Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość SZUKASIA
hey.Wiesz margo mnie jest trudno kontrolowac czas,dlatego ze jak cwicze to musze bardziej kontrolowac dzieci ktore maja rozne pomysly,nie mogla bym sie skupic,dlatego napisalam ze to nie dla mnie,czasem jak ćwiczę to nawet nie kontroluje ile przejechalam;-) oj jak mi dzis bylo cieko cwiczyc,zrobilam tylko 50 minut,po prostu mi sie nie chciało i już...jutro nadrobię.miłego wieczoru.pozdrawiam.

Gość ayami
mam 165 wzrostu jaki orbitrek byscie mi polecili chciałam nie za duzy z duzym kolem zamachowym,

Gość ayami
SZUKASIA jaki masz model orbitreka?

Gość margo 15
Witajcie Szukasiu spoko teraz rozumiem moje dzieci juz sa duze wrecz bardzo duze :) obie pelnoletnie hi hi :P

witajcie! Obijam sie ostatnio na calego, ale to dlatego ze mam dziecko chore i wieczorami nie mam juz sily cwiczyc. Kurcze tak chcialam sie na swieta zobaczyc z rodzina ale chyba nigdzie nie pojedziemy bo maly ma sie kiepsko:( Margo przyszedl wreszcie Twoj colon? SZUKASIA w jakim wieku sa Twoje szkraby? Ide zaraz spac bo jestem totalnie padnieta, trzymajcie sie babeczki!

Witam Was serdecznie :) Trzymam z Wami-niemal codziennie ćwiczę i staram się trzymać dietę. Jeszcze widzę 8 z przodu, ale jestem pewna, że już niedługo ... Dziś waga 80,40 kg. Do zrzucenia 15kg. Czy któraś z sympatycznych koleżanek ma tak "poważny" plan???? Po świętach ponowię dietę białkową , choć cały czas trzymam się wiekszości wytycznych Dunkana. Niestety poskubuję słodkie- jak to zwalczyć???? Do połowy maja planuję zrzucić 8-10kg. kto dołączy???

Gość drobne uświadomienie
cyt.:marzenula Wstajemy dziewczyny, szkoda takiego pięknego dnia. Przyznam się bez bicia, że wczoraj miałam takiego lenia, że z wielkim trudem dojechałam te moje 40 min. I tak się zastanawiam: może lepiej byłoby ćwiczyć, co drugi dzień? Dzień przerwy, dzień ćwiczeń. Zauważyłam, że po dniu przerwy mam więcej siły i chęci. Nad interwałami też pomyślę. I chyba mam mały kryzys. Po l karnitynie czuję się jakbym była na rauszu (tak to można określić) i dziwnie mi z tym. Opakowanie zużyję ale potem dam sobie spokój z tymi wszystkimi wspomagaczami, bo one fakt, odchudzają, ale tylko nasze portfele Miłego dnia wam życzę dziewczyny Komentarz: widzę, że panuje tu na forum trochę, za przeproszeniem, niewiedzy. Wysiłek niekontrolowany, zwłaszcza poinad siły jest również szkodliwy jak hipokinezja!! Zażywamnie "prochów" jest jeszcze bardziej szkodliwe!!!!. Moi drodzy, dla samego zdrowia wystarczy wysiłek wg zasady 3 x 30 x 130 , a dla schudnięcia dodatkowo sauna sucha, dieta MŻ, prawidłowe odżywianie, higiena, prawidłowe nastawienie psychiczne, oraz oczyszczanie organizmu z toksyn. Szczegóły można znaleźć pod linkami: www./vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość poprawkaaaaaaa
do linka wplątał się przez przypadek znak "/", zatem ma być: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość do Ayami
ayami mam 165 wzrostu jaki orbitrek byscie mi polecili chciałam nie za duzy z duzym kolem zamachowym ..................................................................................... Moja droga, orbitrek to strata pieniędzy, czasu i zdrowia!!! Jak będziesz zniedołężniałą staruszką o lasce, kiedy nie będziesz mogła wyjść na świeże powietrze, to wtedy zafunduj sobie orbitrek i pedałuj przy otwartym oknie w domu!! Ale gdy jesteś jeszcze w pełni sił, tylko z drobną nadwagą, to najzdrowszy, najtańszy jest rower górski i jazda krągły rok po 20km/dzień w takim tempie by się spocić. Później prysznic hartujący, wyrównanie elektrolitów i wszystko OK.

Witam. Od 2 tygodni ćwiczę na orbitreku. Jeżdżę sobie godzinkę codziennie z prędkością około 21 km/h, przejeżdżając 20km. Może mi ktoś doradzić jaki sposób ćwiczenia byłby najodpowiedniejszy, zależy mi przede wszystkim na utracie wagi, mój cel to 7 kg mniej.

Gość SZUKASIA
ayami niestety nie pomogę Ci,ja mojego kupiłm w Norwegii,podejrzewam,ze nie ma takiego modelu w Polsce.otyle pupsko i margo mam dwóch synków 9 lat,a drugi 2,5 ale bitwy są non stop;-/// otyle pupsko dla pocieszenia mogę napisać,ze ja tez świeta spędze z daleka od rodziny;-( Nie zgadzam się z tym ,ze orbitrek to strata pieniędzy,czasu i zdrowia!!!!!!!! sorry,ale nie widze sie jak mój młodszy synek jezdzi za mną na swych trzech kółeczkach,albo siebie w zime na góralu przy temp.minus 20.Żarty!!! jestem za orbim!!!!! a wy dziewczynki?;-)))))triniti23 ja dokładnie tak samo jeżdze jak ty,godzinke,robie 20 km,przy prędkości 21km/h życze wytrwałości.Idę dosiąść mego ogiera,bo karnitynka zaczyna działac.Buziaki...

Gość SZUKASIA
ayami niestety nie pomogę Ci,ja mojego kupiłm w Norwegii,podejrzewam,ze nie ma takiego modelu w Polsce.otyle pupsko i margo mam dwóch synków 9 lat,a drugi 2,5 ale bitwy są non stop;-/// otyle pupsko dla pocieszenia mogę napisać,ze ja tez świeta spędze z daleka od rodziny;-( Nie zgadzam się z tym ,ze orbitrek to strata pieniędzy,czasu i zdrowia!!!!!!!! sorry,ale nie widze sie jak mój młodszy synek jezdzi za mną na swych trzech kółeczkach,albo siebie w zime na góralu przy temp.minus 20.Żarty!!! jestem za orbim!!!!! a wy dziewczynki?;-)))))triniti23 ja dokładnie tak samo jeżdze jak ty,godzinke,robie 20 km,przy prędkości 21km/h życze wytrwałości.Idę dosiąść mego ogiera,bo karnitynka zaczyna działac.Buziaki...

Gość SZUKASIA
ayami nie pomogę Ci niestety,bo kupiłam go w Norwegii,podejrzewam,że nie ma takiego modelu w Polsce,przykro mi.otyle pupsko i margo mam dwóch synów,jeden ma 9 lat,drugi 2 ,5,ale wojny są non stop;-// Nie zgadzam się,że orbitrek to strata pieniędzy!!!!! sorry,ale nie widze jak mój młodszy syn jeżdzi za mną na swych trzech kółeczkach,albo siebie zimą na góralu przy temperaturze minus 20.Orbitrek jest niezawodny i nie żałuje,że go kupiłam!!!triniti ja dokładnie tak samo jeżdze 20 km dziennie,taka sama prędkość i ten sam czas,życze wytrwałości... Buziaczki dziewczynki dla was,wzięłam L-karnitynie idę dosiąść mego ogiera.papa

Gość SZUKASIA
ayami nie pomogę Ci niestety,bo kupiłam go w Norwegii,podejrzewam,że nie ma takiego modelu w Polsce,przykro mi.otyle pupsko i margo mam dwóch synów,jeden ma 9 lat,drugi 2 ,5,ale wojny są non stop;-// Nie zgadzam się,że orbitrek to strata pieniędzy!!!!! sorry,ale nie widze jak mój młodszy syn jeżdzi za mną na swych trzech kółeczkach,albo siebie zimą na góralu przy temperaturze minus 20.Orbitrek jest niezawodny i nie żałuje,że go kupiłam!!!triniti ja dokładnie tak samo jeżdze 20 km dziennie,taka sama prędkość i ten sam czas,życze wytrwałości... Buziaczki dziewczynki dla was,wzięłam L-karnitynie idę dosiąść mego ogiera.papa

Gość SZUKASIA

Gość SZUKASIA
HIHIHHI ALE NUMER,MÓJ SYNEK ZADZIAŁAŁ I MI KILKA RAZY WCISNĄŁ:-)))))))))) SORKI.PA

Witam Nie odzywałam się dawno ale uparcie ćwiczę.Po 60min pięć razy w tygodniu. I efekty są widoczne i to bardzo. Schudłam 6,5kg. Ciało jędrne i bez cellulitu. Tyłek taki mały fajny i okrągły. Super. A najbardziej jestem zadowolona z brzucha. Gdy tłuszcz zaczął z niego spadać robiłam codziennie polecane tutaj przez dziewczyny 8min abs. No i efekt jest zadziwiający. Mam ładniejszy brzuch niż przed ciążą. No nie jest to ideał ale naprawdę ładny. To tylko 8min! Jak dla mnie orbitrek to nie była strata pieniędzy tylko udana inwestycja. Inwestycja w siebie. Opłacało się, znowu lubię siebie oglądać w lustrze. Przede mną jeszcze 5kg do zrzutu ale wierze,że dam radę. Szczególnie teraz gdy mamy wiosnę i do ćwiczeń na orbitreku dojdą moje ukochane rolki. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia. A cha mam 35 lat i jestem dowodem na to, że na ćwiczenia nigdy nie jest za późno.

Gość margo 15
Witajcie laski a ta sceptyczna i przemądrzala osoba nikt jej tu nie zapraszal i nie prosimy o komentowenie czegos z czego jestesmy zadowolone i jezeli chce niech idzie cwicztc w plenerze my tez tam pojdziemy przyjdzie na to czas :)) szukasiu super zdjecie :) :P bella ala piszesz ze masz 35 ja o 5 wiecej wiec spoko :)) moje dzisiejsze cwiczenia zaliczylam ale wczesnie a teraz wlasnie wrocilam z urodzin od tescia otyta pupo niestety moja przesylka jeszcze nie przyszla :( czekam juz na nie tydzien i jeszcze bezczelnie klamia ze wyslali 23 priorytetem

Mimo zmęczenia dałam radę 45min poćwiczyć:) Zasmucił mnie brak odezwu na mój apel -usiluję zachęcić do wspólnego odchudzania dziewczyny, które planują schudnąć 10-15kg. Dobrej nocki, pa

Droga Królowomatko:) czekaj na mnie ze wspólnym traceniem 10-15 kg, w tym miesiącu powinnam do Ciebie dołączyć bo już wybrałam rumaka, teraz tylko zamówić i jedziemy:) pozdrawiam Was Dziewczyny, do zobaczenia... :)

Droga Królowomatko:) czekaj na mnie ze wspólnym traceniem 10-15 kg, w tym miesiącu powinnam do Ciebie dołączyć bo już wybrałam rumaka, teraz tylko zamówić i jedziemy:) pozdrawiam Was Dziewczyny, do zobaczenia... :)

Gość SZUKASIA
wiecie co to już jest bezczelne! ktoś podszył się pode mnie i dodał to zdjecie,ja tego nie zrobiłam,co za idiota,słuchaj palencie nie podoba Ci sie to forum i orbitrek to nie wchodz na niego i odwal sie ode mnie!

Gość kasiaz663
witajcie!!!!! szukasia pozdrowienia ze Skandynawii w której tez spędzę święta i wytrwałości w rzucaniu tych kilo które tu bardzo łatwo było złapać.

SZUKASIU, nie martw się, to zdjęcie chodzi po internecie całe wieki i nikomu na pewno nawet nie przyszło do głowy, że to Ty:) swoją drogą chamsko jest się podszywać pod kogoś.

Gość margo 15
Witajcie dziewczyny szu kasiu to nie ty dodalas te zdjecie :) byl zabawne i kazdy wiedzial ze to nie ty a palant ktory pisze i podszywa sie po ciebie jestkretynem do potęgi entej krolowo matko ja dolaczam sie do tego ale ja juz to robir od 2 miesiecy wiec jest sopko ale jeszcze spoke kg zostalo do zrzucenia :(