Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunka

Kopenchaska od środy- czy ktoś ma ochotę się przyłączyć? Chude do maja!!!!

Polecane posty

Gość dunka

Jutro polecę do sklepu po składniki, a od środy wprowadzam rezim. już dzisiaj kończę z obżarstwem. A do maja bedę chudziutka i zgrabniutka. Czy ktos jest chętny?

Gość zbuntowana anielica
czesc, tez zaczynam od jutra, moge sie przylaczyc do ciebie?w grupie zawsze razniej;)

czesc..:) po swietach weszlam na wage...szok...wybieram sie dlugi majowy weekend...tak byc nie moze..zaczynam od jutra..:)

zb.anielcia wybierasz wersje tej diety ze szpinakiem..?? bo wiem ze jest jeszcze inna bardzo podobna...

Gość mucka
o kurcze ja tez jutro zaczynam!!!odezwe sie rano i podam swoja wage juz sie boje co bedzie !!!

Gość zbuntowana anielica
nienawidze szpinaku dlatego zastapie go brokulami;)

Gość zbuntowana anielica
wlasnie sie zwazylam po swiatecznym obzarstwie i teraz juz mnie nic nie powstrzyma przed jutrzejsza dietka!:P

JA tez chce!!!!! Boze swieta powinny sie nazywac swietami tucznika:) ratunku ja jeszce nigdy nie bylam takim kluskiem i nigdy nie mialm tak silnej motywacji!!!!!! buzialki pozdrawiam

Gość mucka
ja tez az mi wstyd !!musze z 7kg na kopenhaskiej wygkadac by sie do ludzi wypuscic.hihihihi

Gość zbuntowana anielica
ja tez jeszcze nigdy nie bylam takim pulpetem jak teraz:P dziewczyny moze podajmy swoje wymiaru i wage do ktorej dazymy zaczne od siebie: wzrost:173 waga:68 biust: 93 talia: 75 biodra 102 :P wymarzona waga: 58

Gość zbuntowana anielica
brzuch mam wielkości siedmiomiesięcznej ciąży po tych swietach:P

ja też się przyłączam katastrofa.wałki mi wiszą miałam jeśc od jutra same banany dotąd aż dam rade ,no może lepiej ta kopenhaska.ale nic o niej niewiem coś tam słyszałam.....pomóżcie

Gość mucka
ja sie odchudzałam przed swietami i schudłam 4kg teraz widze ze na marne .waze chyba 71kg ale jutro rano sie zwaze i podam wszystkie wymiary!!

Gość mucka
ja sie odchudzałam przed swietami i schudłam 4kg teraz widze ze na marne .waze chyba 71kg ale jutro rano sie zwaze i podam wszystkie wymiary!!

ja swoja wage podam jutro rano...chyba licze na cud..hehehe kiedys juz odchudzalam sie na tej diecie i schudlam 7 kg...ale lekko nie bylo...najbardziej sie boje tego ssania w zoladku wieczorami...no coz jakos musimy dac rade...:)

podajcie te składniki na tę kopenhaską co mam kupić i jak zaczynamy , jak to się bierze .czy ktos kiedyś odchudzał sie samymi bananami? ?i ile schudł a ile się chudnie po kopenhaskiej,już mam w nosie te wage żeby ten żołąd i brzuch sie zmniejszył !!! co szybsze i lepsze efekty daje

ja bym się przyłączyła ale nie wiem na czy ta dietka polega....ehh...te święta mnie rujnują

DIETA OPRACOWANA PRZEZ RZĄDOWY SZPITAL W KOPENHADZE DZIEŃ 1+8 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną - sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic Chuda ryba - dorsz lub pstrąg Gruby plaster - 10 dkg wędlina musi być chuda Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie. UWAGA: Lunch i obiad można zamieniać miejscami jeżeli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po dniach można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. Nie jest to więc żadna dieta odchudzająca lecz dieta zwiększająca przemianę materii dlatego spokojnie działa nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu 7-20 kg. Kurację przeprowadza się przez 13 dni ani 1 dzień mniej ani więcej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycz, albo żujesz gumę jesz dodatkowe jedzenie to od razu przerywasz kurację i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni można ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach.

Pytałyscie o diete...ja znam taka wersje.. Jeśli jesteś głodny – wypij szklankę wody. Pij przynajmniej 2 litry wody dziennie!!! DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC

Gość krzysi-pysia
więc ja bede jutro o 10 rano tutaj, gdyby co to wpadne jeszcze po 22 dziś-narazie moje dzieci mnie poganiają bo chcą wejść na kompa.mam nadzieje że dam teraz rade z wami i zrzuce te moje schaby -będziemy sie wspierać kobitki,a-ha o której jemy ostatnie posiłki ?????

ja mam wlasnie z tym problem, bo pracuje do 18...:( ale ja nie bede jadla ostatniego posilku wczesniej...bo pozniej mam takie ssanie w zoladku ze zasnac nie moge...a w pracy jakos wytrzymam...hmmm..moze praca sie zajme..;)