Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 amarolka1

ANTYNOWOTWOROWY POST RUDOLFA BREUSSA 42 dni

Polecane posty

Go艣膰 meqa
Amarolka jeszcze raz dzi臋ki!:)Doda艂a艣 mi wiary i pewno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Meqa poprostu otaczaj si臋 lud藕mi o POZYTYWNYCH \"wibracjach\" ;););););) i na pewno b臋dzie OK :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka
dzieki zalozycielom za takie forum,wczesniej czytalam urynosa top, chorobska mnie przycisnely,wiec miesiac temu rzucilam palenie,no i wczoraj wzielam sie za oczyszczenie watrobki popilam wspanialych miksturek i dzis ta godzina icisza.Co ja mam za organizm,ze co wejdzie to nie chce go opuscic.Nie robilam lewatywy,bo myslalam, ze mnie ruszy,poradzcie co mam dalej robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bozka44
Mega zacznij post.D膮browska pisze,偶e obserwowa艂a ust臋powanie przygn臋bienia i pojawianie si臋 pogodnego nastroju z powodu odzyskania zdrowia.B膮d藕 dobrej my艣li,nie m贸w za du偶o o swojej diecie. To wzbudza r贸偶ne,nie zawsze przyjemne reakcje.Otoczenie lepiej,aby wspiera艂o,je艣li nie lepiej niech nie wie.Dopiero po wszystkim,gdy wida膰 efekty zmienia si臋.Pozdr贸wka. Rano o 艣wicie wyje偶d偶am,a jeszcze pakowanie. Wracam chyba 15.06.to wi臋cej popisz臋,bo dziej膮 si臋 u mnie ciekawe rzeczy.Pa.馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meqa
Bo偶ka wielki dzi臋ki za te s艂owa.呕ycz臋 Ci mi艂ego wypoczynku oraz du偶o s艂oneczka:)Gor膮co pozdrawiam!!!:):):)

Udost臋pnij ten post

Kaira Mam nadzieje, 偶e jelita ju偶 zacz臋艂y pracowa膰. Na przysz艂o艣膰 na pobudzenie pracy jelit szczeg贸lnie z rana letnia zio艂owa herbata/mieta z miodem/ przegotowana woda z miodem rozpuszczonym wieczorem dzie艅 wcze艣niej. Lewatywa z sokiem cytrynowym przy oczyszczaniu w膮troby oczy艣ci jelito i pobudzi do pracy jednak. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka
dzieki yuo na przyszlosc bede wiedziala,teraz zrobiam luzny ,niewielki stolec i tyle czy moge na dniach powtorzyc oczyszczanie ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka
dzieki yuo na przyszlosc bede wiedziala,teraz zrobiam luzny ,niewielki stolec i tyle czy moge na dniach powtorzyc oczyszczanie ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
12 dzie艅 czuj臋 si臋 coraz lepiej, r臋ka wraca do normalno艣ci. Nie czuje 偶adanych negatywnych objawow postu typu oslabienie , brak koncentracji. zyj臋 na normalnych obrotach. fajny ten post. dzi臋ki Bo偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
13 dzie艅 dziiaj tak sobie pomysla艂am po co opycha艂am si臋 tym chlebem wcze艣niej??M膮偶 przyni贸s艂 rano z piekarni swierze pieczywo wszystkim pachnuial a mi smierdzia艂o. a tak kiedy艣 lubi艂am swierze bu艂iki, dziwne nie??? teraz wci膮偶 marz臋 o surowych warzywach albo owocach , zjem troszeczk臋 - nawet bez soli s膮 boskie!!!!!! dziewczyny jak mi lekko, w nocy nie mog臋 spa膰 bo chcemi si臋 co艣 robi膰:) spi臋 kilka godzin i wstaj臋 wypocz臋ta. amber mnie posty nie wykanczaja one dodaja mi si艂 !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amber99
Amarolka, kurcz臋, co ja robi臋 nie tak? My艣l臋 sobie, 偶e mam organizm zabagniony i dlatego tak dlugo to trwa. Nawet m贸j pot nie 艣mierdzi potem tylko jakim艣 azotoxem. Czasem wyczuwam "zapach" PAC. Kiedy si臋 spoc臋, albo wejd臋 pod prysznic, ca艂e sk贸ra mnie strasznie piecze. Tak jakbym mia艂a uczulenie na wod臋. A Ciebie podziwiam. To dobrze, 偶e czujesz si臋 艣wietnie. Tw贸j stan jest dla mnie nadziej膮, bo chyba juz bym si臋 za艂ama艂a. Wpad艂am na pomys艂. 呕eby oczy艣ci膰 si臋 szybciej, skonstruuj臋 sobie prywatn膮 艂a藕ni臋 parow膮, tak膮 rusk膮 bani臋. Mo偶e wtedy rzeczywi艣cie szybciej zaczn臋 si臋 oczyszcza膰. Wesz艂am na stron臋 kt贸r膮 mi poda艂a艣. Nie wiedzia艂am, 偶e ta straszna trucizna, kt贸r膮 nas szpikowano, tak mocno osadza si臋 w naszych organach. Ju偶 wiem dlaczego przed chemi膮 tak dobrze dzia艂a艂a na mnie uryna, a teraz efekty s膮 ma艂o zadowalaj膮ce. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Ciesz臋 si臋, ze masz tak dobre samopoczucie. I dzi臋ki za o.p.r. Pomog艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
14 dzie艅 zrobi艂am sobie dzisiaj wyniki krwi ....Hemoglobine mam tak膮, lekarz powiedzia艂 , ze mog艂abym by膰 honorowym kwiodawc膮, p艂ytki i inne tam wsakxniki SUPER!!!! amber , no widzisz....nic z艂ego si臋 nie dzieje. wychodzi tylko na lepsze!!!! poszcz臋 dalej i nie bior臋 nic do g艂owy:):)馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
Amber99 nie b膮d藕 niecierpliwa , chemia i inne swi艅stwa za艣mieci艂y tw贸j organizm. powolutku jedz wi臋cej organiczneho 偶ywienia BEZ BIA艁EJ M膭KI !!!!!Tto 艣wi艅stwo jest i nic nie warte!!!

Udost臋pnij ten post

Kairka Jestem przekonana, 偶e ju偶 po tym pierwszym oczyszczeniu Twoje jelita zaczn膮 pracowa膰 lepiej. Tombak zaleca po pierwszym oczyszczeniu odczeka膰 3-4 tygodnie i przeprowadzi膰 drugie. Nast臋pne, co 3 miesi膮ce. Pe艂ne oczyszczenie to 4 zabiegi. Amber99馃尰 Mi r贸wnie偶 mija 8 miech od chemii(pa藕dziernik 2005 dosta艂am 4 i jak si臋 okaza艂o ostatni膮 bo guzy niedrgne艂y - nauczy艂am si臋 偶y膰 z rakiem przynajmniej tak my艣l臋 -jak mnie ogarnia zw膮tpienie czytam 艣wiadectwa os贸b, u kt贸rych zawiod艂a medycyna konwencjonalna a kt贸re dzi臋ki naturalnym sposob膮 jak oczyszczanie/posty/diety/zio艂a/pozytywne my艣lenie/r贸偶nymi zabiegami dochodzili do utraconego zdrowia) Jestem 100% przekonana, 偶e skutki chemii odczuwalne i te trudne do zarejestrowania b臋d臋 jeszcze d艂ugo dawa膰 o sobie zna膰 2-3 lata. A mo偶e i jeszcze Ma艂膮chow pisze, 偶e przy kt贸rym艣 z kolei po艣cie wysz艂y z niego z艂ogi rt臋ci czy czego艣 takiego, co stosowano u niego w leczeniu przesz艂o15 lat temu, wi臋c Amber pozostaje nam uzbroi膰 si臋 w cierpliwo艣膰 i OCZYSZCZA膯 organizm.:) Id膮c za Amarolk膮 to nieROZUMIEM, co u Ciebie robi mi臋so, bia艂e pieczywo i niewiem, co tam jeszcze wpisa艂a艣 a do czego si臋 nie przyzna艂a艣. ;) S艂uchaj! ja te偶 miewam chwile s艂abo艣ci i walcz臋 z zapachem/smakiem i chrupi膮c膮 sk贸rk膮 kotleta schabowego ale jak sobie wyobra偶臋 偶e jest to genialny kancerogeny materia艂 albo ile to ulepszaczy/polepszaczy/konserwant贸w jest w staropolskiej. Wiesz mi SKUTKUJE:) Wszystko zale偶y od twojej wyobra藕ni. :)Sama wiesz jak ufajdany jest p贸藕niej mocz Spr贸buj umy膰 w nim w艂osy Zobaczysz jak si臋 b臋d膮 klei膰 od chemii (i to na pewno nie tej onkologicznej) jak sztywnie膰 FUJ :P… i pomy艣l, 偶e tak膮 k膮piel szykujesz swojej w膮trobie i nerom I OBOLA艁EMU jelitu. W te wrzodziej膮ce rany pakujesz no np. azotan (nie jestem chemikiem wi臋c improwizuje) i biedne kom贸rki skwiercz膮 kurcz膮 si臋 od poparze艅. Wyobra偶asz to sobie? Jeszcze ma艂o? Zlituj si臋, chocia偶 nad NIMI. I wspomn臋 jeszcze, ze tu maj膮 znaczenie dwie rzeczy jako艣膰 produkt贸w i to czy z zasady jest zdrowe. Amber zmie艅 sposobu od偶ywiania ZACZNIJ OD TEGO. Kryzysy si臋 b臋d膮 zdarza膰 nie od razu Krak贸w zbudowano. Wiem to jelito ale nie ma inngo kierunku a napewno nie mi臋cho/rafinowane produkty. A juz bardziej praktycznie: Czy rozci臋cza艂a艣 soki wod膮 np. w proporcjach 1:3? A jak herbatki zio艂owe? Dla mnie s膮 zbawienne, zaczynam dzie艅 na zi贸艂kach i ko艅cz臋 dzie艅 na zi贸艂kach. Kiedy艣 parzy艂am przed ka偶dym piciem teraz zaparzam rano w obowi膮zkowym sk艂adzie nagietek/krwawnik/pokrzywa To ”triada” dla chor贸b nowotworowych plus par臋 innychjuz tylko dla mnie, wlewam do termosu i bujam si臋 z w艂asn膮 herbat膮. Os艂onowo te偶 bior臋 siemi臋 lniane, nie tylko zmielone ale taki kisiel np. z dodatkiem soczku malinowego z domowej produkcji. 艁y偶k臋 siemienia gotuje w szklance wody par臋 minut do zg臋stnienia i rano naczo i wieczorem a dla Ciebie proponowa艂abym przed ka偶dym posi艂kiem. Ten pomys艂 z saun膮 genialny. Co jemy dla przypomnienia w chwilach s艂abo艣ci. http://www.polityka.pl/polityka/print.jsp?place=Lead10&news_cat_id=248&news_id=13473&layout=1&page= Amarylka Zauwa偶y艂a艣 mo偶e, kt贸re warzywa s膮 syc膮ce ja w 3 godziny po obiedzie jestem ju偶 g艂odna i przyznam si臋, 偶e ciemne pieczywo daje mi uczucie syto艣ci. Ostatnio bardzo mi smakuje czosnek z og贸rkiem surowym lub kiszonym. Jeszcze sama nie kisi艂am, ale przeszkadza mi s贸l w tych kupnych spr贸buje z mniejsz膮 ilo艣ci膮, ale bez to chyba si臋 nie da? Poczytam wcze艣niejsze posty (Bo偶ka porusza艂 ten temat). Dla tych, co nabia艂 jedz膮 polecam twar贸g, spor膮 ilo艣膰 czosnku i og贸reczek kiszony i mo偶na trocz臋 serwatki dla poprawienia sp贸jno艣ci. Warzywa posiatkowa膰 i wymiesza膰 wszystko razem. Wiem ty przepis贸w jest tyle ile gospody艅 i dni w roku, ale wspominam, bo sama zajadam si臋 tym od paru dni. I musz臋 stwierdzi膰 ze nie czu膰 u mnie czosnku, wi臋c jem go bez problemu rano. Kiedy艣 po czosnku „jecha艂o mi” z buzi a na drugi dzie艅 wychodzi艂 porami w sk贸rze. A teraz mog臋 si臋 ca艂owa膰 i nic nie czu膰 S膮dz臋, 偶e to z powodu niejedzenia mi臋sa i OCZYSZCANIA organizmu. Wybaczcie, 偶e si臋 rozpisa艂am takie d艂ugie posty ci臋偶ko si臋 czytam, ale przela艂am na papier, co mi ko艂ata艂o po g艂owie. To dla zdrowia.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
Yuo!!! to co napisa艂am to wszystko prawda, tak o czysta , 偶e czasami o niej zapominamy. ja te偶 miewam chwile s艂abo艣ci ; chocia偶 nie w czasie postu!! dziasiaj na swnaidanie : 1 pomidor obiad ugotowana brukselka kolacja ( uweaga:):):)) ogorek 艣wierzy , banan i czosnek :):) wszystko bez t艂uszczu po prostu w sosie wlasnym. ta dieta to wst臋p do tego breussowego o kt贸rym ci膮gle marz臋 ale do po艂owy lipca nic tego nie wyrobi臋 z robot膮 .mam tak膮 prac臋 , 偶e musz臋 jarzy膰 bystro. W lipcu dam na luz i wtedy przestne je艣膰 ZUPELNIEna 42 dni. taki okres to piku艣 w por贸wnaniu z 2 miesi臋cznym na urynie dorkaz ( opisywa艂a na urynoterapii) papappap馃槝 ps. ten mundial ju偶 mnie wyka艅cza. Stary chyba zwariowa艂 :):)

Udost臋pnij ten post

馃尰 wypr贸buje tego banana z czosnkiem 馃槝 Uszy do g贸ry dla wszystkim zmartwionych/zagubionych i poszukuj臋cych czyli r贸wnie偶 dla mnie馃槝 P臋dze na mecz ju偶 zaczeli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amber 99
Amarolka, Ty jesz pomidory? Ja ju偶 pomijam fakt, 偶e pomidor nale偶y do psiankowatych i jest niekorzystny dla naszego zdrowia, ale dodatkowo o tej porze to sama trucizna. Czy wiesz co robi膮 producenci aby przy艣pieszy膰 czerwienienie pomidor贸w, tym bardziej, 偶e pogoda nas nie rozpieszcza艂a do tej pory? Wt艂aczaj膮 do tuneli spaliny. W 偶yciu nie kupi艂abym pomidora o tej porze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
amber wiem wiem ale chemia jest nawet w powietrzu. ja nie jem ich codziennie - po prostu jak mam dzika ochot臋 to zjadam jednego . przy tak ma艂ej ilosci pozywiednia na dzie艅 m贸j organizm si臋 z nim rozprawi, mam nadziej臋...........najch臋tniej w og贸le zrobilabym diet臋 0 ale nie chce si臋 tak teraz gimnastykowa膰 bo czas nie sprzyja. ale w lipcu , ho oho!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amber99
Amarolka, nie kupuj pomidor贸w, kt贸re maj膮 niewielkie uszkodzenie na sk贸rcie, tak jakby ptaszek dziobn膮艂. Je艣li wszystkie pomidory maj膮 takie uszkodzenie to znak, 偶e producent strzykawk膮 wprowadza艂 do pomidora chemiczny 艣rodek na przy艣pieszeni臋 czerwienienia. Masz racj臋 - tyle chemii wok贸艂 nas, 偶e jeden pomidor nie zmieni sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amarolka1
Amber1 ok w t臋 pi臋kn膮 s艂oneczn膮 niedziel臋 dla was: 馃槝 馃槝 馃槝 馃尰

Udost臋pnij ten post

dzisiaj ju偶 na 100% zaczynam nowe podej艣cie do diety D膮browskiej, a potem by膰 mo偶e zamiast przechodzi膰 na \"normalne\" jedzenie przejd臋 na Gersona? albo diet臋 na r贸偶nych warzywach i owocach? My艣l臋 偶e to fajny pomys艂, szczeg贸lnie na lato:):):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka
do pozytywnej zaczynamy razem bedzie nam latwiej od wczoraj robie lewatywki ,ddzis urynka i warzywka zobacze ile wytrzymam,a potem zrobie sobie 2 oczyszczanie watrobki,poprawie bo 1 cos mi sie nie udalo,pewnie dlatego,ze nie dokladnie oczyscilam grube jelito

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Kairka super 偶e zacz臋艂y艣my w tym samym czasie - b臋dziemy si臋 wspiera膰 i wymienia膰 spostrze偶enia:D:D:D ja te偶 nie planuj臋 jak d艂ugo poci膮gn臋- zobacz臋 w trakcie 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kairka
ja jeszcze odnosnie oczyszczania watroby,po soku z cytryny strasznie mi wysadzilo watrobe iczulam 偶贸艂c i teraz jak popijam wode ciepla z sokiem cytrynowym tez niespecjalnie sie czuje,Amber u ciebie cos bylo,ale z jelitem.Czy przy oczyszczaniu watroby sam oliwka z uryna da tez pozadany efekt???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amber99
Kairka Czyta艂am u Malachowa, 偶e stosowanie uryny zamiast soku z cytryny daje ca艂kiem dobre efekty. Podobno najlepsza jest stara uryna, ale to chyba dla odwa偶nych. Nast臋pne moje czyszczenie b臋dzie z uryn膮 zamiast cytryny. Bardzo wa偶ne dla sukcesu w oczyszczaniu w膮troby jest wcze艣niejsze przygotowanie. Dzie艅 przed czyszczeniem aplikuj臋 sobie zmielony koper, kminek, kolendr臋 i rumianek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 songo
Kairka..je偶eli mog臋 doradzi膰! Je偶eli Twoj organizm nie toleruje soku z cytryny mo偶esz sok zast膮pi膰 odparowan膮 uryn膮, stopie艅 odparowania dobierz sama, do 1/4 mo偶e by膰 zasilna jak na pocz膮tek, mo偶na odparowa膰 do 1/2 lub 1/3 efekt oczyszczania powinien by膰 bardzo dobry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola123
Czy kto艣 z Was zna spos贸b w jaki mo偶na sprawdzi膰 czy kupowany mi贸d np. na rynku jest dobrej jako艣ci a nie nic nie wartym produktem? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaka29
Chcia艂am spr贸bowa膰 postu wg D膮browskiej i wytrwa艂am tylko jeden dzie艅 i to nie ca艂y bo wieczorem RZUCI艁AM si臋 na jedzenie. By艂o mi tak niedobrze i md艂o 偶e nie by艂am w stanie zje艣膰 sur贸wek kt贸re sobie przygotowa艂am. Dodawa艂am tylko zio艂a bez pieprzu i soli smak by艂 taki ja艂owy 偶e nie mog艂am tego je艣膰 dalej. Poradzcie czy u偶ywa膰 soli i pieprzu i ewentualnie zmniejsza膰 ilo艣ci czy efekt oczyszczenia te偶 b臋dzie? Bardzo chcia艂abym si臋 oczy艣ci膰, ale jako艣 brak mi silnej woli i ch臋ci. Podziwiam Wasza wytrwa艂o艣膰...

Udost臋pnij ten post