluzywny jak czarna pantera na złotym łańcuchu. Dedykowany kobiecie zmysłowej, eleganckiej i luksusowej, której czyste jak kryształ spojrzenie rozpala żądze i przenika aż do najgłębszych zakamarków duszy. Nuty zapachowe: gardenia, piwonia, pomarańcza, piżmo, ambra, drzewo sandałowe, tuberoza. Crystal Noir - Versace. lub Propozycja dla kobiety pragnącej odkryć swoje uczucia, pomoże jej wyrazić wewnętrzne piękno i skrywaną przed światem namiętność. Nuty zapachowe: wanilia, piżmo, akcenty drzewne, róża, jaśmin, konwalia uzupełnione akordami zielonymi i owocowymi. Belong - Celine Dion. lub Zapach pełen pożądania, głęboki i nieodparty, podobnie jak używająca go kobieta. Odpowiedni dla Pań w każdym wieku. Nuty zapachowe: ambra, wanilia i piżmo, róża, jaśmin, konwalia, akordy zielone i wodne. Envy Me 2 - Gucci.

dziewczyny jak odwiedzicie perfumerie poproście o zapachy J.P.Gaultier Classique: Wybierz się w ponadczasową podróż, do samego serca starożytnego Egiptu. Poczuj woń egipskiego piżma. Otul się delikatnym aromatem wetiweru. Przekonaj się o swojej wyjątkowości. Nuty zapachowe: miód, piżmo, kwiat pomarańczy, wanilia, wetiwer, amberlyn, drewno. lub MaxMara :Zmysłowa i czuła mieszanka, pełna ciepła, która otuli Cię świeżym i delikatnym aromatem. Nuty zapachowe: drzewo cedrowe, jaśmin, kwiat wiśni, piżmo lub to In 2 U – Calvin Klein Słodka czerwona porzeczka, delikatna bergamotka, różowy grejpfrut, orchidea i biały kaktus. Z tych składników stworzyliśmy oryginalną kompozycję przeznaczoną dla silnej, zmysłowej kobiety, która wie, czego oczekuje od życia. To zapach specjalnie dla Ciebie! Nuty zapachowe: czerwona porzeczka, bergamotka, różowy grejpfrut, orchidea, biały kaktus, cedr, ambra, wanilia. podobno bardzo ładne sama jeszcze nie miałam okazji sprwdzić czekam na wasze opinie