Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczny misio -

SYMAPTYCZNY CHŁOPAK ZE SZCZECINA POZNA ZADBANĄ SYMPATYCZNĄ DZIEWCZYNĘ !!

Polecane posty

Gość Sympatyczny misio -
zakladalem to zadna dziewczyna do mnie nie napisala - slowem zadna !! mialem miesiac konto i mimo ze ja pisalem to one sie nie odzywaly

Gość zajeta sofcia
masz racje, wszystkie zajete:) chociaz ze mna mieszkaja ze dwie wolne i fajne, ale troche mlode, 20 i 21:) ciezko bedzie ci na stare lata upolowac fajny towar, jak juz to po przejsciach albo karierowiczke, takie jakich szukasz tez szukaja spokojnej przystani;) ja meza z gryfina upolowalam, moze tam powinienes szukac;)

Gość Sympatyczny misio -
a mialem swego czasu dziewczyne spod Gryfina - powiem szczerze ze nigdy z nikim nie bylo mi tak dobrze w lozku jak z nia... ale ze zwiazek nie moze opierac sie na samym sexie to trzeba bylo zakonczyc ten zwiazek... coz - kazdy normalny lubi sex, ale nie samym sexem zyje czlowiek ;-)

Gość zajeta sofcia
to ciekawe, jak ja zalozylam kiedys koledze konto i opisalam go troche dodajac od siebie to zaraz jakies podrywaly:)

Gość E F C I A
No to Misio już nie wiem, może jakiś czat?? Choć szczreze mówiąc, mi czat kojarzy się z pewnym typem dziewczyn, ponownie nie obrażając nikogo. Trzeba próbować...

Gość Sympatyczny misio -
moze on byl jakis super przystojny ? ja jestem zwykly sympatyczny mis ;-)

Gość Sympatyczny misio -
E F C I A - dokladnie to samo mysle. kiedys bylem na czacie i mam niemile wspomnienia. Rozmowy typu ( cytuje doslownie ) : CZE SKONT JAK WYGLONDASH ILE LAT ILE MASZ JAK CI STOJI A JAK LERZY MASZ SWUJ KWADRAT Po czyms takim mozna sie zalamac... a niestety wiekszosc ludzi na czacie to : 1. desperaci 2. erotomani 3. sfrustrowani A ja chcę normalną dziewczynę - czy to tak wiele ??

Gość E F C I A
Przeciez świat nie składa się z samych przystojniaków i tzw. lasek. Ludzi przeciętnej urody tez nie brakuje. Ztrsztą chyba jednak ważniejsze jest serduszko, a nie twarzyczka, przynajmniej to moja teoria, z którą pewnie zaraz wiele osób się nie zgodzi.

Gość Sympatyczny misio -
E F C I U - masz 100% racji !!! Jesli ktos ocenia czyjas wartosc na podstawie jego wygladu to robi to albo malolat, albo ktos ograniczony umyslowo...

Gość chanelka_
lat 20 170cm 51kg brunetka, włosy półdługie brąz oczy opalona bardzo kobieca, ubieram się sexownie ale Z KLASĄ ( i tu jest różnica) studentka socjologii odważna wygadana :P z klasą :P lubiąca dobrą zabawe ale z umiarem :P spontaniczna :P romantyczna miejsce zamieszkania - warszawa

Gość Sympatyczny misio -
chanelka_ - no i wlasnie tu w Sz-nie takich dziewczyn brak :-( zdecydowanie brak - oj taaaak

Gość E F C I A
Ja na czacie byłam raz w życiu i więcej tam nie zajrzę. Choć przez jeden wieczór dostałam tyle propozycji, że głowa boli. Tu przelotny sex, zboczone propozycje, kupa debilnych pytań z błędami, nawet propozycje pracy się trafiły, ale wiadomo jakiej, haha, dno i nic więcej. Fajnie, że zgadzasz się z moja teorią, bo niestety teraz obowiązuje inna.

Gość Sympatyczny misio -
E F C I A - wole poczekac na Ciebie :-)

Gość zajeta sofcia
a jak nie bedziesz w jej guscie to kawalerem dozywotnio zostaniesz??? czy bedziesz na mlode wdowy polowal??? lepiej rozejrzyj sie uwaznie i szukaj w lepszych miejscach, ksiegarnie, puby studenckie, nie dyskoteki, sklepy z odzieza uzywana... tam sie kreca prawdziwe oryginaly bez wydumanych kompleksow:)

Gość E F C I A
Haha, lepiej nie czekaj :), tylko tak jak mówiłam otwórz szeroko oczka i rozejrzyj się dookoła, a na pewno za jakiś czas spotkasz tą Jedyną. Ja raczej przewiduję koniec Naszego związku, ale zanim to wszystko się wyjasni to jeszcze jakieś około 3 miesięcy, więc kupa czasu. A może końca nie będzie, nie wiem...tak jak mówie, czas pokaże...

Gość Sympatyczny misio -
sek w tym ze jak widze ladna dziewczyne to ... wstydze sie podejsc i nie wiem co mam mowic bo wiem ze dostane kosza :-(

Gość E F C I A
A skąd możesz wiedzieć, że dostaniesz przysłowiowego kosza, moze właśnie nie jedna dziewczyna czeka, aż podejdziesz i zrobisz ten pierwszy krok. Dziewczyny też są nieśmiałe i czasem brak im odwagi.

Gość Sympatyczny misio -
to widac jak sie dziewczyna zachowuje, jesli na Twoj widok na Twoj usmiech odwraca glowe albo udaje ze nic nie widzi to to mowi samo za siebie nie uwazasz ?

Gość zajeta sofcia
to widac masz powazny problem z tym podrywaniem:O pamietaj, nic na sile, nie musisz sie odzywac. popatrz na barmanki, sprzedawczynie... z nimi latwiej nawiazesz kontakt:)

Gość E F C I A
Pewnie te co się odwracają lub pozostawiają uśmiech bez odzewu są zajęte lun nie mają ochoty na zawiązek, może maja akurat zły dzień, nastrój. Choc z drugiej strony usmiechnięcie się do drugiej osoby nawet ot tak, to żaden wysiłek, żaden trud, a jest wręcz sympatyczne. Proszę usmiech :).

Gość Sympatyczny misio -
a moze jestem odrazajacy... moze po prostu jestem okropny z wygladu i odstraszam kobiety ?

Gość E F C I A
Przecież wcześniej na pytanie innych odpowiedziałeś że nie odstraszasz dzieczyn i ponoć masz to coś w sobie, więc nie zaprzeczaj sobie Misio.

Gość Sympatyczny misio -
no niby tak, ale dlaczego odwracaja glowe ? :-(

Gość Sympatyczny misio -
bede spowrotem ok 22 - ide do kosciola na 18 a pozniej ze znajomymi na spacer do parku. miłego popołudnia i wieczorku !! zapraszam po 22 ~!!! BUZIAKI !!

Gość zajeta sofcia
jak to kasprowicza to niedaleko mnie:P

Gość partycja
Biedny, biedny nieszczęśliwy miś, któremu tak źle w tym życiu. Wszystkie dziewczyny są be... a to materialistki, a to zakompleksione stworzenia, a to nie pogada się z nimi na interesujący temat, a to za mało inteligentne, a to za mało seksu, a to za mało soli dodają do potraw, które gotują, a to buty mają dupiate, a to spodnie noszą nie takie jakie trzeba, a to spódniczki za krótkie, a to za bardzo humorzaste... i co gorsza, wszystkie ale to WSZYSTKIE siedzą w Szczecinie!! Normalnie miasto potwornickich. Powypełzały pewnie z kanałów, ze ścieków i poprzebierane udają lwice salonowe. Niedobry ten Szczecin... Że w Warszawie się nie powiodło? O kurde, to nic takiego - pewnie powyjeżdżały do Lublina. W Lublinie też nie ma nic ciekawego? Może uciekły do Krakowa... Tam może kogoś znajdziesz. Nie? To może zwiały do Gdańska? Nie wystarczy napisać posta pełnego głodnych kawałków, żeby w którejś królewnie z milionem tych wymienionych zalet (i drugim milionem przemilczanym przez misia) nagle zadrżało serce, pierun strzelił i nastąpił koniec świata oraz pojawienie się pień anielskich. Co najwyżej odezwą się dziewczyny, które postanowią pogłaskać misia, bo to przecież leży w naturze kobiet. Pocieszanie, uleczanie świata (sorry dziewczyny, bez urazy). Już pomijam fakt, że "sympatyczny misio" jest do przytulenia i prowadzenia za rączkę, opiekowania się i czuwania nad nim bez wzajemności ze strony małego, biednego, nieszczęśliwego misia. Dziewcznynom potrzebny jest kurde prawdziwy niedźwiedź, a nie jakiś tam misio... Ugh :-/

Gość niepewna uczuć
Powiedz mi Misiu, jak masz na imię;)?

Gość Tirill25
Misio, Szczecin nie jest taki zły....jest wiele kobiet spragnionych prawdziwej miłości i mężczyzny, który potrafi być nie tylko "chłopakiem". kochankiem ale i przyjacielem...z Twojej pierwszej wypowiedzi wnioskuje, że jesteś dosyc wrażliwym człowiekiem, dlatego sądzę, że wśró wrażliwych kobiet masz duże szanse :) trzeba tylko poszukać :)

Gość zgubiłam okulary...różowe
po 22 ? jutro idę do pracy ;) to co napisałaś o dziewczynach... dużo w tym prawdy ale analogicznie ma to zastosowanie do facetów ze Szczecina to chyba jest remis hehe w kasprowicza jest dużo magii dla ... zakochanych dla samotnych to męczarnia

Gość Sympatyczny misio -
witam ponownie !! wlasnie wrocilem ze spacerku ;-) fajnie bylo ale jedno mnie zastanawia. szedlem z kolezanka pod reke - czesto tak chodze bo lubie i wtedy dziewczyny zwracaja uwage, usmiechaja sie itd a jak ide samemu albo z kolega ( to juz nie pod reke ) to nic z tych rzeczy... DLACZEGO ????