Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very

ANALIZA SNÓW

Polecane posty

Gość very
moze to właśnie poszukiwanie ojca w mężczyznach, których spotykasz? jak myslisz?

Gość kiticat
a czy ktos moglby mi poradzic cos?? jakies 5 lat temu czesto snilo mi sie ze jestem w ciazy, zawsze budzial msie glaszczac po brzuchu, w kazdym snie mialam duzy juz baqlon, a co najdziwniejesze moja mam we snie to akceptowala, mialam wtedy 17 lat i bylam jeszcze dziewica, pozniej raz na jakis czas ale to bardzo sporadycznie snil mi sie brzuszek, a ostatnio z czwartku na piatek znowu mi sie snilo, ze w ciazy jestem, potem kolejna noc tez, ale ten ostatni sen byl jakis dziwny, niby nie mialam brzucha a wiedialam, ze jestem w ciazy, bylam w domu jakies slawnej piosenkarki polskiej chyba nawet dody, mial byc jej slub a aja chyba druchna, jak juz wszyscy poszli do kosciola, ja przebralam sie w suknie slubna nie dla druchny, ta suknia byla bialam ale zamiast klosza byla taka niebieska wstazka na okolo, a to wszystko zakryte siateczka, szlam tak przez nieznane mi miasto,ludzie sie patrzyli na mnie, w koncu doszlam do kosciola, tam byla juz jakas ceremonia, nieweszlam, zostalam na zewnatrz, a wtedy jakies kobiety zaczely zachwycac sie moja suknia, i pieknymi butami, co sie okazalo buty tez mialam w kolorze wstazki czyli niebieski, dalej juz nic nie pamietam chyba nawet sie obudzilam.... jakis dzwiny sen, a 2 dni pozniej moja przyszla szwagierka powiedziala mi ze snilo jej sie ze przyszlam do niej i powiedzialam ze jestem w ciazy, czy ma to jakis zwiazek???

Gość venika
odpisz na mój emeil jak bedziesz mieć chwile czasu pozdrawiam Venika

Gość very
kiticat---> może masz niezwykle silnie rozwinięty instynkt macierzyński? :-) Jak tam plany? jest baby w planach? ;-)

Gość very
haj Venika;-) nie dostałam maila od Ciebie , ktory zostawiłabym bez odpowiedzi. :-) Może coś nie dotarło?

Parę lat temu bardzo często śniła mi się wojna,ale nie jakieś walki.Ja po prostu,wiedziałam,że jest wojna,wiedziałam,że muszę się ukrywac,że muszę uciekac.Te sny o uciekaniu,kryciu się pojawiały się baaardzo często.Od pewnego czasu już nie,ale nadal zastanawiam się,co mogły znaczyc......

Gość very
co w tym czasie działo się w Twoim życiu? z jakimi problemami sie mierzyłaś?

Nie miałam wtedy jakichś katastrof w życiu.Takie normalne codzienne życie,zwykłe domowe problemy,czasami brak pieniędzy.Żadnych poważniejszych chorób...

Gość very
czy ten brak pieniędzy wytracał Cię z poczucia bezpieczeństwa? przezywałaś z tego powodu niepokój, strach, uczucie zagrożenia?

W pewnym stopniu na pewno sprawiał jakiś dyskomfort. Ale wydaje mi się,że te sny pojawiały się dłużej i częściej niż ten problem.

Gość very
jakie były inne przyczyny dyskomfortu psychicznego?

Było to już jakiś czas temu,tak dokładnie nie pamiętam wszystkich moich ówczesnych problemów.Ale jak już wspomniałam,nie mogły to byc jakieś tragedie,bo tych na pewno nie zapomniałabym.

Gość venikaaaaa
moze tym razem dotarł mój lis Venikaaaa

Gość sen... hm..
moja babcia jest chora na raka, leży w szpitalu... przerzuty...i w ogóle... :( i dzisiaj mi się śniła, że wróciła do domu.. wszystko normalnie.. i śnił mi się jej zegarek- budzik.. stary bardzo, którego już nie ma.. że dzwonił i mnie obudził..... chciałam już go wyłączyć, ale nie miałam siły się podnieść z łóżka..-myślałam ze to na prawde, bardzo realistyczne.. dopiero rano sprawdziłam, że budzik ma nowy.... a śnił mi się stary................ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? :(

Gość very
sen..hm----> jak Twoja Babcia sie czuje? Babcia jest obecna w Twoich snach , poniewaz bardzo przeżywasz jej chorobę. Obawiasz, sie, ze może odejść :-( Ten budzik znasz z dziecinstwa, prawda?

Gość very
She71---> te sny o potrzebie ukrywania się przed zagrożeniami- pojawiały się z powodu strachu. Strachhu przed czym? przed życiem? przed problemami?, przed obowiązkami , które wydawały Ci się ponad Twoje siły? Poszukiwałaś schronienia, wiedząc intuicyjnie , że jestes osamotniona. (czy mogłaś liczyć na wsparcie swojej matki- ojca?) We śnie nie pojawiały sie jak rozumiem osoby, które przychodziły Ci z pomocą? Częsc problemów z czasem udało Ci sie rozwiązać samodzielnie, inne rozwiązały sie same, bo być moze zmieniła się Twoja sytuacja życiowa. Z czasem tez pojawiło się pewnie więcej pewności siebie- znalazłaś swoje miejsce, poczułas sie wewnetrznie stabilniej- stąd sny przestały sie pojawiać... co o tym sądzisz?

Gość sen... hm..
czuje się źle... :( słaba.... martwię się, boję się.. prawda.. znam ten budzik z dzieciństwa.. :(:(:( pozdrawiam

Gość sen... hm..
co oznacza ten budzik? :(

Gość mammaaa
CO OZNACZA SEM W KTÓRYM GONI MNIE WIELKI WĄŻ I JA UCIEKAM PRZEDNIM I WYDAJE MI SIE ZE NIE UCIEKNE..A ON WCIĄŻ MNIE GONI:(

otoz dzis mialam dziwne sny....... pierwszy taki...bylam z matką w gdansku na dworcu kolejowym i ona w kiosku kupila jakies dragi tzn.amfetamine i marichuane,,,ja se to wzielam..czulam sie troche dziwnie...ale to takie na probe bylo.:O potem w jakis inny dzien sprobowalam tam kokainy i amfy.:O mialam moralniaka....a wzielam tego malo..potem bylam na wsi u ciotki i bylo mi strasznie zimno potem pocilam sie i bylam oslabiona....(po tej amfie chyba) bylam przerazona...potem w tym snie,okazalo sie ,ze mi sie tos nilo ,ale naprawde sprobowalam tego:O i nawet sie tym chwalilam...:O nastepnie w necie wyszukiwalam ionformacje o zagrozeniach tym nalogiem,bo balam sie tego i na tejze kafeterii wypisywalam o tym problemie....:O dodam,ze nie cpam...

Gość very
mamma---> ten wąż prawdopodobnie symbolizuje Twoją seksualność...- czy czujesz sie przez kogoś molestowana?

Gość VVVVVVVVVVVVVV
A mnie bardzo często powtarza się ten sam sen, w którym chcę iść przed siebie ale moje nogi są bezwładne i nie mogę ruszyć z miejsca.

Gość curly
Mi się dziś śniło, że chodziłam z kolegą z klasy, z którym nigdy w życiu nie zgodziałabym się być;).

Gość very
Witaj Furious;-) Twoje sny ewoluuja pokazując w która stronę zmierzasz... :-( Jak zawsze w Twoich snach obecna jest matka, ojciec jest nieobecny, Ty jesteś w "akcji", Twoi rówieśnicy (grupa)są lustrem , w którym się przegladasz...szukasz akceptacji... To szaleństwo jest poszukiwaniem miłości. Kochana Furious, daj spokój z dragami, one nie uleczą Twojego bólu. Pomóż sobie- to jest długa droga, ale warto, to jest proces poznawania siebie samej, to jest uczenie się miłości do samej siebie, to zrozumienie, ze jest taka osoba na świecie, która kochasz, która Cię nigdy nie opuści i nigdy nie zawiedzie- tą osoba jesteś Ty sama. Jesteś ważna. Dla siebie -najważniejsza. Namawiam Cię na psychoterapię. Wiem, że to pomaga, sama tego doświadczam... pozdrawiam Cię serdecznie :-)

Gość very
curly- Być może masz potrzeby ,do których nie chcesz się przed sobą przyznac...

Gość very
VVVVVVVVV----> co Ci nie pozwala się ruszyć z miejsca w zuciu? co Cie ogranicza? czy to jest sytuacja? czy tez może osoba? może brak wiary w siebie?

A ja miałam dziś świetny sen...w prawdzie pamiętam tylko część, ale moją ulubioną. Uwielbiam pływać, a dziś śnił mi się mój ulubiony basen z czystą wodą, a ja w nim płynęłam długość za długością...heh taki mały speed....a wszyscy stali z boku na murku i się patrzyli...ha, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdybym nie miała na nogach jakichś żółtych butów ;) tenisówki, czy jakoś tak. Hehe, i co to ma niby znaczyć...no tak woda, to życie emocjonalne, jak słyszałam, ale z interpretacją ciężko.

Gość very
Nika83---> przjemny sen;-) czy w ostatnim czasie jestes dumna z jakiegos swojego osiągnięcia? czy wydarzyło się coś pozytywnego, miałas okazję sie przekonać, ze jesteś debeściak? ;-)

Gość very
i kto stał na tym murku? kto tam stał i Cie podziwiał? ;-)

Właściwie to w wodzie widzialam jeszcze mojego brata, ale na murku tylko czyjeś stopy...hmm czy jestem debeściak...no nie wiem, jeden bardzo wyjątkowy mężczyzna daje mi to odczuc od pewnego czasu, ale tak naprawde to początek drogi i nie wiem czy coś będzie z tego \"związku\", a b. bym chciała; to raczej w moich snach nie ma jak narazie odbicia, hmm, ale to może jakis dobry omen?