Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
gosia24

szukam super kosmetyczki w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Znalazlam dobra kosmetyczke na Bemowie. Sama mieszkam w centrum Wawy, ale warto do Niej podjechac! W dobrej cenie doradzi odpowiednie zabiegi na twarz i cialo. Gabinet nazywa sie Studio-corrective. Pytajcie o Pania Monike.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vivienneshe
Witam wszystkich.Jesli o mnie chodzi to oblecialam wiele gabinet贸w,salon贸w,spa etc..od tych mniejszych po te tzw.giganty na rynku...mam cer臋 problematyczna i spory tradzik..tzn.w tej chwili moge powiedzie膰"mia艂am".Odnalazlam swoje miejsce w Warszawie,do kt贸rego wracam i z czystym sumieniem polecam.Patrze na efekty i podej艣cie kosmetyczki a nie na panie patrzace nerwowo na zegarek nie wkladajace swojej pracy i zaanga偶owania bo my艣l膮,ze zrobi to za nie marka gigant broni膮ca sie PRem i wygl膮dem salonu.Chodze do gabinetu przy ul.呕ytniej 13 na warszawskiej Woli i naprawd臋 polecam bo zabiegi s膮 wykonane sumiennie i uczciwe przez kobiet臋, kt贸ra zna sie na tym co robi.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria_Wawa
Od paru miesi臋cy korzystam z us艂ug oferowanych przez Dom Pi臋kna, tu偶 przy metrze rac艂awicka. Polecam! 艁adne wn臋trze lokalu, przede wszystkim czysto bo zwracam na to du偶膮 uwag臋.Obs艂uga mi艂a, zawsze kawka herbatka. Korzysta艂am z manicure, pedicure, wosku i z dw贸ch zabieg贸w uj臋drniaj膮cych ale nie potrafi臋 podac ich nazwy bo zawsze id臋 niezdecydowana i tam mi Panie dobieraj膮 odpowiedni膮 us艂ug臋. Jestem wymagaj膮c膮 klientk膮 takze 艂atwo ze mn膮 nie maj膮 a jednak ci膮gle jestem mi艂o witana i traktowana! Tak偶e dla wszystkich wybrednych Pa艅 idealne miejsce! Ceny wbrew pozorom tak偶e przyst臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwyk艂a ale do艣wiadczona
" Pracujemy na znanych i profesjonalnych markach : Kosmetyka: Maria Galland Paris Organic Series Tso Moriri " Bosze kobieto, a od kiedy Organic Series jest znan膮 i profesjonaln膮 firm膮? Przecie偶 to najgorsze kosmetyki jakie do tej pory mia艂am. Ju偶 pr臋dzej kup Bielend臋 ni偶 te Organic Series - mia艂am je przez jaki艣 czas, te kosmetyki praktycznie doprowadzi艂y do zawieszki w moim salonie, w por臋 si臋 ich pozby艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulinnnnnaaaaaaaa
polecam kosmetyczki ze studia select kabaty. 730 607 000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia009
Ja polecam bardzo dziewczyn臋 Pani膮 Ani臋, kt贸ra przyjmuje na Powsta艅c贸w 艢l膮skich niedaleko. Bemowa Ratusz. Jest 艣wietna w tym co robi a dodatkowo ma bardzo atrakcyjne cenny! Telefon: 501-639-929

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, polecam nowo otwarty salon www.dietamedic.pl na zaciszu przystanek KO艢CIELISKA ul. radzymi艅ska 204. Salon jest czysty i schludny a panie w nim pracuj膮ce ch臋tnie udzielaj膮 rad, dodatkowo w tym samym budynku jest hurtownia kosmetyczno fryzjerska, gdzie mo偶na kopi膰 kosmetyki do偶o taniej ni偶 w sklepie www.splendore.pl, www.dietamedic.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam pani膮 Agnieszka, salon Agdar a raczej gabinet, polecam bo ju偶 kilka razy by艂am. Wys艂a艂am te偶 mam臋 na zaproszenie i r贸wnie偶 by艂a bardzo zadowolona (nie tylko dlatego 偶e nie korzysta na co dzie艅;) By艂am i na oczyszaniu i innych zabiegach, najpierw z grupera a potem ju偶 normalnie i jestem bardzo zadowolona..pisz臋 to bo te偶 wcze艣niej szuka艂am opinii..wi臋c to dla tych niezdecydowanych:) Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Be
Ja polecam salon Prowansja na Na艂臋czowskiej. Bardzo przyjemne klimatyczne miejsce, spokojna wyciszaj膮ca muzyka, cudowne zabiegi. Osobi艣cie polecam zabiegi Decleor! Przychodz臋 tutaj ju偶 od jaki艣 2 lat i jestem mega zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Pani膮 Dorotk臋 z salonu na 艁uckiej, salon Expression. Zrobi艂am u niej makija偶 permamentny brwi, mikrodermabrazj臋 oraz czyszczenie twarzy. Z ka偶dego zabiegu jestem zadowolona i napewno tam wr贸c臋. Namiary znajdziecie na stronie www.expression-salon.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwina 123
ja chodz臋 do super kosmetyczki skoro o tym mowa ;) zabiegi wykonywane s膮 na profesjonalnych kosmetykach firmy Jean D'Arcel. us艂ugi na wysokim poziomie, ceny wysokie nie s膮, a sama atmosfera sprawia, 偶e samopoczucie si臋 niesamowicie poprawia. salon mie艣ci sie na bemowie przy ulicy Czumy 11, Studio Corrective. maj膮 r贸wnie偶 rewelacyjn膮 fryzjerk臋 i masa偶ystk臋. polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chcesz mog臋 Ci poleci膰 Denique w Arkadii. Salon mega profesjonalny, a poza tym pracownicy tworz膮 fajn膮 atmosfer臋. bardzo lubi臋 tam chodzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joasiag
Mog臋 poleci膰 salon Expression na 艁uckiej 20, nie do艣膰 偶e mie艣ci si臋 w centrum to jeszcze fajna i mi艂a obs艂uga. Robi艂am tam kilka zabieg贸w na twarz, najlepszy jest masa偶 twarzy :) Skusi艂am si臋 ostatnio na rz臋sy SUPER :) Makija偶 permanentny r贸wnie偶 tam wykonywa艂am jak widz臋 kole偶anka wy偶ej. Mam zrobiony pe艂ny super wygl膮da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam salon www.bijin.pl na ulicy Wsp贸lnej 50 ( r贸g Marsza艂kowskiej). Pracuje tam pani Monika - kosmetyczka, kt贸ra bezbole艣nie wykonuje manualne oczyszczanie twarzy. Jest rewelacyjna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam Ci denique. my艣l臋, 偶e nie powinna艣 by膰 zawiedziona czy co艣. ja ten salon wybieram od dawna i nie przejecha艂am sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofia13
ja polecam serdecznie Siluette na Sadach 呕oliborskich korzystam od 2lat, jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj膮 ulubion膮 kosmetyczk臋 szuka艂am ponad rok! Pani Justyna wcze艣niej pracowa艂a w salonie na al.Jerozolimskich nagle przychodz臋 a tu inna Pani.To d艂uga historia,ale sedno sprawy! w koncu uda艂o mi si臋 znale艣膰 P.Justyn臋 ,kt贸ra robi najlepszy wosk bikini pod s艂o艅cem!!wosk jest praktycznie bezbolesny i babeczka jest super,stwa偶a tak膮 luzn膮 atmosfer臋,偶e wog贸le si臋 nie kr臋puje :) Polecam w 100%moj膮 specjalistk臋 :) Teraz pracuje w ,,Salonie Kosmetycznym N25" na Nowogrodzkiej, wiec same centrum :)Czekam na opinie za艂o偶臋 si臋, 偶e ka偶da z Was b臋dzie zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Denique Arkadia kosmetyka szczerze odradzam. Niestety by艂am 2 razy i wi臋cej nie p贸jd臋. Pani niesympatyczna, zarozumia艂a, wszechwiedz膮ca i generalnie bardzo przeci臋tne umiej臋tno艣ci o skuteczno艣膰. Polecam za to fryzjer贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Poszukiwania 艣wietnego salonu kosmetycznego to du偶e wyzwanie. Tutaj chodzi przecie偶 o nas, o nasze samopoczucie i relaks, kt贸ry ma nam zapewni膰 mi艂a obs艂uga. Jak dla mnie mo偶na spr贸bowa膰 w miejscu takim ja www.kosmetyka-warszawa.pl. Oczywi艣cie ka偶da z was zrobi jak uwa偶a, ale je艣li mam poleci膰 jeden z warszawskich salon贸w jestem zdecydowana w艂a艣nie na ten. Do nast臋pnego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ~Evelajna~
Nie polecam salon贸w-sieci贸wek... niestety o indywidualnym podej艣ciu do klienta mo偶na pomarzy膰, a rachunki nieziemskie, dop艂ata dos艂ownie za wszystko :/ ja mog臋 poleci膰 gabinet MezoSkin z Saskiej K臋py. Korzysta艂am z mikrodermabrazji z kwasem migda艂owym, a moja siostra z peeling贸w (przetestowa艂a kilka i ka偶dy okaza艂 si臋 fajny). Ludzkie ceny i kameralna, wr臋cz kole偶e艅ska atmosfera. Gabinet jest tylko na zapisy, nie ma 偶adnego szyldu, reklamy, nic, a dziewczyna ma ob艂o偶enie praktycznie ca艂y rok wi臋c to o czym艣 艣wiadczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
POLECAM kosmetyczki ze Studia Prestige ul.Zegad艂owicza obie panie super,po 3 wizytach pozby艂am si臋 uporczywego tr膮dziku,,艂adny salon i przyst臋pne ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.12.13 evelajna Nie ma reklamy? A to, 偶e og艂asza si臋 na gruperze to nic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ~Evelajna~
Chodzi艂o mi bardziej o reklam臋 zewn臋trzn膮. Nie wiedzia艂am, 偶e og艂aszaj膮 si臋 na gruperze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidkajuzbezpryszczy
hej a ja polecam doriscosmet na Skierniewickiej. no rewelacja. Ludzie ja mialam mega tr膮dzik..bra艂am ju偶 nawet bardzo silne leki, ale zbyt wysuszaly mi cale usta i strasznie swedzia艂o ze nie dalam rady ich brac.Nie takim kosztem, pomyslalam, ze schodzaca wrecz skora. Pojecha艂am na te Skierniewicka i tam w niepozornym miejscu maja jakies francuskie kosmetykijakiegos uczonego...cera robi sie jak marzenie. Naprawde polecam jak ktos ma problemy z cera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina 87
Je偶eli szukacie dobrej i niedrogiej kosmetyczki polecam Pani膮 Anie, ona przyjmuje na Powsta艅c贸w 艢l膮skich, bardzo mi艂a u艣miechni臋ta i zna si臋 na tym co robi polecam ;) tel: 501 639 929

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weraSi
ostatnio na wile艅skiej 37 otworzy艂 si臋 nowy salon, maj膮 tam sporo zabieg贸w i na twarz i wyszczuplaj膮cych i pazurki te偶. Polecam pani膮 El臋, chodz臋 do niej od listopada na biorad z kwasami rewelka! www.centrumestetykiciala.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola_qumica
Ja r贸wnie偶 polecam Life- Beauty w Grodzisku Mazowieckim. Pani Kasia robi bardzo dok艂adnie mikrodermabrazj臋, bardzo profesjonalnie. Cena bardzo przyst臋pna. Jesli chodzi o Grodzisk, to tylko do Life- Beauty chodzi膰 na zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzynaaaa
Ja chodze do p.Malwiny do salonu ,,Przy Parku'' to jest kolo g贸rki szcz臋艣cliwickiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klasyczka111
Drogie Panie i Dziewczyny! Polecam Pania Monike ze Studio - Corrective Bemowo (Jelonki) niedaleko Urz臋du Dzielnicy Bemowo. Jest kameralnie i mi艂o, mo偶na zatem si臋 zrelaksowa膰 i wyluzowa膰. Pani bardzo profesjonalnie robi r贸偶ne maseczki, kt贸re odm艂adzaj膮 i wyg艂adzaj膮. Ja polecem maseczke pepetydow膮! Po 4 zabiegach wygl膮da艂am wed艂ug moich kole偶anek o 10 lat m艂odziej. Jest to ma艂y salon, wi臋c o ceny s膮 zach臋caj膮ce

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋