Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
gosia24

szukam super kosmetyczki w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 Klasyczka111
Pani Monika Studio Corrective tel 22 665 36 47

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 meduza878787
ja powiem tylko ty : http://perfect-line.pl/ profesjonalnie, tanio, elegancka, kameralna klinika. kolor metra natolin. swietna atmoswera, doswiadczony zespol - jedna pani ponad 20 lat pracuje w branzy :))) ja uwielbiam tam przychodzic :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hym, nie polecam z pewnoscia Pani p. Anny Zajdel (w Warszawie, ul. Merliniego 4).bynajmiej gdy ja robi艂am makijaz o by艂a pod tym adresem a by艂o to z 4 lata temu. Zrobi艂a mi usta, krzywo i nie tym kolorem kt贸rym sobie zyczy艂am. Mimo poprawek wyglada艂y okropni, wiec uda艂am sie do innego salonu na poprawke, W tym salonie mi te usta poprawiono i by艂y super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basiula79
Polecam Pani膮 Viol臋 z Gabinetu Estetiq bardzo sympatyczna, dok艂adna i z du偶ym do艣wiadczeniem. Po jej zabiegach naprawd臋 s膮 efekty na twarzy. Mi wyprowadzi艂a buzi臋, a mialam przebarwienia i blizny po tr膮dziku. ps i ma pi臋kne kolory hybrydki ;) Polecam z czystym sumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basiula79
Zapomnia艂am podac namiar, ach ta skleroza :P estetiq.waw.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam szczerze nie polecam salonu urody blueberry instytut urody w warszawie na kaziemierza wiekiego. wlascicielka ktora rowniez ywkonuje tam zabiegi ta cala pani jagoda to naciagaczka ktora naciagnela mnie podczas mikro na oczyszczanie twarzy + maske za bagatele dodatkowe 100zl po prostu po mikro zaczela mi oczyszczac twarz i klasc te maske myslalam ze to w cenie mikro a przy kasie ona zaczela mi liczyc za mikro tyle co bylo umowione 150 i oczyszczanie 40 maska 30 a ja ze jak to a ona no tak to przeciez miala pani robione pani cera tego potrzebowala... zaplacilam bo co mialam zrobic? ale dodam ze jest to totalnie chamskie wciskanie innych rzeczy kiedy to ja umowilam sie tylko i wylacznie na mikro...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam jeszcze ze tego oczyszczania nie potrzebowalam ona wycinela mi tylko z 5 malych zaskorniakow ale przeciez za to 40zl do przodu a ta maska to byla taki plat z bawelny nasaczony plynem na allegro takie cos kosztuje 5z艂 a mi policzyla 30... kiedy zaczela mi robic te dodatkowe oczyszczanie to ja sie nie odezwalam no chyba logiczne ze jak umowilam sie tylko na mikro to tylko to ale moze ona uznala ze jesli nie sprzeciwilam sie tzn ze nie zapytalam czy to dodatkowo platne to ona miala prawo tak? ja po prostu nie wiem to co nastepnym razem mam usiasc jak oparzona i powiedziec nie dotykaj sie pani bo chce zapytac czy kolejna czynnosc zabiegowa dodatkowa platna? ja myslalam ze to taki gratis do mikro azbylo mi milo podczas zabiegu a przy kasie gorzkie rozczarowanie. wolalam jej zaplacic bo balam sie ze wezwie ona policje. a czy policja by mi uwierzyla?czy jesli nie zapytalam w trakcie kiedy ona automatycznie rozpoczela to oczyszczanie to moja wina? a co jesli klamalby w zywe oczy przy policji? czy wie ktos ogolem co robic jesli taka sytuacja by sie powtorzyla w innym salonie bo do blue berry juz nigdy wiecej sie nie wybieram? czy z takimi osobami da sie wygrac jesli by odmowic zaplaty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kosmetyczka no to chyba zalezy akurat od sytuacji :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc 7777777
Ja polecam salon kosmetyczny na Wilanowie nazywa sie Belladonna to ich stronka www.belladonnabeautycenter.com Bardzo mila obsluga pyszna kawka z miodem przepisu szefowej Mam bardzo tlusta cere wykonuje tam mikrodermabrazje i kwasy kupilam tez boski fluid normalizujacy i nieziemsko pachnacy krem nawilzajacy tak nawilzajacy w dzien normalizuje buzie w nocy nawilzam ( niewiedzialabym gdyby nie swietny personel) robie tez tam depilacje laserowa goraco goraco polecam nigdy nie trafilam na lepszy salon i tak fajne podejscie do klienta!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PRZESTRZEGAM przed Eris w Promenadzie w Warszawie - nie chod藕cie na manicure/pedicure - moja znajoma zarazi艂a si臋 tam przy robieniu paznokci, tak wi臋c ewidentnie co艣 tam jest nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mieszkam w Warszawie na Targ贸wku wiec jakby kto艣 szuka艂 super salonu w tej dzielnicy to mog臋 szczerze poleci膰 salon Esthetique http://www.esthetiquegabinet.pl/. Za dwa miesi膮ce mam 艣lub a moja twarz pozostawia wiele do zyczenia bo mam cere mieszan膮 i wiecznie powracaj膮ce krosty, twarz mi sie 艣wieci ale miesi膮c temu zacz臋艂am tam chodzi膰 i ju偶 widz臋 popraw臋 i to du偶膮. Mia艂am juz czyszczenie, jakie艣 algi i mikrodermabrazj臋 i z tego co widz臋 to wydaje mi sie 偶e na 艣lub moja cera bedzie super :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwna opinia, bo miesiac temu to teg salonu jeszcze nie by艂o tylko by艂 jaki艣 cristal costam... Czy napewno m贸wimy o salonie na goscieradowskiej. Szukam prawdziwych komentarzy na temat salon贸w na Targ贸wku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madziaaa86
Hej! Petit Spa jest r贸wnie偶 na Targ贸wku. Ja z kolei nie mieszkam w tamtych rewirach, ale mimo to systematycznie odwiedzam tam Pani膮 Marysi臋.Kole偶anka poleci艂a mi salon, poniewa偶 maj膮c k艂opot z tr膮dzikiem dopiero tam dosta艂a konkretna porad臋 (akurat ona chodzi do innej Pani w tym salonie) i zosta艂a wys艂ana do dermatologa. Pani Marysi ma w sobie du偶o 偶yczliwo艣膰 po艂膮czonej z super do艣wiadczeniem. A i wa偶ne Pani Marysia jest po studiach a nie po kursach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gosia 1234
Z tej strony dowiedzia艂am si臋 o salonie Estetiq na Bemowie i potwierdzam opinie kolezanki powy偶ej. Kr贸tko m贸wi膮c, mi艂o, profesjonalnie, sympatyczna kosmetyczka i naprawde a偶 chce si臋 wraca膰 :) Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annatekla
a ja nie polecam kosmetyczki z Tarchomina (ul. Odkryta 53c) . Ka偶e czeka膰 godzin臋 na telefon, a potem i tak nie oddzwania ani nie odbiera. Ma艂o profesjonalnie, szczeg贸lnie je艣li kto艣 ma wa偶n膮 okazj臋 na nast臋pny dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od paru miesi臋cy chodz臋 do Pani Ani, sympatyczna, zna si臋 na ty co robi i przede wszystkim ma konkurencyjne ceny, przyjmuje na bemowie a to jej telefon 501-639-929 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniam861
Polecam Studio Urody Ikona www.studioikona.pl . Najlepszy salon w mie艣cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam studio Ikona na Migda艂owej. Profesjonalne podej艣cie, 艣wietna obs艂uga. www.studioikona.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Godna polecenia jest Ikona na Migdalowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia30
Witam Was, ja uwielbiam wizyty u Pani Asi w gabinecie Beautiful Skin na Goc艂awiu,tel: 506835456. Ma du偶膮 wiedz臋 i potrafi dobrze doradzi膰. Wykonywa艂a mi seri臋 zabieg贸w na twarz z kwasami z uwzgl臋dnieniem potrzeb mojej cery (t艂usta, z bliznami potr膮dzikowymi). Jestem mega zadowolona z efektu! Sk贸ra jest oczyszczona, ja艣niejsza, zdecydowanie mniej si臋 przet艂uszcza a por贸w nie wida膰. Teraz chodz臋 profilaktycznie, nawil偶am i od偶ywiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WirginiaW
Ja uwielbiam Extravaganz臋 http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/#. 艢wietny klimat tam panuje,naprawd臋 mo偶e cz艂owiek odpocz膮膰 a makija偶 permanentny w wykonaniu Pani 艢wieckiej -rewelacja. Moje kreseczki na powiekach s膮 idealne,nie za w膮skie,nie za szerokie. Lepiej trafi膰 nie mog艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariola K
Ja za to polecam za ca艂ego serca Pani膮 Justyn臋 z salonu na Nowogrodzkiej 25. Nie b臋d臋 tu powiada膰 i przechwala膰, tylk o zapraszam do obejrzenia certyfikat贸w i dyplom贸w, kt贸re s膮 na 艣cianach. Ja by艂am w N25 na peelingu i ciep艂o jakie okaza艂a mi Pani Justyna, jest nie do opisania. Profesjonalne podej艣cie do klienta i taka opieku艅czo艣膰, a cenowo przyst臋pnie. Warto tylko podkre艣li膰 to, ze wchodzi si臋 w tak膮 bram臋 i na pocz膮tku wra偶enie jest s艂abe, ale kiedy otwiera si臋 drzwi od salonu to wchodzi si臋 w inny 艣wiat,taki intymny,cichy,spokojny, wyj膮tkowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia0511
Nowy, fajny salon kosmetyczny w Warszawie Polecam Studio Depilacji i Kosmetyki Easy Waxing w Warszawie przy ul. Grzybowskiej 39. Wykonuj膮 bardzo profesjonaln膮 depilacj臋 woskiem i past膮 cukrow膮, w tym depilacj臋 brazylijsk膮. By艂am te偶 na paznokciach na manicure i pedicure Vinylux i r贸wnie偶 t膮 us艂ug臋 polecam. http://easywaxing.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pelegrina
A ja polecam Pani膮 Magd臋 z alchemy day spa w 艣r贸dmie艣ciu to do艣wiadczona kosmetyczka my艣l臋 偶e ma ze dwadzie艣cia lat do艣wiadczane, mia艂am problem z cer膮 nie tylko prowadzi mnie od kilku lat ale r贸wnie偶 poleca kosmetyki do piel臋gnacji domowej polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li szukasz super kosmetyczki to polecam Salon Ikona na Migda艂owej. Gwarantuj臋, 偶e b臋dziesz zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Koniecznie sie wybierz do http://medicor.krakow.pl/ , maj膮 tez salon w Warszawie :) Ja do nich zawsze na hybryde chodze i zabiegi na r臋ce - super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super kosmetyczka jest w Salonie Ikona na Migda艂owej, ursyn贸w - 呕aneta. Kapitalnie wykonuje wszytskie us艂ugi. Ostatnio doradzi艂a mi Magic Pot - ca艂y cellulit w cudowny spos贸b si臋 ulotni艂, bez mogego wysi艂ku. Podobno te偶 wp艂ywa naprac臋 mi臋sni podczas sezonu narciarskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Warszawie rzeczywiscie jest ich sporo ale sztuk膮 jest te偶 trafi膰 na ten naprawde dobry. Dlatego ja mam kilka swoich wybranych i ulubionych i jeszcze teraz tez w sumie niedaleko mnie na ul. Zimnej2 trafi艂am do salonu Dorothy http://www.dorothystudio.pl/ i w sumie tutaj tak naprawde mam wszystko pod r臋k膮. Bardzo fajne miejsce, takie bardzo babskie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam salon Yasumi na krepowieckiego , mi艂a obs艂uga i obszerna oferta w spoko cenie...maj膮 du偶o promocji.Aha i fryzjerka fajna

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋